Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu günlerde benim bu kaçamaklarım bitmiyor ama yemeyi de kendime yediremiyorum spora abandım iyice mecburiyetten canım..

menüm:

sabah:domates salatalık, yarım kk yarım yağlı beyaz peynir,2 dilim sucuk, bir dilim çavdar

öğlen:yarım kase çorba,2 ızgara baget,2 kaşık taze fasülye, kaşık pilav

akşam:5 tane üzüm, 6 tane kiraz, bir nektarin

az önce de çeyrek dilim kadar pasta yedim :26:

2.8 litre su içtim :) 1 saat yürüyüş ve 45 dakika pilates yaptım yatmadan da 4 mil leslie yapacağım iddaaliyım karaarlıyım

slm kızlar ;

16,07,2012

sabah : 3 salatalık ,3 dilim köy peyniri

öğle : 1 peynirli poğaça (üzgünüm)

ara : 1 ceviz , 2 kayısı kurusu

akşam : 1 tabak taze fasülye , 1 çindik ekmek , 1 samandağ biberi , 1 bardak ayran

35 dk hafif tempo koşu ,, bide callan yaptım

17,07,2012

sabah : 1 simitten birz az , 1 bardak ayran (sağlık ocağına gittim o yüzden yemek zorunda kaldım)

öğle : yarım tabak taze fasülye , yarım bardak ayran , 1 samandağ biberi

ara :yarım dilim karpuz , 1 dilim peynir

akşam : yarım dilim karpuz , 3 dilim peynir , 1 yemek kaşığı menemen

sporumu leslie teyze ile yaptım 3 mil , callan yaptım 1 adet , şimdi tekrar leslie teyzem bekliyor dün bugün hamurişi oldu iki öğünüm arayı kapamam lasımmm

yazdıklarınıza cevap yazamıyorum kızlar çok üzgünüm ,takip etmekte çok zorlanıyorum sizibide kızım bu ara çok huzursuz 1 dakka bırakmıyo peşimi o uyuyuncada ancak spor yapabiliyorum nolur kusura bakmayın sık sık girmeye çalışacağım çünkü siz olmdan olmaz bu iş,,bide kızlar tek tek yazalım ya 1 msja 10 msj sığdırıoruz ya çok daha fazla karışıyoohiç anlaymayorumm:26::26::26:

öpuyorm hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canm başındaki ve sonundaki qoite lere dokunmazsanız öle olmaz aslında.
menüler gayet güzel kaçamak yok spor cok süper ötesi:)
bebeğin gün boyu ne güzel olmuş akşam yaş pasta kaçıvermiş ama olsun oda nazar boncuğu.bikaç gün dikkat etsen ii olacak ama.

vayya zahter zeyd sizdedemi var??adana da mıydın sen?kuru zahter mi tazesimi??,,ayrıca menün gayet güzel canım ,,kahvaltını da yamışsın süperr,,spor yapmadıysan bi yarım saat gül sana zahmet:)

canım benm bende aynı senin gibiyim bu ara çok spora yüklendim,,menün gayet güzel sporun ayrı bi güzel bravoooo

günaydınnnn canlar; bugün callanetics yapalı tam 5 gün oluyor,, ama ölçü almadım,,inceldiğimi hissediyorum resmen,,bel oyuntum fazla çıkmamıştı ama günden güne daha da derinleşiyor ,, bence bunu herkes yapmalı ,, bi 5 gün sonra 10 günlük ölçümü yazıcam size,,bide 19.proramda yazıcam ,, umarım sonuç şaşırtıcı güzellikte olur

(ölçümü 5. programımı yaptıktan sonra alıcam)

Son düzenleme:

tebrik ederim tatlım zaten sakın daha fazla yorma kendini yürüyüş rahat bi doğum için en ideali ay kıyamam sana menünde ne güzel yumurtan peynirim bravo sana

şimcik tıkınma eylemim bitti ilacımı içip yeni kitabıma başlıyorum umarım sarar yoksa sıkılmaya başlıycam:)

okuyanlar var mı :da vinci şifresi

okumadım ama herkes beğeniyor tabi senide sarar mı bilmiyorum beni en çok etkileyen ki tap "bir gün" olmuştu. 2 kere sinema sinemadaydı çok beğenilmişti kitabıda film de

ya ben indiremedim hala bende yapmak istiyorum bel çevrem oyuntularım belli olsun istiyorum basenlerim gitsin çocuklar gülsün istiyorum

