Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

süper menüü(köfteyi abartmadın dimi??) canımıniçi tebrik ediyorumm,,güllaç ye kızım napacan hurmayı ben sana ayırıyım istersen kaynanam hacdan 1 çuval getirmişti

yavrum güllaç daha kalorili gerçi cmn da cok istiyor ama kilo almamam lazım.
köftenin gözüne vurdm 6 da ymek yemiştim düşün yani gece12 hala midem ağırıyordu

kızlar ben indiremiyorum rica etsem kimde varsa video dosya bana özelden mail adresi versem yollaya bilirmisiniz

kızlar ben indiremiyorum rica etsem kimde varsa video dosya bana özelden mail adresi versem yollaya bilirmisiniz

neden indiremiyorsun canım... daha garantili bir adres veriyorum.. bak burdan indir... mailden çok uzun sürer yollaması

https://rapidshare.com/#!download|381p9|237456106|Callanetics_10_hour_Challenge.avi|204221|0|0
bu da alt yazısı
https://rapidshare.com/#!download|470p1|220355581|callanetics.srt|53|0|0|You need RapidPro to download more files from your IP address. (8d5611a9)

tskrlr cnm bu arada kiz degil erkek :))zaman bulsam yiycemde bulamiyorum inanki.buldugum zamanda biraz spor yapim diyorum sonrada artik yorgunluktan isteh kalmiyo zaten :))

bu arada hemen menümü yazayim
sabah uykusuzdum uyudum sonrada sekersiz kahve
ögle
2 sosis kaynamis
2 dilim ekmek
domates salatalik
aksam
5-6 adet kayisi cemkirmeyin valla canim istemiyo belki yatmadan 1 bardak soya sütü icerim
50 mekik ve 50 bisiklet mekigi cektim sadece aksamda aynisindan yapicam ufaklik kalkti ben ciktim kizlar hadiyin görüsürüz

menüm:
karatay kahvaltısı- 1 şeftali
öğle 2 kase çorba hızımı alamadım bugün
akşam. 1 kase çorba kabak yemeği yoğurt

ben senn yediklerini bi öğünde yiyordum ve hala öle yiiyorum.çok az bebeğim ya b,de emziriyosun sen?sütün ne alemde?
menüm:

canmcım demin alıntıladım ama sonra cvb yazmamışım.karataydada meyve var ama tabak dolusu değil günlük bi iki porsiyon
menünmde gayet güzel.

Geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine.
Allah sağlıklı sıhhatli kavuşmayı nasip etsin inşallah.
Bu konudan yaralı arkadaşlarım var,o yüzden çok hassasım hamilelere,tehlikelerine,umutlarına,umudunu kaybedişlerine vs vs.
Allah sana yaşatmasın öyle şeyler,buda geçirdiğin son tehlike olsun inşallah.Ben sana hep dua ederim...

tamam normal msnden benim gmaile yollaya biliyosun sıkıntı olmuyor ki
Ama hotmail yollamaz o kadar büyük dosyayı,bence yarın aç msni çevrimiçiyken yollayalım gelsin :)

Az olmuş canııııım

menüm:

Güzel menü canım

Kahvaltı
çay,zahter-zeytinyağı,yarım dilim ekmek

öğle
mercimek çorbası

ara
2bardak çay

akşam yok henüz,hiç canım istemiyor ama yoğurt yerim galiba.

Biraz yürüyüş yapmaya çalıştım ama belim fena bu ara,spor yapamıyorum Günde 2,5-3 saat yüklenmenin acısı çıkıyor herhalde:26:

canmcım demin alıntıladım ama sonra cvb yazmamışım.karataydada meyve var ama tabak dolusu değil günlük bi iki porsiyon
menünmde gayet güzel.

tşk ederim canım. evet meyve bir porsiyon serbest ama ben 75 e düşene kadar yasaklamıştım kendime
zaten 75e düşünce kahvaltıya 1 dilim de ekmek koyacağım. çok zor oluyor ekmeksiz kahvaltı. diğer öğünlerde aramıyorum pek

canım çok az yiyorsun.. yarın çoook yemek ye de bünyeni şaşırt barii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…