Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hepinize günaydın Bu sabahki kahvaltım;

1 bardak karışık meyve suyu
Bir dilim ekmek
1,5 kibrit kutusu peynir (1 değil yani)
5 tane zeytin
Ve bir doğranmış domates

Ve birkaç saat sonra 3 tane incir yiyeceğim ara öğün olarak.

Kahvaltım buydu iştee.Bir de benim çok sevdiğim,çocuklar için olan bir dizi var(Tevekkeli değil annem bana yaşı 17 ruhu çocuk diyor)
Her neyse bu dizide 2 kız arkadaş bir dans programındalar.Haliyle de hep dans ediyorlar.Ben de onlara çok özendiğimden onların dans koreografilerini indirdim.İşte denemek isteyenler için link: Shake it Up Dance Moves - YouTube sizi uyarayım hip hop dans,bol kemik çıtlattırır,eğlencelidir.Tüm koreografilerini arıyorum bulursam onları da paylaşacağım.Şimdilik bu kadar,mutlu bayramlar

gelince bakarım. şimdi diyetisyene gidiyorum hakkınızı helal edin millet

bu arada incir iştah açıcıdır yemee yersen de 1 tane ye :) benim 3 tane yediğim dikenli incirdi o şekersiz bişey

incirin iştah açtığını bilmiyordum :26: neyse ki daha yemedim öyleyse 1 tanecik yiyeceğim.Hakkımız helal olsun ama diyetisyenlerin söyledikleri klasiktir günlük en az 1 saat hızlı tempo yürüyüş ve klasik bir menü.Tabi geriye kalan herşeyi sana bırakıyor bu listeye harfi harfine uy bir ay sonra görüşelim diyor.Tabi öyle olunca isteksizlik içinde uymamaya başladım,annem de yemekleri pişirirken sanki beni çatlatmak istercesine kızartmalar yaptı börekler açtı.Haliyle yumuluvermişim .Tabi bu kışın oldu,ve o zaman çok oburlaşmıştım.Aslında ben de mi listeme başlasam?

Ben haftada bir gidiyorum klasik menü vermiyor senin yeme isteklerine yaşam koşullarına göre düzenliyor. özel gün varsa öneriler sunuyor.

Evet şimdi gelelim en önemli meseleye kızlar şu benim tartı ile diyetisyenin tartısı bir türlü birbirini tutmuyor 83.8 geldim geçen hafta 85.4 gelmiştim diyetisyende. evde ise geçen hafta 84.8 gelmiştim bu hafta 84 geldim ilginç. ama gerçek şu ki 1 haftada 1.6 gram gitmiş diyetisyenin tartısına göre bunun 800 gramı yağdan gitmiş. yani 2 haftada 3.7 kg verdim ve bunun 2.3'ü yağdan gitmiş.

Gelelim bayram önerilerine: Kural 1: Kesinlikle öğün atlanmayacak sabah öğle ve akşam düzenli yemek yenilecek normal diyet zamanlarında yediğimiz gibi.

Kural 2: Kuşluk ve İkindi araöğünlerinde birer dilim tatlı yenebilir yada 1'er çikolata...

Ama gece ara öğününde kesinlikle 1 çay bardağı light süt + 1 meyve yenilecek.

Bu arada dikenli incir olayını da sordum 3 tane çok fazla, 2 tane yiyebilirsin bir ara öğünde çok faydalı dedi.

ben geldim çalışıyorum yine işteyim bir bakayım dedim yazılanların hepsini okudum ama cevap yazamayacagım malesef :/ ben diyet spor yapamıyorujm bu günlerde, ama geç yememeye dikkat ediyorum, 4 gün önce tartıldım 6999999999999999999999999999999 kiloyum 6lılara geçtim :) inşallah almam :/ kendinize dikkat edin sizi bıraktıgım gibi bulmak istityorum tabi daha zayıf

kızlar nasılsınız?
oku oku anca bitirdim gece muhabbetinizi maşallah çenenize :)
benim sabah kahvaltım kahve, haşlanmış yumurta, çok az bir tost (oğlumdan kalan)
öğle yağsız makarna yoğurt
ara 3 tane erik

ama açım şimdi ya, buzdolabına dalasım var ama tutuyorum kendimi
çok erken yersem gece çok acıkıyorum

İyi geceler kuzu sende yat artık geç oldu tatlı rüyalar rüyada yemek görene de ceza var benden söylemesi :18:
Bir o eksikti zaten :)

Sanada yi bayramlar canım
Dans için teşekürler,bi bakacağım

Başla tabi canım,bende bayramdan sonra listemi ugulamayı düşünüyorum. Buara malum yiyemiyorum zaten. Ama bayram sonrasına Allah azıcık moral versin:) düzeleyim
Teşekkür ederiz canım bayram önerileri için
Tartı olayında mecbur olduğumuz için cumaları ev tartısını kabul edeceğiz artık,ama sen diyetisyendeki baz al kendine.Nedense ona güvenesim geldi:)
Evdeki tartının markası ne,dijital mi?

