Selam kizlar,
ablamin bebek mevlüdü oldugu icin sehir disindayim. Telas icinde pek buraya giremedim, malum :) Ondan dolayi bugün pek yoktum ama kizmayin hemen lütfen:)
Bugünki menüm:
2 ekmek
biraz kasar peyniri
biraz recel
biraz yumurta
Aksam: kiymali makarnacok üzgünüm coook..
benm başlama sebebim.kızımn ben iç çamaşırlıyken çektiği fotoğraflarım.benm kız arada ben farketmeden foto çekiyorda:)))hiç bu kadar iğrenc olduğumu farketmemiştim.kendimden iğrendim:kızlar biraz önce zeynepciğin yazdıklarını okuyunca biraz utandım kendimden o bize bu kadar inanıyo ve o bize bu kadar güveniyorken neden biz kendimizi bırakıyoruz. diyet yapmak zahmetli ve zaman isteyen bi süreç yapabilceğimize inanmalıyız ben merek ediyorum neden kilo vermek istiyosunuz kendiniz için mi yoksa eşiniz erkek arkadaşınız bir iddia yoksa farklı bişi mi hiç sordunuz mu kendinize yada nasıl başladınız nasıl gidiyor?
:)))boğazımıza nasılda düşkünüz demi:)gecen pazarda gördm deli gibi saldırdım.ama çeyrek ekmek.bide tuz doldurmasa zeehir gibi yemiycektimCanım ben de şampiyondan yiyordum ama burada yediğim kokoreç ondan çok daha iyi öyle güzel pişmiş öyle güzel ki. :) Sırf bunun için bile Aydın'a yerleşebilirim. :)
Canım benim ablamla girdiğim iddiayı biliyorsunuz. :) Ama ben önceden de kilo vermek istiyordum. Bu iddia daha çok teşvik ediyor :) hani iddiayı kaybetsem de devam edeceğim yaz sonuna kadar toparlamak istiyorum. Ama toparladıktan sonra da dikkat edeceğim inşallah :) İncecik bir belim olsa fena mı olur. :) Bir ay önce mi ne bim e twister gelmişti, gördünüz mü? O gece geç yatmış olmama rağmen o twister için yataktan zıpladım :) Hergün twisterla eğleniyorum :) Eğlenceli de aslında :) Diyet konusunda ilk başta kendimi tutmak çok zor oluyordu açıkçası başlarda inanmıyordum kendime pek. Ama inandığımı söylüyordum sanırım kenimi buna inandırmaya çalışıyordum. Ama geçen hafta tartıldığımdan beri umutluyum, inanıyorum. Takıma katılmadan önce bir buçuk kilo falan vermiştim. Aslında anlayacağınız başlangıç kilom 70ti. Hedefim de 55. yani 15 kilo vermem gerekiyordu. 65.8im şu anda. Neredeyse üçte biri gitti vermem gereken kilonun. Bunu düşündükçe heyecanlanıyor iştahtan kesiliyorum :)
patates kızarmış ama ince ve az.ama az ondan az bundan cok yiyorum öğlenleri.arkadaşla okul dönüşü sofra kuruyoruz.bi yumuluyoruz ki sorma:)Canım insan çok aç kalınca tutamıyor sonrasında kendini. Çok karbonhidrat olmamış mı?
Canım beş litrelik sulardan al kendine evde su içemiyorsan. Dışarıya çıkmayı bekleme :) Ama suyu bahane edip dışarı çıkıp hareket ediyorsan su falan alma :)
Hedefi yazdım kenara :)
Günaydın canım. Labneyi görünce takımdaki ilk haftam geldi aklıma :) Senin kahvaltı menünün aynısıydı o bir hafta :)
Öğleyin yediğin patates haşlanmış mı canım? Epeydir de yemiyorum salatası ne güzel olur onun :) Yanlız bana mı öyle geliyor yoksa öğle fazla olmamış mı canım?
Canım bana iyi göründü yediklerin :) Dün akşamki yemeğimden sonra zaten bir hafta birşey yemesem iyi. :)
üzül üzül tabi.bırakma kendni.yaza yanına geldiğimde 60 olarak görcem seni:)aynen öyle oldu resmen ekstra bi mide daha yaptım ,karbonhidrat midesi yani.yaptığım bütün spor boşa gitti vallahi çok üzgünüm:2::2::2::2::2:
süper dünki bisikletler işe yaradı desene:)evet cnaım ayrıyken öyle oluyor malesef umarım çabuk geçer bu zor gğnleri kolayca atlatırız...
abur cubura mecbur kaldım canım gittiğimiz yerde bir tek market vardı ve eti form flana da yoktu zaten çok açtım dayanamadım..
