tamam canım çarşamba o sayfadan başlayarak bildirecem. kilo durumun ne alemde tartıl bi ya ben merak ettim vallaBugünün sayımı sayfa 5823 ten benim 00:01 de yazdığım mesajla başlıyor, tam vaktinde yazmışım :)
ben sana ne demiştim ölüm bile yeter demiştim dimiCuma-cumartesi-pazar paylaşım sayıları
kuzu 75
tubiş 47
all_ız_ell 34
tfneyll 21
ebrugül 16
pinkpink 12
mutsuzmutlu10
çiğdem 6
canım ismim emel öncelikle,
düğünlerimiz bitti şükür rahatım artık
ama ben kayınvalidemlerle altlı üstlü oturuyorum oyüzden ne gelenim gidenim ne misafirim bitiyor
koştur babam koştur, erimiyorum da hayret bişey :)
azcık dondurma yedim ben
iyigeceler herkese..
Pazartesi evde yatmakda bir başka güzel oluyor canıııımGünaydın kızlar yaa pazartesi sendromu yinecanım hiçbirşey yapmak istemiyor
Hayırdırcanım gel bide onu bana sor senben bugün hastaneye gidicem inşallah sorunsuz atlatırım .
Hadi bakalım,uygulamada görelimkızlar kendimle ilgili verdiğim kararlar
*hergün 2ltre su en az
*çay zaten sevmem içersem tek şeker ve çok açık
*çikolata şekerli bişiler tatlı yok
*hamur işi yok
*spor şart hemde her türlü
*bahane yok
*kola çok içtim ramazanda artık oda yok
*kahvaltım yine eskisi gibi yoğurtla olacak
*pazar günü nişanlım ne yemiş umrumda değil ben ızgara veya salata çorba yycem
*aldığım her besinin yağ oranına ve kalorisine bakıcam
*gece mutfağın önünden bile geçmiycem(nasıl olcaksa lavabo orada)
Bak bak bak,cezayı hakediyorsun,geçmişe dönmek çok zor oldu offf hepsine bakamadım kusura bakmayın bugün hastaneye gidicem bundan sonra nişanlım aradığında ayakta konuşucam arka tarafa gidicem onunla konuşana kadar yürüycem
dün sabah
4 pişi ama minicik ilk kez yapmaya çalıştı yengem olmadı
2kbrit kutusu kadar keçi peyniri
5 dilim kabuksuz domates
8 zeytin (çok severim)
1bardak 2 şekerli çay
öğlen
4ızgara köfte
azcık patates kızartma
acı kırmızı biber sos
şu yuvarlak minik ekmekler varya rol ekmekmı ne onun yarısı
meyve suyu
akşam
bişi yemedim hatta görümcem profiterol yapmış onuda yemedim
dün çok yürüdüm ben puff
hemen açıklama getirmek istiyorum patates kızartması değil fırında yapılmış ama çıtır çıtıtr olmuş evet pişilerde 5x5 büyüklüğünde küçücük yapmış olmadı ki zaten yiyemedim
Evet canım maşallah,ine çıka mahvediyor insanı.Çok şükür bzm aradığımız yerde yokuş yok düz yol yetiyor fazlasıyla :) Yokuş bulursamda çıkarım Ankara da çok aslında :)
Ben o tatlandırıcı konusuna bi ikna olamadım ya,her kafadan bir ses çıktı. Ben aldığımı kullanmadım,bıraktım :26:Teşekkür ederim :) Su muYok,sular kesilince gelirim ben :)
Tamam yazıyorum :) 3 kaşıktan 1,5 a indirdim ilk başta şimdi 1 tatlandırıcıDayım doktor o hep kullanıyor.Normalde şeker hastaları falan kullanıyor ama zararı yok dedi kendi verdi
Kız sabah sabah tavuk mu yediiiinGünaydınlaaar herkese :)
Kalkınca: 1 bardak süt
Kahvaltı: Salata (1 közlenmiş kırmızı biber+1 yeşil biber+1 domates+Biraz haşlanmış tavuk eti)
Yarım kase yoğurt
2 bardak çay (1er tatlandırıcı)
Ben her şey yerim :) Dün gece annem sordu ne yiyeceksin kahvaltıda diye o zaman canım çekti ondan birazcıkta
Teşekkür ederim bende bazen şaşırıyorum doyduğumaKeşke öncedende yemeseymişim :S Neyse geçti artık..
