Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

akşam yok yine bütün gün azcık yemişsin.tikkat et tatlım.
güzel kararlar vermen hemde uygulaman darısı başıma:)

canlarım bu da menüm:
sabah:1 dilim semiz otlu katıklı,1 dilim kepekli ekmek,1 dilim peynir,1 haş yumurta,1 lokma reçel,4 zeytin.salata
ara:meyve
öğle:1 tabağa salata ve yanına taze fasulye,1 kase yoğurt,1 dilim semiz otlu ekmek
ara:1 haş yumurta daha
ara:1 porsiyon meyve
ara:2 hurma,
akşam:1 kaşık pilav,1 kaşık fasulye

süt midem almıyor:yerine yumurta ve yoğurt ekledim

bugün kendimi aştım 3 bucuk litre su içtim ama kahvaltıdan sonra full dışardaydık menüm çok berbat yine
sabah; 2 ızgara sosis, domates, örgü peynir,1 lokma da sarelle
öğlen burgerdaydık;
6lı nuggets, ayran
ara: karpuz
ara:1 tatlı kaşıgı kardeşimin dondurmasından aldım
ve akşam teyzemin doğum gününü kutladık 1 dilim çikolatalı pasta yedim

sporum: sabah 50 dakika(3 mil) leslie
gün bıyu dışardaydık en az 4 saat yürüdüm şimdide yorgunum ama 20 tane mekik çekebildim

senin menülerin çok güzel ve sağlıklı oluyor bence keşke senin gibi yapabilsem canım bu arada allah korusun seni ve bebeğini :)

gayet güzelde yumurtayı rafadan yesen olmaz mı hani yiyemiyor olabilirsin tatlım ondan dedim... daha sağlıklı olur yoğurdu evde yap öle taze taze katkısız ye tatlımmm...

bence çok karışık değil burgerda 6lı nuggetla çıktıysan ne güzel yaptığın sporla pasta ve sarella gitmiştir dert etme ama sanki kontrolünü kaybetmeye başladın gibi?

spor yapıyodun ve bilmiyodun bunla alakalı olabilir ama sakın canını sıkma olur mu şekerim sende bu inanç oldukta sonra bebeğini sağlıkla alırsın inşallah kucağına tatlım bebeişede isim düşünelim azcık ben erkek bebişlere rüzgar ismini çok yakıştırıyorum yada ege ama tabi sadece bi fikir o sağlıklı olsunda... kız içinde deren ya da derin olabilir...

menümü hemencecik yazıyım kızlar

sabah
1kase yoğurt

ara
1kase yoğurt

öğlen
3kaşık bamya
3kaşık pilav(şehriyeli).üzerine 2kaşık yoğurt

ara
1kase yoğurt

akşam
çok çok çok azcık peynir(keçi peyniri), 5 adet zeytin.dilimlenmiş acılı kekikli yeşil zeytin yedim bide ekmeğin ucunu aldım...

1tane magnum mini limonlu yedim...

spor:15dk rumba...20bisiklet mekik. 20 düz,20sağ,20 sol mekik çektim... köpek işeme şeklinde sağ ve sol bacak tam yana düz açarak 10 sağ 10sol yaptım... çok canım acıdı bugün tekrar yürüyüşe başlıycam inş.
su:1,5 ltre su içtim

nugget kızartma ama kızgın yağa atıyolar okadar yağlı olduğunu sanmamda şu akşam yediğimiz pastalar bitiriyor bizi
senin menülerin çok güzel ve sağlıklı oluyor bence keşke senin gibi yapabilsem canım bu arada allah korusun seni ve bebeğini :)
teşekkrler tatlım.misafirliğe gitmediğim sürece menülerim ii oluyorda misafirlikte dozu aşıyorum.
bebeğim rafadan yuurta zaten.bide yoğurt burda bakkalrda ev yoğurdu oluyor onlardan.annem yapmasa bile bakkaldan ev yoğurdu alırs.
deren de güzel derleyne anlamında sanırım.toprakta güzel:)sıralıyorum bütün isimleeri.

