Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aman canım bende Mersin'deyim,aylardır terliyoruz :)
17 yaş ne güzel ya,tazeciksin ve çıtır olman gereken bir yaştasııın :)
Çok doğru bir karar vermişsin,ipin ucunu iyice kaçırmadan yakalamak gerek.
Ben zaten hep tombulum,balıketliyim psikolojisine bi girince çıkış zor oluyor.
Hemen toparlanmak gerek.
Zayıfladığımızda ödül toplantısına bir kişi daha eklendi tubiş:) 3 ''zayıf''hatun toplanır,içimizde kalan ne varsa onları yer ,1günlük ödül veririz kendimize:)

Teşekkür ederim canım kaptan yardımcısının görevlerini tam bilmiyorum ama açıklarsan sevinirim.

tfneyll nerde kaldı ya eğer kilo bildirmezse hiç kilo verememiş gibi mi gösterecez?
Kaptanın görevi neyse o canım :)
Eğer ben yoksam listeyi yapmak,gerekiyorsa uyarmak vs vs.
Listemizi hazırlayıp kardeş takıma yazıyoruz,onay alınca paylaşım alanında paylaşıyoruz canım hepsi bu.
Yüzdeyi nasıl hesapladığımızı söylemiştim zaten.
geçen haftadan bugüne olan farkı,geçen haftaki kiloya bölüyoruz.
Örnek senin kilon:
0,8 verdin öyleyse 0,8/84,8= 0,94 bu kadar.
listede adı olan herkesin listeye etkisi oluyor,mesela şuan izinli ola ayrılan arkadaşlarımız bildirim yapadıkları için sıfırla girip yapıyorlar.
Buda biza dezavantaj olacak tabi. kilo veren iki kişiyiz ama veremeyen 2 kişi zaten 0 olarak geçiyor,birde bildirim yapadan izine ayrılanları sıfır alınca, 2kişinin ortalaması 7'ye bölünüyor

hadi ya bende mersinde yaşıyorum pozcuda :) bu arada ben kendimden hiç bahsetmediğimi farkettim. 25 yaşındayım 3 yıllık memurum 84 kiloyum ve bekarım

Nedense ben seni 21 yaşında sanıyordum canım:) kimle karıştırdıysam artık.

o zaman sen olmazsan 4 gibi 7. takıma yazacam ortalamaları onlar onaylayınca paylaşım alanına öyle mi onlar niye bize yazmıyor 87 doğum yılım hatta 7.7.87

Son düzenleme:
o zaman sen olmazsan 4 gibi 7. takıma yazacam ortalamaları onlar onaylayınca paylaşım alanına öyle mi onlar niye bize yazmıyor 87 doğum yılım hatta 7.7.87

Onlarda bize yazıyor canım:)
Hatta geçen hafta yazıp,bizden onay alamayıp ütüne birde bizim listemizin eksiklerini tamamlayıp paylaşım alanına yazdılar,yaaaa :)

Ne güzel bu yaşta memur olmuşsun,maşallah
Ben hala öğrenciyim :)
2014 kpss beni bekler
Bu yıl eylül'deki sınavada tekniker olarak gircem,hani olurda okurken yerleşirsem falan işte,hayal yani :)
Burdan öncede işletme bitirdim ama onunla işe girişmeye bile kalmadım,o derece işte...
Okul gibisi yok

yeni gelen arkadaşlarımız hoş geldiniz sağlıklı kilo vermeler diliyorum. kızlar iş yine yoğun gelemedim anca şimdi yazabildim kilomu 60,2 tekrar yazıyım ben yarın yokum bayramdada yokum onun için hepinize kocaman kocaman öpüyoum ve iyi bayramlar diliyorum ailenizle beraber hep beraber sağlıklı güzel bir bayram geçirin inşallah tatlılara dikkat tmm mı ? öptüm kocamannnnnnn

Evet bugünümün menüsünü sizinle paylaşmak istiyorum;

SABAH MENÜSÜ

1 haşlanmış yumurta
kibrit kutusu peynir
4 zeytin
istediğim kadar domates ve salatalık
bir dilim normal ekmek (kepekli ekmekler kansızlık yapıyor,çavdar ekmeği almaya da zamanım olmadı ama ilk fırsatta alacağım.)