Bu arada sabah tartıldım 1,5 kilo vermişim 3-4 günde :)
kuzuuu bana nispet yapıyorsun ama senin çalışacağın günler de gelecek unutmaTatlım öyleyse daah sık uğra buraya,madem düğünler bitti :)
Katılımın çok az
Pazartesi evde yatmakda bir başka güzel oluyor canıııım
Bak bak bak,cezayı hakediyorsun,
kuşum senin vermen gereken kilo çok azkaldı o yüzden vermende zorlaştı. Çok daha sıkı tutman lazım biliyor musun?
Valla olmuş ya da olmamış mideye indirmişsin,güzel olmadı diye vücudun kabul etmemezlik yapıyor mu :)
Çek cezanı :)
Ben 71'e düşmüştüm geri kilo aldım ya en büyük nedeni kolaydı, light içiyordum ama yine de kilo almaya devam ettim. demekki neymişşş tatlandırıcının fazlası da kilo aldırıyormuş.Ben o tatlandırıcı konusuna bi ikna olamadım ya,her kafadan bir ses çıktı. Ben aldığımı kullanmadım,bıraktım :26:
kuzuuu bana nispet yapıyorsun ama senin çalışacağın günler de gelecek unutmaTatlım öyleyse daah sık uğra buraya,madem düğünler bitti :)
Katılımın çok az
Pazartesi evde yatmakda bir başka güzel oluyor canıııım
Bak bak bak,cezayı hakediyorsun,
kuşum senin vermen gereken kilo çok azkaldı o yüzden vermende zorlaştı. Çok daha sıkı tutman lazım biliyor musun?
Valla olmuş ya da olmamış mideye indirmişsin,güzel olmadı diye vücudun kabul etmemezlik yapıyor mu :)
Çek cezanı :)
Ben 71'e düşmüştüm geri kilo aldım ya en büyük nedeni kolaydı, light içiyordum ama yine de kilo almaya devam ettim. demekki neymişşş tatlandırıcının fazlası da kilo aldırıyormuş.Ben o tatlandırıcı konusuna bi ikna olamadım ya,her kafadan bir ses çıktı. Ben aldığımı kullanmadım,bıraktım :26:
Nereye kız,geçmişi okurken kaçırdığım bişey mi oldu?Yolcu yolunda gerek,ben gidiyorum :) Akşam görüşmek üzere...İyi günler herkese :)
Katılımı çok iyi hakikaten ama ne zaman gelmişti gün olarak,dur bi listeye bakayım.süpersin bu hafta kesin listedesin o halde kuzu da onaylarsadevam edelim cuma birinci olcaz bu gidişle
Senin mazeretini biliyoruz hayatımHoş geldin evet sayımları alalım ama ben bu sefer saymıyorum neden çünki ben pazar günleri olmuyorum çok fazla paylaşım olmuş vuuuuuuu
Ne oldu şimdi ebrugül'e ?bugün yarın sayım bende çarşamba bildirecem. çarşamba perşembe de sen say olmaz mıaslında çrş - prş ebrugül'ündü ama gelmez oldu
Nereye gitti bu kuzu?iyi yolculuklar canım
Vay meraklı seni :)kim ne kadar yazmış söle hadi kuzu
Ya içim kurudu tubiş,bu bağırsak olayına çözmeden tartı yasak bana:) Canımı sıkmayım şimdi.tamam canım çarşamba o sayfadan başlayarak bildirecem. kilo durumun ne alemde tartıl bi ya ben merak ettim valla
ben sana ne demiştim ölüm bile yeter demiştim dimibu ölü halim ki cuma yoktum nişandaydım
kuzuuu bana nispet yapıyorsun ama senin çalışacağın günler de gelecek unutmaevet mutsuzmutluyu daha sık görmek istiyoruz.
kuzumm söyle Eylül'e çeksin cezasını 150 mekik verdim böyle yemeye devam ederse 7/24 spor yapacak
Ben 71'e düşmüştüm geri kilo aldım ya en büyük nedeni kolaydı, light içiyordum ama yine de kilo almaya devam ettim. demekki neymişşş tatlandırıcının fazlası da kilo aldırıyormuş.
