Merhaba hoşgeldin ayy bende 1,5 kg yağdan vermiştim geçen hafta 6 paket margarin mi eridim şimdisüperrr
aman sakın boşama dünyada erkek kıtlığı var 1 bayana 1 erkek düşmüyo bilebenim gibi evde kalırsın bak
takılıyorum canlarımmm kıyamamm ben tosunumaa... tubiş 25 yaşında ne evde kalması allah aşkına...Bir domates için boşama canım biz sana yollarız
Ama yok domates bahane,kaçasım var diyorsan buyur gel :)
ayyyyyyyyy tantuniiiiiiiiiiiiiiiiiii olsa da yesemm nasıl canım çektiii
ay ben yarın diyetisyene gideyim kaç kg yağdan verdiysem söylim şu kadar paket margarin eritmişim diye sevdim bu fikri süper motive oldum yemiyorum tamam canım da çekmiyortakılıyorum canlarımmm kıyamamm ben tosunumaa... tubiş 25 yaşında ne evde kalması allah aşkına...
yaaaa valla döverim seniii...ne anlatyoruz burda...sana ceza 20 mekik çekiyosun hadi bakalım kalak valla yapmazsan iki dünya bi ahiret iki elim yakanda....
ayy bu arada konuya direkt girdim.takımdaki herkese merhabalar.keyifli sağlıklı kilo kayıpları dilerim
merhaba teşekkür ederiz. sen takımın eskilerindensin sanırım sen yenisin galiba esprisi yapmıcaksın dimiayy bu arada konuya direkt girdim.takımdaki herkese merhabalar.keyifli sağlıklı kilo kayıpları dilerim
Dur daha bu yaşta ne evde kalması,bunalıma sokma beni bu aşamada:)aman sakın boşama dünyada erkek kıtlığı var 1 bayana 1 erkek düşmüyo bilebenim gibi evde kalırsın bak
canım olurmu hiç pişmanlık her zaman dinlerimsen anlatmak iste yeter ki
aynen dediğin gibi sınıyor olabilir.ama aklına ben geleyim.benimde sorunlu geçmişti evlilik öncesi.sonrasıda pek parlak olmadı sonum malumbitirmek kolay değil ayrıl diyemem ama çok iyi düşün herşeyi ince ele sık doku.zararın neresinden dönersen kardır.boşanmak çok çok daha kötü ve hep hayırı için dua et
işlerim yogunlaştı artık takımla eskisi kadar ilgilenemem.önce zeynebe emanetti şimdi sana.çok iyi bir kaptan olmussunaynen devam canım
tedavime devam ediyorum.geçen hafta diyetisyendeydim.çocukların karnelerine yıldız koyarlar ya.benimkide ölçümlerimin oldugu kagıda gülen yüz yaptıherşey iyiye gidiyor.kendimi daha iyi hissediyorum.kaslarım parçalanmaya başlamıstı ilk başladıgımda.ramazan diyetim sayesinde kas kaybım olmadan 1 kg yagdan vermişim.4 paket sanayagı eritmişsin vucudundan dedi bir güzel motive etti yolladı hala yavaş gisiyor ama artık çevremdekiler zayıfladıgımı farkediyor
ay ben yarın diyetisyene gideyim kaç kg yağdan verdiysem söylim şu kadar paket margarin eritmişim diye sevdim bu fikri süper motive oldum yemiyorum tamam canım da çekmiyorkız ben bugün çok yoruldum mersinin sıcağında 7 kat merdivenle çıktım bide 30 dk yürüdüm bide üstüne işyerinde çok fena koşturdum
tamam kız çekiyorum ama bi kaçamak yaptığını duymim gece gece çektirdiğin bu mekikler karşısında 50 mekik isterimben anlamam arkadaş tezzzzz 20 mekik çekileeee.....
