Peki canım,listenin başına yazdım seni,ilk söz senden :)
Kimsenin saati saatini tutmuyor canım,kimi sadece işte giriyro evde neti yok,kimi işte giremiyor akaşm evde giriyor.
Ben hepimizin ortak olarak uygun bir saat belirlemesini istiyorum aslında.
Aynı anda olsakda sohbet etsek.
Bayramda bunu belirlemek ve gerçekleştirmek zor olur belki ama konuşalım bunu takım olarak.
Belli günler,belli saatlerde aynı anda burda olalım istiyorum.Çok mu şey istiyorum :))
Kız canım ona kız,eti senin kemiği benim :)
Diyetsiyenin ne dicek merak ediyorum,umarım seni sevindiren sonuçlar alırsın.Neticede o tartı farklı :)
Menüde çeşitler güzelde umarım miktarla felaket değildir canım çünkü baya zengin menü:)
Aslında bu kadar kolay bitmesende yazsan keşke ya
Yarın banada akşama kadar temizlik var,offf
Temizin titizim,bayram temizliğine ihtiyacım yok diyorsun :)
Valla ben çok üşeniyorum bu ara,çok sıcak yahu birgün bayılacam ev silerken falan.
Mersin-Adana çekilecek gibi değil
Bir önceki yerde çok yedim,hiç yerim kalmadı diceksin canım :) Dyet dersen bayramda diyet mi olurmuş,misafirlikte diyet mi olur muş vs vs hiç bitmez.
aynen bende aynısını yaparım yada ağzıma bi karanfil atarım hemen....pinguiye dayanamadım evet ya
şu andada canım çikolata istiyor çok fena
buzlu su içicem kocaman bir bardak iştahımı kesiyor denedinizmi hiç
doğal sauna daha ne istiyosunn...bu sene fena kavrulduk gerçekten ...Temizin titizim,bayram temizliğine ihtiyacım yok diyorsun :)
Valla ben çok üşeniyorum bu ara,çok sıcak yahu birgün bayılacam ev silerken falan.
Mersin-Adana çekilecek gibi değil
dayanıcaz bacım...bayram tavsiyelerini bende bekliyorum
hergittiğimiz yerde bir ısrar bir ısrar tatlı ye diye
bakalım nasıl dayancaz
Bir önceki yerde çok yedim,hiç yerim kalmadı diceksin canım :) Dyet dersen bayramda diyet mi olurmuş,misafirlikte diyet mi olur muş vs vs hiç bitmez.
iyigeceler kızlar, ben çok yoruldum uzanayım biraz
kendinize iyi bakın görüşürüz
kaptanım dedim ya ben 7. takımdan mezun oldum ekimde 7. takımı biliyosundur az cok kardeş takımmış bide asla boş kalmaz 20-30 sayfa akar gider akşam sohbetlerinde...o yuzden pek yakalayamadım da kımseyı okullar acılıp bayramı da atlatınca senlık bekliyorum valla bende ....ben işim gereği pek düzenli saatlerde giremiyorum ama en ufak boşlukta burdayımbencede saat belirlenebilir en azından gündüz gelebilenler ve gece gelebilecekler için çok kalabalık deiliz ama motıve etmeliyiz birbirimiz...bu iş bölee eğri oturup doğru konuşmalı ben daha tam hızlanamadım işin acıkcası...
kızlar arada kardeş takımı yoklayın bi valla öle bi gaz verirler bi küçük kaçamakta oyle bi yerler ki adamı sanal da olsa aklıma gelirdi en ufak kacamaktada vazgecerdim kızlara ne cevap vericem diyee....silkelenip kendimize gelelimmm...şişkoyuz arkadaş çıtırlık yolunun başında iken birbirimize ihtiyacımız var hadi toplanın yawww...
Oralar ne ki ne kideğildim aslında okadar ama oğlum küçük olunca oyuncak falan atıyor arkasına istiyor mecbur çekiyoruz silmeden olmuyor sık sık birde misafirin yanında düşünsenize koltuğu bir çek beş karış toz rezillik :)
tedbirli davranıyorum diyelim :)
ben bir antalyaya birde didimde buharlaştım sandım ya
artık o kadar güneye gitmiyorum tatilde
Allah yardımcınız olsun devamlı osıcakta çok zor
Midem ağrıyor,midem bulanıyorbak bu süper :) tamam böyle diyim bende
diyet desem zorla ağzıma tıkarlar :))
İyi geceler tatlım,görüşürüziyigeceler kızlar, ben çok yoruldum uzanayım biraz
kendinize iyi bakın görüşürüz
aynen bende aynısını yaparım yada ağzıma bi karanfil atarım hemen....
