süper menüü(köfteyi abartmadın dimi??) canımıniçi tebrik ediyorumm,,güllaç ye kızım napacan hurmayı ben sana ayırıyım istersen kaynanam hacdan 1 çuval getirmişti
kızlar ben indiremiyorum rica etsem kimde varsa video dosya bana özelden mail adresi versem yollaya bilirmisiniz
kızlar ben indiremiyorum rica etsem kimde varsa video dosya bana özelden mail adresi versem yollaya bilirmisiniz
msn den yollayayım canım istersen
msn değilde gmail versemNet çok yavaş yok yüklüyemiyorum patlıcam leslie felan varsa onlarıda yollarmısın?
Ben gmail kullanmıyorumki:)
nasıl onda kapasite mi büyük?
geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm ,, benimkide bu ara bi tuhaflaştı , doğdugundan beri gece uyuyan çocuk şimdi şimdi gece uyanmaya geç yatmaya başladı yemek azcık yiyor ,,çocuklar büyüdükçe bakımları zor oluyor bende 1 haftadr uykusuzum ,,çemkirmek için randevu veriosun haaöğleden sonra görüşürüzzz [/tesekkur ederim distenmi neden bilmiyorum yarin doktora götürecem bu gun cok yorgundum kaldi.evt cnm randevu verim dedim her zaman giremiyorum bi geliyorum yorumlar birikmis okuyana kadar bebis kalkiyo cvp yazamadan cikiyorum:))))
canım benim neden öğlen yemiyorsun merak ettim ama olmaz ki hasta olursun bak aaa
ne kadar hafif bir menü tebrik ederim tatlımmmm
bravo sporun da menünde bu sefer tamam olmuş ikisinide tutturmuşsun bi ara bırakmıştın ama şimdi süper olmuş
burcucum napıyosun evet göremiyodum seni özlemişizzzzben çok şişim neden acaba motivasyon felan kalmadıdı ev kalabalık canım sıkılıyo iyice ya evin kalabalık olmasına offff
çok içme sadece tadını al olur mu zaten nefsin körelir dikkat et....
senin bunu hemen eriteceğinden emin olduğum için sana bişi diyemiyorummm
sen iyimisin bize moral motivasyon verip yanımızda dururken sana noluyo. diyceksin ki bende insanım evet ama sıkma canını sana yazık üzülme sen tamam mı
gayet güzel olmuş meyvanıda yemeğinide yemişsin
kendini tutabildiysen ne ala o zaman merak etme o kadarcıktan bişi olmaz sporda yapınca yediğinden fazlasını yakmışsındır.
ya sıkıntı döner değil bence neden sabah ve öğlen yemedinkızınada çok üzüldüm geçmiş olsun çocuklar hemencecik huysuz oluyolar...
Ay zenep ben eskiden ne güzel düzenli besleniyordum,hep bu can sıkıntıları bozdu. Zorlada yenmiyorki ya,midem almıyor
Hııı aferim aferim öyle afilli isimler yaz sen anlamayalım:)netten baktım hemen neymiş diye :)
Sen yap canım,sana laf yok :)
Bende beğenmedim,kim sıktı sorusuna ne deyim şimdi:26:hangi birini söylesem :) hem evden hem dışardan bu sefer :)
Yooo vazgeçmedim,randevu vermiş pegasus,gelsin çemkirecem:)
Ya bende isterim hac hurması:122::122::122:
Güzelmiş canım :)
Geçmiş olsun canım.
Menünde sadece dengesizlik var o kadar,bir güne yayılsa bişe değil. Sabah yok, öğle yok,akşam yok. Sadece bir öğün var oda sağlam var :)
gel cemkir kiz nerdesin :)) evt farkindayim cnm sabah yiyemiyorum ögle yoldaydik yiyemedim ikindi vakti vardik yedim aksamda toktum daha yemedim sonrada saat gec oldu 6 dan sonra hicbisey yemiyorum o yüzden yemedim yani
ben senn yediklerini bi öğünde yiyordum ve hala öle yiiyorum.çok az bebeğim ya b,de emziriyosun sen?sütün ne alemde?bu arada hemen menümü yazayim
sabah uykusuzdum uyudum sonrada sekersiz kahve
ögle
2 sosis kaynamis
2 dilim ekmek
domates salatalik
aksam
5-6 adet kayisi cemkirmeyin valla canim istemiyo belki yatmadan 1 bardak soya sütü icerim
50 mekik ve 50 bisiklet mekigi cektim sadece aksamda aynisindan yapicam ufaklik kalkti ben ciktim kizlar hadiyin görüsürüz
menüm:
karatay kahvaltısı- 1 şeftali
öğle 2 kase çorba hızımı alamadım bugün
akşam. 1 kase çorba kabak yemeği yoğurt
hayvanlarda bile aynı dert:)))
doktordan geliyorum ,az düşük tehlikesi geçirmişim ,rahimde kanama olmuş:ilaç verdi.dua edin bişey olmasın ama çok ii olacak bebeişim demi?
evet teyzeleri bebişime sizlerden güzel isimler bekliyorum kız olaraqk BEREN hazırladım şimdilik:)))
Ama hotmail yollamaz o kadar büyük dosyayı,bence yarın aç msni çevrimiçiyken yollayalım gelsin :)tamam normal msnden benim gmaile yollaya biliyosun sıkıntı olmuyor ki
Az olmuş canııııımbu arada hemen menümü yazayim
ögle
2 sosis kaynamis
2 dilim ekmek
domates salatalik
aksam
5-6 adet kayisi cemkirmeyin valla canim istemiyo belki yatmadan 1 bardak soya sütü icerim
50 mekik ve 50 bisiklet mekigi cektim sadece aksamda aynisindan yapicam ufaklik kalkti ben ciktim kizlar hadiyin görüsürüz
menüm:
karatay kahvaltısı- 1 şeftali
öğle 2 kase çorba hızımı alamadım bugün
akşam. 1 kase çorba kabak yemeği yoğurt
canmcım demin alıntıladım ama sonra cvb yazmamışım.karataydada meyve var ama tabak dolusu değil günlük bi iki porsiyon
menünmde gayet güzel.
bu arada hemen menümü yazayim
ögle
2 sosis kaynamis
2 dilim ekmek
domates salatalik
aksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?