ödül verdim neyi affedeyim
kızlar ya ben yatıyorum sabah iş var offf bastı beni yine pazartesi sendromu
yarın görüşmek üzere. kaçamaksız geceler dilerim
Hangi şehirdeydin canım sen,havalar fena valla gezmek dert olduTuba ablaya kaldı artık :)
Yarın yine devam edeğim arkadaşımla ev aramaya,sabah başlayacağız bu sefer :) Yandım yani akşama kadar oradan oraya :) Anca akşam girebileceğim sanırım..
Zaten tatlandırıcı atıyorum geçen hafta içmiştim onada 2 tatlandırıcı atmıştım(çaya normalde 1 tane atıyorum ya..)
Sen yemedikleri için ödül verdin ama sonrasında bir küçük menü daha oluşturmuş :)ödül verdim neyi affedeyim
kızlar ya ben yatıyorum sabah iş var offf bastı beni yine pazartesi sendromu
yarın görüşmek üzere. kaçamaksız geceler dilerim
kızlar napıyorsunuz?
misafirlerim vardı baya yoruldum
kayrada mızmız bugün yemiyor
anası yemiceğine oğlum yemiyor
akşamım bir kase çorba
az menemen
bir kaşık makarna bir kase yoğurt
Ankaradayım.Bu arada tvde çok iğrenç bi şey var bugün diye bi kanalda kilo alan biri
Şu yüzme işi süper yaaİyi akşamlaaar.Bugün sebzeli pilav yemedim,sadece bir kase yoğurt yedim.Sonra da yine saat 8 de havuz, 2,5 saat yüzdüm,hemen gelir gelmez yazayım dedim.Kulaç ata ata michael phelps e benzeyeceğim (ben kim o kim).Yarın dersanem var,dersanede yemektense (bir yarım saatcik erken kalkmam gerek,ama sorun şu kiben derslerin genelde ortasına yetişen bir tipim.)Saati 6'ya kuracağım ki,7 buçukta kalkabileyim yoksa ayvayı yerim (kalorisi düşük olsa bari )
Kızlar nasılsınız bakalım : )))
aksam menumude yazayım :)
tavuk şiş 1 porsiyon mangal..
1 bardak ayran
Günaydın kızlarsabahın 8'inde kalktım çarşıdan gelir gelmez uyuyakalmışım bugün . dün yorgunlukla ne yaptığımın farkında değildim yanlışlıkla lenslerimi lavaboya döktüm kutunun içinde lens olduğunun farkında değildim neyseki süresi bitmek üzereydi. bugün göz doktorundan randevu aldım numara ilerlememiş. lens siparişi verdim bi de gözlük yaptırdım. diyetisyene de gittim 82.8 geldim geçen hafta 83.8'dim. 1 kg vermişim ama malesef bu hafta yağdan hiç gitmemiş doktor biraz daha fazla hareket önerdi trambolin olayını anlattım. hala gelmedi sen dene beğenirsen ben de alayım dedi hoşuna gitti
ben bir geçmişi okuyayım geliyorumbu arada fotolara yaptığınız güzel yorumlara çok teşekkürler
aramıza hoşgeldin spor salonu nasıl ben yazılayım dedim sonra gitmeye üşenirim diye hiç başlamadım
umarım çektin o mekikleri kızıyorum bak
Valla kaçamak falan yok ama 1 gram bile yağdan gitmemiş giden sudan gitmiş 1 kg kadarama ben 3 gündür wc ile buluşamadım inşallahhhhh incecik olcaz o fotoları da göstercem size sonra da nişan düğün bıktım artık yalnızlıktan
umarım çeker mekikleri
Elektrikler kesildiiiiibiraz ilkokul bahanesi gibi olacak ama kesildi yahu
Ben Hilal 18 yaşındayım Tuğba abla :) boyum 1.78 kilom 95 hedefim 75 :) Bayadır başlamak istiyorum diyete ama tam kesin karar verememiştim bi türlü ama sonunda karar verdim.Üniversite sınavı falan derken epeyce kilo aldım ama artık bahanem yok ne stres nede sınav.. =) üniversiteye yerleştim ve üniversitede kilolu olmak istemiyorum değil mi ama :)
bugünkü menümüde yazayım :)
Sabah; 5 zeytin
2 parmak kalınlığında su böreği
yarım yemek tabağı salata
3 dilim sucuk
2 yemek kaşığı yoğurt
3 bardak çay(1er tatlandırıcı)
Öğle dışarıdaydım alışveriş falan :)
Akşam; 1 adet haşlanmış tavuk butu
2 yemek kaşığı pilav
1 yemek tabağı salata
3 yemek kaşığı yoğurt
Şu anda çay içiyorum :)
Çayı yazmalıyı mıyım ki ? :)
Ay canım teşekkür ederiiiim,evlenince dibinden ayrılmamki başka odaya gerek yok :)))
Hoşgeldin canım,tanışma mesajını yazacağım yine :)
Öyle ya da böyle ekside çıktın mı,çıktın :)
Nerden giderse gitsin buda sana moral oldu mu,oldu :)
Trambolin gelince sen bu hevesle daha nasıl kilo vereceksin çok meark ediyorum.
Evlenecek birini bulmak kilo vermekten zor kız:) Diyette çenemizi tutuyoruzda evlilik aşamasında zor işte
:)
Yok canım ben bölünmeyecek dye biliyorum,
bu hafta izinli gibi bişey oldu herkes.
