- 9 Ocak 2012
- 1.739
- 12
- 158
Evet canım bariz sağlıksız :) ama ben zaten bu ara hiçbişe yiyemiyorum sıkıntıdan,böylelikle en azından gü içnde elma yemeye,akşam yemek yemeey zorluyorum kendimi.bence sağlıksız bir diyet o verdiğin listelerdeki diyetine dön bence
Sen onu altedersin şekerim,yeni olan o değil mi sen burnundan getirşirkete yeni bir kız başladı ya benim burnumdan getiriyor. ben onun bütün faturalarını giriyorum kdv kontrolunu yapıyorum o bir işle gun boyu ugraıyor ben buraya gırıp bişiler yazınca utanmadan bide bana senin kadar rahat olsam ohhh ne rahatsın dıyo kafayı yıycem bıde sunu yaparmısın dıyıncede ya bası agrıyo ya mıgdesı bulanıyo delırcem oldururum ben bu kızı hıc kımse ıcın bole dusunmedım ama yemın ederım az kaldı.
menüm
sabah
yemedim
öğlen
kavurmalı tavada yumurta
2 kaşık pilav
akşam
2kaşık z.yağlı fasülye
5kaşık spagetti
3 dilim karpuz
inşallah canım tek dileğim sağıkla başarmak bu defa...hoşgeldin arkadaşım bende yeniyim hep beraber hedeflerimize ulaşıcaz inşallah
şok diyet yapmayın nolur saçlarım hala avuc avuc dökülüo isveç diyetinden sonra ne yaptımsa durduramadım bi de ustüne dikkat etmezsen hemen alıyosun çok emek veriyruz boşa gitmesin canım benimm..hoşgeldin canım aramıza. zararın neresinden dönersen kardır.. bak bana ne kadar zarardayımtecrübelerini bize de aktarırsan seviniriz bu arada boyunu, hedef kilonu, şimdiki kilonu, yaptığın diyeti tek bir mesajla yine yazarsan iyi olur
canım bu gun ilk ısınma turumu yaptım suyumu 3 lt sabitledim yürüyüşümü de yaptım 1 saat yediklerime dikkat de ettim yarım tam gaz başlıyorum rabbimin izniyle hep beraber tığ gibin olcaz inşallah....
bu 3 günlük yemek mi kız:44: ben neler neler yedim bir bilsen zamanındacanın neye sıkkındı inşallah şimdi iyisindir yarın toparlarsın merak etme. sana bişey olmasın
çok sinirrr...deli olurum bölelerine sabahtan akşama kadar bi kağıt alır ellerine gezerler sonra da milletin yaptığı işi kucumserler...tek hücreli amip bunlar bebeim takma kafana fazla barınamazşirkete yeni bir kız başladı ya benim burnumdan getiriyor. ben onun bütün faturalarını giriyorum kdv kontrolunu yapıyorum o bir işle gun boyu ugraıyor ben buraya gırıp bişiler yazınca utanmadan bide bana senin kadar rahat olsam ohhh ne rahatsın dıyo kafayı yıycem bıde sunu yaparmısın dıyıncede ya bası agrıyo ya mıgdesı bulanıyo delırcem oldururum ben bu kızı hıc kımse ıcın bole dusunmedım ama yemın ederım az kaldı.
akşama kadar
2 elma
2 soda
elmadan sonra bir kase yoğurt
akşam
4 kaşık mercimekli bulgur pilavı,yoğurt,1 salatalık
tfneyll (58,4 /
kuzusununzuzusu ( 68,5
pegasus07 ( 61,2 İZİNE AYRILDI
gunesIM84 ( 83 / 83 / 0 / % 0 )
şuleoz ( 67,5
rambosahika (76,6 KENDİ İSTEĞİYLE AYRILDI
Keşke rambosahika bildirimini yapsada yüzdesi sıfır olarak yansımasa.Söylemiştim kendine,inşallah uğrar.
Pegasus biliyorsunuz Almanyada yaşıyor, Türkiye'ye gitmesini gerektiren önemli bir durumu var kızlar bana bildirdi,1 aylık izine ayrılıyor.
Tubiş şekerim senide bu hafta listede görmek istiyorum,paylaşımların çok güzel,deneme süresi kısa tutabilirizmaşallah yerli üyerlerimizden çok katıldın takıma :)
dgy ve mutsuzmutlu diğer hafta listede yerlerini alırlar inşallah.
Gelecek cuma bildirim yapılmıyor ancak diğer hafta için bu cumayı baz alıcaz kızlar sizde,yani dgy ve mutsuzmutlu yarın bildirimlerini umarım yaparlar. Yeterince belirtmiştim.
Ve birde dün aramıza katılan arakadaşımız anşaaa var,24 ağustos bildiriminde onunda deneme süresi dolduğu için onuda listede göreceğiz inşallah. Tatlım sende yarın bildirimini yaparsın inşallah.
canım benim kilomu 84.4 yazmışsın ben geçen hafta 84.8 bildirdim. bu haftaki kilo bildirimimi yapıyorum az verdim bence ama regl'den dolayı.tfneyll (58,4 /
kuzusununzuzusu ( 68,5
pegasus07 ( 61,2 İZİNE AYRILDI
şuleoz ( 67,5
rambosahika (76,6 KENDİ İSTEĞİYLE AYRILDI
tubiş (84,4 )YENİ ÜYE HEDEF:60
4.TAKIM ORTALAMASI:
Yarın umarım izine ayrılanlar kilosunu bildirerek ayrılırlar. Aksi takdirde şimdiden 3 tane sıfırımız var
muhabbet yok mu yawww gec kaldım heralde ben....
o zaman raporumu veriyim sabah 1 kahve 1 kase çorba
öğle simit yarım bi bardak cay
akşam çorba yeşil fasulye ve booool salataa
öpüyorum canlar ıyı gecelerr...
Ben teşekkğr ederim böyle güzel katılım sağladığın için canım.canım benim kilomu 84.4 yazmışsın ben geçen hafta 84.8 bildirdim. bu haftaki kilo bildirimimi yapıyorum az verdim bence ama regl'den dolayı.
tubis87 (84.8/84.0/0.8/%0.67) Hedefim 60
Teşekkürler beni listeye aldığın için kuzuuu
%100'ü 84.8 ise 0.8 %'de kaçtır diye hesaplıyorum orantı yanitfneyll (58,4 /
kuzusununzuzusu ( 68,5 / 67,7 / 0,8 / % 1.16 )
pegasus07 ( 61,2 ) İZİNE AYRILDI
şuleoz ( 67,5
rambosahika (76,6 ) KENDİ İSTEĞİYLE AYRILDI
tubiş (84,8 /84 / 0,8 / % 0,94 )YENİ ÜYE HEDEF:60
4.TAKIM ORTALAMASI:
Pegasus'un imkanı olacağını sanmıyorum ama umarım rambosakiha dediğimi unutmaz ve ayrılmadan bildirimini yapar. Bu sıfır yüzdeler yüzünden ortalamamız hep yerlerde.
Günaydın hoşgeldin :) yarın diyetisyene gidecem bayram önerilerini dinlicem buraya da yazarım bakmaya fırsatın olursa faydalı olabilirgünaydın arkadaşlar
gelemedim tüm hafta
hem biraz anneme yardım ediyorum işlerinde hem de gezmeye tozmaya yetişmeye çalışıyorum.
kilom aynı.
iyi bayramlar diliyorum giremezsem.
bayramda dikkat etmeliyiz
herkese merhaba,
davet ettiğin için teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?