su gibi ve çok yorucu.. her akşam pilim bitmiş bi şekilde yatağa giriyorum valla..
teşekkürler canım sana da mutlu bayramlar:) kızlar nerdesinizzz?herkese mutlu bayramlar.
Ellerine sağlıktamam canım bildirim yaptım sen merak etme
canlarım bu gunun raporu şimdilik şöyledir arzediyorummm
sabah kahve
öğle makarna limonata
akşama tavuk yiycem haşlama
birazdan meyve atıştırcam 1 porsiyon şimdilik böle ama ilerleyen saatlerde mutlaka değişiklik olurssa bildirirm
Teşekkür ederiz canım benim,sanada iyi bayramlar.
Bende evdeyim canım,misafirlerle geçer gider zaman.Birkaç büyük ziyareti falan,işte bayram bu kadar...zaten canım burnumdabayramda takımın yarısı yok heralde....tatile gidiyosanız sizi sevmiyorum taaaammm mı....ben bu sene evdeyim gene offff....ama evde boş durmak yok spor yapıyoruzz..
yeni taşındım evle uğraşırım birazda...ankara kazan ben kepçe gezerim birazcıkınn...takımda ankarada olan yok mu yaa...hep mersinde mi oturuyosunuz çok kıskandım vallaa
Ordada Zeynepece var canım,hamile olduğu için listede değil ama takımda hala:) bende tatile gidemeyenlerdenim.. hatta bu sene hiç tatil yapamayanlardanım. tatilde evde boş zamanlarımda spor yapmayı düşünüyorum. tabi 2 canavardan fırsat kalırsa.
ben istanbuldanım. istanbulda olan var mı acaba?
Oryantal mii,süpersin ya. Ah keşke becerim olsada bende yapsam. Zayıflamak için dans edeyim diyorum ama insan kendini izlerken hiç mi zevk almaz arkadaş,kalas gibiyim.Hiçbir hareket yakışmıyor :)ya cok zor benimki 6 yaşında kız mahvediyo beni seni düşünemiyorum...aman sağlıklı olsunlarda başka bişey istemiyorum bakma söyleniyoruz falan ama bi gülüşleri yetiyo...o zaman 2 kişi varız bayramda o kesin kaptanımızda burda heralde tubiş de burda yanlış anlamadıysamm...yok mu arttıran kızlar...öpüyorum sizi ve ben kaçıyorum akşama görüşürüz inşallahhh...kaçamak yok unutmayın ben biraz oryantel oynamaya gidiyorumm...hoşçakalınn..
Sanada mutlu bayramlar şekerimherkese mutlu bayramlar.
teşekkürler canım sana da mutlu bayramlar:) kızlar nerdesinizzz?
bugünkü menümü yazıyorum hemen
kalkınca: 2 kuru kayısı + 1 bardak su
sabah: 1 tane kepekli ekmekten az kaşarlı tost + 1 bardak çay
ara: 2 tane hurma
öğlen: 1 simit + 1 bardak ayran
ara: 1 avuç leblebi
akşam: eve az önce geldiğim için sadece meyve yedim bilenler bilir 2 tane dikenli incir 1 küçük salkım üzüm yedim
Etap 8.si olmuşuz,hey maşallah.
Bunun içinde bildirim yapmadan izine ayrılmanın payı büyük,doğal olarak sıfır geçtiler listeye,ve ortalamamız yediye bölündü boşu boşuna.
Birde tfneyll'nin artı kilosuuuu ah,şimdi çemkirirdim ama o haftasonu okuyamıyor,haftaiçi çekeyim kulaklarını :)
Gelecek cuma bildirim yapıyoruz kızlar yine ama yarışma yok,31 ağustos'ta çok iyi olacağımıza inanıyorum,yeni arkadaşlara inancım çok
Beni mahçup etmeyin noluuuur
mutsuzmutlu
dgy (ki bugün bildirim yapması gerekiyordu aslında)
anşaaa
ebrugül
pinkpink
Şu 2 haftalık deneme sürenizde lütfen bol katılım sağlayın ve 31 ağustos yarışmasında listede olun kızlar,takım olarak derece yapalım. Bu morale çok ihtiyacımız var
canım haftaya bildirim yapmamız iyi oldu böylece bayramda da temkinli olmuş oluruz :) tfneyll'e bende kızacam gelsinEtap 8.si olmuşuz,hey maşallah.
