- 13 Mayıs 2012
- 577
- 977
- 103
- 32
Bende yumurta yiyemiyorum,annemler kahvaltıda yapınca duramıyoru kokusundan. Kışın bazen ama yazın hiç yiyemiyorum hiç
Canım aslında çok masum bi burger kaçamağı o :) Ölüm orucunda değiliz ya,olsun o kadarcık :)
slm kızlar ;
16,07,2012
sabah : 3 salatalık ,3 dilim köy peyniri
öğle : 1 peynirli poğaça (üzgünüm)
ara : 1 ceviz , 2 kayısı kurusu
akşam : 1 tabak taze fasülye , 1 çindik ekmek , 1 samandağ biberi , 1 bardak ayran
35 dk hafif tempo koşu ,, bide callan yaptım
17,07,2012
sabah : 1 simitten birz az , 1 bardak ayran (sağlık ocağına gittim o yüzden yemek zorunda kaldım)
öğle : yarım tabak taze fasülye , yarım bardak ayran , 1 samandağ biberi
ara :yarım dilim karpuz , 1 dilim peynir
akşam : yarım dilim karpuz , 3 dilim peynir , 1 yemek kaşığı menemen
sporumu leslie teyze ile yaptım 3 mil , callan yaptım 1 adet, şimdi tekrar leslie teyzem bekliyor dün bugün hamurişi oldu iki öğünüm arayı kapamam lasımmm
yazdıklarınıza cevap yazamıyorum kızlar çok üzgünüm ,takip etmekte çok zorlanıyorum sizibide kızım bu ara çok huzursuz 1 dakka bırakmıyo peşimi o uyuyuncada ancak spor yapabiliyorum nolur kusura bakmayın sık sık girmeye çalışacağım çünkü siz olmdan olmaz bu iş,,bide kızlar tek tek yazalım ya 1 msja 10 msj sığdırıoruz ya çok daha fazla karışıyoo hiç anlaymayorumm:26::26::26:
öpuyorm hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bebeğin gün boyu ne güzel olmuş akşam yaş pasta kaçıvermiş ama olsun oda nazar boncuğu.bikaç gün dikkat etsen ii olacak ama.menüm:
sabah:domates salatalık, yarım kk yarım yağlı beyaz peynir,2 dilim sucuk, bir dilim çavdar
öğlen:yarım kase çorba,2 ızgara baget,2 kaşık taze fasülye, kaşık pilav
akşam:5 tane üzüm, 6 tane kiraz, bir nektarin
az önce de çeyrek dilim kadar pasta yedim:26:
2.8 litre su içtim :) 1 saat yürüyüş ve 45 dakika pilates yaptım yatmadan da 4 mil leslie yapacağım iddaaliyım karaarlıyım
Bende yumurta yiyemiyorum,annemler kahvaltıda yapınca duramıyoru kokusundan. Kışın bazen ama yazın hiç yiyemiyorum hiç
Canım aslında çok masum bi burger kaçamağı o :) Ölüm orucunda değiliz ya,olsun o kadarcık :)
Maşalah yoğurt güzeli:) ne güzel spor yapmışsın.
Ay bede kırılıyodum bana neden yazmıyor diye:)
Tedavinin hiç etkisi olmadı mı canım,tahlillerini yeniledin mi? Mutlaka değişim vardır yaa:26:Uzun zaman oldu...
Umarım en kısa zamanda toparlanır dönersin canım,diyeti bıraktın bizide bıraktınyasan ya arada bi
Kpss nasıldı?
Maşallah canım,menüde güzel sporda
Canım babanın adı ne,erkek olursa ve iki isim olursa oda babadan alsın :) Ben seviyorum baba-oğul aynı isim,dede isminden daha hoş:)
Bende bu okul işini anlamamıştım ama ilerk mesajlarda çözdüm:) Ne az tatilleri varmış yahu:26:
sorma canm annem böle geniş kahvaltı yapmayı cok sever sabahları bende onunla birlikte baya dolu dolu yiyorum.bi yandan ii oluyo çünkü hava cok sıcak sonra canm bişi yemek istemiyor.sebzem cevizim ve hurmayı menülerimde görmeden olmuyor.ii olur bebiş içinde.bu arada ben aralarda 2 dilim elma ve 2 kayısı yemiştim onları yazmamışım.Canım sende benim gibi dünden heveslisin anne olmaya:) Benim gözüm ikizlerde üçüzlerde kalıyor bide :) Harika ya 2 kız bi erkek olsa,ohh mis :)
Ya ben eliptik bisiklette 15 dk çalışınca 20-30 kalori anca yakıyor,akşama kadar sırıtırım daha iyi o zaman. Her bi tarafım boşuna mı dağılıyor şimdi
Aaaa e biz sana nasıl kızacaz o zaman :) Neler götürdün bakim :)
Maşallah canım,kahvaltıların ne güzel senin
bbabamızın adı kaan kaan ege güzel olabilir.