doğal sauna daha ne istiyosunn...bu sene fena kavrulduk gerçekten ...
dayanıcaz bacım...
ben planımı yaptım...öğlen vakti gittiğim yerlerde 4/1 tatlı yıyebilirim ama saat 3 den sonra öldürseler yemiycem...bundan önce yedim de ne oldu sankı...
kızlar geç saate kadar oturduğum için 2. gece araöğünü: 1 adet 2'si bir arada nescafe
kaçsın haftasonu heyooUykun kaçmaz mı gece gece :26:
ösym kafayı yemiş gece gece sonuç mu açıklanırlys açıklandı ama bir türlü isteye giremiyorum. En küçük kuzenimin sonucunu bekliyorum,çıldırıciiiiiim
kısalım valla ya bu deveyi güdücez ya bu diyardan gidicez...kızlar geç saate kadar oturduğum için 2. gece araöğünü: 1 adet 2'si bir arada nescafe
bayramda aman dikkat edelim kendimize kota koyalım mesela bir günde 2 çikolata ve 1 dilim tatlıyı geçmeyelim bunlar da 350 kalori civarı eder ona göre yağımızdan ekmeğimizden kısalım
pişşşttiiiiiianşaaa nasılda pişti olduk kardeş takımda:)
Kızlar hepiniz bir bakın sohbete,ilerleyişe vallahi gaza gelirsiniz.
Elinizden geldiğince uğrasanız şuraya ne güzel bir hal alacak halbuki.
bu arada ben bugün dikenli incir yedim ya şöyle bir araştırayım dedim kaç kaloriymiş neymiş ne değilmiş kızlar çok önemli özellikler yakaladım.
kalorisi yazmıyor ama doktorlar diyorki diyet yapanlar için de çok yararlıdır tok tutar C vitamini deposudur. acıkınca 3-4 tane yenebilir araöğün olarak diyorlar demekki kalorisi düşük veeee en önemli özellik: dikenli incir vücuttaki yağ emilimini azaltıyormuş yani yediğimiz yağlı şeyleri vücut emmeden atıyorbulabilenler her gün 3 tane dikenli inciri menüsünden eksik etmesin
Yaz boyunca sabah 6-7 yi geçmedi uyanışım ya,huzursuzluğumdan herhalde. içime isne sine uyuyamadım birtürlü.Okula giderken 5:30kalkıp 6:18 trenie biniyorum,yaz gelsin diye nasıl beklemiştim halbuki...kaçsın haftasonu heyooben cuma cumartesi hep sabah yatıyorum zaten
Açıklanır ama bakamazsın işte böyle :)ösym kafayı yemiş gece gece sonuç mu açıklanır
Haklısın canım,elimden geldiğince takip edyorum bende. Bizim kızlarda öyle olacak bak görürsün,olurlar değil mi :)kısalım valla ya bu deveyi güdücez ya bu diyardan gidicez...
pişşşttiiiiii
canım orası farklı bı dunya hiç tanımayan bilmıyen adamı bile beş dakkada motıve ederler valaa...severim keratalrı kaptanın maşallahı var 100 küsür le başladı hatun eriyip gitti valla şu an 80 falan heralde yanılmıyosam nevı hiç söylemiyorum...daha yeni uyeler de cok ama hepsi bomba gibi valaa...
bak sesimizi duyan oldu 4 iş oldu yuppiii.....
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
anşaaa, kuzusununzuzusu, tubis87, mutsuzmutlu
canlansın 4. takım yeni bi hayat bizi bekliyo....
bu arada ben bugün dikenli incir yedim ya şöyle bir araştırayım dedim kaç kaloriymiş neymiş ne değilmiş kızlar çok önemli özellikler yakaladım.
kalorisi yazmıyor ama doktorlar diyorki diyet yapanlar için de çok yararlıdır tok tutar C vitamini deposudur. acıkınca 3-4 tane yenebilir araöğün olarak diyorlar demekki kalorisi düşük veeee en önemli özellik: dikenli incir vücuttaki yağ emilimini azaltıyormuş yani yediğimiz yağlı şeyleri vücut emmeden atıyorbulabilenler her gün 3 tane dikenli inciri menüsünden eksik etmesin
yarın ben butun aktar manav ne bulursam gezerim artık saol canım hemen not alıyorum ben bu bilgileri..
kız aktarlarda satılmaz omersinde arabada sokakta satılır 3 tanesi 1 tlden :) ben bugün 10 tane aldım 3 tanesini ben yedim 7sini annem yemiş çok lezzetlidir ama akdeniz ve egede bulunuyor sadece sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?