Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

merhaba kızlar,
gidişatınız iyi maşallah.
3.lük almışsınız tebrik ederim.

kahvaltı

Yeşil Zeytin 3 adet 21
Patates (kızarmış) 30 gr 84
Kızarmış Ekmek 1 DİLİM 35
Ekmek 1 DİLİM 65
Beyaz Peynir 30gr 75

ara dışardaydım sevdiceğimlee en az kalorili şeyleri seçtim yine

Sundae (Sade) 1 ADET 180
lipton ice tea limon (330 ml) 1 adet 99

akşam yine sevdiceğimle... ona da salata yedirdim çünkü o da tombişşşş

Izgara tavuklu salata 1 ADET 206
İce Tea Şeftali (250 ML) 1 ADET 73

ara

YOĞURTLU KABAK SALATA 1 porsiyon 90

Toplam : 928 kal.

Son düzenleme:

gayt gzel canım böyle devam edersin inşallahh

selam arkadaşlar ,,bana hafta sonu olunca bir şeyler oluyor , eşim yüzünden herhalde((( ne yemek yapayım diye sorduğum hep aynı cevabı veriyor MAKARNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

neyse yazıyım ben menümü ;

sabah: patatesli yumurta , 1 dilim ekmek

öğle : yok

ara (ikindi) :5 yemek kaşığı makarna , kızıma lahmacun söylemiştim onunda ucundan aldım , 1 bardak kola zero

hemen arkasından kayınvalidemlere gittik ordada kek yapmışlardı , 2 küçük dilim kek yedim

akşam : eee akşam da olmasın artık:26::26::26::26:

bugün sporda yapamadım ,kızımı gezdirdim 1 saat yürüdüm onunla sadece bu

yarından sonra iyi bi sıkıcam kendimi işallah

toplam da ise 800 kalori kızlarrr

bence de hayatım ,,bırakma kendini,,,senin aslında kendini tutmanla ilgili bi problemin yok sadece biraz daha az gezsen daha az yiyecen

canım google arat leslie sansone kadının adı evde olduğun yerde kilometrelerice yol gitmiş kadar hareket etmeni sağlıyor :) denemelisin

arastırdım ve indirdim ama bayağı bi program var, bitane hızlı kilo verdirme ve vücut şekillendirici var onu indirdim sen hangisini yapıosun

canım hoş geldin kusura bakma ben malesef ki pazar günleri giremiyorum sana merhaba diyemedim umarım takımda sağlıklı ve güzel kilolar verirsin

aslında kızmak lazım ama hatanın farkındasın ama tekrarlama olur mu?

bugün kuzenimin doğum günü var biraz tadına bakacağım pastanın... kalori diyetinin bu yönünü seviyorum yasak şeyler yesemde yemekten kısıp 1200 kaloriyi geçmiyorum

afiyet olsun canım gayet güzel ama ben bunları yesem hemen şişiyorum...

ohhh bahaneler hemen hazır valla ne güzelmiş, kolada var hemde zero ki onlar dha tehlikeli ohhh afiyet olsun ne güzel ekmek var tutku var ama spor güzel olmuş....

ben bu yeme düzenini hiç ama hiç beğenmedim :26: onlarıda yemeseydin ya

aaaaa kızlar napıyosunuz ya hepinizde kaçamak kaçamak kıymalı makarna mı? ekmek kaşar peynir ama lütfen hiç yakışmıyo bence

ohhhhh çok güzel valla börekler fln ama zeynepcik yapma bari sen yapma

yediklerin orta kararda olmuş fazla değil sporunla bunu tamamlamışsın bravo

göz hakkını almıssın helva olmamış ama yinede güzel canım benim....

gayet başarılı

toplamda 800 kalori ama kola nolcak? kek? makarna? sustum ben görmedim duymadım bilmiyorum.....

kızlar benim iki tane menüm var hemencecik yazıyım

cumartesi
sabah
1 havuç

ara
tek şekerli nescafe

öğlen
pide vardı yemekte (işyerinde) yarım yedim, 2 bardak ayran

akşam
1 kase yarım yağlı sütte nesfıt yedim

spora geri başladım: 15 dk rumba,10dk bachata,15dk zumba,30dk leslie
2ltre su

pazar günümü yazmayı unuttum iyi mi?
sabah
kibrt kutusu kadar peynir
5 zeytin
1dilim ekmek
domates,salatalık

öğlen
ızgara köfte 4 adet,salata bol limonlu,icetea şeftali

ara
1 tane fruttare ananaslı 60 kalori

akşam
1bardak portakal suyu,peynir(2çatal), zeytin(3), domates

spora gerek duymadım dün tam 4 saatten fazla yürümüşüz

uu canım ne yapmışsın boyle hem sadece iki öğun sanırım hem de kaşar reçel makarna

Canım bu türk kahvelerini bir defaya düşürsen olmaz mı ki?

Kafkasör festivali ne canım? Şöyle boğalı moğalı bir festival varmış onu duymuştum da o geçti herhalde değil mi hazirandaydı o galiba. O değil değil mi?

Kızlar yemeyecektim ama canım çok çekti yazdıktan sonra iki tane nektar akşam da biraz yoğurtlu sarma daha sonra da iki parça karpuz yedim. :26:

ya
Canım kolori hesabıyla diyet yaptığını biliyorum ama canım yine de kızartmayı falan pek yemesen daha iyi olmaz mı? Elbette arada yeriz hepimizin birşeyleri yediği zaman oluyor ama kızartma pişirme biçimleri içinde en sağlıksız olanı.

Canım kalori olarak sıkıntı yok ama hep karbonhidrat olmuş

Canım bana menülerin iyi göründü :) Herhalde haftasonunu iyi atlatan nadir kişilerdensin. :)

canım hiç sorma feci iddiaya girdim iki haftam var leslie rumba zumbaya fena taktım bide yürüyüş yapabilirsem tamam...

Senin iddian ne canım? ben iddiayı kaybedeceğim sanırım ama kilo vermeye devam edeceğim iddia bittikten sonra

tatlım burada muhasebeci bi arkadaş var beyfendi tenis oynamaya başladı ama gör deli gibide yiyor benle inatlaştı iki hafta çok dikkat edicem tabi sonrada ama iki hafta sonra ödül pizza yiycem

estentenen, canım haklısın ama bizimkiler kahvaltıdan eksik etmezler haliyle bende dayanamayıp yiyorum ve mc donaldsta part time çalşıyorum orada da küçük boyunu yiyorum böyle kilo vermek zorundayım

sabah 1 saate yakın spor yaptım belediye aletlerinde..
kahvaltım
peynir,domates,salatalık,az birşey patates kızartması,3 dilim kızarmış ekmek
akşam (mc donalds)
tavuk burger
küçük patates kızartması
light cola
külah dondurma

toplam 990 kalori

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…