vavvvv ne güzel bol yoğurtlu olmuş ev yoğurdumu buldun sende:)
şu magnumuda keşke gündüz yeseymişin?

aaaa zeynebim sen hamişmisin Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin tabiki iyi olacak bebegin olumsuz düşünme hiç.rabbim yardımcın olsun beren ismini çok seviyorum ben

seni burada görmek çok güzellll

teşekkürler canım

prenseeees hoşgeldin,nasılsın iyi misin ?
Sınavın nasıl geçti?
sağlık problemlerin ne alemde,düzelmişsindir umarım canım hadi dön aramızaaa

iyi sayılırım tatlım sen nasılsın?

sınavlarım iyi geçti şükür artık mezunum

sağlıgımı toparlamaya çalışıyorum olmuyor ilaçlarıma devam ediyorum ilgine teşekkürler kuzum

cok gecmisolsun cnm fazla hareket etme dinlen bisey olmaz bendede oldu bilmiyorum sana hangi ilac verildi ama fitil gibi kullanilan bi ilac verildi bana.ilacini kullan kendinide yorma bisey olmaz.
isim olarakta kizinin adi neydi ona göre düsünelim :))

cok gecmisolsun cnm.endiselenme bisey olmaz ilacini kullan bol bolda dinlen bebisin o zaman cok iyi olur.rahim genisledigi icin kilcal damarlarda catlama oluyor bendede olmustu ilacla geciyor.
kizinin ismi neydi ona uyumlu biseyler düsünelim :))

tam mesaji gönderirken net gitti bende gitmedi sandim kopyalamamistimda 2 kere degisik sekilde göndermis oldum kusura bakmayin
menüm
sabah
1 kaynamis yumurta
1 dilim ekmek
mate cayi
ögle
sebze corbasi 2 kase
aksamda
salata düsünüyorum ne yemek yapacam karada vermedim ama ben salata yogurtla gecistirecem
aralarda seftali
spor
sabah 15 dk hizli tempoda kosu (kizimla yaristik) 30 dk hizli yürüyüs
ögle yine 45 dk yürüyüs
simdide okula gidicem 30 dk da o sürer aksamda rutin mekiklerim
suyu yazmiyorum ben ama 2.5-3 litre iciyorum günlük yazmazsam bilin :))

canm hap ama aynıdır muhtemelen progestan hormonu.
dinleniyorm.kızım zeynep ece idi.bende zeynep pınar.pınarla ortak bişey olabilir ama bu defa tek isim koymayı düşünüyorum.
aaaa zeynebim sen hamişmisin Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin tabiki iyi olacak bebegin olumsuz düşünme hiç.rabbim yardımcın olsun beren ismini çok seviyorum ben

canmmmm benm nirelerdesin özleetin kendni:)teşkkr ederim çokkkkkk.bende beğendm eylül de deren dedi oda güzel.seninde önerilerini bekliyorum.öptm cokkk.ii olmanada cok sevndm

istersen yada öle isimler saçma gelmiyosa ben masal isminide beğeniyorum yada iki isim düşünürsen beren masal yada deren masal ay çok hoş oldu bu şekilde...

Son düzenleme:
istersen yada öle isimler saçma gelmiyosa ben masal isminide beğeniyorum yada iki isim düşünürsen beren masal yada deren masal ay çok hoş oldu bu şekilde...

bencede güzel oldu ama sende hemen kiz ettin bebisi :)))) erkek olursa beren masal biraz sey olur :-S :))
ama kiz olursa masal i tuttum bak :))

bencede güzel oldu ama sende hemen kiz ettin bebisi :)))) erkek olursa beren masal biraz sey olur :-S :))
ama kiz olursa masal i tuttum bak :))

yok ben erkek için aslında ona rüzgar ismini önermiştim çok hoş.... yada roman olabilir erkeğe kimsede yok ismine duygusallık ve anlam katar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…