Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben bir kupaya tek şeker atıyorum
daha da kesemem hepten tatsız geliyor
türk kahvesini şekersiz içebiliyorum ama

benim paşam uyandı görüşürüz gene uğrarım kızlar

Pirinç pilavı var ama aşırı karbonhidratlara elveda dediğimden yemeyeceğim tavuğu çok üst üste yedim,o kadar ki tavuğa bayılan ben bile sanırım bir süre yemeyeceğim.Salatayı da sabah yedim.:44: Sebzeli bulgur pilavı nasıl olur?

Güzel olur,yanındada yoğurt ye

Son düzenleme:
Oryantal mi hiç beceremem ki
tamam o zaman 20 tane şınav 10 tane mekik

Harbi ya oryantal cezası mı olur,bende beceremem :)
ay beceremeseniz de hoplayın zıplayın acayip enerji sarfettiriyor hemde eğlenerek

eşine getirirken kendine de küçük bi kase leblebi getir olmaz mı

ben çayda şekeri bıraktım ilk rejimde tatlandırıcı kullanıyodum bikaç defa evde unutmuşum şekersiz içtim sonra alıştım :) türk kahvesini zaten sade severdim

Kahveleri şekersiz içebiliyorum hatta artık şekersiz daha çok seviyorum.
Ama çayı azda olsa şeker atarak içiyorum.

yağsız yap ama o zaman güzel olur

Güzel olur,yanındada yoğurt ye
yoğurtta yesin tabi dün cnndeki programda süt ürünleri yağ yaktırıyor dedi :)

akşamki menüm ise 4 kaşık kabak yemeği üzerine 3-4 kaşık yoğurt

Tubişim sözümü tuttum ara öğünde salatalık yedim :)

akşam yediklerim ise
1 biber 1 patlıcan dolması(ama minicikler) bir kase yoğurt

Yok ya arkasından kahvaltı yaptım

Kalkınca 1 salatalık

Kahvaltı; 4 yeşil zeytin
3 yemek kaşığı yoğurt
Salata(içinde 1 közlenmiş kırmızı biber+1 salatalık+1 domates+1 yeşil biber)
2 bardak çay (1er tatlandırıcı)
Kibrit kutusu büyüklüğünde peynir

Öğle; 4 adet ızgara köfte
3 adet ızgara tavuk(1 tanesi yarım kibrit kutusu kadardı)
1 bardak ayran

Dışarıdaydım ya bugün arkadaşıma ev aradık :) çoook yürüdüm 4-5 saat falan :/ 2-3 litre su içtim 4 tane 0.5L lik bitirdim hala içiyorum

Tubişim sözümü tuttum ara öğünde salatalık yedim :)

akşam yediklerim ise
1 biber 1 patlıcan dolması(ama minicikler) bir kase yoğurt
süper menü beğendim kuzum yemeye başladın nihayet geçen hafta çok az yediğim için yağdan veremedim ben söylim sana

Dışarıdaydım ya bugün arkadaşıma ev aradık :) çoook yürüdüm 4-5 saat falan :/ 2-3 litre su içtim 4 tane 0.5L lik bitirdim hala içiyorum
kahvaltıya bayıldım öğlen de güzel aralarda da hafif bişeyler yeseydin tam olacaktı ee akşam yemedin mi eğer yemediysen bu saatten sonra yeme 1 bardak ayran iç

kuzum bu hafta tüm denemedeki arkadaşları listeye alalım diyorum ne dersin? Dgy'de diskalifiye olsun.

Yemedim ya biraz önce geldim annemde beni tahrik ediyor kısır yapmış akşam üzeri bir tabak+yine su böreği+közlenmiş biber.Ama yemezleeeeer :) O kadar yürüdüm yersem yazık olur ayaklarıma ayran içeceğim birazdan yada çay Tavsiye için teşekkürler bundan sonra kalkıncada süt ürünleri Arada yiyemedim bir şey yürürken olmadı Yarın yine gezeceğiz o emlak senin bu emlak benim :)

hemen ödül veriyorum :52 bak bunlar benden sana ödül :131:

Geri alabilirsin sanki :) Bir şeyler yedim :)

1 bardak çay (Tatlandırıcı atmadım şekersiz bu sefer)
1/2 kase yoğurt+3 yaprak marul
Veee avuç içinden az biraz küçük bi parça güllaç(Sanki şekeri azdı)

Bu kadar :)

Akşam yok mu peki?

Spor olmuştur sana o işte ne güzel :)

süper menü beğendim kuzum yemeye başladın nihayet geçen hafta çok az yediğim için yağdan veremedim ben söylim sana

Evet canım yemeye başladım ve o yüzden geçen hafta olduğu kadar çok veremicem galiba. Toparlama aşamasındadır vücudum,kıtlıktan çıktı :)

Kısır çok fenaymış ya,annemlr yapınca ye şte bulgurlu salata altı üstü ne olacak bundan diyordu. ama kalorisi fenaymış valla.
Halbuki ben bulgur işlerinin hepsini çoook severim
Yemediğin için tebrik ediyorum seni

Ya türk kahvesi iyi geliyor sanırım.Sütlü içsem olur mu ? Ara öğün olarak..
Olur canım sütlü iç ama şekerin dozunu kaçırma.
Sabahları şekersiz türk kahvesi iştah kapatır,haberiniz ola :)

Cezalık bişe değil sanki,afet tuba ablası :)

Tuba ablaya kaldı artık :)

Yarın yine devam edeğim arkadaşımla ev aramaya,sabah başlayacağız bu sefer :) Yandım yani akşama kadar oradan oraya :) Anca akşam girebileceğim sanırım..

Zaten tatlandırıcı atıyorum geçen hafta içmiştim onada 2 tatlandırıcı atmıştım (çaya normalde 1 tane atıyorum ya..)

ödül verdim neyi affedeyim

kızlar ya ben yatıyorum sabah iş var offf bastı beni yine pazartesi sendromu

yarın görüşmek üzere. kaçamaksız geceler dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…