Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yavrum güllaç daha kalorili gerçi cmn da cok istiyor ama kilo almamam lazım.
köftenin gözüne vurdm 6 da ymek yemiştim düşün yani gece12 hala midem ağırıyordu

bi süre sonra mide kaldırmıyor hakikaten bende yağlı ve tuzlu şeyleri yiyemiyorum artık ,, pazartesi memlekete geliyorumm dur bakalım neler olacak ,, ameliyatla ekstra irade ekletiliyormu yapıya acaba

kahvaltı süper cannım,, az az sık sık çok güzel bence

çok güzel canım bravoooooooooooooooooosporların süper

canım sen aslınd iradeli bi kızsın az gezsen az yicen yani bu kadar basitsıkma canını toparlnmaya bak litfen ama ok canımmmm

kızlar bu leslie3 mil kaç kalori yaktırıyo acaba ?netten baktım ama fazla bişi bulamadım,,ee kızımda tepemde şu anda cokta bakmıyotrum

bileniniz varsa yazarmı ltfn

çok güzel bi menü bunlarla bu haftakiloo kaybetmemen mümkün deil bence
geldim ben aslında hep buradayım bende kimse yok diye cıkıyorum yada uzun sure işlem yapmayınca kendi beni çıkarıyor hahahah kovuyo yanı
benide kovuyo ya yenimi cıktı bu?yada evde sürekli oturum acık kalıyodu ondan farketmedim heralde:)
istersen yada öle isimler saçma gelmiyosa ben masal isminide beğeniyorum yada iki isim düşünürsen beren masal yada deren masal ay çok hoş oldu bu şekilde...
süper masal isminide cok seviyorum?masal gibi güzel bi bebişm olur inşallah:)
yok ben erkek için aslında ona rüzgar ismini önermiştim çok hoş.... yada roman olabilir erkeğe kimsede yok ismine duygusallık ve anlam katar
romanı beğenmedim ama rüzgar güzel erkek olrsa toprak ve batuhan da var:)
iyi sohbetler size ben ciktim .kizimi okuldan almam gerek aksama gelmeye calisirim tekrar
yaz okulu heralde die hep düşünüüyorum ama siz yurtdışındasınız o aklıma geliyor.okullar daha ne zaman tatil orda?
bi süre sonra mide kaldırmıyor hakikaten bende yağlı ve tuzlu şeyleri yiyemiyorum artık ,, pazartesi memlekete geliyorumm dur bakalım neler olacak ,, ameliyatla ekstra irade ekletiliyormu yapıya acaba
yok yok öle bi irade felan teyzemin eline kelepce lazım sadece:)bugün dedim sen nasıl kıızna mumbar dersinde bana yapmazsın

Son düzenleme:

buda menüm:
sabah:1 dilim ekmek,1 tereyağında yumurta,2 dilim peynir,salatalık domates,2 zeytin,3 parça karpuz
ara:2 avuç kadar fındık ceviz ve hurma karışımı:)
öğle:3 dilim kadar semiz otlu katıklı ve domates salatalık,1 tanecik petibör
akşam:2 bardak ayran,4 kaşık fasulye,2 küçük dolma
kızlar ben sporumu unutuyorum yazmayı ama yavaş yavaşta olsa günlük yarım saat yürüyorum.suda en az 2 litre içiyorum.

şimcik tıkınma eylemim bitti ilacımı içip yeni kitabıma başlıyorum umarım sarar yoksa sıkılmaya başlıycam:)

okuyanlar var mı :da vinci şifresi

Bende yumurta yiyemiyorum,annemler kahvaltıda yapınca duramıyoru kokusundan. Kışın bazen ama yazın hiç yiyemiyorum hiç

Canım aslında çok masum bi burger kaçamağı o :) Ölüm orucunda değiliz ya,olsun o kadarcık :)

Maşalah yoğurt güzeli:) ne güzel spor yapmışsın.

Ay bede kırılıyodum bana neden yazmıyor diye:)
Tedavinin hiç etkisi olmadı mı canım,tahlillerini yeniledin mi? Mutlaka değişim vardır yaa:26:Uzun zaman oldu...
Umarım en kısa zamanda toparlanır dönersin canım,diyeti bıraktın bizide bıraktınyasan ya arada bi
Kpss nasıldı?

Maşallah canım,menüde güzel sporda

Canım babanın adı ne,erkek olursa ve iki isim olursa oda babadan alsın :) Ben seviyorum baba-oğul aynı isim,dede isminden daha hoş:)

iyi sohbetler size ben ciktim .kizimi okuldan almam gerek aksama gelmeye calisirim tekrar
Bende bu okul işini anlamamıştım ama ilerk mesajlarda çözdüm:) Ne az tatilleri varmış yahu:26:

17.07.2012

kahvaltı
çay,peynir,zahter-zeytinyağı,yarım dilim ekmek

ara
türk kahvesi

Dışarı çıktım akşam eve ge geldim ve o arada hiçbişe yemedim imedim

gelince küçük bi kase nohutlu pilav,domates,salatalık yedim

ara
1bardak çay

3-5 hurma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…