Selam kızlar iyi bayramlar hepinize eve yeni girdim tekrar çıkacam hemen arada yazayım dedim. bugünkü menüm bayram olduğu için biraz esnek:aloooo nerde bu mıllet
kızlar dün akşam dükkanı kapattı gittim kimse gelmedi mi yaww....
kendi kendime rapor veriyorum
sabah 1 ince dilim pizza 1 yumurta çay ve söğüş
tatlı çikolata hiç yemedim şu saate kadar
öğle yoğurtlu çorba 1 dilim kavun
akşama henuz belirsizz...
ama bişiiii diycem böle olmaz yaa arada uğrayın yalnız mı kalcam ben yaa...nerde takım ruhu...
Selam kızlar iyi bayramlar hepinize eve yeni girdim tekrar çıkacam hemen arada yazayım dedim. bugünkü menüm bayram olduğu için biraz esnek:
kalkınca: 2 kuru kayısı + 1 bardak su
kahvaltı 2 dilim kıymalı börek + çay + domates
ara: 1 bardak light süt.
öğlen: 1 kase yoğurtlu soğuk çorba (az bulgur ve haşlanmış ıspanak ile yapılmış)
ara: 2 dilim baklava (ev baklavasıydı ikram ettiler çok güzeldi ee bayram o kadar olsun dimi)
akşam: haşlanmış lahana, domates + 2 kaşık yoğurt.
gece de 1 tane şeftali yicem tatlı falan yok artık
canım bayram ya herkes bir yerlerde ondandır. gerçi ben de memnun değilim takımda mesaj yazan çok az. kuzu sende buraya uğramadan 7. takıma yazmışsın dün üzüldüm. böyle giderse bende ayrılacam başka takıma geçecem.kaptancım ben çıkmak istiyorum takımdan böle olmuyo sabahtan beri 30 defa oturdum bilgisayarın başına paylaşım yok kimsecikler uğramadı tubiş geldi gitti bi başka gelen yok...ben musadeni istiyorum başınızı ağrıttım 3-4 gündür hepiciğinizi öperim yanaklarınızdan tekrar iyi bayramlar dilerim...allaha emanet olun...
Bencede doktorun tartısına güven canım,evdekine cumaları mecburiyetten bakarız artık :)Canım evdeki tartıyı bimden almıştım markası öyle bilindik birşey değil bir de sinbonun var ikisi de dijital ikisi de aynı gösteriyor ama doktorun tartısı oynuyorama nedense bende doktorun tartısına güveniyorum çünkü her hafta vücut analizi yapıyor sadece kiloya değil yağa göre de hareket ediyoruz ondan güveniyorum sanırım
kızlar herkese şimdiden iyi bayramlar yarın olmayabilirim çünkü dedemlerde olcam. akşama dönerim bakalım belli olmaz.
bu arada bugünkü menüm:
kahvaltı: 1 dilim ekmek + 1 bardak light süt.
ara:yapmadım diyetisyene gidicem tartıda fazla çıkmasın diye
öğle: 1 tane küçük poğaça (ceviz büyüklüğünde) + 1 çay bardağı ayran
ara: 1 tane fruttare çilekli (55 kcal, 0.1 yağ)
akşam: 1 su bardağı haşlanmış makarna + 1 kase yoğurt üzerine baharatlar.
Ne güzel menün varmış öyle tavuklu salatalı. Bende şöyle bi sağlıklı beslenemedim gitticanlar sabah 9 da evden çıktım akşam 6,5 du geldim öldüm vallaa...menumu de yazıyım hemen
sabah 1 simit 1 kahve a cay
öğle yok ne yazıkkı acıkmadım yemedim 3 litre suyumu içtim ama
akşamda 1 kase yoğurtlu corba
tavuk göğsü ve iki kaşık pilav ha unutmadan bol salata tabisii...
Cezalar bayram sonu topluca verilecek :)kızlar ben akşam yemeğinde pilavı kaçırdım biraz bir tabak oldu nerdeyse((
salak kafam 3 minik karede bitter yedim
ne ceza veriyorsanız razıyım
bu yorgunluğun üstüne mekik çekeyim bari
OOOOOooo börekler baklavalar,yarasın tubiş hanım :)Selam kızlar iyi bayramlar hepinize eve yeni girdim tekrar çıkacam hemen arada yazayım dedim. bugünkü menüm bayram olduğu için biraz esnek:
kahvaltı 2 dilim kıymalı börek + çay + domates
ara: 1 bardak light süt.
öğlen: 1 kase yoğurtlu soğuk çorba (az bulgur ve haşlanmış ıspanak ile yapılmış)
ara: 2 dilim baklava (ev baklavasıydı ikram ettiler çok güzeldi ee bayram o kadar olsun dimi)
akşam: haşlanmış lahana, domates + 2 kaşık yoğurt.
gece de 1 tane şeftali yicem tatlı falan yok artık
Koca akşamı böyle mi atlattın,maşallahakşam menum 2 kaşık pilav ve tavuk göğsü...
hasarsız bayramın 1. gününü atlattım..
offff kendi kendime mesaj yazmaktan sıkıldım valaa...
