- 13 Mayıs 2012
- 577
- 977
- 103
- 32
akşam nolmuş öle bebişim nazarlaramı geldinn
bugün görmeyim öle bişey haftasonu die sakın bırakma bugün sebze yapıosun yoksa başınn etini yerim senn:)
:)))delü kızzzz.çakıldım kaldım devamlılık olmayınca başarımın bi anlmı kalmamış gibi geliyor.
yine ii tutuyorsun kendini bende kokoreç çok sevyrm.ama şampiyondan ve bakırköyden olacak:)
ayrıyken insan en ufak şeyleri bille büyütebiliyor.ama yanındayken hiç bişey yokmuş gibi geliyor dimi:)
Allah ağzınınzın tadını bozmasın.
öğle abur cubur olmuş ama en azından eritmişsin.benm de canm öle şeyler istiyor.
bisiklet sürmeye bvende bayılırım ama istanbulda öle bi alan yok malesefbakırköy ve florya sahiline arabayla bisikleti götüreceksin yada ordan kazık bisikletlerden kiralıyaksın.sporun çok güzel olmuş bisiklette ayrıca zevklidir spordan soğutmaz insanı.
.
haftaya her birimiz 1 kilo verirsek daha nolsun tatlım.hadi kendimize bunu hedef belirleyelim.
kahvaltımı yaptım iki bardak suyumu içtim 1 saat te walk away the pounds with lesie yaptım 4 mil yürüdüm :) güzel bir başlangıç
Hosgeldin tatlım inşallah çok güzel bir sekilde vereceğiz kilolarımızı hep birlikte :)merhaba. öncelikle kendimi tanıtayım. 17 yaşındayım daha önce burada yarışmıştım 76lardan 62lere kadar düştüm ama bırakınca geri aldım. ve şuada normal diyet yapamıyorum kalori diyeti yapıyorum bu yüzden yediklerime fazla kızmayın lütfen . bir de mc donaldsta part time çalışıyorum haftanın 4 günü . ve oradan yemek zorundayım ama hep an az kalorili şeyleri seçip günde 1200 kaloriyi geçmiyorum evle beraber. spor evde hareketler yapıyorum ve haftanın 4 günü mc donaldsta koşuşturuyorum :) inşallah yine eskisi gibi kiloo verebilirim
[1] Domates Salatası 0.20 PORSİYON 25.4
[2] Patates (kızarmış) 50 gr 140
[3] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[4] Şeftali 1 ADET 60
[5] Kızarmış Ekmek 1 DİLİM 35
[6] Ekmek 2 DİLİM 130
Toplam : 465.4 kal.
merhaba. öncelikle kendimi tanıtayım. 17 yaşındayım daha önce burada yarışmıştım 76lardan 62lere kadar düştüm ama bırakınca geri aldım. ve şuada normal diyet yapamıyorum kalori diyeti yapıyorum bu yüzden yediklerime fazla kızmayın lütfen . bir de mc donaldsta part time çalışıyorum haftanın 4 günü . ve oradan yemek zorundayım ama hep an az kalorili şeyleri seçip günde 1200 kaloriyi geçmiyorum evle beraber. spor evde hareketler yapıyorum ve haftanın 4 günü mc donaldsta koşuşturuyorum :) inşallah yine eskisi gibi kiloo verebilirim
[1] Domates Salatası 0.20 PORSİYON 25.4
[2] Patates (kızarmış) 50 gr 140
[3] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[4] Şeftali 1 ADET 60
[5] Kızarmış Ekmek 1 DİLİM 35
[6] Ekmek 2 DİLİM 130
Toplam : 465.4 kal.
hoş geldin şekerim şu anki kilon 62 mi tam anlaamadım ben bunu :)
Hosgeldin tatlım inşallah çok güzel bir sekilde vereceğiz kilolarımızı hep birlikte :)
hoş geldin şekerim şu anki kilon 62 mi tam anlaamadım ben bunu :)
hoşbulduk, tabii ki bu destekle hepimiz vereceğiz..
ımmm hayırrrbırakınca tekrar aldım o yüzden döndüm buralara..
aslına 82ydim 2 hafta önce diyete başladım geçen hafta 80dim bu hafta tartılmadım daha :)
sıkma canını hayatım bende başladığımda neredeyse 80dim tam olarak 78.9dum ve 1 ay geçti şu an 71.8 im birlikte kurtulacağız kilolardan :)
akşam yemeği
[1] Tarhana Çorbası 0.50 KASE 145
[2] YOĞURTLU KABAK SALATA 0.50 1 porsiyon 45
[3] Kıymalı Biber Dolma 0.50 PORSİYON 113
ara
[7] Şeftali 1 ADET 60
kahvaltı
[4] Domates Salatası 0.20 PORSİYON 25.4
[5] Patates (kızarmış) 50 gr 140
[6] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[8] Kızarmış Ekmek 1 DİLİM 35
[9] Ekmek 2 DİLİM 130
Toplam : 768.4 kal.
şu anda ki sonuç böyle. kuzenimin doğum gnü olduğundan akşam yemeğinin hepsini yarı porsiyona düşürdüm :) birazcık pasta yiyeceğim
Menümü yazayım kızlar
öğlen 1 gibi bi lase yoğurda çilek reçelinin tanesiz yerlerinden karıştırıp meyveli yoğurt yaptım:)
saat 5 tede 3 dilim beyaz peynir ve ona eşlik edecek kadar karpuz
az önze bi bardak çilek suyu ve 1 küçük kase çekirdek
yiyemiyorum ben yaa
kahvaltımı yaptım iki bardak suyumu içtim 1 saat te walk away the pounds with lesie yaptım 4 mil yürüdüm :) güzel bir başlangıç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?