ama abur cubura rağmen dünden bugüne 600 gr vermişim 71.8dim bu sabah :) bu hafta 1 kilo verirsem kendimi başarılı sayacağım moral bozmayacağım. bence diğer arkadaşlarda haftada bir kilo vermeyi hedeflesin :) salı gününe kadar artvindeyim bisiklete devam :) salı günü istanbula gitcem hemde otobüsle :/ orda ne yapacağımı bilmiyorum en kötü ihtimal günde 1 saat leslie yarım saat mekik vs yaparım
çok güzel bu hafta 1dende fazla verecen gibime geliyor.az menünede dikkat ettinmi kimseler tutamaz o yağları çekip giderlerkahvaltımı yaptım iki bardak suyumu içtim 1 saat te walk away the pounds with lesie yaptım 4 mil yürüdüm :) güzel bir başlangıç
canm hoşgeldin aramıza.hareketli bi yaşam güzel.senn için daha güzel olacak.suyunuda unutma.merhaba. öncelikle kendimi tanıtayım. 17 yaşındayım daha önce burada yarışmıştım 76lardan 62lere kadar düştüm ama bırakınca geri aldım. ve şuada normal diyet yapamıyorum kalori diyeti yapıyorum bu yüzden yediklerime fazla kızmayın lütfen . bir de mc donaldsta part time çalışıyorum haftanın 4 günü . ve oradan yemek zorundayım ama hep an az kalorili şeyleri seçip günde 1200 kaloriyi geçmiyorum evle beraber. spor evde hareketler yapıyorum ve haftanın 4 günü mc donaldsta koşuşturuyorum :) inşallah yine eskisi gibi kiloo verebilirim
[1] Domates Salatası 0.20 PORSİYON 25.4
[2] Patates (kızarmış) 50 gr 140
[3] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[4] Şeftali 1 ADET 60
[5] Kızarmış Ekmek 1 DİLİM 35
[6] Ekmek 2 DİLİM 130
Toplam : 465.4 kal.
akşamla telafi ettinmi bişey olmaz.1 kilo hedefimiz var unutma..Kızlar çok kötü birşey yaptımdüğün yemeklerinden kaçıyordum ama dayanamadım bir dilim helva ve pilav tavuk yedim ama müsakkaymiz bilmem dolmaymis ama daha fazla dayanamadım ama aksam yemeği sayıyorum bunu
canm ya sende benm gibi hep kilolu olanlardansın.malesef hayatımız boyu dikkat etmek zorundayız.çünkü her bıraktığımızda verdiğimiz kiloyuda fazlasıyla geri allıyoruz.benm şu anlık carem takımı bırakmamak.hoşbulduk, tabii ki bu destekle hepimiz vereceğiz..
ımmm hayırrrbırakınca tekrar aldım o yüzden döndüm buralara..
aslına 82ydim 2 hafta önce diyete başladım geçen hafta 80dim bu hafta tartılmadım daha :)
ne kadr yedin yazmayı unutma.bencde hayatımızdan cıkaramıyorsak böle saymak daha güzel.takip etmek zor gelmiyorsa sorun yok.bugün kuzenimin doğum günü var biraz tadına bakacağım pastanın... kalori diyetinin bu yönünü seviyorum yasak şeyler yesemde yemekten kısıp 1200 kaloriyi geçmiyorum
kaç kere verdim here sene bi önceki seneden 10 15 kilo az yada fazla oluyorumçok iyi vermişsin bravo.. vermek te aslında kolay ama en zoru geri almamak ben bunu anladım. bünyem zayıf olmayı kaldıramıyor. hayatım boyunca hep dikkat etmek zorundayım
hım anladım 2 öğün yemişsin az ama akşam pastadad var gerekeni almışsındır.akşam yemeği
[1] Tarhana Çorbası 0.50 KASE 145
[2] YOĞURTLU KABAK SALATA 0.50 1 porsiyon 45
[3] Kıymalı Biber Dolma 0.50 PORSİYON 113
ara
[7] Şeftali 1 ADET 60
kahvaltı
[4] Domates Salatası 0.20 PORSİYON 25.4
[5] Patates (kızarmış) 50 gr 140
[6] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[8] Kızarmış Ekmek 1 DİLİM 35
[9] Ekmek 2 DİLİM 130
Toplam : 768.4 kal.
