Prensesim gelmiiiiiş
Reyhanım nasılsın canım benim
bu takım zayıfladıkca coşar rabbimin izniyle merak etme sen ben haftaya süpper sonuçlar alacağımıza inanıyorumm...Yaz boyunca sabah 6-7 yi geçmedi uyanışım ya,huzursuzluğumdan herhalde. içime isne sine uyuyamadım birtürlü.Okula giderken 5:30kalkıp 6:18 trenie biniyorum,yaz gelsin diye nasıl beklemiştim halbuki...
Açıklanır ama bakamazsın işte böyle :)
Haklısın canım,elimden geldiğince takip edyorum bende. Bizim kızlarda öyle olacak bak görürsün,olurlar değil mi :)
Ay ben onun tadına hiç bakmadım ya,nedense bana itici görünüyor
Zaten cazip olan ne varsa zararlı,beğenmediğin ne var çekici. Bu ne ya
kız aktarlarda satılmaz omersinde arabada sokakta satılır 3 tanesi 1 tlden :) ben bugün 10 tane aldım 3 tanesini ben yedim 7sini annem yemiş çok lezzetlidir ama akdeniz ve egede bulunuyor sadece sanırım
yarın al ye olmuşundan ye ama çok güzel valla :)Evet canım heryerde bulunmuyor,Konya ve Ankara'dan arkadaşlarım istiyorda gönderiyorum. Heryerde yok maalesef.
Ve ben o kadar etrafımda olduğu halde hiç tadına bakmadım :)
yarın al ye olmuşundan ye ama çok güzel valla :)
hapını bile yapmışlar yuh dedim
gece gece koptum gülmekten hahahahaohhh valaa ne guzell...bende yarın bi kasa domates alıp yemezsemmmmm görürsünüz siz....
Estafurullah canım,keşke dönsende seni yerinde görsek.iyiyim valla canım ne olsun.çamaşırlarım var onları beklerken tabiki kk dayım
sen nasılsın?kaptanlık nasıl gidiyor?
benim gördüğüm harika bir kaptan olmussun
Kurusunun olacağını hi sanmam şekerimbu takım zayıfladıkca coşar rabbimin izniyle merak etme sen ben haftaya süpper sonuçlar alacağımıza inanıyorumm...
anam ankaranı göbeğinde nerden bulcaz o zaman onuuben dedim benim herife antalyaya yada izmire tayın istıyelim diye dinlemedi beniii korolmayasıca.. kurusunu falan bulurum belki bacım ankarada sokakta arabada sadece domates satılıyo...
Yemem galiba canım,aramızda bir çekim olmadı hiç,hep iter beni :)yarın al ye olmuşundan ye ama çok güzel valla :)
hapını bile yapmışlar yuh dedim
gece gece koptum gülmekten hahahahaankarada neyin tadı varki ben 20 martta tayin olup geldim memleketim mersine. ankarayı hiç sevmedim ne biçim memleket orası
Estafurullah canım,keşke dönsende seni yerinde görsek.
Ben buara pek iyi değilim,olayların başınız biliyorsun.Aynı şahıslar çok daha berbat şeyler yaşatıyorlar.
Allah hiç tanımadığımız adamları karşımıza çıkarıp,hayatımızı böyle mahvetmelerini izletirken bizi sınıyor mu acaba.İnşallah sonu hayırla biter. Deli oldum bu ara ama sorduğuna pişman etmeyip susuyorum hemen:)
Tedavin nasıl gidiyor canım,var mı ilerleme?
Kurusunun olacağını hi sanmam şekerim
Bak böyle bişe
Eki Görüntüle 491900
buda soyulmuş hali
Eki Görüntüle 491901
Yemem galiba canım,aramızda bir çekim olmadı hiç,hep iter beni :)
Domates burda yok mu şekerimohhh valaa ne guzell...bende yarın bi kasa domates alıp yemezsemmmmm görürsünüz siz....