Nereye kız,geçmişi okurken kaçırdığım bişey mi oldu?
Katılımı çok iyi hakikaten ama ne zaman gelmişti gün olarak,dur bi listeye bakayım.
Senin mazeretini biliyoruz hayatım
Diğer günler tek başına bir takımsın maşallah :)
Ne oldu şimdi ebrugül'e ?
Gayette istekli görünüyordu,bir sıkıntısı mı oldu acaba? Bekleyelim bakalım.
Bir daha gelmek istemeyenlerinde gelip beklemeyin demesi lazım aslında ama neyse.
Nereye gitti bu kuzu?
Vay meraklı seni :)
Ya içim kurudu tubiş,bu bağırsak olayına çözmeden tartı yasak bana:) Canımı sıkmayım şimdi.
Maşallah maşallah,senin ölün kadar olsa diğerleri takım canlanacak.
Düğüne gidecekti sanırım kuzum ama nereye unuttum.Nereye kız,geçmişi okurken kaçırdığım bişey mi oldu?
Katılımı çok iyi hakikaten ama ne zaman gelmişti gün olarak,dur bi listeye bakayım.
Senin mazeretini biliyoruz hayatım
Diğer günler tek başına bir takımsın maşallah :)
Ne oldu şimdi ebrugül'e ?
Gayette istekli görünüyordu,bir sıkıntısı mı oldu acaba? Bekleyelim bakalım.
Bir daha gelmek istemeyenlerinde gelip beklemeyin demesi lazım aslında ama neyse.
Nereye gitti bu kuzu?
Vay meraklı seni :)
Ya içim kurudu tubiş,bu bağırsak olayına çözmeden tartı yasak bana:) Canımı sıkmayım şimdi.
Maşallah maşallah,senin ölün kadar olsa diğerleri takım canlanacak.
hahahaha koptum kız güldürme işyerinde rezil oluyorumevet çok merak etmiştim cuma tam cumartesi yarım gün pazar yok iyi yine anca bu kadar neyse artık cezamıda çekiyorum yahu. çek 1 çek2 çek tubaaaaaaa görürsün sen çek 50 allahım canım yandı saçını kesicem tubiş diye diye çektim evet hahahah
ayy çok geçmiş olsun umarım ameliyata gerek kalmaz. inşallah egzersiz verir doktorhastaneye gidicem dedim sebebini söylemedim değil mi?omurgam eğri ama neden bilmiyorum belim çok ağtıyo ben fark etmiştim zaten 3 gece önce acile gittim doktor farklı bir sebebpten dolayı ağrı beline vuruyodur dedi bnde yok belim eğri dedim oda film çektirdi baktı adam şaşırdı nasıl anladın eğri olduğunu dedi omurga cerrahisine gözükmem gerekiyomuş eğriliğe göre ya ameliyat ya korse ve egzersiz ile çözüm bulunacak
Hoşgeldin. Kahvaltı güzel :52 çocuklar okul çağına geldiğinde dertleri daha fazla büyür, ben 25 yaşındayım annem hala şikayetçi hiç derdim bitmiyomuş ne yapıyosammerhaba herkese,
yine yorucu bir haftasonuydu. çocuklar büyüdükçe başetmesi daha da zorlaşıyor. zaman çabucak geçsede şöle 4-5 yaşlarına gelse.
sabah kahvaltım.
domates, biber peynir, 2 dilim kepek ekmeği şekersiz çay,
ara öğün yapmadım..
birazdan yemeğe çıkıcam. taze fasulye, yoğurt yiyecem.
müşterinin biri bir kutu baklava getirmiş. herkes yumuldu. yemicem yemicem yemicem... ama canım çok istiyor.
yemek yiyim. sonra geçmişe bakayım. gelicem birazdan..