hımm güzel en azından bugün ac gezmemişsin.ne zamandan beri gördğm en dolu menün17.07.2012
kahvaltı
çay,peynir,zahter-zeytinyağı,yarım dilim ekmek
ara
türk kahvesi
Dışarı çıktım akşam eve ge geldim ve o arada hiçbişe yemedim imedim
gelince küçük bi kase nohutlu pilav,domates,salatalık yedim
ara
1bardak çay
3-5 hurma
17.07.2012
kahvaltı
ara
türk kahvesi
ara
1bardak çay
3-5 hurma
menüm:
sabah:domates salatalık, yarım kk yarım yağlı beyaz peynir,2 dilim sucuk, bir dilim çavdar
2.8 litre su içtim :) 1 saat yürüyüş ve 45 dakika pilates yaptım yatmadan da 4 mil leslie yapacağım iddaaliyım karaarlıyım
buda menüm:
sabah:1 dilim ekmek,1 tereyağında yumurta,2 dilim peynir,salatalık domates,2 zeytin,3 parça karpuz
ara:2 avuç kadar fındık ceviz ve hurma karışımı:)
öğle:3 dilim kadar semiz otlu katıklı ve domates salatalık,1 tanecik petibör
akşam:2 bardak ayran,4 kaşık fasulye,2 küçük dolma
kızlar ben sporumu unutuyorum yazmayı ama yavaş yavaşta olsa günlük yarım saat yürüyorum.suda en az 2 litre içiyorum.
şimcik tıkınma eylemim bitti ilacımı içip yeni kitabıma başlıyorum umarım sarar yoksa sıkılmaya başlıycam:)
okuyanlar var mı :da vinci şifresi
Maşalah yoğurt güzeli:) ne güzel spor yapmışsın.
Ay bede kırılıyodum bana neden yazmıyor diye:)
Tedavinin hiç etkisi olmadı mı canım,tahlillerini yeniledin mi? Mutlaka değişim vardır yaa:26:Uzun zaman oldu...
Umarım en kısa zamanda toparlanır dönersin canım,diyeti bıraktın bizide bıraktınyasan ya arada bi
Kpss nasıldı?
Maşallah canım,menüde güzel sporda
Canım babanın adı ne,erkek olursa ve iki isim olursa oda babadan alsın :) Ben seviyorum baba-oğul aynı isim,dede isminden daha hoş:)
Bende bu okul işini anlamamıştım ama ilerk mesajlarda çözdüm:) Ne az tatilleri varmış yahu:26:
Canım sende benim gibi dünden heveslisin anne olmaya:) Benim gözüm ikizlerde üçüzlerde kalıyor bide :) Harika ya 2 kız bi erkek olsa,ohh mis :)
Ya ben eliptik bisiklette 15 dk çalışınca 20-30 kalori anca yakıyor,akşama kadar sırıtırım daha iyi o zaman. Her bi tarafım boşuna mı dağılıyor şimdi
Aaaa e biz sana nasıl kızacaz o zaman :) Neler götürdün bakim :)
Maşallah canım,kahvaltıların ne güzel senin
canım evet o gün yoğurtla beslendim resmen ama çok rahattım sporda mükemmeldi sonun yürüyüşe gidemesemde leslie yada mekik felan yapıp mutlaka spor yapıyorum artık...
17.07.2012
kahvaltı
ara
türk kahvesi
ara
1bardak çay
3-5 hurma
ay ne güzel çok hoş menü ben de türk kahvesine bayılıyorum az şekerli bol telveli ohhh mis gibisenin menülerinde bi azalmamı var?
menüm:
canım arada bi sanki sadece pastan bozmuş ama önemli değil sporla gitmiştir o.
