yavrum güllaç daha kalorili gerçi cmn da cok istiyor ama kilo almamam lazım.
köftenin gözüne vurdm 6 da ymek yemiştim düşün yani gece12 hala midem ağırıyordu
çok güldüm canım ya aynı ben :tuvalte gectikten sonra tartıl , ac karnına tartıl falan falan tartıyı evin heryerinde dolaştırıyorum nerede az gösteriyorsa odur benim kilom:d
Ay zenep ben eskiden ne güzel düzenli besleniyordum,hep bu can sıkıntıları bozdu. Zorlada yenmiyorki ya,midem almıyor
Hııı aferim aferim öyle afilli isimler yaz sen anlamayalım:)netten baktım hemen neymiş diye :)
Sen yap canım,sana laf yok :)
Bende beğenmedim,kim sıktı sorusuna ne deyim şimdi:26:hangi birini söylesem :) hem evden hem dışardan bu sefer :)
gel cemkir kiz nerdesin :)) evt farkindayim cnm sabah yiyemiyorum ögle yoldaydik yiyemedim ikindi vakti vardik yedim aksamda toktum daha yemedim sonrada saat gec oldu 6 dan sonra hicbisey yemiyorum o yüzden yemedim yani
çemkirmeye bile zamanım yok bu ara yakızımdan fırsat buldukça burayamı girsem spormu yapsam diyorum sonra bi bakıyorum spora dalmışım yani hiç zmaan bulamıyorum bu ara hep bacağıma yapışıp duruyo ,, pc ye girsem gelip kapağını indiriyo ,, lavaboya gitsem anne gel deyip duruyo ,, bu ara çok yorgun ve yogunum
Ay zenep ben eskiden ne güzel düzenli besleniyordum,hep bu can sıkıntıları bozdu. Zorlada yenmiyorki ya,midem almıyor
Hııı aferim aferim öyle afilli isimler yaz sen anlamayalım:)netten baktım hemen neymiş diye :)
çemkirmeye bile zamanım yok bu ara yakızımdan fırsat buldukça burayamı girsem spormu yapsam diyorum sonra bi bakıyorum spora dalmışım yani hiç zmaan bulamıyorum bu ara hep bacağıma yapışıp duruyo ,, pc ye girsem gelip kapağını indiriyo ,, lavaboya gitsem anne gel deyip duruyo ,, bu ara çok yorgun ve yogunum
kıyamam sana kuzum benim ama ne güzel şeydir anne olmak dimi allah olmayanlarada nasip etsinnnnn ya ben çok istiyorummmm
canlarım bu da menüm:
sabah:1 dilim semiz otlu katıklı,1 dilim kepekli ekmek,1 dilim peynir,1 haş yumurta,1 lokma reçel,4 zeytin.salata
ara:meyve
öğle:1 tabağa salata ve yanına taze fasulye,1 kase yoğurt,1 dilim semiz otlu ekmek
ara:1 haş yumurta daha
ara:1 porsiyon meyve
ara:2 hurma,
akşam:1 kaşık pilav,1 kaşık fasulye
süt midem almıyor:yerine yumurta ve yoğurt ekledim
sen beni gülmekten öldüreceksin çok yaşa ilahı kız....