şu anda ki sonuç böyle. kuzenimin doğum gnü olduğundan akşam yemeğinin hepsini yarı porsiyona düşürdüm :) birazcık pasta yiyeceğim
haftasonu gezenler evde neti olnmynlar iş yerinden nete girenler var.ondan haftasonu biraz böle oluyor tatlım.nede kmse yok:2:
güzell sebze yok ama az öz yemişsin 3 tutkunuda bi daha akşam yemeğine değil ikindi arana koymaya calış bebişim.bugün ki menü'm ;
sabah , 2 kaşık menemen , yarım dilim karpuz , 4 parça köy peyniri, 1 dilim ekmek
öğle : kremalı mantar çorbası
ara : 1 bardak kola (zero) , 1 dilim ekmek arası acı biber salçası
2.ara : yarım kase nesfit yağsız süt ile
akşam : 3 etimek , 5 dilim peynir , 3 tane tutku (şekerim düştübahane de hazır hemen bakarmısınız )
2 lt su , 30 dk koşu , 50 mekik ve bugün kızımı saat 5 gibi dışarı cıkardım ve tam 2,5 saat yürüdük o yürüdü ben onun peşindenn ee buda spor
kızların dediği doğru hiç bişey yememişsin canm dikkat et kendine.sebze felan da yemeye calış.gerçi mersinin sıcağında canıda bişey istemez insanın canıMenümü yazayım kızlar
öğlen 1 gibi bi lase yoğurda çilek reçelinin tanesiz yerlerinden karıştırıp meyveli yoğurt yaptım:)
saat 5 tede 3 dilim beyaz peynir ve ona eşlik edecek kadar karpuz
az önze bi bardak çilek suyu ve 1 küçük kase çekirdek
yiyemiyorum ben yaa
ii oldu tatlım.Kızlar nette problem var teleden girip menümü yazdım sadece.
Sayfalar ne çok ilerlemiş maşallah:)
şu sorunu halledeyim kaldığım yerden başlayıp telafi edicem hepsini
tatlım leslie die bi teyze var evde spor yaptırıyor.videoları var kızlar sana yollarlar olmadı msnden.sınırsız nasıl olsa senn net.canım bu yaptığın spordan bahsedermisin bana (walk away the pounds lesie ).14 aylık bi bebeğim var ancak evde yürüyüş yapabiliyorum salonu ortasında dönüp duruyorum ,,başım dönüyo:d biraz baktım da google den çokta bişey bulamadım sana zahmet biraz aydınlatırsan beni süper olur
Selam kizlar,
ablamin bebek mevlüdü oldugu icin sehir disindayim. Telas icinde pek buraya giremedim, malum :) Ondan dolayi bugün pek yoktum ama kizmayin hemen lütfen:)
Bugünki menüm:
2 ekmek
biraz kasar peyniri
biraz recel
biraz yumurta
Aksam: kiymali makarnacok üzgünüm coook..
sabah:1 dilim tost,salatalık,4 zeytin
ara:1 türk kahvesi
ara:1 dilim sütlü irmik tatlısı(içinde 1 kaşık şeker var),yağda çatalın ucuyla
öğle:1 kase corba,2 dilim börek,50 gr haşlama et,2 kaşık kadr kızımn artan pilavı ve ayran.(bi kerede yemedim kızımn artan pilavını ve ayranını 1 saat sonra diğerlerini yedim
ara:1 kase kiraz,salatalık
akşam:1 kase corba ,1 dilim börek
ara:1 türk kahvesi,1 avuç kiraz
kızlar bugün dışardaydım kayınvalideme allahaısmaladığa gittim dönerkende zorla börek verdi.eşimin yüzünden yoksa ben almaıyalım dedimyarına patlıcan yemeği yapacam ama toplıucam hemen.
kızlar ben sabahın 7 sşnde kalktım ve bu saat hala ayaktayım hep şu kahveler yüzünden.menümde ondan heralde biraz fazla oluyor.5 yada 6 saat uykuyla bütün gün ayakbaşıyım,
tatilde dinlenecem ama sporumuda yapacam.
kalorime bi bakıyım dedim 1650:)))cok fenaaaa.ve börek ve corba cok kaloriliymiş bi daha yemiycem:)))
ve 1 eylüle kadar 60 kilo olmak için günlük 1360 kalori almak gerekiyormuş.