ÖĞLE

1 kupa dolusu çorba

ARA ÖĞÜN

1 kase yoğurt

Şuana dek bunları yedim,15 dakika dans ettim,akşama ne yesem diye düşünüyorum.Herhalde salataya talimim

tfneyll (58,4 /60,2/-1,8/ %-3,08)
kuzusununzuzusu ( 68,5 / 67,7 / 0,8 / % 1.16 )
pegasus07 ( 61,2) İZİNLİ
gunesIM84 ( 83 / 83 / 0 / % 0 )
şuleoz ( 67,5/ 67,5 / 0 / % 0 )
rambosahika (76,6 KENDİ İSTEĞİYLE AYRILDI
tubiş (84,8 /84 / 0,8 / % 0,94 )YENİ ÜYE HEDEF:60

4.TAKIM ORTALAMASI: -0,14

Tubişim listeyi 7.takıma onaya sundum,orayı takip edip cevap aldığında paylaşabilirsin.
hatta paylaşım alanına yazma konusunda sorunun olursa 7.takımdan yardım isteyebilirsin.
Acil çıkmam gerekiyor. Seni bana Allah gönderdiiiii

herkese merhaba,
davet ettiğin için teşekkür ederim.
hoşgeldin canım beraber incelicez inşallah...
anamm ikiz mi rabbim yardımcın olsun çok zordur eminimm...kaptan uçüz ne demek biliyomusun sen ben birine zor bakıyorum cok zordur eminimm..
hoşgeldin sefaşalar getirdin canım...
Benim zayıflamam şart,artık o yüzü güzel fakat balıketli kız olarak kalmak istemiyorum :18: Ben biliyorum hepimiz 4. takımın zayıf kızları olacağız
hadi bakalım inşallahh
tamam bende ekliycem o zaman sizi...
süper ne demek canım beni gördüğüm kadarı ile herkes cok azimli yıkarız evelallahın iziniyle biz buralarıı....
ay ne iyi takımmış onlar sevdim

Arasıra uğra istersen canım,gidip ordada sohbete katılabilirsin.
Onlarda maşallah hep birileri var,bizim takım gibi sessiz değil :) Bizim kızlarda bakıp feyz alsa iyi olacak ama nerdeee :)
onlar varya bal şekerdirler sizden iyi olmasınlar harıkadır hepsi...hemen yetişirler zorda olana...kardeş takım olmalarınada çok sevindim valla ne yalan söyliyim..

saol canım benim eğlenceli bol saohbetli şeker gibi bi bayram geçiririz inşallah hepimiz...

canlarım bu gunun raporu şimdilik şöyledir arzediyorummm
sabah kahve
öğle makarna limonata
akşama tavuk yiycem haşlama
birazdan meyve atıştırcam 1 porsiyon şimdilik böle ama ilerleyen saatlerde mutlaka değişiklik olurssa bildirirm

bayramda takımın yarısı yok heralde....tatile gidiyosanız sizi sevmiyorum taaaammm mı....ben bu sene evdeyim gene offff....ama evde boş durmak yok spor yapıyoruzz..
yeni taşındım evle uğraşırım birazda...ankara kazan ben kepçe gezerim birazcıkınn...takımda ankarada olan yok mu yaa...hep mersinde mi oturuyosunuz çok kıskandım vallaa

:) bende tatile gidemeyenlerdenim.. hatta bu sene hiç tatil yapamayanlardanım. tatilde evde boş zamanlarımda spor yapmayı düşünüyorum. tabi 2 canavardan fırsat kalırsa.

ben istanbuldanım. istanbulda olan var mı acaba?

bayramda takımın yarısı yok heralde....tatile gidiyosanız sizi sevmiyorum taaaammm mı....ben bu sene evdeyim gene offff....ama evde boş durmak yok spor yapıyoruzz..
yeni taşındım evle uğraşırım birazda...ankara kazan ben kepçe gezerim birazcıkınn...takımda ankarada olan yok mu yaa...hep mersinde mi oturuyosunuz çok kıskandım vallaa

neyse biz güzelleştiririz inşallah tatilimizi çocuklar spor ev koşuşturmaca anlamayız zaten nasıl geçtiğini...sende 2 canavar bide sen hiç anlamazsın su gibi geçer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…