kıyamam sana kuzum benim ama ne güzel şeydir anne olmak dimi allah olmayanlarada nasip etsinnnnn ya ben çok istiyorummmm
tabiki süper canım umarım allah tüm isteyenlere verir,, süper birşeyde gurbetteyim yanlızım yani bayağı yoruluyorum,,hani yanımda annem falan olsa biraz yardımcı olsa biraz daha iyi olur ama böyle kendime hiç vakit ayıramıyorum ,sporumu bile uyduktan sonra yapıyrum gecenin 12 , 1inde yapmaya calısıyorum ama bu zorluklar dısında süpr tatlım allah sana da en hayrlısından en saglıklısından nasip eder işallah
tam mesaji gönderirken net gitti bende gitmedi sandim kopyalamamistimda 2 kere degisik sekilde göndermis oldum kusura bakmayin
menüm
sabah
1 kaynamis yumurta
1 dilim ekmek
mate cayi
ögle
sebze corbasi 2 kase
aksamda
salata düsünüyorum ne yemek yapacam karada vermedim ama ben salata yogurtla gecistirecem
aralarda seftali
spor
sabah 15 dk hizli tempoda kosu (kizimla yaristik) 30 dk hizli yürüyüs
ögle yine 45 dk yürüyüs
simdide okula gidicem 30 dk da o sürer aksamda rutin mekiklerim
suyu yazmiyorum ben ama 2.5-3 litre iciyorum günlük yazmazsam bilin :))
bugün kendimi aştım 3 bucuk litre su içtim ama kahvaltıdan sonra full dışardaydık menüm çok berbat yine
sabah; 2 ızgara sosis, domates, örgü peynir,1 lokma da sarelle
öğlen burgerdaydık;
6lı nuggets, ayran
ara: karpuz
ara:1 tatlı kaşıgı kardeşimin dondurmasından aldım
ve akşam teyzemin doğum gününü kutladık 1 dilim çikolatalı pasta yedim
sporum: sabah 50 dakika(3 mil) leslie
gün bıyu dışardaydık en az 4 saat yürüdüm şimdide yorgunum ama 20 tane mekik çekebildim
çok güzel bi menü bunlarla bu haftakiloo kaybetmemen mümkün deil bencetam mesaji gönderirken net gitti bende gitmedi sandim kopyalamamistimda 2 kere degisik sekilde göndermis oldum kusura bakmayin
menüm
sabah
1 kaynamis yumurta
1 dilim ekmek
mate cayi
ögle
sebze corbasi 2 kase
aksamda
salata düsünüyorum ne yemek yapacam karada vermedim ama ben salata yogurtla gecistirecem
aralarda seftali
spor
ögle yine 45 dk yürüyüs
benide kovuyo ya yenimi cıktı bu?yada evde sürekli oturum acık kalıyodu ondan farketmedim heralde:)geldim ben aslında hep buradayım bende kimse yok diye cıkıyorum yada uzun sure işlem yapmayınca kendi beni çıkarıyor hahahah kovuyo yanı
süper masal isminide cok seviyorum?masal gibi güzel bi bebişm olur inşallah:)istersen yada öle isimler saçma gelmiyosa ben masal isminide beğeniyorum yada iki isim düşünürsen beren masal yada deren masal ay çok hoş oldu bu şekilde...
romanı beğenmedim ama rüzgar güzel erkek olrsa toprak ve batuhan da var:)yok ben erkek için aslında ona rüzgar ismini önermiştim çok hoş.... yada roman olabilir erkeğe kimsede yok ismine duygusallık ve anlam katar
yaz okulu heralde die hep düşünüüyorum ama siz yurtdışındasınız o aklıma geliyor.okullar daha ne zaman tatil orda?iyi sohbetler size ben ciktim .kizimi okuldan almam gerek aksama gelmeye calisirim tekrar
yok yok öle bi irade felan teyzemin eline kelepce lazım sadece:)bugün dedim sen nasıl kıızna mumbar dersinde bana yapmazsınbi süre sonra mide kaldırmıyor hakikaten bende yağlı ve tuzlu şeyleri yiyemiyorum artık ,, pazartesi memlekete geliyorumm dur bakalım neler olacak ,, ameliyatla ekstra irade ekletiliyormu yapıya acaba
ben o dönemleri atlattım ama şimdi tekrardan başlıyor hepsiHııı aferim aferim öyle afilli isimler yaz sen anlamayalım:)netten baktım hemen neymiş diye :)
çemkirmeye bile zamanım yok bu ara yakızımdan fırsat buldukça burayamı girsem spormu yapsam diyorum sonra bi bakıyorum spora dalmışım yani hiç zmaan bulamıyorum bu ara hep bacağıma yapışıp duruyo ,, pc ye girsem gelip kapağını indiriyo ,, lavaboya gitsem anne gel deyip duruyo ,, bu ara çok yorgun ve yogunum (((
somurtmak daha fazla kalori harcatıyormuş yanlız canm:)dikkat et bizler hep güzler yüzlüyüz:)))günde 15 dk gülerek 10 ila 40 kalori arası bişi yakılıyormuş canım ,, güle güle zayıfla ,,
tabiki süper canım umarım allah tüm isteyenlere verir,, süper birşeyde gurbetteyim yanlızım yani bayağı yoruluyorum,,hani yanımda annem falan olsa biraz yardımcı olsa biraz daha iyi olur ama böyle kendime hiç vakit ayıramıyorum ,sporumu bile uyduktan sonra yapıyrum gecenin 12 , 1inde yapmaya calısıyorum ama bu zorluklar dısında süpr tatlım allah sana da en hayrlısından en saglıklısından nasip eder işallah
aminnnnnn eylülüm allah hayırlısndan tüm sanada tüm isteyenlerede verir
çok güzel bi menü bunlarla bu haftakiloo kaybetmemen mümkün deil bence
benide kovuyo ya yenimi cıktı bu?yada evde sürekli oturum acık kalıyodu ondan farketmedim heralde:)
süper masal isminide cok seviyorum?masal gibi güzel bi bebişm olur inşallah:)
romanı beğenmedim ama rüzgar güzel erkek olrsa toprak ve batuhan da var:)
yaz okulu heralde die hep düşünüüyorum ama siz yurtdışındasınız o aklıma geliyor.okullar daha ne zaman tatil orda?
