Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

haftasonu giremiyorum ben nette. bilgisayarımızı çocuklar bozduktan sonra neti kapattırmıştık. yani evde internet yok. hafta için çalıştığım saatlerde burada olabiliyorum.

böyle bir grup içinde olmak için istekliyim evet. hem zayıflamam gerekiyor. hem de bazen bulunduğum ortamdan uzaklaşmaya ihtiyacım oluyor. buraya bişiler yazmak hoşuma gidiyor.

çok geçmiş olsun. omurga eğriliği ciddi bişi. bence tedavini erteleme sakın..

ya benim için şöyle acıkdığında kendisi yesin kendi kendini oyalasın yeter valla..
hiç kendime ayıracak zamanım kalmıyor. ve sanırım yavaş yavaş depresyona giriyorum.

her zaman aramızda görmek isteriz seni

ya benim için şöyle acıkdığında kendisi yesin kendi kendini oyalasın yeter valla..
hiç kendime ayıracak zamanım kalmıyor. ve sanırım yavaş yavaş depresyona giriyorum.
öyle düşünme canım ne kadar yorarsa yorsun senden bir parça ve dünyanın en büyük mutluluğu bence.

geçmiş olsun canım, inşallah çabucak geçer

menün çok güzel, çocukların kaç yaşında, benimde 3 yaşında oğlum var , çook yoruyor gerçekten

gayet güzel canım, yalnız çok fena leblebi çekti canım sayende ,kocişe aldırayım

naber kızlar , herkesler iyimi?
kaptanım canım, benim sabahım dokuzda başlıyor ama anca gelebildim temizlik kahvaltı çamaşır falan filan
elimden geldiğince aktif olmaya çalışıyorum

20 aylıklar daha bir kız bir erkek ikizler..

sarı leblebi al daha tok tutuyor bir avuçtan fazla da yeme.

ay iyiyiz valla pazartesi biterse hafta bitcek inşallah

bende beşi bir yerde çayımı yaptım bir litre içine biraz elma sirkesi sıkıyorum göz kararı şişeyle
daha etkili oluyor
bayramdan önce 79,8 çıkmıştım
bu sabah 80,4 çıktı niye bilmem
bu hafta toparlamam lazım
yediklerime çok dikkat etmeliyim

20 aylıklar daha bir kız bir erkek ikizler..
Allah yarımcın olsun canım ozaman, Allahım hep iyi günlerini göstersin evlatlarımızın çok zor ama bir gülüşü herşeye bedel

sarı leblebi al daha tok tutuyor bir avuçtan fazla da yeme.

ay iyiyiz valla pazartesi biterse hafta bitcek inşallah
tamam tubişim

az sonra 100 mekik çekicem
akşamüstüde kayrayı bisikletle parka çıkarcam bende peşinde koşucam en süper spor :)

menümüde yazayım
sabah domates salatalık bir dilim ekmek beyaz peynir çay

ara az dondurma , (çok temizlik yaptım sıcakta valla iyi geldi)

öğle bir kase çorba , yarım şeftali, çorba şehriyeli olduğu için ekmek yemedim

kısır yapıcam ama yağsız bulgur ve yeşillik
varmı diyet kısır isteyen???

ayyy kısırrrrrrrrrrrrrrrr bayılırım yağsız yersen 4-5 kaşık yiyebilirsin

Hepinize merhabaa.dün gece tartıya çıktım utanmasam zafer dansı yapacaktım 66 gösterdi ibre.Tabi bu sabah çıktığımda 66-67 arası oynadı ve ben hala bir elektronik tartı edinemedim eski usül gidiyoruz bakalım Ya zuzu abla (adının mine olduğunu biliyorum da valla aklımda öyle kaldın hem zuzu abla da fena değilmiş ) cidden havuz tam bir nimet annem dönüp dönüp ne kadar zayıfladın diyor.Hem de havuza girmeye başlayalı 1 hafta mı ne oldu.1 haftada bu kadar etki gösterdiyse 2-3 hafta daha yüzeceğim,sonra havuz kapanacak.Anneme trambolin meselesini bi daha açtım,(tubişi kıskandım ya ondan )ikna çalışmalarına devam ediyorum.Diyorum ki kışın yüzemeyeceğim yine şişeceğim bana trambolin aaaal şeklinde yalvarıyorum bakacağız duruma.Bugün havuz kapalı ben de telafi amaçlı dans ve yürüyüşük ekleyeceğim programıma,bir de akşam mekiklerimi düz 100 ters 20 ye çıkartacağım (hepsini birden yapmıyorum ara ara yapıyorum).Bu havuz işi iyi oldu ama

ama o kısırda öle 4-5 kaşıkla kalmıyor ya. bende bayılırım kısıra ve 4-5 kaşık ile kalamayacağımı bildiğim için yapmıyorum. hele bir de nar ekşisi varsa off off..
4-5 kaşık tabağa alın fazlasını da dağıtın yağ döküp böylece fazla yeme ihtimaliniz olmaz yanına da bol domates salatalık haşlanmış lahana ohh mis gibi diyet yemeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…