kızlar yediklerim1300 oldu artık yemem yoldada zaten midem bulanır.kızlar bu hafta birbrinize emanetsiniz jjjjjjjjjjjjjjjjjjfhjjhtıjtjthihlşhnihlnihnihnihşbugünki
Tamam canım benim bekliyoruz seni öpüyorum kocaman :)
Afiyet olsun cnm ama kahvaltı için geç kalmamış mısın :) pazar pazar uyumak mı istedin :)
kahvaltı
Yeşil Zeytin 3 adet 21
Patates (kızarmış) 30 gr 84
Kızarmış Ekmek 1 DİLİM 35
Ekmek 1 DİLİM 65
Beyaz Peynir 30gr 75
ara dışardaydım sevdiceğimlee en az kalorili şeyleri seçtim yine
Sundae (Sade) 1 ADET 180
lipton ice tea limon (330 ml) 1 adet 99
akşam yine sevdiceğimle... ona da salata yedirdim çünkü o da tombişşşş
Izgara tavuklu salata 1 ADET 206
İce Tea Şeftali (250 ML) 1 ADET 73
ara
YOĞURTLU KABAK SALATA 1 porsiyon 90
Toplam : 928 kal.
sabah:1 dilim tost,salatalık,4 zeytin
ara:1 türk kahvesi
ara:1 dilim sütlü irmik tatlısı(içinde 1 kaşık şeker var),yağda çatalın ucuyla
öğle:1 kase corba,2 dilim börek,50 gr haşlama et,2 kaşık kadr kızımn artan pilavı ve ayran.(bi kerede yemedim kızımn artan pilavını ve ayranını 1 saat sonra diğerlerini yedim
ara:1 kase kiraz,salatalık
akşam:1 kase corba ,1 dilim börek
ara:1 türk kahvesi,1 avuç kiraz
kızlar bugün dışardaydım kayınvalideme allahaısmaladığa gittim dönerkende zorla börek verdi.eşimin yüzünden yoksa ben almaıyalım dedimyarına patlıcan yemeği yapacam ama toplıucam hemen.
canım google arat leslie sansone kadının adı evde olduğun yerde kilometrelerice yol gitmiş kadar hareket etmeni sağlıyor :) denemelisin
merhaba. öncelikle kendimi tanıtayım. 17 yaşındayım daha önce burada yarışmıştım 76lardan 62lere kadar düştüm ama bırakınca geri aldım. ve şuada normal diyet yapamıyorum kalori diyeti yapıyorum bu yüzden yediklerime fazla kızmayın lütfen . bir de mc donaldsta part time çalışıyorum haftanın 4 günü . ve oradan yemek zorundayım ama hep an az kalorili şeyleri seçip günde 1200 kaloriyi geçmiyorum evle beraber. spor evde hareketler yapıyorum ve haftanın 4 günü mc donaldsta koşuşturuyorum :) inşallah yine eskisi gibi kiloo verebilirim
[1] Domates Salatası 0.20 PORSİYON 25.4
[2] Patates (kızarmış) 50 gr 140
[3] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[4] Şeftali 1 ADET 60
[5] Kızarmış Ekmek 1 DİLİM 35
[6] Ekmek 2 DİLİM 130
Toplam : 465.4 kal.
Kızlar çok kötü birşey yaptımdüğün yemeklerinden kaçıyordum ama dayanamadım bir dilim helva ve pilav tavuk yedim ama müsakkaymiz bilmem dolmaymis ama daha fazla dayanamadım ama aksam yemeği sayıyorum bunu
bugün kuzenimin doğum günü var biraz tadına bakacağım pastanın... kalori diyetinin bu yönünü seviyorum yasak şeyler yesemde yemekten kısıp 1200 kaloriyi geçmiyorum
akşam yemeği
[1] Tarhana Çorbası 0.50 KASE 145
[2] YOĞURTLU KABAK SALATA 0.50 1 porsiyon 45
[3] Kıymalı Biber Dolma 0.50 PORSİYON 113
ara
[7] Şeftali 1 ADET 60
kahvaltı
[4] Domates Salatası 0.20 PORSİYON 25.4
[5] Patates (kızarmış) 50 gr 140
[6] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[8] Kızarmış Ekmek 1 DİLİM 35
[9] Ekmek 2 DİLİM 130
Toplam : 768.4 kal.