çocuklar gülsün diyehahahahahahahaha süpersin valla ,, hayatım valla şiddetle tavsiye ediyorum,,ben resmen çocuk gibi oldum ya vücudum falan genç kız gibi oldu yani eşim ''sanki başka birine bakıyorum ''diyor düşün artık ve o inanamıyordu ,benim iradesiz olduğumu düşünüyordu ,,haklıydı ama sonunda ben başardım ,,,çok mutluyum allahım ,, canım kuzusununkuzusu bana bi link göndermişti özelden gönderiyim istersen sana onu çok kolay iniyo

menümü paylaşıyım

sabah
1 börek (ama inanın küçücük bir kare), açık çay

ara
maydonoz
salatalık ve keçi peyniri çok az üçünü karıştırdım yedim

öğlen
1kase mercimek çorba
2kaşık patates yemeği
1 tabak dolusu salata(maydonoz,domates ve salatalık)

ara
çok minik ekmek
1dilim salam,4zeytin,azcık peynir yedim...

akşam
bişi yemedim sadece zeytin attım ağzıma

bir avuç vişne,2 taze kayısı,1nektar yedim
1ltre su içtim, 2 bardak süt içtim

spor:30dk,leslie,15dkrumba,15 mekik,15 sağ oblik mekik,15 sol ablik mekik,15 bisiklet mekik,ters mekik,15 uzun kol mekik,15 geçit mekik,15 yarım mekik,15 dikey bacak mekik,30sn tahta duruş,15 eşek tekme sağ,15 eşek tekme sol, 15 kalça köprüsü,15 bacak uzuntısı,15ters tekme.15 kurbağ asansörü

evet hemen yolla hemen yolla

mercimekte olsa , patateste olsa, börekte olsa güzel menü canım ,, az az sık sık yemişsin iyi olmuş ,, spor da gayet güzel bence , callantes yaparsan sağ sol mekiğe hiç ihtiyacın kalmaz , sen kilo ver callan seni şekillendirsin

benim de 4. günüm canım... ben ölçü de aldım.. 10. gün yazacağım buraya...

bende 5, günde alıyım diyorum hani yarısını hesaplamak için ,,alamadım başta ihmal ettim ,, ama ölçü almasakta fark ortada bence dimi canım???sen nasıl hissediyrsun kendni???

burcu indirdiğin videoyu bana maille yollarmısın deli olcam yok indirmiyor ya lütfen bende öğrenmek istiyorum ya

bende 5, günde alıyım diyorum hani yarısını hesaplamak için ,,alamadım başta ihmal ettim ,, ama ölçü almasakta fark ortada bence dimi canım???sen nasıl hissediyrsun kendni???

dün bana çok dar olan bir bluzumu giydim... 5 gün sonra tam istediğim gibi olacak:):) callaneticsin en güzel yanı incelmek kilo vermene gerek olmaması... o yüzden diyetimi yaparken kasmayacağım kendimi.. dün biraz fazla kaçırdım misafirlikte ama ilk kez kızıma mama vermeden yatırdım.. sütüm bollaştı birden.. sanırım biraz da şekerli şeyler yediğim içindi.. çok su bile içmedim..

kilo versemde vücudumun şekli istediğim gibi değil ,, ben kilo veriyorum ama asıl önemli olan callan beni forma sokuyo , yani incelmek vücudunun şekile girmesi evet önemli ama bunu kilo vererek yapmak daha önemli bence ,, kilo vermeden içimize sinen sonuçlar alamayız bence,,

Bu leslie dediğiniz nedir?

slm kizlar.ay moralim hic yok ya sporumu yapiyorum yürüyorum cokta yemiyorum niye kilo veremiyorum ben ya ((
yardm edin hizli kilo verdiren diyetleri yapmak istemiyorum ama bu gidisle baska caremde kalmayacak.1 ay sonra kardesimin dügünü var en azindan 60 olsaydim ya offfffff
sabah ve ögle menümü yazim aksamida gelirsem yazarim ögleden sonra kizimla carsiya cikacaz aksama anca gelirim.
sabah
1 dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
1 domates
1 fincan yesil cay
ögle
1 kase corba( sebze ve icine cok az bulgur koydum) ve 1 kase yogurt yiyip cikacam
aksamada salata yerim heralde daha belli degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…