slm kızlar ;
16,07,2012
sabah : 3 salatalık ,3 dilim köy peyniri
öğle : 1 peynirli poğaça (üzgünüm)
ara : 1 ceviz , 2 kayısı kurusu
akşam : 1 tabak taze fasülye , 1 çindik ekmek , 1 samandağ biberi , 1 bardak ayran
35 dk hafif tempo koşu ,, bide callan yaptım
17,07,2012
sabah : 1 simitten birz az , 1 bardak ayran (sağlık ocağına gittim o yüzden yemek zorunda kaldım)
öğle : yarım tabak taze fasülye , yarım bardak ayran , 1 samandağ biberi
ara :yarım dilim karpuz , 1 dilim peynir
akşam : yarım dilim karpuz , 3 dilim peynir , 1 yemek kaşığı menemen
sporumu leslie teyze ile yaptım 3 mil , callan yaptım 1 adet, şimdi tekrar leslie teyzem bekliyor dün bugün hamurişi oldu iki öğünüm arayı kapamam lasımmm
yazdıklarınıza cevap yazamıyorum kızlar çok üzgünüm ,takip etmekte çok zorlanıyorum sizibide kızım bu ara çok huzursuz 1 dakka bırakmıyo peşimi o uyuyuncada ancak spor yapabiliyorum nolur kusura bakmayın sık sık girmeye çalışacağım çünkü siz olmdan olmaz bu iş,,bide kızlar tek tek yazalım ya 1 msja 10 msj sığdırıoruz ya çok daha fazla karışıyoo hiç anlaymayorumm:26::26::26:
öpuyorm hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canım bence menüde sporda süper tabi simiti görmedim duymadım ve okumadım zaten azcık yemişsin bide sabah yemişsin bravo sana
günaydınnnn canlar; bugün callanetics yapalı tam 5 gün oluyor,, ama ölçü almadım,,inceldiğimi hissediyorum resmen,,bel oyuntum fazla çıkmamıştı ama günden güne daha da derinleşiyor ,, bence bunu herkes yapmalı ,,bi 5 gün sonra 10 günlük ölçümü yazıcam size,,bide 19.proramda yazıcam ,, umarım sonuç şaşırtıcı güzellikte olur
ya ben indiremedim hala bende yapmak istiyorum bel çevrem oyuntularım belli olsun istiyorum basenlerim gitsin çocuklar gülsün istiyorum
ya ben indiremedim hala bende yapmak istiyorum bel çevrem oyuntularım belli olsun istiyorum basenlerim gitsin çocuklar gülsün istiyorum
çocuklar gülsün diyehahahahahahahahasüpersin valla ,, hayatım valla şiddetle tavsiye ediyorum,,ben resmen çocuk gibi oldum ya vücudum falan genç kız gibi oldu yani eşim ''sanki başka birine bakıyorum ''diyor düşün artık ve o inanamıyordu ,benim iradesiz olduğumu düşünüyordu ,,haklıydı ama sonunda ben başardım ,,,çok mutluyum allahım ,, canım kuzusununkuzusu bana bi link göndermişti özelden gönderiyim istersen sana onu çok kolay iniyo
menümü paylaşıyım
sabah
1 börek (ama inanın küçücük bir kare), açık çay
ara
maydonoz
salatalık ve keçi peyniri çok az üçünü karıştırdım yedim
öğlen
1kase mercimek çorba
2kaşık patates yemeği
1 tabak dolusu salata(maydonoz,domates ve salatalık)
ara
çok minik ekmek
1dilim salam,4zeytin,azcık peynir yedim...
akşam
bişi yemedim sadece zeytin attım ağzıma
bir avuç vişne,2 taze kayısı,1nektar yedim
1ltre su içtim, 2 bardak süt içtim
spor:30dk,leslie,15dkrumba,15 mekik,15 sağ oblik mekik,15 sol ablik mekik,15 bisiklet mekik,ters mekik,15 uzun kol mekik,15 geçit mekik,15 yarım mekik,15 dikey bacak mekik,30sn tahta duruş,15 eşek tekme sağ,15 eşek tekme sol, 15 kalça köprüsü,15 bacak uzuntısı,15ters tekme.15 kurbağ asansörü
günaydınnnn canlar; bugün callanetics yapalı tam 5 gün oluyor,, ama ölçü almadım,,inceldiğimi hissediyorum resmen,,bel oyuntum fazla çıkmamıştı ama günden güne daha da derinleşiyor ,, bence bunu herkes yapmalı ,,bi 5 gün sonra 10 günlük ölçümü yazıcam size,,bide 19.proramda yazıcam ,, umarım sonuç şaşırtıcı güzellikte olur
(ölçümü 5. programımı yaptıktan sonra alıcam)
benim de 4. günüm canım... ben ölçü de aldım.. 10. gün yazacağım buraya...
bende 5, günde alıyım diyorum hani yarısını hesaplamak için ,,alamadım başta ihmal ettim ,, ama ölçü almasakta fark ortada bence dimi canım???sen nasıl hissediyrsun kendni???
bende 5, günde alıyım diyorum hani yarısını hesaplamak için ,,alamadım başta ihmal ettim ,, ama ölçü almasakta fark ortada bence dimi canım???sen nasıl hissediyrsun kendni???
dün bana çok dar olan bir bluzumu giydim... 5 gün sonra tam istediğim gibi olacak:):) callaneticsin en güzel yanı incelmek kilo vermene gerek olmaması... o yüzden diyetimi yaparken kasmayacağım kendimi.. dün biraz fazla kaçırdım misafirlikte ama ilk kez kızıma mama vermeden yatırdım.. sütüm bollaştı birden.. sanırım biraz da şekerli şeyler yediğim içindi.. çok su bile içmedim..
selam kızlar gezmeye gitcez ama sabah yaptıklarımı yazayım çıkayım kahvaltıdan önce 20 dakika leslie kahvaltıdan sonra 30 dakika leslie toplamda 3 mil yürüdüm kahvaltım da hafif sayılır akşam menümle birlikte yazarım ayrıca
1.5 litre su içtim şimdiye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?