Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam kızlar iyi bayramlar hepinize eve yeni girdim tekrar çıkacam hemen arada yazayım dedim. bugünkü menüm bayram olduğu için biraz esnek:

kalkınca: 2 kuru kayısı + 1 bardak su
kahvaltı 2 dilim kıymalı börek + çay + domates
ara: 1 bardak light süt.
öğlen: 1 kase yoğurtlu soğuk çorba (az bulgur ve haşlanmış ıspanak ile yapılmış)
ara: 2 dilim baklava (ev baklavasıydı ikram ettiler çok güzeldi ee bayram o kadar olsun dimi )
akşam: haşlanmış lahana, domates + 2 kaşık yoğurt.
gece de 1 tane şeftali yicem tatlı falan yok artık

canım benim harıkasın valaa tebril edrimmm....

akşam menum 2 kaşık pilav ve tavuk göğsü...
hasarsız bayramın 1. gününü atlattım..
offff kendi kendime mesaj yazmaktan sıkıldım valaa...

kaptancım ben çıkmak istiyorum takımdan böle olmuyo sabahtan beri 30 defa oturdum bilgisayarın başına paylaşım yok kimsecikler uğramadı tubiş geldi gitti bi başka gelen yok...ben musadeni istiyorum başınızı ağrıttım 3-4 gündür hepiciğinizi öperim yanaklarınızdan tekrar iyi bayramlar dilerim...allaha emanet olun...

canım bayram ya herkes bir yerlerde ondandır. gerçi ben de memnun değilim takımda mesaj yazan çok az. kuzu sende buraya uğramadan 7. takıma yazmışsın dün üzüldüm. böyle giderse bende ayrılacam başka takıma geçecem.

Bencede doktorun tartısına güven canım,evdekine cumaları mecburiyetten bakarız artık :)

Ne güzel menün varmış öyle tavuklu salatalı. Bende şöyle bi sağlıklı beslenemedim gitti

kızlar ben akşam yemeğinde pilavı kaçırdım biraz bir tabak oldu nerdeyse ((
salak kafam 3 minik karede bitter yedim
ne ceza veriyorsanız razıyım
bu yorgunluğun üstüne mekik çekeyim bari
Cezalar bayram sonu topluca verilecek :)

OOOOOooo börekler baklavalar,yarasın tubiş hanım :)

akşam menum 2 kaşık pilav ve tavuk göğsü...
hasarsız bayramın 1. gününü atlattım..
offff kendi kendime mesaj yazmaktan sıkıldım valaa...
Koca akşamı böyle mi atlattın,maşallah

Çok şaşırdım bu tepkiye canım,farkındaysanız bayram. Ve ben size takımın halinden memnun olmadığımı söyledim,bayramdan sonra hepberaber bişeyler kararlaştıralım dedim.
Farkındaysanız bayram ve insanları gelmemesi normal,bu cuma yarışma bile yok bayram dolayısıyla. Siz niye bu kadar tavırlısınız.
Başımızın ağrıdığı yok elbette,estafurullah. Ama böyle iki günde gideceksen bişe diyemem. Bayramı atlatıp normal günleri sınamayı deneseydin keşke.

Evet dün önce 7.takıma uğradım. Yazdığım bi konuya cevap vardı bende onu cevapladım. Bizim takımd ahiç mesaj olmadığı halde geldim yazdım,hatta bayram kutladım ama netimde sorun vardı bi türlü çıkmadı,bağlamadım. Bugünde geldim baktım hatta ama neyse şimdi anlattıkça bahane gelecek.
Size diyecek bişe bulamıyorum.

Dün sabah kahvaltıda bir elma bir soda var
öğle yok
akşam çok az tavuk ve bir kase yoğurt

bugün sabahtan akşama kadar hiçbişe yemedim,sürekli misafir vardı hi oturamadım.
Evde durumlar zaten kötü,bahsetmiştim,canım çok sıkkın. hiçbişe yemedim işte sonuç olarak,marketten dönerken bayılmışım,bugün menümde bir şişe serum var :)
Açlıktan mıdır,sıkıntıdan mıdır bilmem,yerdemiyim göktemiyim belli değil. Hep bi baş dönmesi,hep bir halsizlik,fırfır dolanıyorum ortalıkta.
Uykuda yok hiç
Zayıflamıyorum eriyorum ben,bu yememe problemine çözüm bulmalı:26:

yaramasın yaramasın bugün tatlının t'sine bile dokunmadım ama.

anşa sanırım 7. takıma geçmek için başvuru yapmış, ben de misafir üye olarak takılıyorum ara sıra kardeş takıma ama gerçekten bayramdan sonra da sohbet az olursa açıkça söylim başka takıma geçmeyi düşünmüyor değilim.

bugünkü menüm: hiç tatlı yemedim helal bana

sabah kalkınca: 2 hurma + 1 bardak su
kahvaltı: 2 dilim kızarmış kepekli ekmek + 1 kibrit kutusu peynir + domates - salatalık + közlenmiş patlıcan(yağsız)
ara: bir bardak light süt
öğlen: yoğurtlu soğuk çorba (az bulgur ve haşlanmış ıspanak ile hazırlanmış) + salata
ara: bir tane armut
akşam: 4 kaşık barbunya piyazı (yağsız) + 1 kase yoğurt + 2 dilim kepekli ekmek
arada da 1 tane şeftali

Son düzenleme:
kuzucum kalp kırmak diil maksadım...yanlı anlaşılmak ıstemem sana da diil zaten dediklerim ben geleli 1 hafta olmadı ama sen ve tubiş başka kimse uğramıyo can sıkıcı bi durum ben bu forum sayesinde gecen sene 27 kilo verdim ve gene verebilmeliyim...bayram da olsa herkes beş dakkasını ayırmalı artık internet elimizdeki en kötü telefonda bile mevcut...
işin özü canım sen kaynaklı bi durum diil düzenli paylaşım düzenli motıvasyonu getiriyo...senin bu aralar canın da çok sıkkın 7. takımda okudum biraz zor işler az çok bizde geçtik o yollardan...kendinie dikkat et annem olan senden ve senin ailenden başka kimseye olmuyo...kendinize dikkat edin allaha emanet olun...

