Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Teşekkür ederim :) Su mu Yok,sular kesilince gelirim ben :)

Tamam yazıyorum :) 3 kaşıktan 1,5 a indirdim ilk başta şimdi 1 tatlandırıcı Dayım doktor o hep kullanıyor.Normalde şeker hastaları falan kullanıyor ama zararı yok dedi kendi verdi

Çok şükür bzm aradığımız yerde yokuş yok düz yol yetiyor fazlasıyla :) Yokuş bulursamda çıkarım Ankara da çok aslında :)
yokuş buldun mu çık valla iyi kalori yaktırır normal yürümeye göre.

OFFFF offff allahım neydi günahım ya
Eylülcüm bu hafta etap birinciliği hedefliyoruz o yüzden biraz sıkmamız lazım

Günaydınlaaar herkese :)

Kalkınca: 1 bardak süt

Kahvaltı: Salata (1 közlenmiş kırmızı biber+1 yeşil biber+1 domates+Biraz haşlanmış tavuk eti)
Yarım kase yoğurt
2 bardak çay (1er tatlandırıcı)

Günde 10 taneye kadar zararı yok 10 taneden fazlası zarar benim dayım da doktor o da vermişti bi ara bana ama 10 taneden fazla içme dedi.

sabah sabah nasıl tavuk yedin ay ben hayatta yiyemem

ama menü güzel yine de diyet standartlarına uygun alkışlıyorum iyi gidiyorsun

sabah sabah nasıl tavuk yedin ay ben hayatta yiyemem

ama menü güzel yine de diyet standartlarına uygun alkışlıyorum iyi gidiyorsun

Ben her şey yerim :) Dün gece annem sordu ne yiyeceksin kahvaltıda diye o zaman canım çekti ondan birazcıkta

Teşekkür ederim bende bazen şaşırıyorum doyduğuma Keşke öncedende yemeseymişim :S Neyse geçti artık..

Bu arada sabah tartıldım 1,5 kilo vermişim 3-4 günde :)

süpersin bu hafta kesin listedesin o halde kuzu da onaylarsa devam edelim cuma birinci olcaz bu gidişle

Hoş geldin evet sayımları alalım ama ben bu sefer saymıyorum neden çünki ben pazar günleri olmuyorum çok fazla paylaşım olmuş vuuuuuuu

Hoş geldin evet sayımları alalım ama ben bu sefer saymıyorum neden çünki ben pazar günleri olmuyorum çok fazla paylaşım olmuş vuuuuuuu
bugün yarın sayım bende çarşamba bildirecem. çarşamba perşembe de sen say olmaz mı aslında çrş - prş ebrugül'ündü ama gelmez oldu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…