tamam kız çekiyorum ama bi kaçamak yaptığını duymim gece gece çektirdiğin bu mekikler karşısında 50 mekik isterim
Gece gece asla yiyemezsin şekerim,hatta gündüzde yasak çünkü onun sonu yok:)ayyyyyyyyy tantuniiiiiiiiiiiiiiiiiii olsa da yesemm nasıl canım çektiii
Benim şansımdan yerimde bana kilo yapar :) Ama denicem valla kızlar sizimi kırayımo burgerin gözü çıksın inşallahhh....sen ye akılıım her gün incirini boşver burger falan pis kaka onlar...
kız valla güzel...ne güzel faydası da varmış ...bu yolda herşey mubah şurda kalmış 7 kilon belki metabolizmanı hızlandıracak...ölürmüsün yesen...kıbrısta şifa niyetine yerlerdi kıbrıslılar valla şöle düşünüyorum da hepsi de dal gibiydi valla tanıdıklarımın...
Böyle düşününce yağlarımı hesaplayıp kendimden tiksiniyorumevet aynen öyletencerenin içinde düşünsene 6 paket yagı birden tebrikler harikasın valla
Harikasın yaa,düşünce için bile ceza mı veriyoruz artık:) Gerçekten gidip yesem nasıl ceza verir diye korkusundan yemez vallatakılıyorum canlarımmm kıyamamm ben tosunumaa... tubiş 25 yaşında ne evde kalması allah aşkına...
yaaaa valla döverim seniii...ne anlatyoruz burda...sana ceza 20 mekik çekiyosun hadi bakalım kalak valla yapmazsan iki dünya bi ahiret iki elim yakanda....
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
anşaaa, PrensesPeri, tubis87+, pinarfrtn, kuzusununzuzusu+
paylaşıma gel paylaşıma aksın gitsin sayfalar kaptanımmmm saygılarrr....
merhaba teşekkür ederiz. sen takımın eskilerindensin sanırım sen yenisin galiba esprisi yapmıcaksın dimi
Çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun.
Düşün düşün içinden çıkamadım bir türlü,resmen kendi kendimi ikna edip dönüyorum ama anında bir darbeyle yerime oturup kalıyorum.
Çok yoruldum gerçekten, 3,5 yıl sorunsuz gidipte iş aileye gelince neler neler oldu.Son 6 yaşadıklarım çok tuhaf geliyor,hiç beklemezdim gerçekten.
Hayırlısı artık,dediğin gibi dua ediyorum sadece. Beraberken,çok mutluyken bile hep hayırlıysa olsun,değilse bir sebeple al benden derdim,belki buda sebeptir...
Zeynebimin bebeği ayırdı bizi:) bizi bırakmak istemiyor ama bu ara rahatsızdı,bir düzene otururda döner inşallah.
Çok sevindim tedavinin iyi gitmesine,inşallah çok daha iyi sonuçlar alıp istediğin kiloyada kavuşacaksın.
Etrafındakilerin farketmesi çok güzel,nasıl etkili moral oluyordur o şimdi.
Çok özledm eski sohbetleri,ne güzeldi bestenin resimli menüleri,şulenin kurabiyeleri,zeynebin şirinlikleri.
Ayrı bir başlık açacam ben,hepinizi toplıcam,diyet olmasa habersiz mi kalıcaz canım biz,değil mi :)
tatlı rüyalar bende çıkayım yoksa sabah kalkamıcam 12de diyetisyen randevusu 10da kalkmam lazım gitmeden az spor yapim de son dakika ne verirsem kar50 mekik 15 dakikada oryantal yapmayan fatıh urek olsunnnnfikrimiz neyse zikrimiz o olsun arkadaşım zararlı yağlı bedenimize yaramayacak seyleri YEMİYORUZZZZ.... budur öpüyorum siz ben yarın calışıyorum sabah erkenciyim allaha emanet olun....