şu anda ki sonuç böyle. kuzenimin doğum gnü olduğundan akşam yemeğinin hepsini yarı porsiyona düşürdüm :) birazcık pasta yiyeceğim
bugün ki menü'm ;
sabah , 2 kaşık menemen , yarım dilim karpuz , 4 parça köy peyniri, 1 dilim ekmek
öğle : kremalı mantar çorbası
ara : 1 bardak kola (zero) , 1 dilim ekmek arası acı biber salçası
2.ara : yarım kase nesfit yağsız süt ile
akşam : 3 etimek , 5 dilim peynir , 3 tane tutku (şekerim düştübahane de hazır hemen bakarmısınız )
2 lt su , 30 dk koşu , 50 mekik ve bugün kızımı saat 5 gibi dışarı cıkardım ve tam 2,5 saat yürüdük o yürüdü ben onun peşindenn ee buda spor
Menümü yazayım kızlar
öğlen 1 gibi bi lase yoğurda çilek reçelinin tanesiz yerlerinden karıştırıp meyveli yoğurt yaptım:)
saat 5 tede 3 dilim beyaz peynir ve ona eşlik edecek kadar karpuz
az önze bi bardak çilek suyu ve 1 küçük kase çekirdek
yiyemiyorum ben yaa
Selam kizlar,
ablamin bebek mevlüdü oldugu icin sehir disindayim. Telas icinde pek buraya giremedim, malum :) Ondan dolayi bugün pek yoktum ama kizmayin hemen lütfen:)
Bugünki menüm:
2 ekmek
biraz kasar peyniri
biraz recel
biraz yumurta
Aksam: kiymali makarnacok üzgünüm coook..
öğle:1 kase corba,2 dilim börek,50 gr haşlama et,2 kaşık kadr kızımn artan pilavı ve ayran.(bi kerede yemedim kızımn artan pilavını ve ayranını 1 saat sonra diğerlerini yedim
kızlar bugün dışardaydım kayınvalideme allahaısmaladığa gittim dönerkende zorla börek verdi.eşimin yüzünden yoksa ben almaıyalım dedimyarına patlıcan yemeği yapacam ama toplıucam hemen.
hemen menümü yazayım bu gece saat 5 te kafkasör festivali var oraya gitmek için yola cıkcaz. bu saate kadar börek yaptım birazdan uyuycam yarın da giremiyeceğim foruma :/
sabah: 1 yumurta
1 dilim ekmek
domates- salatalık
ara:1 dilime yakın karpuz
öğlen: yarım kepçe çorba
akşam: 2 yemek kaş pilav
1 parça buharda pişmiş tavuk
ve akşam yemegindne sonra düğündeydim 1 dilim yaşpasta yedim(
spora gelince:
sabah leslieyle 4 mil yürüyüş
akşam: yarım saat yürüyüş
düğünde durmadım sürekli oynadım hareketli halk oyunlarımızı :)
ve gece de eve dönerken yürüdük tam 45 dakika :)
su pek içemedim yine 1 buçuk litre
Kızlar şimdi telefondan giriyorum nete önceki mesajlara yorumlarımı bilgisayardan girince yaparım dünkü menümü yazayım :)
Sabah: ikİ k.b. Peynir domates salatalık
Ara: az Sekerli turk kahvesi
Öğle: acur
Aksam öğle arası aksam yemegine saydığım Ogün: bir tabak nohutlu pilav, biraz haslanmis tavuk , bir dilim helva
Daha sonra birşey yemedim aksam düğün vardı pasta vardi ama yemedim anneme yedirdim :) ama üstünden kremasindan parmagimla alıp yedim :)
kahvaltı
Yeşil Zeytin 3 adet 21
Ekmek 1 DİLİM 65
Beyaz Peynir 30gr 75
Sundae (Sade) 1 ADET 180
ara
selam arkadaşlar ,,bana hafta sonu olunca bir şeyler oluyor , eşim yüzünden herhalde((( ne yemek yapayım diye sorduğum hep aynı cevabı veriyor MAKARNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
neyse yazıyım ben menümü ;
sabah: patatesli yumurta , 1 dilim ekmek
öğle : yok
ara (ikindi) :5 yemek kaşığı makarna , kızıma lahmacun söylemiştim onunda ucundan aldım , 1 bardak kola zero
hemen arkasından kayınvalidemlere gittik ordada kek yapmışlardı , 2 küçük dilim kek yedim
akşam : eee akşam da olmasın artık:26::26::26::26:
bugün sporda yapamadım ,kızımı gezdirdim 1 saat yürüdüm onunla sadece bu
yarından sonra iyi bi sıkıcam kendimi işallah
toplam da ise 800 kalori kızlarrr
Selam kizlar,
ablamin bebek mevlüdü oldugu icin sehir disindayim. Telas icinde pek buraya giremedim, malum :) Ondan dolayi bugün pek yoktum ama kizmayin hemen lütfen:)
Bugünki menüm:
2 ekmek
biraz kasar peyniri
biraz recel
biraz yumurta
Aksam: kiymali makarnacok üzgünüm coook..