Çok şaşırdım bu tepkiye canım,farkındaysanız bayram. Ve ben size takımın halinden memnun olmadığımı söyledim,bayramdan sonra hepberaber bişeyler kararlaştıralım dedim.kaptancım ben çıkmak istiyorum takımdan böle olmuyo sabahtan beri 30 defa oturdum bilgisayarın başına paylaşım yok kimsecikler uğramadı tubiş geldi gitti bi başka gelen yok...ben musadeni istiyorum başınızı ağrıttım 3-4 gündür hepiciğinizi öperim yanaklarınızdan tekrar iyi bayramlar dilerim...allaha emanet olun...
canım bayram ya herkes bir yerlerde ondandır. gerçi ben de memnun değilim takımda mesaj yazan çok az. kuzu sende buraya uğramadan 7. takıma yazmışsın dün üzüldüm. böyle giderse bende ayrılacam başka takıma geçecem.
yaramasın yaramasınBencede doktorun tartısına güven canım,evdekine cumaları mecburiyetten bakarız artık :)
Ne güzel menün varmış öyle tavuklu salatalı. Bende şöyle bi sağlıklı beslenemedim gitti
Cezalar bayram sonu topluca verilecek :)
OOOOOooo börekler baklavalar,yarasın tubiş hanım :)
Koca akşamı böyle mi atlattın,maşallah
Çok şaşırdım bu tepkiye canım,farkındaysanız bayram. Ve ben size takımın halinden memnun olmadığımı söyledim,bayramdan sonra hepberaber bişeyler kararlaştıralım dedim.
Farkındaysanız bayram ve insanları gelmemesi normal,bu cuma yarışma bile yok bayram dolayısıyla. Siz niye bu kadar tavırlısınız.
Başımızın ağrıdığı yok elbette,estafurullah. Ama böyle iki günde gideceksen bişe diyemem. Bayramı atlatıp normal günleri sınamayı deneseydin keşke.
Evet dün önce 7.takıma uğradım. Yazdığım bi konuya cevap vardı bende onu cevapladım. Bizim takımd ahiç mesaj olmadığı halde geldim yazdım,hatta bayram kutladım ama netimde sorun vardı bi türlü çıkmadı,bağlamadım. Bugünde geldim baktım hatta ama neyse şimdi anlattıkça bahane gelecek.
Size diyecek bişe bulamıyorum.
yaramasın yaramasınbugün tatlının t'sine bile dokunmadım ama.
anşa sanırım 7. takıma geçmek için başvuru yapmış, ben de misafir üye olarak takılıyorum ara sıra kardeş takıma ama gerçekten bayramdan sonra da sohbet az olursa açıkça söylim başka takıma geçmeyi düşünmüyor değilim.
bugünkü menüm: hiç tatlı yemedim helal bana
sabah kalkınca: 2 hurma + 1 bardak su
kahvaltı: 2 dilim kızarmış kepekli ekmek + 1 kibrit kutusu peynir + domates - salatalık + közlenmiş patlıcan(yağsız)
ara: bir bardak light süt
öğlen: yoğurtlu soğuk çorba (az bulgur ve haşlanmış ıspanak ile hazırlanmış) + salata
ara: bir tane armut
akşam: 4 kaşık barbunya piyazı (yağsız) + 1 kase yoğurt + 2 dilim kepekli ekmek
arada da 1 tane şeftali
kuzucum kalp kırmak diil maksadım...yanlı anlaşılmak ıstemem sana da diil zaten dediklerim ben geleli 1 hafta olmadı ama sen ve tubiş başka kimse uğramıyo can sıkıcı bi durum ben bu forum sayesinde gecen sene 27 kilo verdim ve gene verebilmeliyim...bayram da olsa herkes beş dakkasını ayırmalı artık internet elimizdeki en kötü telefonda bile mevcut...
işin özü canım sen kaynaklı bi durum diil düzenli paylaşım düzenli motıvasyonu getiriyo...senin bu aralar canın da çok sıkkın 7. takımda okudum biraz zor işler az çok bizde geçtik o yollardan...kendinie dikkat et annem olan senden ve senin ailenden başka kimseye olmuyo...kendinize dikkat edin allaha emanet olun...
Bugün bişeyler yemek iin zorlıcam kendimi,düne benzemesin yine
Allahım ne garip durum,kilo vermeye çalışan biri olarak boğazımı tutmaya değilde yemeye zorluyorum kendimi :))
kuzum sen zayıflamıyorsun eriyorsun böyle devam edersen seni ceza olarak kebapçıya tatlıcıya falan gönderecem haberin olsunara günlerde tartılmayı diyen ben az önce merakımdan tartıldım:)
Cuma 67,700 olan kilom şimdi 66,9
ucundan kıyısındanda olsa 66 yı görmekde güzel :)
Hiç güzel bir kilo veriş olmadı ama neyse artık.Umarım beslenme düzenimi düzenleyince geri gelmezler. Böyle giderse haftaya cuma kendi rekorumu kıracam :)
kuzum sen zayıflamıyorsun eriyorsun böyle devam edersen seni ceza olarak kebapçıya tatlıcıya falan gönderecem haberin olsunben de tartıldım sabah merakımdan 100 gram bile verememişim hala zaten bana ne oluyosa çarşamba perşembe cuma veriyorum, pazar pazartesi salı veremiyorum yediklerim de ortada ha bu arada bide günaydın
ya sen tartılınca gittim bende tartıldım dayanamadımCezaya bak sen :) hiç midem almaz şimdi canım,bu cezaları ertelesek iştahlı bir zamanıma :)
Hem sen bana söz vermiştin ara günlerde tartılmıcam diyeee
ya sen tartılınca gittim bende tartıldım dayanamadım
bak süper göbek eritici hareketler buldum yapalım Bu egzersizi günde 8 dakika yapın...(Göbek bölgesinde fazlası olanlar için ) - YouTube
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?