gece gece koptum gülmekten hahahahaankarada neyin tadı varki ben 20 martta tayin olup geldim memleketim mersine. ankarayı hiç sevmedim ne biçim memleket orası
ya ufacık bi kaçamak bile yapsak koyver gitsin dememek gerekiyor sanki hiç yememişiz gibi devam etmek lazımahhh anam bunu bide benim tosuncuk anlasa....ankaralı bi tosundur kendisi ankaraya toz kondurmazzz...neyse biz altın çilek falan idare ederizz...bende yağlı yemem emilimine de gerk kalmaz bölece
çözüm yolu çok zayıflamak için yeterki irademiz bizi yarı yolda bırakmasın
ankarada domatesi bile seçtirmiyolar hem burdakinin lezzeti bambaşka orda ne yesem tat alamıyodum ben bitek burger king aynıydıDomates burda yok mu şekerim
Memleketimin gözünü seveyim,herşeyi bir başka güzel :) domatesi beğenmezsen gel burda dene :)
Nede güzel gıcık veriyorsun :)
ama ben bunu biliyorum yemiştim ortaokulu kıbrısta okudum ben orda yemiştim kaktüs meyvesi dimi bu ayyy çok guzel olur yemelisin kaptanım tubişin dediği gibi olmuşun dan yemelisin yaaa elinin altındaki fırsatı neden değerlendirmiyosun yeeeeee onuuuuuuuu lütfennnnnnnn.....
ankarada domatesi bile seçtirmiyolar hem burdakinin lezzeti bambaşka orda ne yesem tat alamıyodum ben bitek burger king aynıydıondan kilo aldım zaten
aman sakın boşama dünyada erkek kıtlığı var 1 bayana 1 erkek düşmüyo bileşu anda karar verilmiştir herifi boşuyorum mersine gelip yerleşiyorum domates incir ne bulursam yiyorum
şu anda karar verilmiştir herifi boşuyorum mersine gelip yerleşiyorum domates incir ne bulursam yiyorum
Estafurullah canım,keşke dönsende seni yerinde görsek.
Ben buara pek iyi değilim,olayların başınız biliyorsun.Aynı şahıslar çok daha berbat şeyler yaşatıyorlar.
Allah hiç tanımadığımız adamları karşımıza çıkarıp,hayatımızı böyle mahvetmelerini izletirken bizi sınıyor mu acaba.İnşallah sonu hayırla biter. Deli oldum bu ara ama sorduğuna pişman etmeyip susuyorum hemen:)
Tedavin nasıl gidiyor canım,var mı ilerleme?
ayyyyyyyyy tantuniiiiiiiiiiiiiiiiiii olsa da yesemm nasıl canım çektiiiBurda tantuniden kebaptan sıra gelmiyor burger'a değil mi :)
Özkan burayada bir şube açmalı
o burgerin gözü çıksın inşallahhh....sen ye akılıım her gün incirini boşver burger falan pis kaka onlar...ankarada domatesi bile seçtirmiyolar hem burdakinin lezzeti bambaşka orda ne yesem tat alamıyodum ben bitek burger king aynıydıondan kilo aldım zaten
Bu nasıl bir ısrardır :) Denicem galiba bu gidişle :)
Merhaba hoşgeldin ayy bende 1,5 kg yağdan vermiştim geçen hafta 6 paket margarin mi eridim şimdicanım olurmu hiç pişmanlık her zaman dinlerimsen anlatmak iste yeter ki
aynen dediğin gibi sınıyor olabilir.ama aklına ben geleyim.benimde sorunlu geçmişti evlilik öncesi.sonrasıda pek parlak olmadı sonum malumbitirmek kolay değil ayrıl diyemem ama çok iyi düşün herşeyi ince ele sık doku.zararın neresinden dönersen kardır.boşanmak çok çok daha kötü ve hep hayırı için dua et
işlerim yogunlaştı artık takımla eskisi kadar ilgilenemem.önce zeynebe emanetti şimdi sana.çok iyi bir kaptan olmussunaynen devam canım
tedavime devam ediyorum.geçen hafta diyetisyendeydim.çocukların karnelerine yıldız koyarlar ya.benimkide ölçümlerimin oldugu kagıda gülen yüz yaptıherşey iyiye gidiyor.kendimi daha iyi hissediyorum.kaslarım parçalanmaya başlamıstı ilk başladıgımda.ramazan diyetim sayesinde kas kaybım olmadan 1 kg yagdan vermişim.4 paket sanayagı eritmişsin vucudundan dedi bir güzel motive etti yolladı hala yavaş gisiyor ama artık çevremdekiler zayıfladıgımı farkediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?