Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evet cnaım ayrıyken öyle oluyor malesef umarım çabuk geçer bu zor gğnleri kolayca atlatırız...
abur cubura mecbur kaldım canım gittiğimiz yerde bir tek market vardı ve eti form flana da yoktu zaten çok açtım dayanamadım..
ama abur cubura rağmen dünden bugüne 600 gr vermişim 71.8dim bu sabah :) bu hafta 1 kilo verirsem kendimi başarılı sayacağım moral bozmayacağım. bence diğer arkadaşlarda haftada bir kilo vermeyi hedeflesin :) salı gününe kadar artvindeyim bisiklete devam :) salı günü istanbula gitcem hemde otobüsle :/ orda ne yapacağımı bilmiyorum en kötü ihtimal günde 1 saat leslie yarım saat mekik vs yaparım

kahvaltımı yaptım iki bardak suyumu içtim 1 saat te walk away the pounds with lesie yaptım 4 mil yürüdüm :) güzel bir başlangıç

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba. öncelikle kendimi tanıtayım. 17 yaşındayım daha önce burada yarışmıştım 76lardan 62lere kadar düştüm ama bırakınca geri aldım. ve şuada normal diyet yapamıyorum kalori diyeti yapıyorum bu yüzden yediklerime fazla kızmayın lütfen . bir de mc donaldsta part time çalışıyorum haftanın 4 günü . ve oradan yemek zorundayım ama hep an az kalorili şeyleri seçip günde 1200 kaloriyi geçmiyorum evle beraber. spor evde hareketler yapıyorum ve haftanın 4 günü mc donaldsta koşuşturuyorum :) inşallah yine eskisi gibi kiloo verebilirim

[1] Domates Salatası 0.20 PORSİYON 25.4
[2] Patates (kızarmış) 50 gr 140
[3] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[4] Şeftali 1 ADET 60
[5] Kızarmış Ekmek 1 DİLİM 35
[6] Ekmek 2 DİLİM 130

Toplam : 465.4 kal.

Hosgeldin tatlım inşallah çok güzel bir sekilde vereceğiz kilolarımızı hep birlikte :)

hoş geldin şekerim şu anki kilon 62 mi tam anlaamadım ben bunu :)

Kızlar çok kötü birşey yaptım düğün yemeklerinden kaçıyordum ama dayanamadım bir dilim helva ve pilav tavuk yedim ama müsakkaymiz bilmem dolmaymis ama daha fazla dayanamadım ama aksam yemeği sayıyorum bunu

Hosgeldin tatlım inşallah çok güzel bir sekilde vereceğiz kilolarımızı hep birlikte :)

hoşbulduk, tabii ki bu destekle hepimiz vereceğiz..

hoş geldin şekerim şu anki kilon 62 mi tam anlaamadım ben bunu :)

ımmm hayırrr bırakınca tekrar aldım o yüzden döndüm buralara..
aslına 82ydim 2 hafta önce diyete başladım geçen hafta 80dim bu hafta tartılmadım daha :)

bugün kuzenimin doğum günü var biraz tadına bakacağım pastanın... kalori diyetinin bu yönünü seviyorum yasak şeyler yesemde yemekten kısıp 1200 kaloriyi geçmiyorum

sıkma canını hayatım bende başladığımda neredeyse 80dim tam olarak 78.9dum ve 1 ay geçti şu an 71.8 im birlikte kurtulacağız kilolardan :)

sıkma canını hayatım bende başladığımda neredeyse 80dim tam olarak 78.9dum ve 1 ay geçti şu an 71.8 im birlikte kurtulacağız kilolardan :)

çok iyi vermişsin bravo.. vermek te aslında kolay ama en zoru geri almamak ben bunu anladım. bünyem zayıf olmayı kaldıramıyor. hayatım boyunca hep dikkat etmek zorundayım

akşam yemeği
[1] Tarhana Çorbası 0.50 KASE 145
[2] YOĞURTLU KABAK SALATA 0.50 1 porsiyon 45
[3] Kıymalı Biber Dolma 0.50 PORSİYON 113

ara
[7] Şeftali 1 ADET 60

kahvaltı
[4] Domates Salatası 0.20 PORSİYON 25.4
[5] Patates (kızarmış) 50 gr 140
[6] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[8] Kızarmış Ekmek 1 DİLİM 35
[9] Ekmek 2 DİLİM 130

Toplam : 768.4 kal.

şu anda ki sonuç böyle. kuzenimin doğum gnü olduğundan akşam yemeğinin hepsini yarı porsiyona düşürdüm :) birazcık pasta yiyeceğim

ben de kalori hesaplayarak zayıflamaya çalışıyorum ,, gayet güzel menün bence pastayı fazla kacırmaaa

bugün ki menü'm ;

sabah , 2 kaşık menemen , yarım dilim karpuz , 4 parça köy peyniri, 1 dilim ekmek

öğle : kremalı mantar çorbası

ara : 1 bardak kola (zero) , 1 dilim ekmek arası acı biber salçası

2.ara : yarım kase nesfit yağsız süt ile

akşam : 3 etimek , 5 dilim peynir , 3 tane tutku (şekerim düştü bahane de hazır hemen bakarmısınız)

2 lt su , 30 dk koşu , 50 mekik ve bugün kızımı saat 5 gibi dışarı cıkardım ve tam 2,5 saat yürüdük o yürüdü ben onun peşindenn ee buda spor

Menümü yazayım kızlar
öğlen 1 gibi bi lase yoğurda çilek reçelinin tanesiz yerlerinden karıştırıp meyveli yoğurt yaptım:)

saat 5 tede 3 dilim beyaz peynir ve ona eşlik edecek kadar karpuz

az önze bi bardak çilek suyu ve 1 küçük kase çekirdek

yiyemiyorum ben yaa

Kızlar nette problem var teleden girip menümü yazdım sadece.
Sayfalar ne çok ilerlemiş maşallah:)
şu sorunu halledeyim kaldığım yerden başlayıp telafi edicem hepsini

gerçekten hiç yemiyorsun ,,sağlık problemi yaşama sonra ,hep mi böyleydin sen?

kahvaltımı yaptım iki bardak suyumu içtim 1 saat te walk away the pounds with lesie yaptım 4 mil yürüdüm :) güzel bir başlangıç

canım bu yaptığın spordan bahsedermisin bana (walk away the pounds lesie ).14 aylık bi bebeğim var ancak evde yürüyüş yapabiliyorum salonu ortasında dönüp duruyorum ,,başım dönüyo:d biraz baktım da google den çokta bişey bulamadım sana zahmet biraz aydınlatırsan beni süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…