Canım sen deneme süresinde değilsin,listedesin.
Transfer diye bişey var mı bilmiyorum ama birde kaptan yardımıcısısın. Sen bunu dersen diğerlerine ne diyeyimki.

Durumun bende farkındayım canım,o yüzden bu kadar çok yeni üyemiz var zaten. Toparlamaya çalışıyorum.
Ama bu durumda bana yardım eden arkadaşlara ihtiyacım var,bak yardımıcım bile bende giderim diyor,ne diyeyim ben size.

Diğer konudaki ilgin için teşekkür ederim,
Umarım istediğin kiloya ulaşırsın. Sende Allah'a emanet ol.

Bugün bişeyler yemek iin zorlıcam kendimi,düne benzemesin yine
Allahım ne garip durum,kilo vermeye çalışan biri olarak boğazımı tutmaya değilde yemeye zorluyorum kendimi :))

ara günlerde tartılmayı diyen ben az önce merakımdan tartıldım:)
Cuma 67,700 olan kilom şimdi 66,9
ucundan kıyısındanda olsa 66 yı görmekde güzel :)
Hiç güzel bir kilo veriş olmadı ama neyse artık.Umarım beslenme düzenimi düzenleyince geri gelmezler. Böyle giderse haftaya cuma kendi rekorumu kıracam :)

Bugün bişeyler yemek iin zorlıcam kendimi,düne benzemesin yine
Allahım ne garip durum,kilo vermeye çalışan biri olarak boğazımı tutmaya değilde yemeye zorluyorum kendimi :))

kuzum sen zayıflamıyorsun eriyorsun böyle devam edersen seni ceza olarak kebapçıya tatlıcıya falan gönderecem haberin olsun ben de tartıldım sabah merakımdan 100 gram bile verememişim hala zaten bana ne oluyosa çarşamba perşembe cuma veriyorum, pazar pazartesi salı veremiyorum yediklerim de ortada ha bu arada bide günaydın

Cezaya bak sen :) hiç midem almaz şimdi canım,bu cezaları ertelesek iştahlı bir zamanıma :)

Hem sen bana söz vermiştin ara günlerde tartılmıcam diyeee

Kahvaltı

4-5 dilim karpuz

ara
2bardak türk kahvesi

öğle
bir kase yoğurt

akşam
pidesine dokunulmayan bir iskender(yani döner-yoğurt oldu) ve salata

Baya bi dolu geçimişim bugünü öncekilere göre.
Bugün uzun zamandır görmeyen bir arkadaşımla karşılaştım,çok zayıflamışsın ama sen solmuşsun resmen dedi.
Yüzünün duvardan farkı kalmamış,ne hale gelmişsin dedi

Hadi 3 gün bayramdı anladık,umarım yarından itibaren takımda silkelenip kendine gelenler çıkar.

Lütfen artık şu paylaşım konusuna özen gösterin.
Ben özenle yeni üye davet edip,deneyip listeyi yenileyeme devam edeceğim.
Kalmak isteyen her fırsatta uğrar yerini sabitler,yoksa cumadan cumaya kilo bildirip bir listede adınızın yer almasının ne anlamı var.

İnanın hiç iyi günler geçirmiyorum ama aklım burda kalıyor.
Duyarlı olmanızı,üyesi bulunduğunuz takıma saygınızın olmasını bekliyorum.
En başında buraya gelirken bildiğiniz şartların dışında bişey yok yani.

Sabah akşam kendi kendime yazmak zorundada kalsam burda kalacağım ben.Elbette birileri çıkıp bana yoldaş olur.
Bu hafta yanımızda kalmak isteyenleri görmek istiyorum

Hadi 3 gün bayramdı anladık,umarım yarından itibaren takımda silkelenip kendine gelenler çıkar.

Lütfen artık şu paylaşım konusuna özen gösterin.
Ben özenle yeni üye davet edip,deneyip listeyi yenileyeme devam edeceğim.
Kalmak isteyen her fırsatta uğrar yerini sabitler,yoksa cumadan cumaya kilo bildirip bir listede adınızın yer almasının ne anlamı var.

İnanın hiç iyi günler geçirmiyorum ama aklım burda kalıyor.
Duyarlı olmanızı,üyesi bulunduğunuz takıma saygınızın olmasını bekliyorum.
En başında buraya gelirken bildiğiniz şartların dışında bişey yok yani.

Sabah akşam kendi kendime yazmak zorundada kalsam burda kalacağım ben.Elbette birileri çıkıp bana yoldaş olur.
Bu hafta yanımızda kalmak isteyenleri görmek istiyorum.
Haydi kızlar haydi haydi haydiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…