Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam kizlar,

ablamin bebek mevlüdü oldugu icin sehir disindayim. Telas icinde pek buraya giremedim, malum :) Ondan dolayi bugün pek yoktum ama kizmayin hemen lütfen:)

Bugünki menüm:

2 ekmek
biraz kasar peyniri
biraz recel
biraz yumurta

Aksam: kiymali makarna cok üzgünüm coook..

hakikaten çok kötü menün ,, hem ekmek hem kaşar peyniri hem reçel hem makarna hepsi birbirinden cısssss ....kalorilerine bakıyormusun canım yaa bak kaşar peyniri cok feci biliyormusun kalori bakımından???

benm başlama sebebim.kızımn ben iç çamaşırlıyken çektiği fotoğraflarım.benm kız arada ben farketmeden foto çekiyorda:)))hiç bu kadar iğrenc olduğumu farketmemiştim.kendimden iğrendim:
sonra istediklerim olmuyordu.tuğba die arkadaşımda takımı önerdi hemen atladım tabi 1 kasımda başlamıştım 8 ay oldu 10 kilom gitti hiç yoktan iidir.gizemin dediği gibi verdikten sonra almamak bile benm icin büyük marifet.
:)))boğazımıza nasılda düşkünüz demi:)gecen pazarda gördm deli gibi saldırdım.ama çeyrek ekmek.bide tuz doldurmasa zeehir gibi yemiycektim
patates kızarmış ama ince ve az.ama az ondan az bundan cok yiyorum öğlenleri.arkadaşla okul dönüşü sofra kuruyoruz.bi yumuluyoruz ki sorma:)
ama olan bana oluyor onun maşallahı var.2 çocuk annesi ve 49 kilo:))nese artık memleketteyim ramazanda geliyor.özlycem brunchlarımızı.ve tabiki arkadaşlarımı
aynen öyle oldu resmen ekstra bi mide daha yaptım ,karbonhidrat midesi yani.yaptığım bütün spor boşa gitti vallahi çok üzgünüm:2::2::2::2::2:
üzül üzül tabi.bırakma kendni.yaza yanına geldiğimde 60 olarak görcem seni:)
süper dünki bisikletler işe yaradı desene:)
kahvaltımı yaptım iki bardak suyumu içtim 1 saat te walk away the pounds with lesie yaptım 4 mil yürüdüm :) güzel bir başlangıç
çok güzel bu hafta 1dende fazla verecen gibime geliyor.az menünede dikkat ettinmi kimseler tutamaz o yağları çekip giderler
canm hoşgeldin aramıza.hareketli bi yaşam güzel.senn için daha güzel olacak.suyunuda unutma.
menünü tüm gün birlikte yazarsan cok daha ii görebiliriz.kalori diyetide ayrıa eğlenceliymiş.ama netten takip gerekiyor.
akşamla telafi ettinmi bişey olmaz.1 kilo hedefimiz var unutma..
canm ya sende benm gibi hep kilolu olanlardansın.malesef hayatımız boyu dikkat etmek zorundayız.çünkü her bıraktığımızda verdiğimiz kiloyuda fazlasıyla geri allıyoruz.benm şu anlık carem takımı bırakmamak.
bugün kuzenimin doğum günü var biraz tadına bakacağım pastanın... kalori diyetinin bu yönünü seviyorum yasak şeyler yesemde yemekten kısıp 1200 kaloriyi geçmiyorum
ne kadr yedin yazmayı unutma.bencde hayatımızdan cıkaramıyorsak böle saymak daha güzel.takip etmek zor gelmiyorsa sorun yok.
çok iyi vermişsin bravo.. vermek te aslında kolay ama en zoru geri almamak ben bunu anladım. bünyem zayıf olmayı kaldıramıyor. hayatım boyunca hep dikkat etmek zorundayım
kaç kere verdim here sene bi önceki seneden 10 15 kilo az yada fazla oluyorum
hım anladım 2 öğün yemişsin az ama akşam pastadad var gerekeni almışsındır.