Bunun içinde bildirim yapmadan izine ayrılmanın payı büyük,doğal olarak sıfır geçtiler listeye,ve ortalamamız yediye bölündü boşu boşuna.
Birde tfneyll'nin artı kilosuuuu ah,şimdi çemkirirdim ama o haftasonu okuyamıyor,haftaiçi çekeyim kulaklarını :)
Gelecek cuma bildirim yapıyoruz kızlar yine ama yarışma yok,31 ağustos'ta çok iyi olacağımıza inanıyorum,yeni arkadaşlara inancım çok
Beni mahçup etmeyin noluuuur
mutsuzmutlu
dgy (ki bugün bildirim yapması gerekiyordu aslında)
anşaaa
ebrugül
pinkpink
Şu 2 haftalık deneme sürenizde lütfen bol katılım sağlayın ve 31 ağustos yarışmasında listede olun kızlar,takım olarak derece yapalım. Bu morale çok ihtiyacımız var
bomba gibin geliyoruz bebemm sen merak etme daha birinci gün tartıda hareketlenme söz konusu...
Kimsenin saati saatini tutmuyor canım,kimi sadece işte giriyro evde neti yok,kimi işte giremiyor akaşm evde giriyor.bişey sorcam kızlar en çok hangi saatlerde toplaşıyoruz ya yakalaymadım bi türlü...gerçi bayram telaşında herkes ama her zaman böle diildir umarımm
Kız canım ona kız,eti senin kemiği benim :)canım haftaya bildirim yapmamız iyi oldu böylece bayramda da temkinli olmuş oluruz :) tfneyll'e bende kızacam gelsinyeni arkadaşlar daha sık katılım bekliyoruz. gerçi bayram arifesi biraz zor biliyorum ama emeksiz yemek olmuyor
yarın diyetisyene gittiğimde bayram için öneriler yazacam mutlaka takip edin. ha bu arada ben bugün 30 dk yürüyüş 7 kat merdiven çıkma yaptım bide işte çok koşturdum
merhabalaaar,
yeni arkadaşlar hoşgelmişler,
bende yenilerdenim, bursadayım , bursalı kimse yok galiba
bugünkü menüm
sabah kahve yağsız birbuçuk krep
öğle kıymalı patates yemeği, yoğurt yarım dilim ekmek
ara yarım armut yarım şeftali
bir pingui
akşam tarhana çorbası ızgara tavuk 2 kaşık pilav karpuz
bir kahve içerim şimdi
sabahtan akşama kadar temizlik akşam bir saat yürüyüş
bittim daha fazla yazamıyorum iyigeceler..
diyetisyen tavsiyelerini dört gözle bekliyoruz...canım haftaya bildirim yapmamız iyi oldu böylece bayramda da temkinli olmuş oluruz :) tfneyll'e bende kızacam gelsinyeni arkadaşlar daha sık katılım bekliyoruz. gerçi bayram arifesi biraz zor biliyorum ama emeksiz yemek olmuyor
yarın diyetisyene gittiğimde bayram için öneriler yazacam mutlaka takip edin. ha bu arada ben bugün 30 dk yürüyüş 7 kat merdiven çıkma yaptım bide işte çok koşturdum
merhabalaaar,
yeni arkadaşlar hoşgelmişler,
bende yenilerdenim, bursadayım , bursalı kimse yok galiba
bugünkü menüm
sabah kahve yağsız birbuçuk krep
öğle kıymalı patates yemeği, yoğurt yarım dilim ekmek
ara yarım armut yarım şeftali
bir pingui
akşam tarhana çorbası ızgara tavuk 2 kaşık pilav karpuz
bir kahve içerim şimdi
sabahtan akşama kadar temizlik akşam bir saat yürüyüş
bittim daha fazla yazamıyorum iyigeceler..
geldim canım ya eşime sahur sofrası hazırlıcam
yatsam kalksam daha zor olcak
annemdeydim bugün, azdı miktarlar baya zaten yorgunluktan pek yiyemedim onlarıda yemesem annem darılırdı
yarın kendi evimi bir siler süpürürüm bitti
zaten zırt pırt koltukları kaldırıyorum temiz kendi evim
pinguiye dayanamadım evet ya
şu andada canım çikolata istiyor çok fena
buzlu su içicem kocaman bir bardak iştahımı kesiyor denedinizmi hiç
bayram tavsiyelerini bende bekliyorum
hergittiğimiz yerde bir ısrar bir ısrar tatlı ye diye
bakalım nasıl dayancaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?