- 9 Ocak 2012
- 1.739
- 12
- 158
Mersin'de zayıflamak çok daha kolay olacak,çünkü oturduğum yerde bile ter atıyorum aman allahım.Bu arada çok geçmiş olsun,kortizon acayip şişiriyor insanı,ama zayıflayacağına eminimBen de başak,17 yaşındayım,Mersinde yaşıyorum,kilo geçmişimi yazdım zaten,şuan 68'im,55 e düşeceğim (düşmezsem ne yaparım ).Bol bol paylaşım yapacağım ve mutlaka gireceğim,hırs yaptım
Kaptanın görevi neyse o canım :)Teşekkür ederim canım kaptan yardımcısının görevlerini tam bilmiyorum ama açıklarsan sevinirim.
tfneyll nerde kaldı ya eğer kilo bildirmezse hiç kilo verememiş gibi mi gösterecez?
hadi ya bende mersinde yaşıyorum pozcuda :) bu arada ben kendimden hiç bahsetmediğimi farkettim. 25 yaşındayım 3 yıllık memurum 84 kiloyum ve bekarım
o zaman sen olmazsan 4 gibi 7. takıma yazacam ortalamaları onlar onaylayınca paylaşım alanına öyle miAman canım bende Mersin'deyim,aylardır terliyoruz :)
17 yaş ne güzel ya,tazeciksin ve çıtır olman gereken bir yaştasııın :)
Çok doğru bir karar vermişsin,ipin ucunu iyice kaçırmadan yakalamak gerek.
Ben zaten hep tombulum,balıketliyim psikolojisine bi girince çıkış zor oluyor.
Hemen toparlanmak gerek.
Zayıfladığımızda ödül toplantısına bir kişi daha eklendi tubiş:) 3 ''zayıf''hatun toplanır,içimizde kalan ne varsa onları yer ,1günlük ödül veririz kendimize:)
Kaptanın görevi neyse o canım :)
Eğer ben yoksam listeyi yapmak,gerekiyorsa uyarmak vs vs.
Listemizi hazırlayıp kardeş takıma yazıyoruz,onay alınca paylaşım alanında paylaşıyoruz canım hepsi bu.
Yüzdeyi nasıl hesapladığımızı söylemiştim zaten.
geçen haftadan bugüne olan farkı,geçen haftaki kiloya bölüyoruz.
Örnek senin kilon:
0,8 verdin öyleyse 0,8/84,8= 0,94 bu kadar.
listede adı olan herkesin listeye etkisi oluyor,mesela şuan izinli ola ayrılan arkadaşlarımız bildirim yapadıkları için sıfırla girip yapıyorlar.
Buda biza dezavantaj olacak tabi. kilo veren iki kişiyiz ama veremeyen 2 kişi zaten 0 olarak geçiyor,birde bildirim yapadan izine ayrılanları sıfır alınca, 2kişinin ortalaması 7'ye bölünüyor
Nedense ben seni 21 yaşında sanıyordum canım:) kimle karıştırdıysam artık.
o zaman sen olmazsan 4 gibi 7. takıma yazacam ortalamaları onlar onaylayınca paylaşım alanına öyle mionlar niye bize yazmıyor 87 doğum yılım hatta 7.7.87
o zaman sen olmazsan 4 gibi 7. takıma yazacam ortalamaları onlar onaylayınca paylaşım alanına öyle mionlar niye bize yazmıyor 87 doğum yılım hatta 7.7.87
ay ne iyi takımmış onlar sevdimOnlarda bize yazıyor canım:)
Hatta geçen hafta yazıp,bizden onay alamayıp ütüne birde bizim listemizin eksiklerini tamamlayıp paylaşım alanına yazdılar,yaaaa :)
ay ne iyi takımmış onlar sevdim
kızlar kilom 60,2 geç kaldım ama yarım iş yok herşeyi bitirmemiz gerekiyodu pardon
tamam canım bildirim yaptım sen merak etmeTubişim listeyi 7.takıma onaya sundum,orayı takip edip cevap aldığında paylaşabilirsin.
hatta paylaşım alanına yazma konusunda sorunun olursa 7.takımdan yardım isteyebilirsin.