Evet canım maşallah sohbet vardı ne güzel.
Açlığını kontrol et lütfen.madem gece ne yapacağını biliyorsun ona göre davran.Yatmadan önce bir bardak süt içebilirsin yada yoğurt ye. Tok tutar ve zarar vermez.

Gözün aydın canım 6lı rakamlara geçmişsin:)
Bizi bıraktığın gibi değil her defasında daha zayıf daha zarif bulmayı iste lütfen,bak öylede oluyor En son aynı gidiyorduk seninle,cuma tartısında 67,7 çıktım.
Geçmişim işte seni bak,takımdan ayrı kalmanın zararları

Canım evdeki tartıyı bimden almıştım markası öyle bilindik birşey değil bir de sinbonun var ikisi de dijital ikisi de aynı gösteriyor ama doktorun tartısı oynuyor ama nedense bende doktorun tartısına güveniyorum çünkü her hafta vücut analizi yapıyor sadece kiloya değil yağa göre de hareket ediyoruz ondan güveniyorum sanırım

kızlar herkese şimdiden iyi bayramlar yarın olmayabilirim çünkü dedemlerde olcam. akşama dönerim bakalım belli olmaz.

bu arada bugünkü menüm:
kalkınca: 2 kuru kayısı + 1 bardak su
kahvaltı: 1 dilim ekmek + 1 bardak light süt.
ara:yapmadım diyetisyene gidicem tartıda fazla çıkmasın diye
öğle: 1 tane küçük poğaça (ceviz büyüklüğünde) + 1 çay bardağı ayran
ara: 1 tane fruttare çilekli (55 kcal, 0.1 yağ)
akşam: 1 su bardağı haşlanmış makarna + 1 kase yoğurt üzerine baharatlar.

Allahım yaa,canım şunu çekti deyip yemesekte ceza mı alacağız,işimiz var o zaman :)
Size uyarsa bana uyar,kabul :)

İyi geceler kuzu sende yat artık geç oldu tatlı rüyalar rüyada yemek görene de ceza var benden söylemesi :18:
bu sefer 20 mekikle kurtulamazsınız elimden ona göre
güzelmiş yaa devamını bekliyoruz...

menü harıka vallaa...aman diyim kaçamak yapma canım benim yarın bayram istemesekte kaçamaklar olacak nefsimize hakim olalımm...

canlar sabah 9 da evden çıktım akşam 6,5 du geldim öldüm vallaa...menumu de yazıyım hemen
sabah 1 simit 1 kahve a cay
öğle yok ne yazıkkı acıkmadım yemedim 3 litre suyumu içtim ama
akşamda 1 kase yoğurtlu corba
tavuk göğsü ve iki kaşık pilav ha unutmadan bol salata tabisii...

kızlar malumunuz yarın bayrammm...lütfen nefsimize yenik düşmeyelim davete ıcabet etmek adettendir ama biz o ıcabetleri fazlası ile kabul ettiğimiz için burdayız aman diyim dikkat edelim kendi dengemizi kendimiz kuralımm....

kızlar ben akşam yemeğinde pilavı kaçırdım biraz bir tabak oldu nerdeyse ((
salak kafam 3 minik karede bitter yedim
ne ceza veriyorsanız razıyım
bu yorgunluğun üstüne mekik çekeyim bari

harika bir menü tebrikler :)

çok güzel alkış tek kelimeyle
ama öğün atlamak iyi değil sende biliyorsun

kızlar ben akşam yemeğinde pilavı kaçırdım biraz bir tabak oldu nerdeyse ((
salak kafam 3 minik karede bitter yedim
ne ceza veriyorsanız razıyım
bu yorgunluğun üstüne mekik çekeyim bari
o zaman en az 20 mekik de sana cezamız var bu başlangıç..kacamaklar artarsa cezalarda artsın kızlar ne diyosunuz...
harika bir menü tebrikler :)

çok güzel alkış tek kelimeyle
ama öğün atlamak iyi değil sende biliyorsun

evet biliyorum canım ama o kadar cok su içtim ki yer kalmadı galiba...akşam 2 kaşık pilav aldım tabağıma sonra mutfağı toplarken dayanamadım 2 kaşık daha yedimm....ama nasıl pişman oldum anlatamam...ceza verdim kendime 4. katta oturuyorum benapatman 8 katlı aşağı in en unst kata kadar cık 10 kere yarım saate yakın sürdü erimişmidir sizce..
1 dilim keki 30 dakika tempolu yuruyüşle eritebiliyormuşuz hatunlar bilginize...

aloooo nerde bu mıllet
kızlar dün akşam dükkanı kapattı gittim kimse gelmedi mi yaww....
kendi kendime rapor veriyorum
sabah 1 ince dilim pizza 1 yumurta çay ve söğüş
tatlı çikolata hiç yemedim şu saate kadar
öğle yoğurtlu çorba 1 dilim kavun
akşama henuz belirsizz...
ama bişiiii diycem böle olmaz yaa arada uğrayın yalnız mı kalcam ben yaa...nerde takım ruhu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…