Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sabah geç kahvaltı yaptığım için ara öğün yapmadım direkt öğle yemeği yedim çünkü araöğün yapsaydım öğün atlayacaktım.

öğle yemeği: 3 kaşık yağsız bulgur pilavı (içine çeyrek bulyon attım sadece) + 150 gram civarı ızgara tavuk (yağsız) + 2 kaşık yoğurt.

4. takımın azimli bayanları,hepinize günaydınn Hayatımdan ekmeği bütünüyle çıkarma çalışmasına başladım bugün.Hazır geliveemişken yediklerimi sayayım

Sabah kahvaltıda:4 zeytin,4 peynir (hepsini toplayınca şu kibrit kutusu büyüklüğünde oluyor),Domates,salatalık ve semizotundan yapılmış salata
Ara öğünüm:kocaman 1 bardak süt,1 şeftali

şimdi de ne yesem diye düşünüyorum.

Ben yazmıştım yediklerimi neden yok şimdi mesajım

Bir elma ve bir maden suyu :)

ara öğün olarak kakuleli türk kahvesi :)

Birde öğlen var

1 biber dolması ve yoğurt
hiç salata yemiyorsun onu görüyorum olmaz ama ceza hemen 1 salatalık + 1 domates doğra ve yeee tuzsuz olcak

kocaman 1 bardak süt mü o zaman şeftaliyi yememen gerekirdi 20 dk oryantal cezası verdim gitti

semizotu salatası güzel olur küçük bir kase yoğurtla onu ye

Kızlar bu hafta biraz dişimizi sıkalım hepimiz biraz biraz kilo verelim de etap birincisi olalım şahsen ben 1,2 kg verdim zaten bu bildirim yapılmayan haftada bireysel birincilik olacak gibi ama takım olarak birinci olalım diyorum

Maşallah maşallah,
çokda güzel olmuş şimdiye kadar.
Hadi günü zararsız kapat

Ama daha yeni 1 dolma ve yoğurt yediiiim

salatalığı ara öğün yapasım var,cacık gibi mesela :)

naber kızlar,
ben biraz daha uyudum, gündüz sokaktan çocuk sesleri falan eksik olmuyor kalktım geldim
menülerinize hayranım bu arada
ben bütün gün az az yağsız falan yiyorum akşam olunca eşim yok çerez yok dondurma tatlı ona getirince yiyorumda yani
aslında bu gece yemeleri kesebilsem baya kilo veririm ben

birde çayı kahveyi şekersizmi içiyorsunuz bir ona alışamadım ben (

öğle yemeği yicem az sonra taze fasulye yoğurt bir dilim ekmek

Sakıns akın sakın,dondurma belli oranda belki ama çerezden uzak dur

birde çayı kahveyi şekersizmi içiyorsunuz bir ona alışamadım ben (

öğle yemeği yicem az sonra taze fasulye yoğurt bir dilim ekmek

Ben çok şekerli içerdim eskiden ama şimdi azıcık atıyorum,yavaş yavaş azalttım.
Bir kupaya 7 küp şeker atardım bak düşün,ben azalttıysam herkes azaltır :)

Ben çayına 3 dolu dolu tatlı kaşığı şeker atan biriydim,bir gün dedim ki bir daha şeker kullanmayacağım.Artık hem çayı hem türk kahvesini hem de nescafeyi şekersiz içiyorum (tabi nescafe çok acı olduğundan ya süt katıyorum ya da hiç içmiyorum)

Kahveleri şekersiz içebiliyorum hatta artık şekersiz daha çok seviyorum.
Ama çayı azda olsa şeker atarak içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…