hastaneye gidicem dedim sebebini söylemedim değil mi?omurgam eğri ama neden bilmiyorum belim çok ağtıyo ben fark etmiştim zaten 3 gece önce acile gittim doktor farklı bir sebebpten dolayı ağrı beline vuruyodur dedi bnde yok belim eğri dedim oda film çektirdi baktı adam şaşırdı nasıl anladın eğri olduğunu dedi omurga cerrahisine gözükmem gerekiyomuş eğriliğe göre ya ameliyat ya korse ve egzersiz ile çözüm bulunacak
Hoşgeldin. Kahvaltı güzel :52 çocuklar okul çağına geldiğinde dertleri daha fazla büyür, ben 25 yaşındayım annem hala şikayetçi hiç derdim bitmiyomuş ne yapıyosam
afiyet olsun sana şimdiden, gelince görüşürüz
Kayısı bende pek işe yaramıyor canım,bi ara sabah ilk işim kayısı yemekti. Alıştı herhalde artık kandıramıyorum kayısıyla :)
her zaman aramızda görmek isteriz senihaftasonu giremiyorum ben nette. bilgisayarımızı çocuklar bozduktan sonra neti kapattırmıştık. yani evde internet yok. hafta için çalıştığım saatlerde burada olabiliyorum.
böyle bir grup içinde olmak için istekliyim evet. hem zayıflamam gerekiyor. hem de bazen bulunduğum ortamdan uzaklaşmaya ihtiyacım oluyor. buraya bişiler yazmak hoşuma gidiyor.
öyle düşünme canım ne kadar yorarsa yorsun senden bir parça ve dünyanın en büyük mutluluğu bence.ya benim için şöyle acıkdığında kendisi yesin kendi kendini oyalasın yeter valla..
hiç kendime ayıracak zamanım kalmıyor. ve sanırım yavaş yavaş depresyona giriyorum.
her zaman aramızda görmek isteriz seni
öyle düşünme canım ne kadar yorarsa yorsun senden bir parça ve dünyanın en büyük mutluluğu bence.
geçmiş olsun canım, inşallah çabucak geçerhastaneye gidicem dedim sebebini söylemedim değil mi?omurgam eğri ama neden bilmiyorum belim çok ağtıyo ben fark etmiştim zaten 3 gece önce acile gittim doktor farklı bir sebebpten dolayı ağrı beline vuruyodur dedi bnde yok belim eğri dedim oda film çektirdi baktı adam şaşırdı nasıl anladın eğri olduğunu dedi omurga cerrahisine gözükmem gerekiyomuş eğriliğe göre ya ameliyat ya korse ve egzersiz ile çözüm bulunacak
menün çok güzel, çocukların kaç yaşında, benimde 3 yaşında oğlum var , çook yoruyor gerçektenmerhaba herkese,
yine yorucu bir haftasonuydu. çocuklar büyüdükçe başetmesi daha da zorlaşıyor. zaman çabucak geçsede şöle 4-5 yaşlarına gelse.
sabah kahvaltım.
domates, biber peynir, 2 dilim kepek ekmeği şekersiz çay,
ara öğün yapmadım..
birazdan yemeğe çıkıcam. taze fasulye, yoğurt yiyecem.
müşterinin biri bir kutu baklava getirmiş. herkes yumuldu. yemicem yemicem yemicem... ama canım çok istiyor.
yemek yiyim. sonra geçmişe bakayım. gelicem birazdan..
gayet güzel canım, yalnız çok fena leblebi çekti canım sayende ,kocişe aldırayımSabah aç karna 2 kayısı + 1 - 2 bardak su. 30 dk içinde şişlik falan kalmıcak bak gör yarın sabah dene
bırak saysın sövsün sonra dua edecek tubişe
bu arada bugünkü menüm:
sabah kalkınca: 1 ceviz + 1 bardak su
kahvaltı: 1 dilim kızarmış light ekmek + 1 bardak yarım yağlı süt. (ayyy light ekmeği kızartınca tadı simitten güzel oluyountad marka alıyorum tadı diğerlerine göre daha güzel diye)
ara: 1 avuç leblebi
öğle: 4 kaşık kabak yemeği + 3 kaşık yoğurt + 1 dilim light ekmek. şimdilik bu kadar.
geçmiş olsun canım, inşallah çabucak geçer
menün çok güzel, çocukların kaç yaşında, benimde 3 yaşında oğlum var , çook yoruyor gerçekten
gayet güzel canım, yalnız çok fena leblebi çekti canım sayende ,kocişe aldırayım
naber kızlar , herkesler iyimi?
kaptanım canım, benim sabahım dokuzda başlıyor ama anca gelebildim temizlik kahvaltı çamaşır falan filan
elimden geldiğince aktif olmaya çalışıyorum
sarı leblebi al daha tok tutuyorgeçmiş olsun canım, inşallah çabucak geçer
menün çok güzel, çocukların kaç yaşında, benimde 3 yaşında oğlum var , çook yoruyor gerçekten
gayet güzel canım, yalnız çok fena leblebi çekti canım sayende ,kocişe aldırayım
naber kızlar , herkesler iyimi?
kaptanım canım, benim sabahım dokuzda başlıyor ama anca gelebildim temizlik kahvaltı çamaşır falan filan
elimden geldiğince aktif olmaya çalışıyorum
ikiz bakmak zordur ama büyüyünce ne güzel bir taşla iki kuş20 aylıklar daha bir kız bir erkek ikizler..
ikiz bakmak zordur ama büyüyünce ne güzel bir taşla iki kuş
Allah yarımcın olsun canım ozaman, Allahım hep iyi günlerini göstersin evlatlarımızın çok zor ama bir gülüşü herşeye bedel20 aylıklar daha bir kız bir erkek ikizler..
tamam tubişimsarı leblebi al daha tok tutuyorbir avuçtan fazla da yeme.
ay iyiyiz valla pazartesi biterse hafta bitcek inşallah
ayyy kısırrrrrrrrrrrrrrrr bayılırımmenümüde yazayım
sabah domates salatalık bir dilim ekmek beyaz peynir çay
ara az dondurma , (çok temizlik yaptım sıcakta valla iyi geldi)
öğle bir kase çorba , yarım şeftali, çorba şehriyeli olduğu için ekmek yemedim
kısır yapıcam ama yağsız bulgur ve yeşillik
varmı diyet kısır isteyen???
ayyy kısırrrrrrrrrrrrrrrr bayılırımyağsız yersen 4-5 kaşık yiyebilirsin
4-5 kaşık tabağa alın fazlasını da dağıtın yağ döküpama o kısırda öle 4-5 kaşıkla kalmıyor ya. bende bayılırım kısıra ve 4-5 kaşık ile kalamayacağımı bildiğim için yapmıyorum. hele bir de nar ekşisi varsa off off..
Ben niye oldum olası sevemedim ki şı kısırı yahuu.Bana verin bol acılı çiğ köfte ve marul,tamamdır4-5 kaşık tabağa alın fazlasını da dağıtın yağ döküpböylece fazla yeme ihtimaliniz olmaz yanına da bol domates salatalık haşlanmış lahana ohh mis gibi diyet yemeği
etsiz ve yağsız olursa çiğ köfte de yiyebilirsin ama ondan da 5-6 tane maxBen niye oldum olası sevemedim ki şı kısırı yahuu.Bana verin bol acılı çiğ köfte ve marul,tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?