tatlı rüyalar bende çıkayım yoksa sabah kalkamıcam 12de diyetisyen randevusu 10da kalkmam lazım gitmeden az spor yapim de son dakika ne verirsem kar
çok geçmiş olsun. ben yıllar önce muzaffer kuşhan'ın gazete ekinde verdiği bir kitapçıktaki diyeti yapmıştım sonunda ne oldu biliyor musun: bir gün öğlen menemen vardı listede yumurtayı yedim. o gün sabaha kadar abartısız 5 dakika ara ile istifra ettim. en son dayım doktor annem onu çağırdı sabaha kadar uyumadım. dayım önce sağlık ocağına götürüp serum taktı. sonra hastaneye götürdü. sonuç safra kesemde 10-15 tane taş. doktor aşırı diyetten dedi. ama ben 39-40 günde 25 kilo vermiştimyapmayacagım yapmayacagım korkma ben eski takım kaptanıyım canım.diyet yapacam diye herşeyi kesince demir kan kas herşeyi tüketmişim.şimdi dyetisyen kontrolundeyim
ahh canım ahhh başımıza ne geliyorsa hep sevgimizden zateneger hayırsızsa zaten olmasın canım ama seni en iyi ben anlıyorum.sevdiğinle ailen arasında kalmak çok zor.boguluyormus gibi oluyor insan.Rabbim gönlüne göre sonuçlandırsın
zeynebin bebege şaşırdım.aklında yoktu.inşallah sağlıkla dogumunu yapar
topic fikri çok iyiya ben takipteyim burayı ama hep yazmıyorum.kaptan sensin sonuçta eski kaptan çok ayak altında dolaşmamalı beste geliyormu?şule takımdaydı yakın zamanda hala buralardamı?
Öpüyorum canım iyi geceler.50 mekik 15 dakikada oryantal yapmayan fatıh urek olsunnnnfikrimiz neyse zikrimiz o olsun arkadaşım zararlı yağlı bedenimize yaramayacak seyleri YEMİYORUZZZZ.... budur öpüyorum siz ben yarın calışıyorum sabah erkenciyim allaha emanet olun....
Gerçekten mi çektin kız,aferim sanaanam anam anamm karnımmmmmmmm çektim 30 tane hemde
Amin canım,hayırlısı inşallah.yapmayacagım yapmayacagım korkma ben eski takım kaptanıyım canım.diyet yapacam diye herşeyi kesince demir kan kas herşeyi tüketmişim.şimdi dyetisyen kontrolundeyim
ahh canım ahhh başımıza ne geliyorsa hep sevgimizden zateneger hayırsızsa zaten olmasın canım ama seni en iyi ben anlıyorum.sevdiğinle ailen arasında kalmak çok zor.boguluyormus gibi oluyor insan.Rabbim gönlüne göre sonuçlandırsın
zeynebin bebege şaşırdım.aklında yoktu.inşallah sağlıkla dogumunu yapar
topic fikri çok iyiya ben takipteyim burayı ama hep yazmıyorum.kaptan sensin sonuçta eski kaptan çok ayak altında dolaşmamalı beste geliyormu?şule takımdaydı yakın zamanda hala buralardamı?
tatlı rüyalar bende çıkayım yoksa sabah kalkamıcam 12de diyetisyen randevusu 10da kalkmam lazım gitmeden az spor yapim de son dakika ne verirsem kar
umarım güzel sonuçlar alırsın
bende çıktım.uyuyayım sahura kadar azıcıkçamaşırlarda çıktı
hepinizi öpüyorum.tekrar iyi bayramlar
kız valla billa çektim bu ceza işi iyiymiş düşünmek bile cezalı olsun bundan sonraÖpüyorum canım iyi geceler.
Gerçekten mi çektin kız,aferim sana
Amin canım,hayırlısı inşallah.
Zeynebin aklında yoktu,hatta korkuyordu ama varlığını duyunca dayanamadı istedi:) Allah sağlıkla versin kucağına.
Eski kaptan ne demek bidenem,sen hep kaptansın. Nolur her fırsatında gel
Şule takıma döndü,buara memlekette olduğundan pek paylaşım yapamıyor ama aramızda ok şükür:)
Beste hiçbişey demeden gitti,bi ara izinden dönmüştü birkaç defa yazdı ve sonra hiç ses yok
Ben pelisi çok merak ettim,çok kötü şeyler oldu şimdi anlatamam deyip izin almıştı,hiç dönmedi. İnşallah iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?