Ankara'da sıcak,yokuşları yürüyerek gez işte :)
Kızlarrr nerdesinizzzzzzz uyanın artıkkkkkkkkkkkk
hayırlı uğurlu olsun canım tebrik ederim senielektrik kesildi derken bahaneye bak şaka şaka bizimde evde sular kesilince bende gelemedim pazar günü
herşeyi yaz gitsin boşver şekere dikkat ediyoruz anlaşılan
yokuş buldun mu çık valla iyi kalori yaktırır normal yürümeye göre.Çok şükür bzm aradığımız yerde yokuş yok düz yol yetiyor fazlasıyla :) Yokuş bulursamda çıkarım Ankara da çok aslında :)
Eylülcüm bu hafta etap birinciliği hedefliyoruz o yüzden biraz sıkmamız lazımOFFFF offff allahım neydi günahım ya
Günde 10 taneye kadar zararı yok 10 taneden fazlası zarar benim dayım da doktor o da vermişti bi ara bana ama 10 taneden fazla içme dedi.Teşekkür ederim :) Su muYok,sular kesilince gelirim ben :)
Tamam yazıyorum :) 3 kaşıktan 1,5 a indirdim ilk başta şimdi 1 tatlandırıcıDayım doktor o hep kullanıyor.Normalde şeker hastaları falan kullanıyor ama zararı yok dedi kendi verdi
yokuş buldun mu çık valla iyi kalori yaktırır normal yürümeye göre.
Eylülcüm bu hafta etap birinciliği hedefliyoruz o yüzden biraz sıkmamız lazım
sabah sabah nasıl tavuk yedin ay ben hayatta yiyememGünaydınlaaar herkese :)
Kalkınca: 1 bardak süt
Kahvaltı: Salata (1 közlenmiş kırmızı biber+1 yeşil biber+1 domates+Biraz haşlanmış tavuk eti)
Yarım kase yoğurt
2 bardak çay (1er tatlandırıcı)
Günde 10 taneye kadar zararı yok 10 taneden fazlası zarar benim dayım da doktor o da vermişti bi ara bana ama 10 taneden fazla içme dedi.
sabah sabah nasıl tavuk yedin ay ben hayatta yiyemem
ama menü güzel yine de diyet standartlarına uygunalkışlıyorum iyi gidiyorsun
süpersin bu hafta kesin listedesin o halde kuzu da onaylarsaBen her şey yerim :) Dün gece annem sordu ne yiyeceksin kahvaltıda diye o zaman canım çekti ondan birazcıkta
Teşekkür ederim bende bazen şaşırıyorum doyduğumaKeşke öncedende yemeseymişim :S Neyse geçti artık..
Bu arada sabah tartıldım 1,5 kilo vermişim 3-4 günde :)
Hoşgeldinnnn mesaj sayım bilgilerini alalımGünaydın kızlaaaar,
geçmişe dalıp geliyorum
bugün yarın sayım bende çarşamba bildirecem. çarşamba perşembe de sen say olmaz mıHoş geldin evet sayımları alalım ama ben bu sefer saymıyorum neden çünki ben pazar günleri olmuyorum çok fazla paylaşım olmuş vuuuuuuu
iyi yolculuklar canımYolcu yolunda gerek,ben gidiyorum :) Akşam görüşmek üzere...İyi günler herkese :)
bugün yarın sayım bende çarşamba bildirecem. çarşamba perşembe de sen say olmaz mıaslında çrş - prş ebrugül'ündü ama gelmez oldu
Bugünün sayımı sayfa 5823 ten benim 00:01 de yazdığım mesajla başlıyor, tam vaktinde yazmışım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?