Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tubişcim sende yarışmaya katılmak isteyenleri takip edip uygun gördüklerini davet edebilirsin.

Şuan bekleyen birkaç kişi var ama 5-6 kilo fazlası olan arkadaşlar,o kadar az hedefleri olunca pek adapte olmadan gittiklerini görüyorum genelde.
Zaten gerçekten ciddiye alıp diyet yapsalar 5-6 hafta sonra yoklar:)
Kısacası bzim şöyle etli butlu,bol paylaşımlı hatunlara ihtiyacımız var,aklında bulunsun tatlım sende takip edersen sevinirim.

Biz bu takımı ayağa kaldırırız

o zmn mesaj sayımlarını bir gün sonrası sabah bildirelim mesela ben burada akşam 6,30 kadar durabilirim sonra çıkıyorum akşam gelenlere haksızlık olmasın ben sabah gelir gelmez sayarım hemen bildiririm yani bir önceki günün sayımını yapalım ben varım yaparımda haftalık yada 2 günlük yapabiliriz hafta sonu değil ama hafta içi yapabilirim evimde net yok pazar giremiyorum onun için

aynı şekilde bende hafta içi yapabilirim.

evet biz bu takımı ayağa kaldıralım. valla çok motivasyona ihtiyacım var. 3 haftadır diyet yapıyorum giden 700 gr.. bişileri yanlış yapıyorum ama ne? :44:

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım zaten geçmişi saymamız daha mantıklı,
atıyorum bugün 00:00'dan yarın 00:00'a kadar sayarız. Yada bu hergün değilde 2 günde bir yapılırsa daha kolay olabilir.
Ben bi ara haftalık sayım yapıyordum ve çok yorulmuştum :)
Sayıma bugün başlayalım öyleyse.
Gece 00:00'dan öncesini 21 ağustosu almadan,22 ağustos olarak başlayalım.
22-23 ağustos gece 12'ye kadar olan sayımları,yani çarşamba-perşembe sayımını cuma günü yapıp bildiren tfneyll olsun mu hııı olsun mu :))

evet biz bu takımı ayağa kaldıralım. valla çok motivasyona ihtiyacım var. 3 haftadır diyet yapıyorum giden 700 gr.. bişileri yanlış yapıyorum ama ne? :44:

Canım kilolarınız yakın sayılır,tubişin menülerini örnek alabilirsin kendine.
Çok sağlıklı besleniyor maşallah.

olsun olsun :)) eylül duymasın o olsun tamam mı tmm tmm ben yaparım cuma sabahından çarşamba 00:00dan perşembe 00:00 a kadar mesajlarınız kişi bazında sayılacaktır. yazmayan arkadaşlarla itinayla ilgilenip yorum yapacağım. yedim sizi kızlar

kızlar pardon işler bi anda yoğunlaştı ancak toparlayabildim. ben görevlere varım bir sıra oluşturalım yapalım. yeni gelen arkadaş davet ederim kuzu ama baktım gerçekten fazla kilolu değiller etli butlu görürsem çağırırım

evden getirebildiğim kadarıyla uymaya çalışırım. bazen evden getiremiyorum. burada yemekhanede ne çıkarsa uygun olanı yemeye çalışıyorum.
Tubişin öğle aralarında simit ayran bile oluyor canım,takip et bi

Şuan yazdığımız mesajlarda dahil eylülcüm tamam mı,21ağustostan sonrasını syaıyorsun yani,2 günlük zaman dilimi.
Cuma-cumartesi kimin olsun?
Tubiş ya da benim elbette :)

Etli butlu olsunki kalıcı olsunlar değil mi:)

cuma cumartesi benim olmasın arkadaşımın nişanı var çok uğraşabileceğimi sanmıyorum cuma yüzükler takılacak, cumartesi eğlencesi var. o yüzden pazar pazartesi benim olsa iyi olur. etli butlu olursa hem uzun süre kalır hem paylaşım yapar diye düşünüyorum

merhaba kızlar nasılsınız?
giremedim byramda bir türlü bayram gezmeleri misafirler çocuk bir yandan bir türlü vakit bulamadım
tatlı yedim biraz ama çok fazla değil
inşallah toparlıcaz hep birlikte
yeni kurallarımızmı var??

O zaman arada pazar kaynamasın,
cuma-cumartesi ve pazarı ben alıyorum.
Pazartesi sabahı 3 günlük sayımı yapıp bildiririm.
Pazartesi ve salı senin olsun,çarşamba bildirirsin.
Çarşamba-perşembe ebrugül'ün olsun cuma bildirsin.

Bir haftalık planımız yapılmış oldu böylece:)

gayet güzel oldu ben baktım şimdi tubişle başlamış bugün yarın gece 00:00a kadar kızlara süre herkes geriye dönüp bakacak yorum yapılması gerekenlere yorum yapacak ve menülerle ilgilenilecek mazareti olmadan kimse yazmamazlık yapmasın değil mi ?

Yeni kurallarımız yok canım,paylaşım konusunda sıkı takibe geçmeyi düşünüyoruz sadece.
Haberin olsun baaak,senin deneme süren çok sancılı geçmişti zaten.
4 kişi birden tepenizdeyiz artık,benden çıktı iş :)

Hoşgeldin daha sık katılım bekliyoruz senden bundan böyle.

yeni kurallarımız yok olan kuralların uygulanıp uygulanmadığını takip etmek var. mesaj sayıları izlenip raporlanacak.

tamam canım pazartesi salı sayıp perşembe bildirim yaparım

Aynen canım,mazeretsiz devamsızlık diskalifiye sebebi zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…