- 9 Ocak 2012
- 1.739
- 12
- 158
tatlım 100gram 100gram versen seni ne kadar mutlu edecek,daha uzun periyotlarda takip edip daha güzel rakamlar görmen sana çok güzel dönüş yapacak.Süper moral olur.ay sorma dayanamıyorum bi sabah bir de akşam eve gittiğimde tartılıyorum 100 gram verince yüzüm gülüyo oynamamışsa delleniyorum bir de bizim evde 2 tartı var bi birine çıkıyorum bi birine halimi görsen gülersinregl oldum bi anda gidecek inşallah hepsi
hadi bakalım :) bu cuma kilonu bildireyi unutma sakın oldu mutamam kaptancım deneyelim bir daha :) sağol
bende durmadan tartılıyorum sonra çok moralim bozuluyor
eveeet soda ve elma diyetim oldu bugün :)
akşama kadar 2 elma 3 soda
akşam
3kaşık mercimekli bulgur pilavı ve 3 kaşık salata
Kızlar dünkü menümü paylaşmadım akşama kadar herşey çok iyi gidiyordu ama akşam biraz kaçırdım 100 gram bile veremeyince insanın morali altüst oluyor sanırım ondan
sabah 2 dilim ekmek, 1 kibrit kutu peynir, domates
ara: yarım paket light çubuk (0.2 gr yağ, 78 kcal)
öğlen: 4 kaşık bamya 2 dilim ekmek 1 bardak ayran
ara: bikaç tane light çubuk 1 bardak süt.
akşam: 1 kase yoğurtlu çorba + 1 diş çikolata + 1 incir + 8-10 tane üzüm
gece: 1 çay bardağı light süt
kızın bana akşam fazla kaçırdım
inşallah eriyip gitmiştir ya acayip tatlı çekiyo bugünlerde canım :)ohhhhh ne güzel olmuş şekerim afiyet olsun sana
bence gayet güzel bir menü olmuş çikolata erimiş gitmiştir o kadarcık sadece nefsini köreltir ne güzel
Çok güzel bir iftar olmuş canııım :)iftar
1 kase kaşar peyirli domates çorba
2kaşık bulgur pilavı
fırında tavuk
salata
ayran
sonra bir bardak ıce tea
inşallah eriyip gitmiştir ya acayip tatlı çekiyo bugünlerde canım :)
bu arada kuzu tamam söz artık cumadan cumaya tartılacam zaten kendi tartımla diyetisyenin tartısı da tutmuyo ilginç bişi valla ve ikisinin arasındaki fark da 2 haftadır farklı çıkıyor :) en iyisi moral bozmamak diyete dikkat etmek tartı zaten eninde sonunda 60lı rakamları gösterecek dimi yada 50lileri
merhabalar kızlar sanırsam galiba yeni üyenizimm
öncelikle kendimi tanıtıyım anşa ben 29 yaşındayım 6 yaşında bı kızım var.2011 yılında şubat ayıydı yanlış hatırlamıyorsam 97 kilo ile başladım zayıflama yolculuğuna ufaktan kk sayesınde(7 takımla) 68 kilo ile kasım ayında mezun etti canım arkadaşlarım beni...bu arada çalışıyorum gündüzleri evde olmadığım için foruma pek uğrayamayabilirim ama akşamları full burdayım...takımın kuralları varmı bilmiyorum bana acıklarsanız sevinirim..
gelelim şu ana şehir değişikliği ev topla eşya yerleştir ye iç yat derken kendini kaybetmiş ve sanırsam zamanında toparlanmış bu şişko arkadaşınız şu an 75 kilo...60 kilo ile tekrar mezun olmak istiyorum...7. takımda da 60 dı ilk hedefim ama şartlar el vermedi 68 ile mezun olmuştum yanı hedef te 15 kilo var...spor konusunda istikrarlıyım pişman olmazsınız benden yana merak etmeyinn
ben menümü yazayım bir bağırın bana kendime geleyim
bugün bişeylere canım sıkkındı hem ağladım hem yedim(
sabah bir dilim ekmek peynir zeytin haşlanmış yumurta çay
ara limonlu soda ( buraya kadar bişey yok )
2 adet şekerpare
öğle 3-4 çatal makarna karpuz
akşamüstü patates kızartması yedim yarım tabak kadar
iftarda yarım tabak bulgur pilavı 2 parça börek bir bardak meyve suyu
az önce neskafe içtim
3 günlük falan yemişim herhalde
yarın anneme gideceğim rahatsız biraz bayram temizliğini yapıcam bol spor olur
oruç tutamıyorum sinirsel bir durumum var ama yarın dengelicem bir şekilde
ordan girmeye çalışırım
inşallah eriyip gitmiştir ya acayip tatlı çekiyo bugünlerde canım :)
bu arada kuzu tamam söz artık cumadan cumaya tartılacam zaten kendi tartımla diyetisyenin tartısı da tutmuyo ilginç bişi valla ve ikisinin arasındaki fark da 2 haftadır farklı çıkıyor :) en iyisi moral bozmamak diyete dikkat etmek tartı zaten eninde sonunda 60lı rakamları gösterecek dimi yada 50lileri
ben menümü yazayım bir bağırın bana kendime geleyim
2 adet şekerpare
az önce neskafe içtim
ordan girmeye çalışırım
merhabalar kızlar sanırsam galiba yeni üyenizimm
öncelikle kendimi tanıtıyım anşa ben 29 yaşındayım 6 yaşında bı kızım var.2011 yılında şubat ayıydı yanlış hatırlamıyorsam 97 kilo ile başladım zayıflama yolculuğuna ufaktan kk sayesınde(7 takımla) 68 kilo ile kasım ayında mezun etti canım arkadaşlarım beni...bu arada çalışıyorum gündüzleri evde olmadığım için foruma pek uğrayamayabilirim ama akşamları full burdayım...takımın kuralları varmı bilmiyorum bana acıklarsanız sevinirim..
