- 9 Ocak 2012
- 1.739
- 12
- 158
kız valla billa çektim bu ceza işi iyiymiş düşünmek bile cezalı olsun bundan sonraama herkes düşündüğünü dürüstçe söylicek
gelince bakarım. şimdi diyetisyene gidiyorum hakkınızı helal edin milletHepinize günaydınBu sabahki kahvaltım;
1 bardak karışık meyve suyu
Bir dilim ekmek
1,5 kibrit kutusu peynir (1 değil yani)
5 tane zeytin
Ve bir doğranmış domates
Ve birkaç saat sonra 3 tane incir yiyeceğim ara öğün olarak.
Kahvaltım buydu iştee.Bir de benim çok sevdiğim,çocuklar için olan bir dizi var(Tevekkeli değil annem bana yaşı 17 ruhu çocuk diyor)
Her neyse bu dizide 2 kız arkadaş bir dans programındalar.Haliyle de hep dans ediyorlar.Ben de onlara çok özendiğimden onların dans koreografilerini indirdim.İşte denemek isteyenler için link: Shake it Up Dance Moves - YouTube sizi uyarayım hip hop dans,bol kemik çıtlattırır,eğlencelidir.Tüm koreografilerini arıyorum bulursam onları da paylaşacağım.Şimdilik bu kadar,mutlu bayramlar
Ben haftada bir gidiyorum klasik menü vermiyor senin yeme isteklerine yaşam koşullarına göre düzenliyor. özel gün varsa öneriler sunuyor.incirin iştah açtığını bilmiyordum :26: neyse ki daha yemedim öyleyse 1 tanecik yiyeceğim.Hakkımız helal olsun ama diyetisyenlerin söyledikleri klasiktir günlük en az 1 saat hızlı tempo yürüyüş ve klasik bir menü.Tabi geriye kalan herşeyi sana bırakıyor bu listeye harfi harfine uy bir ay sonra görüşelim diyor.Tabi öyle olunca isteksizlik içinde uymamaya başladım,annem de yemekleri pişirirken sanki beni çatlatmak istercesine kızartmalar yaptı börekler açtı.Haliyle yumuluvermişim.Tabi bu kışın oldu,ve o zaman çok oburlaşmıştım.Aslında ben de mi listeme başlasam?
Bir o eksikti zaten :)İyi geceler kuzu sende yat artık geç oldu tatlı rüyalar rüyada yemek görene de ceza var benden söylemesi :18:
Sanada yi bayramlar canımHepinize günaydınBu sabahki kahvaltım;
Bir dilim ekmek
5 tane zeytin
Ve bir doğranmış domates
Kahvaltım buydu iştee.Bir de benim çok sevdiğim,çocuklar için olan bir dizi var(Tevekkeli değil annem bana yaşı 17 ruhu çocuk diyor)
Her neyse bu dizide 2 kız arkadaş bir dans programındalar.Haliyle de hep dans ediyorlar.Ben de onlara çok özendiğimden onların dans koreografilerini indirdim.İşte denemek isteyenler için link: Shake it Up Dance Moves - YouTube sizi uyarayım hip hop dans,bol kemik çıtlattırır,eğlencelidir.Tüm koreografilerini arıyorum bulursam onları da paylaşacağım.Şimdilik bu kadar,mutlu bayramlar
Başla tabi canım,bende bayramdan sonra listemi ugulamayı düşünüyorum. Buara malum yiyemiyorum zaten. Ama bayram sonrasına Allah azıcık moral versin:) düzeleyimincirin iştah açtığını bilmiyordum :26: neyse ki daha yemedim öyleyse 1 tanecik yiyeceğim.Hakkımız helal olsun ama diyetisyenlerin söyledikleri klasiktir günlük en az 1 saat hızlı tempo yürüyüş ve klasik bir menü.Tabi geriye kalan herşeyi sana bırakıyor bu listeye harfi harfine uy bir ay sonra görüşelim diyor.Tabi öyle olunca isteksizlik içinde uymamaya başladım,annem de yemekleri pişirirken sanki beni çatlatmak istercesine kızartmalar yaptı börekler açtı.Haliyle yumuluvermişim.Tabi bu kışın oldu,ve o zaman çok oburlaşmıştım.Aslında ben de mi listeme başlasam?
Teşekkür ederiz canım bayram önerileri içinBen haftada bir gidiyorum klasik menü vermiyor senin yeme isteklerine yaşam koşullarına göre düzenliyor. özel gün varsa öneriler sunuyor.
Evet şimdi gelelim en önemli meseleyekızlar şu benim tartı ile diyetisyenin tartısı bir türlü birbirini tutmuyor 83.8 geldim geçen hafta 85.4 gelmiştim diyetisyende. evde ise geçen hafta 84.8 gelmiştim bu hafta 84 geldim ilginç. ama gerçek şu ki 1 haftada 1.6 gram gitmiş diyetisyenin tartısına göre bunun 800 gramı yağdan gitmiş. yani 2 haftada 3.7 kg verdim ve bunun 2.3'ü yağdan gitmiş.
Gelelim bayram önerilerine: Kural 1: Kesinlikle öğün atlanmayacak sabah öğle ve akşam düzenli yemek yenilecek normal diyet zamanlarında yediğimiz gibi.
