- 9 Ocak 2012
- 1.739
- 12
- 158
yaz bakim sabahtan beri ne yedin canım ceza vermek istiyorHoşbulduk efendim hoşbulduuuk
sabah geç kahvaltı yaptığım için ara öğün yapmadım direkt öğle yemeği yedim çünkü araöğün yapsaydım öğün atlayacaktım.Günaydınnnnnn kahvaltımı yaptım da geldim menümü yazayım
kalkınca: 2 kuru kayısı + 2 bardak su
kahvaltı: 2 dilim kızarmış kepekli ekmek + 1,5 kibrit kutusu beyaz peynir + 1 domates + salatalık + 2 tane közlenmiş patlıcan.
yaz bakim sabahtan beri ne yedin canım ceza vermek istiyor
hiç salata yemiyorsun onu görüyorum olmaz amaBen yazmıştım yediklerimi neden yok şimdi mesajım
Bir elma ve bir maden suyu :)
ara öğün olarak kakuleli türk kahvesi :)
Birde öğlen var
1 biber dolması ve yoğurt
kocaman 1 bardak süt mü o zaman şeftaliyi yememen gerekirdi4. takımın azimli bayanları,hepinize günaydınnHayatımdan ekmeği bütünüyle çıkarma çalışmasına başladım bugün.Hazır geliveemişken yediklerimi sayayım
Sabah kahvaltıda:4 zeytin,4 peynir (hepsini toplayınca şu kibrit kutusu büyüklüğünde oluyor),Domates,salatalık ve semizotundan yapılmış salata
Ara öğünüm:kocaman 1 bardak süt,1 şeftali
şimdi de ne yesem diye düşünüyorum.
4. takımın azimli bayanları,hepinize günaydınnHayatımdan ekmeği bütünüyle çıkarma çalışmasına başladım bugün.Hazır geliveemişken yediklerimi sayayım
Sabah kahvaltıda:4 zeytin,4 peynir (hepsini toplayınca şu kibrit kutusu büyüklüğünde oluyor),Domates,salatalık ve semizotundan yapılmış salata
Ara öğünüm:kocaman 1 bardak süt,1 şeftali
şimdi de ne yesem diye düşünüyorum.
hiç salata yemiyorsun onu görüyorum olmaz amaceza hemen 1 salatalık + 1 domates doğra ve yeee tuzsuz olcak
kocaman 1 bardak süt mü o zaman şeftaliyi yememen gerekirdi20 dk oryantal cezası verdim gitti
semizotu salatası güzel olur küçük bir kase yoğurtla onu ye
Kızlar bu hafta biraz dişimizi sıkalım hepimiz biraz biraz kilo verelim de etap birincisi olalım şahsen ben 1,2 kg verdim zaten bu bildirim yapılmayan haftadabireysel birincilik olacak gibi ama takım olarak birinci olalım diyorum
hiç salata yemiyorsun onu görüyorum olmaz amaceza hemen 1 salatalık + 1 domates doğra ve yeee tuzsuz olcak
kocaman 1 bardak süt mü o zaman şeftaliyi yememen gerekirdi20 dk oryantal cezası verdim gitti
semizotu salatası güzel olur küçük bir kase yoğurtla onu ye
Oryantal mihiç beceremem ki
Sakıns akın sakın,dondurma belli oranda belki ama çerezden uzak durnaber kızlar,
ben biraz daha uyudum, gündüz sokaktan çocuk sesleri falan eksik olmuyor kalktım geldim
menülerinize hayranım bu arada
ben bütün gün az az yağsız falan yiyorum akşam olunca eşim yok çerez yok dondurma tatlı ona getirince yiyorumda yani
aslında bu gece yemeleri kesebilsem baya kilo veririm ben
birde çayı kahveyi şekersizmi içiyorsunuz bir ona alışamadım ben(
öğle yemeği yicem az sonra taze fasulye yoğurt bir dilim ekmek
Ben çayına 3 dolu dolu tatlı kaşığı şeker atan biriydim,bir gün dedim ki bir daha şeker kullanmayacağım.Artık hem çayı hem türk kahvesini hem de nescafeyi şekersiz içiyorum (tabi nescafe çok acı olduğundan ya süt katıyorum ya da hiç içmiyorum)
Şimdi bir kase yoğurt yemeye gidiyorum,öğle yemeği için fikri olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?