yok yok öle bi irade felan teyzemin eline kelepce lazım sadece:)bugün dedim sen nasıl kıızna mumbar dersinde bana yapmazsın
ben o dönemleri atlattım ama şimdi tekrardan başlıyor hepsi(((
somurtmak daha fazla kalori harcatıyormuş yanlız canm:)dikkat et bizler hep güzler yüzlüyüz:)))
amin inşallah canım evet masal çok hoş bir isim batuhan değil ama batu olabilir.... yada yağız veya efe ama çok şımarık oluyolar... kız için iremde ipekte güzel doğrusu bana kalsa zeynep en güzeli çok zarif bi isim ama senin ismin olmaz
benide kovuyo ya yenimi cıktı bu?yada evde sürekli oturum acık kalıyodu ondan farketmedim heralde:)
yaz okulu heralde die hep düşünüüyorum ama siz yurtdışındasınız o aklıma geliyor.okullar daha ne zaman tatil orda?
yok yok öle bi irade felan teyzemin eline kelepce lazım sadece:)bugün dedim sen nasıl kıızna mumbar dersinde bana yapmazsın
somurtmak daha fazla kalori harcatıyormuş yanlız canm:)dikkat et bizler hep güzler yüzlüyüz:)))
okullar haftaya carsamba (25 temmuz) karne aliyorlar.6 hafta tatil 9. ayin basindada aciliyo
kresde de 3 hafta tatil aldik bakalim izine gelirsek uzatiriz.
roman ismini bende pek tutmadim.romanyalilara öyle deniliyor ya hani kitap olan romandan önce onu animsatti bana tamamen kisisel fikrim kizmayin :))
ipek ismini bende sevyrm.hatta kızımın ismini ipek ece yada elif ece koyacaktımda:son anda kocişe zeynepece deyince öle kaldı.zeynep evde 2 alında 3 te olabilir demi?amin inşallah canım evet masal çok hoş bir isim batuhan değil ama batu olabilir.... yada yağız veya efe ama çok şımarık oluyolar... kız için iremde ipekte güzel doğrusu bana kalsa zeynep en güzeli çok zarif bi isim ama senin ismin olmaz
kaynanm cıldırır herlde:))
yok bebeğim ne kızması aynı şey benmde aklıma geldi:)))okullar haftaya carsamba (25 temmuz) karne aliyorlar.6 hafta tatil 9. ayin basindada aciliyo
kresde de 3 hafta tatil aldik bakalim izine gelirsek uzatiriz.
roman ismini bende pek tutmadim.romanyalilara öyle deniliyor ya hani kitap olan romandan önce onu animsatti bana tamamen kisisel fikrim kizmayin :))
bugün menü yazmasam...misafirlikteydim..anlayın siz
cıs bebişim cıss.benmde ödüm kopuyor bi yere gitmye ister istemez kacıveriyor:)insanlarda hep karbonhidrat ağırlıklı yapıolar mamalarıkülliyen eziyetttt
Bende yumurta yiyemiyorum,annemler kahvaltıda yapınca duramıyoru kokusundan. Kışın bazen ama yazın hiç yiyemiyorum hiçcanlarım bu da menüm:
sabah:1 dilim semiz otlu katıklı,1 dilim kepekli ekmek,1 dilim peynir,1 haş yumurta,1 lokma reçel,4 zeytin.salata
ara:meyve
öğle:1 tabağa salata ve yanına taze fasulye,1 kase yoğurt,1 dilim semiz otlu ekmek
ara:1 haş yumurta daha
ara:1 porsiyon meyve
ara:2 hurma,
akşam:1 kaşık pilav,1 kaşık fasulye
süt midem almıyor:yerine yumurta ve yoğurt ekledim
Canım aslında çok masum bi burger kaçamağı o :) Ölüm orucunda değiliz ya,olsun o kadarcık :)bugün kendimi aştım 3 bucuk litre su içtim ama kahvaltıdan sonra full dışardaydık menüm çok berbat yine
sabah; 2 ızgara sosis, domates, örgü peynir,1 lokma da sarelle
öğlen burgerdaydık;
6lı nuggets, ayran
ara: karpuz
ara:1 tatlı kaşıgı kardeşimin dondurmasından aldım
ve akşam teyzemin doğum gününü kutladık 1 dilim çikolatalı pasta yedim
sporum: sabah 50 dakika(3 mil) leslie
gün bıyu dışardaydık en az 4 saat yürüdüm şimdide yorgunum ama 20 tane mekik çekebildim
Maşalah yoğurt güzeli:) ne güzel spor yapmışsın.menümü hemencecik yazıyım kızlar
sabah
1kase yoğurt
ara
1kase yoğurt
öğlen
3kaşık bamya
3kaşık pilav(şehriyeli).üzerine 2kaşık yoğurt
ara
1kase yoğurt
akşam
çok çok çok azcık peynir(keçi peyniri), 5 adet zeytin.dilimlenmiş acılı kekikli yeşil zeytin yedim bide ekmeğin ucunu aldım...