canım bu yaptığın spordan bahsedermisin bana (walk away the pounds lesie ).14 aylık bi bebeğim var ancak evde yürüyüş yapabiliyorum salonu ortasında dönüp duruyorum ,,başım dönüyo:d biraz baktım da google den çokta bişey bulamadım sana zahmet biraz aydınlatırsan beni süper olur
günaydın kızlarrrrr
şuan koca bir bardak su içiyorum. henüz kahvaltı etmedim
hım gel canm deneme sürecinde olanlar var aktif olanlardan 2 kişi daha alabilirz.ben kendime aceleci diordum ama sen bendende aceleiymişsin.bende 27 yaşındayım3 yaşında bi kızım var:)slm kislar.ben yeniyim burda benide alirmisiniz araniza.azimliyim sadece motivasyona ihtiyacim var.27 yasinda 3 cocuk annesiyim ve son cocuk beni baya bi sisman yapti.yardim ederseniz sevinirim tskrlr.birde kilo cetveli yapabilirmisiniz banada :)
tüm güzn gayet güzelmiş.akşam pasta cıss.ama horon onun canına okur:)oo horonla nasıl kilo almışsın sen hayrett.inanılmaz bi oyun ben bi türlü ayak uyduramıyrorum.yeteneksizim sanırım:)eğlencenin tadını cıkar tatlım.ii eğlenceler.hemen menümü yazayım bu gece saat 5 te kafkasör festivali var oraya gitmek için yola cıkcaz. bu saate kadar börek yaptım birazdan uyuycam yarın da giremiyeceğim foruma :/
sabah: 1 yumurta
1 dilim ekmek
domates- salatalık
ara:1 dilime yakın karpuz
öğlen: yarım kepçe çorba
akşam: 2 yemek kaş pilav
1 parça buharda pişmiş tavuk
ve akşam yemegindne sonra düğündeydim 1 dilim yaşpasta yedim(
spora gelince:
sabah leslieyle 4 mil yürüyüş
akşam: yarım saat yürüyüş
düğünde durmadım sürekli oynadım hareketli halk oyunlarımızı :)
ve gece de eve dönerken yürüdük tam 45 dakika :)
su pek içemedim yine 1 buçuk litre
bak bunu denememiştim.ama daha hapımı bile düzenli içmiyorumforumdaki bir arkadaştan yağ yakıcı ve iştah kapatıcı bir kür buldum onu da sizinle paylaşıp çıkayım canlarım :)
1 çay bardağı limon suyu
1 çorba kaşığı su
1 tatlı kaşığı bal
1 çay kaşığı tarçın
hepsi karıştırılır günde 2 kere aynı şekilde hazırlayıp yemeklerden sonra içilir..
ama limonu fazla bence tansiyonu düşük olanlar yapmasın ben pazartesi denicem bunu :) hadi öptüm iyi geceler
anneler zaten sizlerin yüzünden şişiyor.benm kzımda öle ben yemiycem anne sen yeee:)Kızlar şimdi telefondan giriyorum nete önceki mesajlara yorumlarımı bilgisayardan girince yaparım dünkü menümü yazayım :)
Sabah: ikİ k.b. Peynir domates salatalık
Ara: az Sekerli turk kahvesi
Öğle: acur
Aksam öğle arası aksam yemegine saydığım Ogün: bir tabak nohutlu pilav, biraz haslanmis tavuk , bir dilim helva
Daha sonra birşey yemedim aksam düğün vardı pasta vardi ama yemedim anneme yedirdim :) ama üstünden kremasindan parmagimla alıp yedim :)
bayaaaa erken kapatmışsın günü acıkırsın birazdan.kalori miktarınmı doldu.Kızlar ben bugünü kapattim :) menümü de yazayim tam olsun :)
Sabah: 10 tane kiraz birazcık acur
Ara: 1 tane kuru incir
Ara: 10 tane kayısı çekirdeği icİ
Öğle: salata, bir kaç çatal taze fasulye, bir dilim ekmek
Aksam: 1 külah dondurma
Bir şey yemem artık ama belli olmaz belki çok az meyve yerim çünkü saat erken
estentenen;25323859]Bugun bizim takım tatilde galiba :)
Çok sıkılıyoruuuum----------> düzeltme 1 :)
Takiiim 4 sizi özledim neredesiniiiz-----------> düzeltme 2
Ben de addaalardayim güya ama sıkılıyorum babaannemlerde oturuyorum öyle :shım gel canm deneme sürecinde olanlar var aktif olanlardan 2 kişi daha alabilirz.ben kendime aceleci diordum ama sen bendende aceleiymişsin.bende 27 yaşındayım3 yaşında bi kızım var:)
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
burda baya ayrıntılı anlatmış arkadaşlar.yine yapamazsan beraber tekrar deneriz.
tüm güzn gayet güzelmiş.akşam pasta cıss.ama horon onun canına okur:)oo horonla nasıl kilo almışsın sen hayrett.inanılmaz bi oyun ben bi türlü ayak uyduramıyrorum.yeteneksizim sanırım:)eğlencenin tadını cıkar tatlım.ii eğlenceler.
bak bunu denememiştim.ama daha hapımı bile düzenli içmiyorum
anneler zaten sizlerin yüzünden şişiyor.benm kzımda öle ben yemiycem anne sen yeee:)
bayaaaa erken kapatmışsın günü acıkırsın birazdan.kalori miktarınmı doldu.
:))))tatlım bugün pazar herkes addaalarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?