nede kmse yok:2:
haftasonu gezenler evde neti olnmynlar iş yerinden nete girenler var.ondan haftasonu biraz böle oluyor tatlım.
güzell sebze yok ama az öz yemişsin 3 tutkunuda bi daha akşam yemeğine değil ikindi arana koymaya calış bebişim.
kızların dediği doğru hiç bişey yememişsin canm dikkat et kendine.sebze felan da yemeye calış.gerçi mersinin sıcağında canıda bişey istemez insanın canı
Kızlar nette problem var teleden girip menümü yazdım sadece.
Sayfalar ne çok ilerlemiş maşallah:)
şu sorunu halledeyim kaldığım yerden başlayıp telafi edicem hepsini
ii oldu tatlım.
üye sayımızı durduralım.yeni gelen kzılara bi bakalım.haftaya tekrar bakarız.cabuk hallet bak ben yarından itibaren yokum.
tatlım leslie die bi teyze var evde spor yaptırıyor.videoları var kızlar sana yollarlar olmadı msnden.sınırsız nasıl olsa senn net.

evet tek çeşit olmuş ama yarın toparlarsın sen.ne zaman dönüyorsun eve?

sabah:1 dilim tost,salatalık,4 zeytin
ara:1 türk kahvesi
ara:1 dilim sütlü irmik tatlısı(içinde 1 kaşık şeker var),yağda çatalın ucuyla
öğle:1 kase corba,2 dilim börek,50 gr haşlama et,2 kaşık kadr kızımn artan pilavı ve ayran.(bi kerede yemedim kızımn artan pilavını ve ayranını 1 saat sonra diğerlerini yedim
ara:1 kase kiraz,salatalık
akşam:1 kase corba ,1 dilim börek
ara:1 türk kahvesi,1 avuç kiraz
kızlar bugün dışardaydım kayınvalideme allahaısmaladığa gittim dönerkende zorla börek verdi.eşimin yüzünden yoksa ben almaıyalım dedimyarına patlıcan yemeği yapacam ama toplıucam hemen.

kızlar ben sabahın 7 sşnde kalktım ve bu saat hala ayaktayım hep şu kahveler yüzünden.menümde ondan heralde biraz fazla oluyor.5 yada 6 saat uykuyla bütün gün ayakbaşıyım,
tatilde dinlenecem ama sporumuda yapacam.

kalorime bi bakıyım dedim 1650:)))cok fenaaaa.ve börek ve corba cok kaloriliymiş bi daha yemiycem:)))
ve 1 eylüle kadar 60 kilo olmak için günlük 1360 kalori almak gerekiyormuş.

Son düzenleme:
kalorime bi bakıyım dedim 1650:)))cok fenaaaa.ve börek ve corba cok kaloriliymiş bi daha yemiycem:)))
ve 1 eylüle kadar 60 kilo olmak için günlük 1360 kalori almak gerekiyormuş.

slm kislar.ben yeniyim burda benide alirmisiniz araniza.azimliyim sadece motivasyona ihtiyacim var.27 yasinda 3 cocuk annesiyim ve son cocuk beni baya bi sisman yapti.yardim ederseniz sevinirim tskrlr.birde kilo cetveli yapabilirmisiniz banada :)

canım google arat leslie sansone kadının adı evde olduğun yerde kilometrelerice yol gitmiş kadar hareket etmeni sağlıyor :) denemelisin

hemen menümü yazayım bu gece saat 5 te kafkasör festivali var oraya gitmek için yola cıkcaz. bu saate kadar börek yaptım birazdan uyuycam yarın da giremiyeceğim foruma :/

sabah: 1 yumurta
1 dilim ekmek
domates- salatalık

ara:1 dilime yakın karpuz

öğlen: yarım kepçe çorba

akşam: 2 yemek kaş pilav
1 parça buharda pişmiş tavuk

ve akşam yemegindne sonra düğündeydim 1 dilim yaşpasta yedim (

spora gelince:
sabah leslieyle 4 mil yürüyüş

akşam: yarım saat yürüyüş
düğünde durmadım sürekli oynadım hareketli halk oyunlarımızı :)
ve gece de eve dönerken yürüdük tam 45 dakika :)

su pek içemedim yine 1 buçuk litre

forumdaki bir arkadaştan yağ yakıcı ve iştah kapatıcı bir kür buldum onu da sizinle paylaşıp çıkayım canlarım :)
1 çay bardağı limon suyu
1 çorba kaşığı su
1 tatlı kaşığı bal
1 çay kaşığı tarçın
hepsi karıştırılır günde 2 kere aynı şekilde hazırlayıp yemeklerden sonra içilir..