hemen menümü yazayım bu gece saat 5 te kafkasör festivali var oraya gitmek için yola cıkcaz. bu saate kadar börek yaptım birazdan uyuycam yarın da giremiyeceğim foruma :/
sabah: 1 yumurta
1 dilim ekmek
domates- salatalık
ara:1 dilime yakın karpuz
öğlen: yarım kepçe çorba
akşam: 2 yemek kaş pilav
1 parça buharda pişmiş tavuk
ve akşam yemegindne sonra düğündeydim 1 dilim yaşpasta yedim(
spora gelince:
sabah leslieyle 4 mil yürüyüş
akşam: yarım saat yürüyüş
düğünde durmadım sürekli oynadım hareketli halk oyunlarımızı :)
ve gece de eve dönerken yürüdük tam 45 dakika :)
su pek içemedim yine 1 buçuk litre
Kızlar yemeyecektim ama canım çok çekti yazdıktan sonra iki tane nektar akşam da biraz yoğurtlu sarma daha sonra da iki parça karpuz yedim. :26:Kızlar ben bugünü kapattim :) menümü de yazayim tam olsun :)
Sabah: 10 tane kiraz birazcık acur
Ara: 1 tane kuru incir
Ara: 10 tane kayısı çekirdeği icİ
Öğle: salata, bir kaç çatal taze fasulye, bir dilim ekmek
Aksam: 1 külah dondurma
Bir şey yemem artık ama belli olmaz belki çok az meyve yerim çünkü saat erken
yakahvaltı
Yeşil Zeytin 3 adet 21
Ekmek 1 DİLİM 65
Beyaz Peynir 30gr 75
Sundae (Sade) 1 ADET 180
ara
Canım kalori olarak sıkıntı yok ama hep karbonhidrat olmuşselam arkadaşlar ,,bana hafta sonu olunca bir şeyler oluyor , eşim yüzünden herhalde((( ne yemek yapayım diye sorduğum hep aynı cevabı veriyor MAKARNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
neyse yazıyım ben menümü ;
sabah: patatesli yumurta , 1 dilim ekmek
öğle : yok
ara (ikindi) :5 yemek kaşığı makarna , kızıma lahmacun söylemiştim onunda ucundan aldım , 1 bardak kola zero
hemen arkasından kayınvalidemlere gittik ordada kek yapmışlardı , 2 küçük dilim kek yedim
akşam : eee akşam da olmasın artık:26::26::26::26:
bugün sporda yapamadım ,kızımı gezdirdim 1 saat yürüdüm onunla sadece bu
yarından sonra iyi bi sıkıcam kendimi işallah
toplam da ise 800 kalori kızlarrr
kızlar benim iki tane menüm var hemencecik yazıyım
cumartesi
sabah
1 havuç
ara
tek şekerli nescafe
öğlen
pide vardı yemekte (işyerinde) yarım yedim, 2 bardak ayran
akşam
1 kase yarım yağlı sütte nesfıt yedim
spora geri başladım: 15 dk rumba,10dk bachata,15dk zumba,30dk leslie
2ltre su
pazar günümü yazmayı unuttum iyi mi?
