Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Az önce bir sürü yazdımda internet kesilince yok oldu

tatlım 100gram 100gram versen seni ne kadar mutlu edecek,daha uzun periyotlarda takip edip daha güzel rakamlar görmen sana çok güzel dönüş yapacak.Süper moral olur.
Zaten cuma sabahları bizim için,cumartesileride diyetisyenin için tartılıyorsun diğer zamanlarda hiç bakıpta moralini bozma olur mu.Bu bir kuraldır dermişim :)
Vücudununda gelgitleri olacak,bugün 300gram artıda olan yarın baksan 500gram ekside çıkabiliyor.Bu kadar sıkı takip hiç iyi değil.
Sabah akşam birbirini tutmuyorken
tamam kaptancım deneyelim bir daha :) sağol
hadi bakalım :) bu cuma kilonu bildireyi unutma sakın oldu mu
bende durmadan tartılıyorum sonra çok moralim bozuluyor

tubiş için yazdıklarımı aynen tekrarlıyorum,tartı yasak size :) cumadan cumaya bakılacak o kadar,anlaştık mı

eveeet soda ve elma diyetim oldu bugün :)

akşama kadar 2 elma 3 soda

akşam
3kaşık mercimekli bulgur pilavı ve 3 kaşık salata

ohhhhh ne güzel olmuş şekerim afiyet olsun sana

bence gayet güzel bir menü olmuş çikolata erimiş gitmiştir o kadarcık sadece nefsini köreltir ne güzel

iftar
1 kase kaşar peyirli domates çorba
2kaşık bulgur pilavı
fırında tavuk
salata
ayran

sonra bir bardak ıce tea

ohhhhh ne güzel olmuş şekerim afiyet olsun sana

bence gayet güzel bir menü olmuş çikolata erimiş gitmiştir o kadarcık sadece nefsini köreltir ne güzel
inşallah eriyip gitmiştir ya acayip tatlı çekiyo bugünlerde canım :)

bu arada kuzu tamam söz artık cumadan cumaya tartılacam zaten kendi tartımla diyetisyenin tartısı da tutmuyo ilginç bişi valla ve ikisinin arasındaki fark da 2 haftadır farklı çıkıyor :) en iyisi moral bozmamak diyete dikkat etmek tartı zaten eninde sonunda 60lı rakamları gösterecek dimi yada 50lileri

iftar
1 kase kaşar peyirli domates çorba
2kaşık bulgur pilavı
fırında tavuk
salata
ayran

sonra bir bardak ıce tea
Çok güzel bir iftar olmuş canııım :)

Elbette canım,eninde sonunda istediğimiz rakamları göreceğiz Sende bu azim,o güzel menüler varken engel yok tatlım.
Hedefe ulaşınca buluşur bi ödül günü yaparız kendimize:) istediğimizi yeriz :)

ben menümü yazayım bir bağırın bana kendime geleyim
bugün bişeylere canım sıkkındı hem ağladım hem yedim (

sabah bir dilim ekmek peynir zeytin haşlanmış yumurta çay
ara limonlu soda ( buraya kadar bişey yok )
2 adet şekerpare
öğle 3-4 çatal makarna karpuz
akşamüstü patates kızartması yedim yarım tabak kadar
iftarda yarım tabak bulgur pilavı 2 parça börek bir bardak meyve suyu
az önce neskafe içtim