Kural 2: Kuşluk ve İkindi araöğünlerinde birer dilim tatlı yenebilir yada 1'er çikolata...
Ama gece ara öğününde kesinlikle 1 çay bardağı light süt + 1 meyve yenilecek.
Bu arada dikenli incir olayını da sordum 3 tane çok fazla, 2 tane yiyebilirsin bir ara öğünde çok faydalı dedi.
kızlar nasılsınız?
oku oku anca bitirdim gece muhabbetinizi maşallah çenenize :)
benim sabah kahvaltım kahve, haşlanmış yumurta, çok az bir tost (oğlumdan kalan)
öğle yağsız makarna yoğurt
ara 3 tane erik
ama açım şimdi ya, buzdolabına dalasım var ama tutuyorum kendimi
çok erken yersem gece çok acıkıyorum
ben geldimçalışıyorum yine işteyim bir bakayım dedim yazılanların hepsini okudum ama cevap yazamayacagım malesef :/ ben diyet spor yapamıyorujm bu günlerde, ama geç yememeye dikkat ediyorum, 4 gün önce tartıldım 6999999999999999999999999999999 kiloyum 6lılara geçtim :) inşallah almam :/ kendinize dikkat edin sizi bıraktıgım gibi bulmak istityorum tabi daha zayıf
Bir o eksikti zaten :)
Sanada yi bayramlar canım
Dans için teşekürler,bi bakacağım
Başla tabi canım,bende bayramdan sonra listemi ugulamayı düşünüyorum. Buara malum yiyemiyorum zaten. Ama bayram sonrasına Allah azıcık moral versin:) düzeleyim
Teşekkür ederiz canım bayram önerileri için
Tartı olayında mecbur olduğumuz için cumaları ev tartısını kabul edeceğiz artık,ama sen diyetisyendeki baz al kendine.Nedense ona güvenesim geldi:)
Evdeki tartının markası ne,dijital mi?
Evet canım maşallah sohbet vardı ne güzel.
Açlığını kontrol et lütfen.madem gece ne yapacağını biliyorsun ona göre davran.Yatmadan önce bir bardak süt içebilirsin yada yoğurt ye. Tok tutar ve zarar vermez.
Allahım yaa,canım şunu çekti deyip yemesekte ceza mı alacağız,işimiz var o zaman :)
Size uyarsa bana uyar,kabul :)
bu sefer 20 mekikle kurtulamazsınız elimden ona göreİyi geceler kuzu sende yat artık geç oldu tatlı rüyalar rüyada yemek görene de ceza var benden söylemesi :18:
güzelmiş yaa devamını bekliyoruz...Hepinize günaydınBu sabahki kahvaltım;
Bir dilim ekmek
5 tane zeytin
Ve bir doğranmış domates
kızlar nasılsınız?
oku oku anca bitirdim gece muhabbetinizi maşallah çenenize :)
benim sabah kahvaltım kahve, haşlanmış yumurta, çok az bir tost (oğlumdan kalan)
öğle yağsız makarna yoğurt
ara 3 tane erik
ama açım şimdi ya, buzdolabına dalasım var ama tutuyorum kendimi
çok erken yersem gece çok acıkıyorum
harika bir menü tebrikler :)Canım evdeki tartıyı bimden almıştım markası öyle bilindik birşey değil bir de sinbonun var ikisi de dijital ikisi de aynı gösteriyor ama doktorun tartısı oynuyorama nedense bende doktorun tartısına güveniyorum çünkü her hafta vücut analizi yapıyor sadece kiloya değil yağa göre de hareket ediyoruz ondan güveniyorum sanırım
kızlar herkese şimdiden iyi bayramlar yarın olmayabilirim çünkü dedemlerde olcam. akşama dönerim bakalım belli olmaz.
bu arada bugünkü menüm:
kalkınca: 2 kuru kayısı + 1 bardak su
kahvaltı: 1 dilim ekmek + 1 bardak light süt.
ara:yapmadım diyetisyene gidicem tartıda fazla çıkmasın diye
öğle: 1 tane küçük poğaça (ceviz büyüklüğünde) + 1 çay bardağı ayran
ara: 1 tane fruttare çilekli (55 kcal, 0.1 yağ)
akşam: 1 su bardağı haşlanmış makarna + 1 kase yoğurt üzerine baharatlar.
çok güzel alkış tek kelimeylecanlar sabah 9 da evden çıktım akşam 6,5 du geldim öldüm vallaa...menumu de yazıyım hemen
sabah 1 simit 1 kahve a cay
öğle yok ne yazıkkı acıkmadım yemedim 3 litre suyumu içtim ama
akşamda 1 kase yoğurtlu corba
tavuk göğsü ve iki kaşık pilav ha unutmadan bol salata tabisii...
o zaman en az 20 mekik de sana cezamız var bu başlangıç..kacamaklar artarsa cezalarda artsın kızlar ne diyosunuz...kızlar ben akşam yemeğinde pilavı kaçırdım biraz bir tabak oldu nerdeyse((
salak kafam 3 minik karede bitter yedim
ne ceza veriyorsanız razıyım
bu yorgunluğun üstüne mekik çekeyim bari
harika bir menü tebrikler :)
çok güzel alkış tek kelimeyle
ama öğün atlamak iyi değil sende biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?