ama limonu fazla bence tansiyonu düşük olanlar yapmasın ben pazartesi denicem bunu :) hadi öptüm iyi geceler

Kızlar şimdi telefondan giriyorum nete önceki mesajlara yorumlarımı bilgisayardan girince yaparım dünkü menümü yazayım :)
Sabah: ikİ k.b. Peynir domates salatalık
Ara: az Sekerli turk kahvesi
Öğle: acur
Aksam öğle arası aksam yemegine saydığım Ogün: bir tabak nohutlu pilav, biraz haslanmis tavuk , bir dilim helva
Daha sonra birşey yemedim aksam düğün vardı pasta vardi ama yemedim anneme yedirdim :) ama üstünden kremasindan parmagimla alıp yedim :)

Kızlar ben bugünü kapattim :) menümü de yazayim tam olsun :)
Sabah: 10 tane kiraz birazcık acur
Ara: 1 tane kuru incir
Ara: 10 tane kayısı çekirdeği icİ
Öğle: salata, bir kaç çatal taze fasulye, bir dilim ekmek
Aksam: 1 külah dondurma

Bir şey yemem artık ama belli olmaz belki çok az meyve yerim çünkü saat erken

Son düzenleme:
estentenen;25323859]Bugun bizim takım tatilde galiba :)
Çok sıkılıyoruuuum ----------> düzeltme 1 :)

Takiiim 4 sizi özledim neredesiniiiz -----------> düzeltme 2

slm kislar.ben yeniyim burda benide alirmisiniz araniza.azimliyim sadece motivasyona ihtiyacim var.27 yasinda 3 cocuk annesiyim ve son cocuk beni baya bi sisman yapti.yardim ederseniz sevinirim tskrlr.birde kilo cetveli yapabilirmisiniz banada :)
hım gel canm deneme sürecinde olanlar var aktif olanlardan 2 kişi daha alabilirz.ben kendime aceleci diordum ama sen bendende aceleiymişsin.bende 27 yaşındayım3 yaşında bi kızım var:)
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
burda baya ayrıntılı anlatmış arkadaşlar.yine yapamazsan beraber tekrar deneriz.

tüm güzn gayet güzelmiş.akşam pasta cıss.ama horon onun canına okur:)oo horonla nasıl kilo almışsın sen hayrett.inanılmaz bi oyun ben bi türlü ayak uyduramıyrorum.yeteneksizim sanırım:)eğlencenin tadını cıkar tatlım.ii eğlenceler.
bak bunu denememiştim.ama daha hapımı bile düzenli içmiyorum
anneler zaten sizlerin yüzünden şişiyor.benm kzımda öle ben yemiycem anne sen yeee:)
bayaaaa erken kapatmışsın günü acıkırsın birazdan.kalori miktarınmı doldu.
estentenen;25323859]Bugun bizim takım tatilde galiba :)
Çok sıkılıyoruuuum ----------> düzeltme 1 :)

Takiiim 4 sizi özledim neredesiniiiz -----------> düzeltme 2

:))))tatlım bugün pazar herkes addaalarda.

Ben de addaalardayim güya ama sıkılıyorum babaannemlerde oturuyorum öyle :s
Anneme ben pasta almayayım dedim o al ben yerim dedi :) kabahat benim değil :)
Evet cnm erken kapattım dün de yine saat uç buçuk gibi kapatmıştım ama bir dakika babam nektar uzatıyor onu yiyeyim :)

İki tane nektar yedim :)

Son düzenleme:
kızlar yediklerim1300 oldu artık yemem yoldada zaten midem bulanır.kızlar bu hafta birbrinize emanetsiniz jjjjjjjjjjjjjjjjjjfhjjhtıjtjthihlşhnihlnihnihnihşbugünki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…