3 günlük falan yemişim herhalde
yarın anneme gideceğim rahatsız biraz bayram temizliğini yapıcam bol spor olur
oruç tutamıyorum sinirsel bir durumum var ama yarın dengelicem bir şekilde
ordan girmeye çalışırım

merhabalar kızlar sanırsam galiba yeni üyenizimm
öncelikle kendimi tanıtıyım anşa ben 29 yaşındayım 6 yaşında bı kızım var.2011 yılında şubat ayıydı yanlış hatırlamıyorsam 97 kilo ile başladım zayıflama yolculuğuna ufaktan kk sayesınde(7 takımla) 68 kilo ile kasım ayında mezun etti canım arkadaşlarım beni...bu arada çalışıyorum gündüzleri evde olmadığım için foruma pek uğrayamayabilirim ama akşamları full burdayım...takımın kuralları varmı bilmiyorum bana acıklarsanız sevinirim..
gelelim şu ana şehir değişikliği ev topla eşya yerleştir ye iç yat derken kendini kaybetmiş ve sanırsam zamanında toparlanmış bu şişko arkadaşınız şu an 75 kilo...60 kilo ile tekrar mezun olmak istiyorum...7. takımda da 60 dı ilk hedefim ama şartlar el vermedi 68 ile mezun olmuştum yanı hedef te 15 kilo var...spor konusunda istikrarlıyım pişman olmazsınız benden yana merak etmeyinn

merhabalar kızlar sanırsam galiba yeni üyenizimm
öncelikle kendimi tanıtıyım anşa ben 29 yaşındayım 6 yaşında bı kızım var.2011 yılında şubat ayıydı yanlış hatırlamıyorsam 97 kilo ile başladım zayıflama yolculuğuna ufaktan kk sayesınde(7 takımla) 68 kilo ile kasım ayında mezun etti canım arkadaşlarım beni...bu arada çalışıyorum gündüzleri evde olmadığım için foruma pek uğrayamayabilirim ama akşamları full burdayım...takımın kuralları varmı bilmiyorum bana acıklarsanız sevinirim..
gelelim şu ana şehir değişikliği ev topla eşya yerleştir ye iç yat derken kendini kaybetmiş ve sanırsam zamanında toparlanmış bu şişko arkadaşınız şu an 75 kilo...60 kilo ile tekrar mezun olmak istiyorum...7. takımda da 60 dı ilk hedefim ama şartlar el vermedi 68 ile mezun olmuştum yanı hedef te 15 kilo var...spor konusunda istikrarlıyım pişman olmazsınız benden yana merak etmeyinn

hoşgeldin canım aramıza. zararın neresinden dönersen kardır.. bak bana ne kadar zarardayım tecrübelerini bize de aktarırsan seviniriz bu arada boyunu, hedef kilonu, şimdiki kilonu, yaptığın diyeti tek bir mesajla yine yazarsan iyi olur

bu 3 günlük yemek mi kız:44: ben neler neler yedim bir bilsen zamanında canın neye sıkkındı inşallah şimdi iyisindir yarın toparlarsın merak etme. sana bişey olmasın

sevgili takımım ve takım kaptanım. bu hafta 1 kilo verebilmeyi umut etmişken ve çok fazla da kaçamak yapmamama rağmen son 2 haftada olduğu gibi yine gram veremedim bu iş artık iyice canımı sıkmaya başladı ramazanın gelmesiyle duraksadım resmen kusura bakmayın
bu arada kaptanım bugün yolculuğa çıkıyorum o yüzden tartıldım dün iftardan önce. bayram için annemlere gidiyoruz. sanırım haftaya cuma da olmayacağım. ondan sonra inşallah hiç olmadığım kadar bağlanacağım diyetime hepinize şimdiden hayırlı bayramlar
dünkü menüm
bikaç kaşık makarna cacık kabak patates tavuk yemeği
sahurda 2 yumurta biraz pide çay

bende inanıyorum 50 lileri görmeyi ne kaldı surda sadece 10 kilocuk

umarım moralın keyfın duzelır ve kendıne gelırsın senın ıcın dılerım kı hersey guzel olsun canını sıkma hersey gelır gecer uzuldugune uzulursun. menünde kızılcak tek sey bence 2 şekerpare,börek ve meyve suyu ama bır gun yedın dıye de ne diyelim sana hem sen hatanın farkındasın belli cümle basında yedıklerımı yazıyım sızde bana kızın demişsin