çok güzel olacak,çok çok çok
Kızlarda ekside çıkarsa tamamdır bu iş :)
Kuzenimi Selçuk'a yerleştirecem canım,özlemiştim okulumubahane ettim :)
O çayın içide neler var söyle bakim sen bana bi
Maşallahhhh canım
Bu azim varken hangi kilo dayanır,darısı başımıza :) spor konusunda örnek ol bize
Bir ara 2 saat spor yaıp üstüne 1-1,5 saat yürüyordum ne güzel yaaah şu sıcaklar
Maşallah canım ne güzel boyun var,manken gibi olursun valla
95 kilo çok fazla,güzellik bir yanada sağlığın için yapmalısın diyeti.
Üniversitede çok çekersin acısını,tombulken okuduğumdan biliyorum :) Abla sözü dinle :)
Ayrıca yeri gelmişkende tanıtayım kendimi,27 yaşındayım hala öğrenciyim:)
Mersindeyim,takım lideriyim.
Aramıza tekrar hoşgeldin diyorum,sağlıklı keyifli bol bol kilo vermeler
Senden beklediklerimiz takımına va diyetine bağlı kalman.
Hergün yediğini ,içtiğini,sporunu paylaşıp diğer arkadaşların menüsüne yapıyorsun.
Günde en az 5 paylaşım diyoruz ama ne kadar çok gelirsen o kadar çok motivasyon :)
2 hafta deneme süren var,bu süreyi kısaltıp uzatmak senin elinde tabi
Yediklerimide yazayım.
Kahvaltı
1 elma ve bağırsaklarıma fayda etsin diye bir erik, sonrasında maden suyu
ara
türk kahvesi
öğle
1 biber dolması-1 kase yoğurt
akşam
domates-salatalık-yeşil biberli zeytin salatası yanında çeyrek simit :)
ara
maden suyu
Merhaba kızlar bugün size yediklerimi yazayımm
sabahleyin kepek ekmekli sandwiç için de peynir ve domotes yşillk wardı
ara kivi
öğle yemeğini yine yiyemedim :S 3-4 saat spor salonnudaydım :S
aksam yemeği dana haşlama yarım dilim uno ekmek bol salata 1 bardak ayran
4. takımın azimli bayanları,hepinize günaydınnHayatımdan ekmeği bütünüyle çıkarma çalışmasına başladım bugün.Hazır geliveemişken yediklerimi sayayım
Sabah kahvaltıda:4 zeytin,4 peynir (hepsini toplayınca şu kibrit kutusu büyüklüğünde oluyor),Domates,salatalık ve semizotundan yapılmış salata
Ara öğünüm:kocaman 1 bardak süt,1 şeftali
şimdi de ne yesem diye düşünüyorum.
Günaydın kızlar yaa pazartesi sendromu yinecanım hiçbirşey yapmak istemiyor
canım biri 2,5 biri 3,25 numara solisyon olarak da alcon opti free express kullanıyorum çok da memnunumkaç numara lens kullanıyosun hangi marka alıyosun solüsyonun hangisi bende kullanıyorum yanma yapıyoda ondan sordum
çektim çektim çekerkende bol bol seni andımama hepsiniz aynı anda yapamadım.
ne simit mi bende alıcam hemen ayyyy kokusu geldi bide krem peynir allahım sesimi duy durdur beni offfff
geçmiş olsun canım neyin var?canım gel bide onu bana sor senben bugün hastaneye gidicem inşallah sorunsuz atlatırım .
kararlarını alkışlıyorumkızlar kendimle ilgili verdiğim kararlar
*hergün 2ltre su en az
*çay zaten sevmem içersem tek şeker ve çok açık
*çikolata şekerli bişiler tatlı yok
*hamur işi yok
*spor şart hemde her türlü
*bahane yok
*kola çok içtim ramazanda artık oda yok
*kahvaltım yine eskisi gibi yoğurtla olacak
*pazar günü nişanlım ne yemiş umrumda değil ben ızgara veya salata çorba yycem
*aldığım her besinin yağ oranına ve kalorisine bakıcam
*gece mutfağın önünden bile geçmiycem(nasıl olcaksa lavabo orada)
pişi kızartma patetes kızartmaa olmadı amaaaa 150 mekik alalım hemen bir daha olmasıngeçmişe dönmek çok zor oldu offf hepsine bakamadım kusura bakmayın bugün hastaneye gidicem bundan sonra nişanlım aradığında ayakta konuşucam arka tarafa gidicem onunla konuşana kadar yürüycem
dün sabah
4 pişi ama minicik ilk kez yapmaya çalıştı yengem olmadı
2kbrit kutusu kadar keçi peyniri
5 dilim kabuksuz domates
8 zeytin (çok severim)
1bardak 2 şekerli çay
öğlen
4ızgara köfte
azcık patates kızartma
acı kırmızı biber sos
şu yuvarlak minik ekmekler varya rol ekmekmı ne onun yarısı
meyve suyu
akşam
bişi yemedim hatta görümcem profiterol yapmış onuda yemedim
dün çok yürüdüm ben puff
canım biri 2,5 biri 3,25 numara solisyon olarak da alcon opti free express kullanıyorum çok da memnunum
aferin çekecen tabi yemeseydin
kahvaltıda yarım simit yiyebilirsin tabi krem peynir yok beyaz peynir yanında
geçmiş olsun canım neyin var?
kararlarını alkışlıyorum
pişi kızartma patetes kızartmaa olmadı amaaaa 150 mekik alalım hemen bir daha olmasın
pişi sonuçta o yağın içine girdi mi girdi sen de 4 tane yedin mi yedin tamamdır 150 mekikhemen açıklama getirmek istiyorum patates kızartması değil fırında yapılmış ama çıtır çıtıtr olmuş evet pişilerde 5x5 büyüklüğünde küçücük yapmış olmadı ki zaten yiyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?