Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Mezitli yaa ne var şöyle Susanoğlu'nda olsam,şimdi standları gezer dururdum.Yürüyüş rotamız belli oldu,galatasaray meydanının o taraftayız biz.Ordan başlayıp marina'ya kadar yürüyeceğiz.Bi arkadaşım var o cep'in oraya gidelim diyor (tabi asla o kadar yürüyemem ben ) ben de yüzmeyi bahane ettim öyle deyince tamam dedi (bu sefer de bünye kalmayacak di mi yaa)

Üzerimde çok baskı var :18: İtiraf etmek gerekirse öğlene kadar çok güzeldi,şeftalimi yedim,sütümü bile içtim,sonra misafirler gelecek diye tahmin edersiniz çeşit çeşit şeyler hazırlandı,bi ondan bi bundan derken ben bildiğiniz baya baya yemişim :26: telafi eder belki diye akşam yemeğini yemedim,tabi telafisi mümkün değil.Artık misafirlerin gazına gelip(gel iki lokma ye,bizi yalnız mı bırakacaksın,sen gençsin diyet mi olur bu yaşta) yemeyeceğim.Yarın da iki katı yüzeceğim çok pişmanım zuzu abla,tubiş ablaa

ben suçluydum ama direk ekmek arası döner yada hamburger yiyiordum okuldan direk dersaneye gidiyorum diye..Bazı arkadaşlarım yani su zayıflayanlar ekmek içindekileri yiyorlardı sadece ben üçü birarada kahve içerken sadece çay içiyorlardı..Dikkat et kaptırınca baştan,devamı geliyor (tecrübeliyim) ama sen şimdiden başlamışsın ne güzel eminim zayıflayanlardan olacaksın )

Tek tek sayki kaçamakları Tubiş hepsine ayrı ayrı ceza versin :)

Son düzenleme:
kızlar naber? bizim düğünler bitti sonunda ama çok yorgunum
bide benim oğlan sabahın köründe kalktı onu uyutup yatıcam gene
akıtma yaptım sabah yağsız yedim, domates salatalık zeytin kahvaltım
göbeğim çok şiş bu aralar sabah akşam 50 mekik çekmeye başlasam iyi olur

Süper olur valla 50'şer mekik çekersen. Ben de çok şiş hissediyorum nedense yaa

Bir süre daha buralardayım :)
Günaydınnnnnn kahvaltımı yaptım da geldim menümü yazayım

kalkınca: 2 kuru kayısı + 2 bardak su

kahvaltı: 2 dilim kızarmış kepekli ekmek + 1,5 kibrit kutusu beyaz peynir + 1 domates + salatalık + 2 tane közlenmiş patlıcan.

Ben daha bi salata yedim :)
sabah sabah salata mı yenir dünkü önerileri okumadın herhalde süt ve süt ürünleri yağ yaktırıyor hemen 1 kibrit kutusu peynir 1 dilim ekmek ye gel ceza sana

cuma bildirim var kahvaltını yap gel de az göbek atalım oynamak inanılmaz zayıflatıyor ahhh trambolinim gelmedi ki tepesinde zıplim

Son düzenleme:

çek valla mekikleri canım,süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…