gelelim şu ana şehir değişikliği ev topla eşya yerleştir ye iç yat derken kendini kaybetmiş ve sanırsam zamanında toparlanmış bu şişko arkadaşınız şu an 75 kilo...60 kilo ile tekrar mezun olmak istiyorum...7. takımda da 60 dı ilk hedefim ama şartlar el vermedi 68 ile mezun olmuştum yanı hedef te 15 kilo var...spor konusunda istikrarlıyım pişman olmazsınız benden yana merak etmeyinn
canım benim 59'u görmeme bile 25 kg var yabende inanıyorum 50 lileri görmeyi ne kaldı surda sadece 10 kilocuk
umarım moralın keyfın duzelır ve kendıne gelırsın senın ıcın dılerım kı hersey guzel olsun canını sıkma hersey gelır gecer uzuldugune uzulursun. menünde kızılcak tek sey bence 2 şekerpare,börek ve meyve suyu ama bır gun yedın dıye de ne diyelim sana hem sen hatanın farkındasın belli cümle basında yedıklerımı yazıyım sızde bana kızın demişsin
hoş geldın canımcım
4.takım olarak seni kocaman kocaman sevgıyle karşılıyoruzbaya hırslı ve azımlı olduğun daha once verdıgın kılodan bellı umarım kı yıne verebılırsın . sağlıklı guzel guzel kılo vermenı dılıyorum
Çok fe bir menü çok,sen bu deneme sürescine geçemedin birtürlü şekerim.ben menümü yazayım bir bağırın bana kendime geleyim
2 adet şekerpare
az önce neskafe içtim
ordan girmeye çalışırım
Aman sakın atlama,öğlene kadar bildirmiş ol lütfenkaptancım söz tartılmıcam cumayı çok merak ediyorum zaten
Hoşgeldin canım,merhabalar kızlar sanırsam galiba yeni üyenizimm
Şimdi sen yarınki bildirim için mi tartıldın şekerim,seni aynı mı geçiyoruz... oy oysevgili takımım ve takım kaptanım. bu hafta 1 kilo verebilmeyi umut etmişken ve çok fazla da kaçamak yapmamama rağmen son 2 haftada olduğu gibi yine gram veremedimbu iş artık iyice canımı sıkmaya başladı ramazanın gelmesiyle duraksadım resmen kusura bakmayın
bu arada kaptanım bugün yolculuğa çıkıyorumo yüzden tartıldım dün iftardan önce. bayram için annemlere gidiyoruz. sanırım haftaya cuma da olmayacağım. ondan sonra inşallah hiç olmadığım kadar bağlanacağım diyetime hepinize şimdiden hayırlı bayramlar
dünkü menüm
bikaç kaşık makarna cacık kabak patates tavuk yemeği
sahurda 2 yumurta biraz pide çay
ha bu arada dünkü menümü yazayım çünkü akşam giremedim pc formata gitti işyerinden girebilirim yarın gelecek pcm
sabah kalkınca: 1 ceviz+1 bardak su
kahvaltı: 1 dilim kepek ekmeği 1 bardak süt (cumartesiye kadar biraz daha sıkmaya karar verdim kilo vermem lazım doktora rezil olmim)
ara: 6-7 tane kuru üzüm
öğlen: 1 dilim ekmek + 1 kibrit kutusu peynir + 1 salatalık
ara: 1 bardak light süt
akşam: 4 kaşık taze fasulye 2 dilim ekmek
ara: 2 top dondurma (ee akşama kadar nerdeyse aç gezdim o kadar olsun dimi)
ha bi de akşam yarım saat yürüyüş yarım saat dansdansımın ana teması arabada 5 evde 15 hahahaha
bence sağlıksız bir diyet o verdiğin listelerdeki diyetine dön bencemenümüde yazayım
akşama kadar 1 elma 3 soda
akşam 6 kaşık taze fasulye
ara
bir avuç kuru üzüm
bu diyette akşama kadar soda ve elma var ama ben elmayı pek aramıyorum,acaba çok mu yemem lazım:26: ben bunu bi öğreneyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?