Tubişin suçumu şekerim,yediklerinin cezasını çekiyorsun.evet çok merak etmiştim cuma tam cumartesi yarım gün pazar yok iyi yine anca bu kadar neyse artık cezamıda çekiyorum yahu. çek 1 çek2 çek tubaaaaaaa görürsün sen çek 50 allahım canım yandı saçını kesicem tubiş diye diye çektim evet hahahah
Yok canım artı değilim onu biliyorumDüğüne gidecekti sanırım kuzum ama nereye unuttum.
Ebrugül katılır inşallah çünkü istekli görünüyordu gerçekten.
Ayyy kuzu valla çok merak ettim + görünürsen bu hafta yandık hepimiz - olmalıyız birinci olalım motivasyonumuz artsınnnkayısı ye su iç sabah aç karna
Konuşurlar insan zamanla daha çok alışıyormuş bunu farkettim
Geçmiş olsun canım,yana doğru bir eğrlik mi var? annemdede oluyor zaman zaman ,disk kaymasıymış. Ama yatarak geçiyor sadece.hastaneye gidicem dedim sebebini söylemedim değil mi?omurgam eğri ama neden bilmiyorum belim çok ağtıyo ben fark etmiştim zaten 3 gece önce acile gittim doktor farklı bir sebebpten dolayı ağrı beline vuruyodur dedi bnde yok belim eğri dedim oda film çektirdi baktı adam şaşırdı nasıl anladın eğri olduğunu dedi omurga cerrahisine gözükmem gerekiyomuş eğriliğe göre ya ameliyat ya korse ve egzersiz ile çözüm bulunacak
merhaba herkese,
yine yorucu bir haftasonuydu. çocuklar büyüdükçe başetmesi daha da zorlaşıyor. zaman çabucak geçsede şöle 4-5 yaşlarına gelse.
sabah kahvaltım.
domates, biber peynir, 2 dilim kepek ekmeği şekersiz çay,
ara öğün yapmadım..
birazdan yemeğe çıkıcam. taze fasulye, yoğurt yiyecem.
müşterinin biri bir kutu baklava getirmiş. herkes yumuldu. yemicem yemicem yemicem... ama canım çok istiyor.
yemek yiyim. sonra geçmişe bakayım. gelicem birazdan..
Sabah aç karna 2 kayısı + 1 - 2 bardak su. 30 dk içinde şişlik falan kalmıcak bak gör yarın sabah deneTubişin suçumu şekerim,yediklerinin cezasını çekiyorsun.
Yok canım artı değilim onu biliyorum
Zaten 66,9 olmuştum bi ara :)
Yoğurduma keten tohumu atayım diyorum unutuyorum sürekli
Kayısılı çay yapayım bide :)
Sabah aç karna 2 kayısı + 1 - 2 bardak su. 30 dk içinde şişlik falan kalmıcak bak gör yarın sabah dene
bırak saysın sövsün sonra dua edecek tubişe
bu arada bugünkü menüm:
sabah kalkınca: 1 ceviz + 1 bardak su
kahvaltı: 1 dilim kızarmış light ekmek + 1 bardak yarım yağlı süt. (ayyy light ekmeği kızartınca tadı simitten güzel oluyountad marka alıyorum tadı diğerlerine göre daha güzel diye)
ara: 1 avuç leblebi
öğle: 4 kaşık kabak yemeği + 3 kaşık yoğurt + 1 dilim light ekmek. şimdilik bu kadar.
9lu zayıflama çayı iç bana iyi geldi hem sinameki gibi değil sadece yumuşatıyor bağırsakları. zaten sinameki yok içinde.Kayısı bende pek işe yaramıyor canım,bi ara sabah ilk işim kayısı yemekti. Alıştı herhalde artık kandıramıyorum kayısıyla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?