1tane magnum mini limonlu yedim...
spor:15dk rumba...20bisiklet mekik. 20 düz,20sağ,20 sol mekik çektim... köpek işeme şeklindesağ ve sol bacak tam yana düz açarak 10 sağ 10sol yaptım... çok canım acıdı bugün tekrar yürüyüşe başlıycam inş.
su:1,5 ltre su içtim
teşekkürler canım
iyi sayılırım tatlım sen nasılsın?
sınavlarım iyi geçti şükür artık mezunum
sağlıgımı toparlamaya çalışıyorum olmuyorilaçlarıma devam ediyorum ilgine teşekkürler kuzum
Maşallah canım,menüde güzel spordatam mesaji gönderirken net gitti bende gitmedi sandim kopyalamamistimda 2 kere degisik sekilde göndermis oldum kusura bakmayin
menüm
sabah
1 kaynamis yumurta
1 dilim ekmek
mate cayi
ögle
sebze corbasi 2 kase
aksamda
aralarda seftali
spor
ögle yine 45 dk yürüyüs
Canım babanın adı ne,erkek olursa ve iki isim olursa oda babadan alsın :) Ben seviyorum baba-oğul aynı isim,dede isminden daha hoş:)canm hap ama aynıdır muhtemelen progestan hormonu.
dinleniyorm.kızım zeynep ece idi.bende zeynep pınar.pınarla ortak bişey olabilir ama bu defa tek isim koymayı düşünüyorum.
canmmmm benm nirelerdesin özleetin kendni:)teşkkr ederim çokkkkkk.bende beğendm eylül de deren dedi oda güzel.seninde önerilerini bekliyorum.öptm cokkk.ii olmanada cok sevndm
Bende bu okul işini anlamamıştım ama ilerk mesajlarda çözdüm:) Ne az tatilleri varmış yahu:26:iyi sohbetler size ben ciktim .kizimi okuldan almam gerek aksama gelmeye calisirim tekrar
Canım sende benim gibi dünden heveslisin anne olmaya:) Benim gözüm ikizlerde üçüzlerde kalıyor bide :) Harika ya 2 kız bi erkek olsa,ohh mis :)Ay zenep ben eskiden ne güzel düzenli besleniyordum,hep bu can sıkıntıları bozdu. Zorlada yenmiyorki ya,midem almıyor
Ya ben eliptik bisiklette 15 dk çalışınca 20-30 kalori anca yakıyor,akşama kadar sırıtırım daha iyi o zaman. Her bi tarafım boşuna mı dağılıyor şimdigünde 15 dk gülerek 10 ila 40 kalori arası bişi yakılıyormuş canım ,, güle güle zayıfla ,,
Aaaa e biz sana nasıl kızacaz o zaman :) Neler götürdün bakim :)bugün menü yazmasam...misafirlikteydim..anlayın siz
buda menüm:
sabah:1 dilim ekmek,1 tereyağında yumurta,2 dilim peynir,salatalık domates,2 zeytin,3 parça karpuz
ara:2 avuç kadar fındık ceviz ve hurma karışımı:)
öğle:3 dilim kadar semiz otlu katıklı ve domates salatalık,1 tanecik petibör
akşam:2 bardak ayran,4 kaşık fasulye,2 küçük dolma
kızlar ben sporumu unutuyorum yazmayı ama yavaş yavaşta olsa günlük yarım saat yürüyorum.suda en az 2 litre içiyorum.
Maşallah canım,kahvaltıların ne güzel senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?