hoş geldın canımcım
4.takım olarak seni kocaman kocaman sevgıyle karşılıyoruz baya hırslı ve azımlı olduğun daha once verdıgın kılodan bellı umarım kı yıne verebılırsın . sağlıklı guzel guzel kılo vermenı dılıyorum

canım benim 59'u görmeme bile 25 kg var ya anşa hoşgeldin aramıza hep birlikte vereceğizz

mutsuzmutlu o nasıl rejim öyle 2 şekerpare patates kızartmaları falan olmaz ki ama bugün sana ceza yağlı hiçbirşey yeme

ha bu arada dünkü menümü yazayım çünkü akşam giremedim pc formata gitti işyerinden girebilirim yarın gelecek pcm

sabah kalkınca: 1 ceviz+1 bardak su
kahvaltı: 1 dilim kepek ekmeği 1 bardak süt (cumartesiye kadar biraz daha sıkmaya karar verdim kilo vermem lazım doktora rezil olmim )
ara: 6-7 tane kuru üzüm
öğlen: 1 dilim ekmek + 1 kibrit kutusu peynir + 1 salatalık
ara: 1 bardak light süt
akşam: 4 kaşık taze fasulye 2 dilim ekmek
ara: 2 top dondurma (ee akşama kadar nerdeyse aç gezdim o kadar olsun dimi )

ha bi de akşam yarım saat yürüyüş yarım saat dans dansımın ana teması arabada 5 evde 15 hahahaha

Çok fe bir menü çok,sen bu deneme sürescine geçemedin birtürlü şekerim.
Bence kendine gelmelisin eğer kilo vermek istiyorsan. Bunu takım sorumluluğun için değil senin için söylüyorum.
Birgünde kendini bu kadar salman hedeflerine isteklerine çok ters.
Hadi şekerpare yedin kızartma niye var,kızartma yedin börek niye var.
Sıra bizde şimdi,bizde senin başının etini yicez bu yüzden :)

kaptancım söz tartılmıcam cumayı çok merak ediyorum zaten
Aman sakın atlama,öğlene kadar bildirmiş ol lütfen

Hoşgeldin canım,
daha önce mezun olacak kadar tecrübe yaşadığına göre sana ilk gelenlere ettiğimiz lafları etmeye gerek yok anlaşılan.
Bol paylaşım bekliyoruz,takımımızın şuan maalesef bu konuda sıkıntısı var,çoğu arkadaşımız tatilde iş yoğunluğunda vs vs.
Kaç kişi kalırska kalalım artık bişeylerin ucundan tutup yokluklarını aratmayalım diyorum.
Lütfen sık sık gel takıma şekerim olur mu,cumalarıda öğlene kadar kilonu birdirirsen senden daha ne isteriz :)

Şimdi sen yarınki bildirim için mi tartıldın şekerim,seni aynı mı geçiyoruz... oy oy

Çok gzel bir menü canım,dansınada bayıldım :)

menümüde yazayım

akşama kadar 1 elma 3 soda

akşam 6 kaşık taze fasulye

ara
bir avuç kuru üzüm

bu diyette akşama kadar soda ve elma var ama ben elmayı pek aramıyorum,acaba çok mu yemem lazım:26: ben bunu bi öğreneyim.

şirkete yeni bir kız başladı ya benim burnumdan getiriyor. ben onun bütün faturalarını giriyorum kdv kontrolunu yapıyorum o bir işle gun boyu ugraıyor ben buraya gırıp bişiler yazınca utanmadan bide bana senin kadar rahat olsam ohhh ne rahatsın dıyo kafayı yıycem bıde sunu yaparmısın dıyıncede ya bası agrıyo ya mıgdesı bulanıyo delırcem oldururum ben bu kızı hıc kımse ıcın bole dusunmedım ama yemın ederım az kaldı.

menüm
sabah
yemedim

öğlen
kavurmalı tavada yumurta
2 kaşık pilav

akşam
2kaşık z.yağlı fasülye
5kaşık spagetti
3 dilim karpuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…