Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Beşi bir yerde içmiştim bir ara tekrar içmeye başlasam mı ki ?

Ablamda çok içti onu,aktardan alıp tek tek kendi karıştırıyordu.
10 kilo verdi ama çay sayesinde diyemicem herşeye dikkat etti.
Sürekli yürüyüş yaptı,sabahları nesfit yedi aylarca,birde bu çayı içti

İçersen iç sende ama dozunu kaçırma oldu mu,kaş yapayım derken göz çıkarmayalım.

Ayy ben uzatmak derken burada daha fazla olmak için demiştimm :) Tahıl alerjim var ama ben ısrarla yiyordum bırakmam daha iyi mısır ekmeği yiyebilirim sadece ama oda çok yağlı oluyor :S

canım ben bi hafta kullanacam. her ay bi hafta o da bağırsaklarım düzene girsin diye bak az önce Wc ile görüştüm nihayet 3 gün sonra diyetisyene de sordum iç ama günde 1 bardaktan fazla içme dedi.

Ayy ben uzatmak derken burada daha fazla olmak için demiştimm :) Tahıl alerjim var ama ben ısrarla yiyordum bırakmam daha iyi mısır ekmeği yiyebilirim sadece ama oda çok yağlı oluyor :S

Yanlış anlaşılma olmuş işte canım,sen deneme süreni kısa tut,takımda uzun kal :)

canım ben bi hafta kullanacam. her ay bi hafta o da bağırsaklarım düzene girsin diye bak az önce Wc ile görüştüm nihayet 3 gün sonra diyetisyene de sordum iç ama günde 1 bardaktan fazla içme dedi.

Satarken günde 3 bardak için diyorlar genelde,bitki çayı günde 2 bardaktan fazla tüketildiğinde zarar vermeye başlar.
Ve bağırsakları bitkilerle harekete geçirmek çok tehlikelidir,yeri gelmişken söyleyim sinamekiden uzak durunuz :)))

sinameki yok içinde o yüzden aldım zaten

açık daha iyi oluyor herhalde..Yok kaçırmam bir öğlen bir akşam içeyim diyorum..
Bir de yedi otlu diye bir çay var diye duydum :)

sinameki yok içinde o yüzden aldım zaten
:))

Ayy ayy 46 da tıkandım :S 5 tane ellerim yanlardayken yaptım :)
Olsun valla oda iyi bu saatte,aferim :) güzel giriş oldu bu :)

açık daha iyi oluyor herhalde..Yok kaçırmam bir öğlen bir akşam içeyim diyorum..
Bir de yedi otlu diye bir çay var diye duydum :)

Hep bizim yüzümüzden işte, 5 i bi yerde, 7 otlu,9 otlu vs vs :) sektör oldu resmen kiloyla uğraşmak :)

Bir an aha dedim,işte beni anlatıyorlar Aman başak,aç kızım gözlerini bak ne güzel yazmışlar dedim bir de.Bu arada yeni gelenleeer,hepinize merhaba bende kendimi tanıtmak istiyorum.adım başak,17 yaşındayım,ben de Mersin'in malum fırınındaki soslu kadınbudu köftelerden biriyim,lise sondayım,hedefim mezuniyete kadar 55 leri görüp muhteşem olmak (klasik kız hayali işte)Ha bir de sınav konusu var.Ya siz ne güzel atlatıp kurtulmuşsunuz hatırlatmayın bana şunuu Son günlerde geometriyle o kadar samimi olduk ki çember sorularıyla göbeğim kardeş gibi duruyorlar Ben ağzını tutamayıp azimle gidip sonunda elinde çikolata bulan,baktı yemeğini kesemiyor,iki dakika yüzüp zayıflayayım diyen bir ileridüzey zekalıyım.

Güzel bir haberim var,paylaşmadan edemedim.Bütün apartman kızlarını komplekse soktum,şimdi hepsi diyetteler havuza inmeye devam (bu akşam misafirlerimiz olduğundan gidemedim,normalde düzene sokmayı başardım),4 arkadaş programa yürüyüşü de ekledik,bakalım ne olacak.
Tubişim trambolini dene (sen biraz dene,sende işe yararsa hepimiz bir trambolin alıp zıp zıp zıplarız yehuuu ) ben almak istiyorum,kışın da havuza giremem ya

Son düzenleme:
Yediklerimide yazayım.

Kahvaltı
1 elma ve bağırsaklarıma fayda etsin diye bir erik, sonrasında maden suyu

ara
türk kahvesi

öğle

1 biber dolması-1 kase yoğurt

akşam

domates-salatalık-yeşil biberli zeytin salatası yanında çeyrek simit :)

ara
maden suyu

Merhaba kızlar bugün size yediklerimi yazayımm

sabahleyin kepek ekmekli sandwiç için de peynir ve domotes yşillk wardı

ara kivi

öğle yemeğini yine yiyemedim :S 3-4 saat spor salonnudaydım :S

aksam yemeği dana haşlama yarım dilim uno ekmek bol salata 1 bardak ayran

3. Mersinli kimdi diye merak ediyordum bende ya hatırlayamadım, ebrugül diye kalmış aklımda.
Kızları komplekse sokman iyi olmuş işte,hepberaber dikkat edersiniz. İyice abart işi,kimse sana cips-kola-kurabiye-kek vs ikram edemesin,kendileride yemesin:)

aha bir mersinli daha sen neresinden ben pozcu kuzu da tarsustan

en iyisini yapmışsın bende çevremdekiler yiyince onların kalori hesabını yapıp komplekse sokuyorum trambolin gelmedi daha güya süper hızlı gönderiydi hepsiburadayla kavga ettim kargoya hazırmış pazartesi kargoya verecekler inşallah çarşamba falan gelir

vayyy simitçiler kervanına katıldın demek hem de araöğün yapmışsın helalllllllllllll

ben bugün yediklerimi yazmıcam nerdeyse hiçbişey yiyemedim çünkü vaktim olmadı bide o çay iştahımı kesti

gidişat onu gösteriyor zaten ikisi üniversiteye gidecekler,tabi tutuştular şimdi.diğeri de benim gibi mezuniyet için istiyor
Mezuniyetten sonra bunun daha üniversitesi var canım,şimdiden topla kendini okula fıstık gibi başla :)

Bizde yemedin diye ceza veririz sana :)
Yaz çabuuuuk

Güzel menü olmuşta ne ara geldin ne ara gittin :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…