Acil çıkmam gerekiyor. Seni bana Allah gönderdiiiii
hoşgeldin canım beraber incelicez inşallah...herkese merhaba,
davet ettiğin için teşekkür ederim.
anamm ikiz mi rabbim yardımcın olsun çok zordur eminimm...kaptan uçüz ne demek biliyomusun sen ben birine zor bakıyorum cok zordur eminimm..Ay ikiz miiii,ne güzel canım ya Allah bağışlasın.Hep çok istemişimdir,üçüz bile olur :)
Henüz ilk aşamayı açamamıi biri olarak bunlar uzak tabi bana,evli bile değilim:)
Burda hepberaber istediğimiz rakamları göreceğiz inşallah canım.
Hergün yediğimizi içtiğimizi ve yaptıımızı sporu yazıp birbirimizin menüsüne yorum yapıyoruz. Günlük 5 mesaj zorunluluğumuz var ama lütfen elinden geldiğince burda ol tatlım.
Bol bol paylaşım yaparsan beni çok mutlu edersin.
Birde bugünki tam kilon ne anlamadım canım :)
hoşgeldin sefaşalar getirdin canım...Ben de geldimKilo geçmişim küçüklükten beri normalin genelde 7-8 kilo üzerindeydim,bu ergenlikle iyice yükseldi,hatta 15 lere çıktı.Şuan tam kilom 68,hedefim ise 55.Boyum 167.Beni de aldığınız için teşekkürler
hadi bakalım inşallahhBenim zayıflamam şart,artık o yüzü güzel fakat balıketli kız olarak kalmak istemiyorum :18: Ben biliyorum hepimiz 4. takımın zayıf kızları olacağız
tamam bende ekliycem o zaman sizi...Peki şekeriiiim :)
Huuu yüzü güzel balıketli :)
Ben ve zeynepten başka albüm yapan kalmadı burda buarada ya,farkettimde herkes yeni kimseyi göremedik.
Kızlar biz takımdakileri arkadaş olarak ekleyip özel albüm yaptık,birbirimizi görüp takip ediyoruz. İsteyen olursa haberiniz olun. Sizide göreliiiiim
süper ne demek canım beni gördüğüm kadarı ile herkes cok azimli yıkarız evelallahın iziniyle biz buralarıı....tfneyll (58,4 /
kuzusununzuzusu ( 68,5 / 67,7 / 0,8 / % 1.16 )
pegasus07 ( 61,2 İZİNE AYRILDI
gunesIM84 ( 83 / 83 / 0 / % 0 )
şuleoz ( 67,5/ 67,5 / 0 / % 0 )
rambosahika (76,6 KENDİ İSTEĞİYLE AYRILDI
tubiş (84,8 /84 / 0,8 / % 0,94 )YENİ ÜYE HEDEF:60
4.TAKIM ORTALAMASI:
Listemiz böyle kızlar, deneme süresindede 5 arkadaşımız var.
İnşallah deneme sürelerini bol paylaşımla geçirip 31 ağustos'ta hepsi listede olur.
O zaman süper bir takım oluruz.
ay ne iyi takımmış onlar sevdim
onlar varya bal şekerdirler sizden iyi olmasınlar harıkadır hepsi...hemen yetişirler zorda olana...kardeş takım olmalarınada çok sevindim valla ne yalan söyliyim..Arasıra uğra istersen canım,gidip ordada sohbete katılabilirsin.
Onlarda maşallah hep birileri var,bizim takım gibi sessiz değil :) Bizim kızlarda bakıp feyz alsa iyi olacak ama nerdeee :)
yeni gelen arkadaşlarımız hoş geldiniz sağlıklı kilo vermeler diliyorum. kızlar iş yine yoğun gelemedim anca şimdi yazabildim kilomu 60,2 tekrar yazıyım ben yarın yokum bayramdada yokum onun için hepinize kocaman kocaman öpüyoum ve iyi bayramlar diliyorum ailenizle beraber hep beraber sağlıklı güzel bir bayram geçirin inşallah tatlılara dikkat tmm mı ? öptüm kocamannnnnnn
bayramda takımın yarısı yok heralde....tatile gidiyosanız sizi sevmiyorum taaaammm mı....ben bu sene evdeyim gene offff....ama evde boş durmak yok spor yapıyoruzz..
yeni taşındım evle uğraşırım birazda...ankara kazan ben kepçe gezerim birazcıkınn...takımda ankarada olan yok mu yaa...hep mersinde mi oturuyosunuz çok kıskandım vallaa
:) bende tatile gidemeyenlerdenim.. hatta bu sene hiç tatil yapamayanlardanım. tatilde evde boş zamanlarımda spor yapmayı düşünüyorum. tabi 2 canavardan fırsat kalırsa.
ben istanbuldanım. istanbulda olan var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?