Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hoşgeldin canım,bize kendini anlatır mısın biraz.
Sağlıklı kilo vermeler şimdiden :)

teşekkür ederim..

32 yaşındayım. biri kiz biri erkek ikiz bebeklerim var. muhasebeciyim. kendimi bildim bileli hep bir kilo problemim olmuştur. dönem dönem zayıfladığım zamanlarda oldu. hamile kalmadan 77 kiloydum. 95 kilo ile doğum girdim. doğumdan 2 ay sonra yine 77 kilo olmuştum. fakat emziriyorum diye dikkat etmedim ve 92 kiloya kadar çıktım. çalışmaya başladıktan sonra koşuşturma içinde 4 kilo verdim. şimdi işi sıkıya alıp diyet yapmaya karar verdim. ayrıca haftanın 3 günü akşamları koşu bandında yürümeye başladım. bu ikinci haftam. geçen hafta sadece 700 gr. verebilmişim. bu haftanın sonunda 86,5 kiloyu görmeyi hedefliyorum . tabi asıl hedefim 60 kg olmak..

Ay ikiz miiii,ne güzel canım ya Allah bağışlasın.Hep çok istemişimdir,üçüz bile olur :)
Henüz ilk aşamayı açamamıi biri olarak bunlar uzak tabi bana,evli bile değilim:)
Burda hepberaber istediğimiz rakamları göreceğiz inşallah canım.
Hergün yediğimizi içtiğimizi ve yaptıımızı sporu yazıp birbirimizin menüsüne yorum yapıyoruz. Günlük 5 mesaj zorunluluğumuz var ama lütfen elinden geldiğince burda ol tatlım.
Bol bol paylaşım yaparsan beni çok mutlu edersin.

Birde bugünki tam kilon ne anlamadım canım :)

Kızlar tekrar tekrar söylüyorum, listede sadece tfneyll eksik. Kilosunu bildirdiğinde eğer burda yoksa lütfen listeyi paylaşım bölümüne ekleyin.
Şuan burdayım hala bir işim yok,ntte sıkıntıda yok ama bişe olur diye arkamdan kimse olmayınca rahat edemiyorum.
16:30 da liste paylaşıma eklenmiş olmalı,burda olamazsam lütfeeeeen :)

tamam canım sen sıkıntı yapma burda olmazsan ben bildiririm bu arada ebrugül aramıza hoşgeldin hep birlikte ericez

Ben de geldim Kilo geçmişim küçüklükten beri normalin genelde 7-8 kilo üzerindeydim,bu ergenlikle iyice yükseldi,hatta 15 lere çıktı.Şuan tam kilom 68,hedefim ise 55.Boyum 167.Beni de aldığınız için teşekkürler

Aramıza hoşgeldin keşke bende 68 olsa zayıflayacaz hep birlikte inşallah bol paylaşım bekliyoruz sizden.

kuzu bu arada özel mesaj gönderemiyorum 100 tane mesajım olmadığı için olabilir diyorum şifreli dilde

bugünki tam kilom 87,300 sabah tartıldım.

evet ikiz güzel bişi ama bakması hele ki tek başınaysan çok ama çok zor.

Aramıza hoşgeldin canım
Ben mine,Mersin'denim 27 yaşındayım hala öğrenciyim :)
71,5 la takıma girdim 64,8 e düştüm,daha sonra kortizon tedavisi görüp 3 haftada şiştim,su topladı vücudum.
75 le takıma geri döndüm,bugün 67,7 yim :)
hedefim 62

Bol paylaşım en büyük kuralımız,2 hafta deneme süren var.
Hergün yediğimizi içtiğimizi,sporumuzu paylaşıp arkadaşların menüsüne yorum yapıyoruz.
Bol katılım sağlarsan deneme sürenin kısalması veya uzaması sana bağlı.

Sağlıklı kilo vermeler dilerim.

Benim zayıflamam şart,artık o yüzü güzel fakat balıketli kız olarak kalmak istemiyorum :18: Ben biliyorum hepimiz 4. takımın zayıf kızları olacağız

Peki şekeriiiim :)

Benim zayıflamam şart,artık o yüzü güzel fakat balıketli kız olarak kalmak istemiyorum :18: Ben biliyorum hepimiz 4. takımın zayıf kızları olacağız

Huuu yüzü güzel balıketli :)
Ben ve zeynepten başka albüm yapan kalmadı burda buarada ya,farkettimde herkes yeni kimseyi göremedik.
Kızlar biz takımdakileri arkadaş olarak ekleyip özel albüm yaptık,birbirimizi görüp takip ediyoruz. İsteyen olursa haberiniz olun. Sizide göreliiiiim

Kızlar kaptan yardımcımız tubiş oldu,hayırlı uğurlu olsun :)

Ama sonuç olarak biz bir takımız,bişey yapmamız gerekiyorsa bu sadace kaptanın ve yardımcısının değil hepimizin görevidir.
Birbirimize yardımcı olalım lütfen.
Bakın geçen hafta kardeş takım nasıl açığımızı kapattı.

Mersin'de zayıflamak çok daha kolay olacak,çünkü oturduğum yerde bile ter atıyorum aman allahım.Bu arada çok geçmiş olsun,kortizon acayip şişiriyor insanı,ama zayıflayacağına eminim Ben de başak,17 yaşındayım,Mersinde yaşıyorum,kilo geçmişimi yazdım zaten,şuan 68'im,55 e düşeceğim (düşmezsem ne yaparım).Bol bol paylaşım yapacağım ve mutlaka gireceğim,hırs yaptım

Teşekkür ederim canım kaptan yardımcısının görevlerini tam bilmiyorum ama açıklarsan sevinirim.

tfneyll nerde kaldı ya eğer kilo bildirmezse hiç kilo verememiş gibi mi gösterecez?

hadi ya bende mersinde yaşıyorum pozcuda :) bu arada ben kendimden hiç bahsetmediğimi farkettim. 25 yaşındayım 3 yıllık memurum 84 kiloyum ve bekarım

Son düzenleme:
tfneyll (58,4 /
kuzusununzuzusu ( 68,5 / 67,7 / 0,8 / % 1.16 )
pegasus07 ( 61,2 İZİNE AYRILDI
gunesIM84 ( 83 / 83 / 0 / % 0 )
şuleoz ( 67,5/ 67,5 / 0 / % 0 )
rambosahika (76,6 KENDİ İSTEĞİYLE AYRILDI
tubiş (84,8 /84 / 0,8 / % 0,94 )YENİ ÜYE HEDEF:60

4.TAKIM ORTALAMASI:

Listemiz böyle kızlar, deneme süresindede 5 arkadaşımız var.
İnşallah deneme sürelerini bol paylaşımla geçirip 31 ağustos'ta hepsi listede olur.
O zaman süper bir takım oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…