sabah
kibrt kutusu kadar peynir
5 zeytin
1dilim ekmek
domates,salatalık
öğlen
ızgara köfte 4 adet,salata bol limonlu,icetea şeftali
ara
1 tane fruttare ananaslı 60 kalori
akşam
1bardak portakal suyu,peynir(2çatal), zeytin(3), domates
spora gerek duymadım dün tam 4 saatten fazla yürümüşüz
uu canım ne yapmışsın boyle hem sadece iki öğun sanırım hem de kaşar reçel makarna
Canım bu türk kahvelerini bir defaya düşürsen olmaz mı ki?
Kafkasör festivali ne canım? Şöyle boğalı moğalı bir festival varmış onu duymuştum da o geçti herhalde değil mi hazirandaydı o galiba. O değil değil mi?
Kızlar yemeyecektim ama canım çok çekti yazdıktan sonra iki tane nektar akşam da biraz yoğurtlu sarma daha sonra da iki parça karpuz yedim. :26:
ya
Canım kolori hesabıyla diyet yaptığını biliyorum ama canım yine de kızartmayı falan pek yemesen daha iyi olmaz mı? Elbette arada yeriz hepimizin birşeyleri yediği zaman oluyor ama kızartma pişirme biçimleri içinde en sağlıksız olanı.
Canım kalori olarak sıkıntı yok ama hep karbonhidrat olmuş
Canım bana menülerin iyi göründü :) Herhalde haftasonunu iyi atlatan nadir kişilerdensin. :)
canım hiç sorma feci iddiaya girdim iki haftam var leslie rumba zumbaya fena taktım bide yürüyüş yapabilirsem tamam...
uu canım ne yapmışsın boyle hem sadece iki öğun sanırım hem de kaşar reçel makarna
Canım bu türk kahvelerini bir defaya düşürsen olmaz mı ki?
Kafkasör festivali ne canım? Şöyle boğalı moğalı bir festival varmış onu duymuştum da o geçti herhalde değil mi hazirandaydı o galiba. O değil değil mi?
Kızlar yemeyecektim ama canım çok çekti yazdıktan sonra iki tane nektar akşam da biraz yoğurtlu sarma daha sonra da iki parça karpuz yedim. :26:
ya
Canım kolori hesabıyla diyet yaptığını biliyorum ama canım yine de kızartmayı falan pek yemesen daha iyi olmaz mı? Elbette arada yeriz hepimizin birşeyleri yediği zaman oluyor ama kızartma pişirme biçimleri içinde en sağlıksız olanı.
Canım kalori olarak sıkıntı yok ama hep karbonhidrat olmuş
Canım bana menülerin iyi göründü :) Herhalde haftasonunu iyi atlatan nadir kişilerdensin. :)
Senin iddian ne canım? ben iddiayı kaybedeceğim sanırım ama kilo vermeye devam edeceğim iddia bittikten sonra
hım gel canm deneme sürecinde olanlar var aktif olanlardan 2 kişi daha alabilirz.ben kendime aceleci diordum ama sen bendende aceleiymişsin.bende 27 yaşındayım3 yaşında bi kızım var:)
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
burda baya ayrıntılı anlatmış arkadaşlar.yine yapamazsan beraber tekrar deneriz.
slm kizlar.tskrlr zeynepce bu gün basladim ama kilo cizelgesi yapamadim galiba 50 msj yazdiktan sonra oluyor neyse beklerim artik.yediklerim sabah 7:30 bir fincan kahve sonrasinda 30 dk yürüyüs .kahvalti yapamiyorum.birazdan ögle yemegim var.kabak ve karnabahar firinlayip sarimsakli yogurt esliginde .yaninada kücük bir kase corba(sebze ve az bisey mercimekle yapilmis) ve salata aksamada balik bugulama ,haslanmis brokoli ve havuc bu kadar. tabi ögle yine 30 dk yürüyüs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?