Mezuniyetten sonra bunun daha üniversitesi var canım,şimdiden topla kendini okula fıstık gibi başla :)
Bizde yemedin diye ceza veririz sana :)
Yaz çabuuuuk
Üzerimde çok baskı var :18: İtiraf etmek gerekirse öğlene kadar çok güzeldi,şeftalimi yedim,sütümü bile içtim,sonra misafirler gelecek diye tahmin edersiniz çeşit çeşit şeyler hazırlandı,bi ondan bi bundan derken ben bildiğiniz baya baya yemişim :26: telafi eder belki diye akşam yemeğini yemedim,tabi telafisi mümkün değil.Artık misafirlerin gazına gelip(gel iki lokma ye,bizi yalnız mı bırakacaksın,sen gençsin diyet mi olur bu yaşta) yemeyeceğim.Yarın da iki katı yüzeceğimçok pişmanım zuzu abla,tubiş ablaa
yeni arkadaşımız gelmiş hoşgelmiş
keyifle zayıflamanı dilerim
ben kaçar şimdilik görüşürüz kızlar
Süper olur valla 50'şer mekik çekersen. Ben de çok şiş hissediyorum nedense yaakızlar naber? bizim düğünler bitti sonunda ama çok yorgunum
bide benim oğlan sabahın köründe kalktı onu uyutup yatıcam gene
akıtma yaptım sabah yağsız yedim, domates salatalık zeytin kahvaltım
göbeğim çok şiş bu aralar sabah akşam 50 mekik çekmeye başlasam iyi olur
Günaydınnnnnn kahvaltımı yaptım da geldim menümü yazayımBir süre daha buralardayım :)
sabah sabah salata mı yenir dünkü önerileri okumadın herhalde süt ve süt ürünleri yağ yaktırıyor hemen 1 kibrit kutusu peynir 1 dilim ekmek ye gel ceza sanaBen daha bi salata yedim :)
kızlar naber? bizim düğünler bitti sonunda ama çok yorgunum
bide benim oğlan sabahın köründe kalktı onu uyutup yatıcam gene
akıtma yaptım sabah yağsız yedim, domates salatalık zeytin kahvaltım
göbeğim çok şiş bu aralar sabah akşam 50 mekik çekmeye başlasam iyi olur
Hoşgeldin sayın kaptanKızlar selaaaam
Geçmişe dönüp geliyorum hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?