sütü şimdi içersen 5.30 gibi yemek ye 4 öğün mü yicenKimse yapmıyor ki yiyelimHa gelmişken menümü de yazayım
Sabah kahvaltıda:4 zeytin,kibrit kutusu büyüklüğünde peynir,yarım bursa domatesi ve biraz nane
dersanede bir çamlıca gazoz
öğle:ben dersaneden geldiğimde bizimkiler yeni kalkmış oluyorlar,o yüzden kahvaltıda yediklerimin aynısını yedim.
şimdi de bir bardak süt içeceğim (fena alıştım şu süte,küçükken annem döve döve içirirdi) saat 3,30 gibi son bir yemek faslı yapacağım,internetten hem leziz hem hafif bir diyet yemeği arıyorum.
Kör yusuf nerdeydi ? Adını çok duyuyorum :)9lu zayıflama çayı iç bana iyi geldi hem sinameki gibi değil sadece yumuşatıyor bağırsakları. zaten sinameki yok içinde.
Mersine gelirsen köryusuftan al o doğru bitkileri veriyor sahteleri çıkmış çünkü.
Sendede tfneyll gibi bir durum var öyleyse,oda sadece işteyken giriyor ama yokluğunun acısını çıakrıyor maşallah.haftasonu giremiyorum ben nette. bilgisayarımızı çocuklar bozduktan sonra neti kapattırmıştık. yani evde internet yok. hafta için çalıştığım saatlerde burada olabiliyorum.
böyle bir grup içinde olmak için istekliyim evet. hem zayıflamam gerekiyor. hem de bazen bulunduğum ortamdan uzaklaşmaya ihtiyacım oluyor. buraya bişiler yazmak hoşuma gidiyor.
Aynen bencede ama az önce yine yoğurdumu ketensiz yedm,unutuyoruuumbu duruma keten tohumu bir bir bence..
Ne güzel yaa nasıl imreniyorum bir bilsen20 aylıklar daha bir kız bir erkek ikizler..
Aaaaaabende beşi bir yerde çayımı yaptım bir litre içine biraz elma sirkesi sıkıyorum göz kararı şişeyle
daha etkili oluyor
bayramdan önce 79,8 çıkmıştım
bu sabah 80,4 çıktı niye bilmem
bu hafta toparlamam lazım
yediklerime çok dikkat etmeliyim
Ben isteriiiiiimmenümüde yazayım
sabah domates salatalık bir dilim ekmek beyaz peynir çay
ara az dondurma , (çok temizlik yaptım sıcakta valla iyi geldi)
öğle bir kase çorba , yarım şeftali, çorba şehriyeli olduğu için ekmek yemedim
kısır yapıcam ama yağsız bulgur ve yeşillik
varmı diyet kısır isteyen???
İstediğin gibi hitap edebilirsin canımHepinize merhabaa.dün gece tartıya çıktım utanmasam zafer dansı yapacaktım 66 gösterdi ibre.Tabi bu sabah çıktığımda 66-67 arası oynadı ve ben hala bir elektronik tartı edinemedim eski usül gidiyoruz bakalımYa zuzu abla (adının mine olduğunu biliyorum da valla aklımda öyle kaldın hem zuzu abla da fena değilmiş ) cidden havuz tam bir nimet annem dönüp dönüp ne kadar zayıfladın diyor.Hem de havuza girmeye başlayalı 1 hafta mı ne oldu.1 haftada bu kadar etki gösterdiyse 2-3 hafta daha yüzeceğim,sonra havuz kapanacak.Anneme trambolin meselesini bi daha açtım,(tubişi kıskandım ya ondan )ikna çalışmalarına devam ediyorum.Diyorum ki kışın yüzemeyeceğim yine şişeceğim bana trambolin aaaal şeklinde yalvarıyorum bakacağız duruma.Bugün havuz kapalı ben de telafi amaçlı dans ve yürüyüşük ekleyeceğim programıma,bir de akşam mekiklerimi düz 100 ters 20 ye çıkartacağım (hepsini birden yapmıyorum ara ara yapıyorum).Bu havuz işi iyi oldu ama
Ay evet yaaa ekşili lahanayla çok güzel olur4-5 kaşık tabağa alın fazlasını da dağıtın yağ döküpböylece fazla yeme ihtimaliniz olmaz yanına da bol domates salatalık haşlanmış lahana ohh mis gibi diyet yemeği
Ben niye oldum olası sevemedim ki şı kısırı yahuu.Bana verin bol acılı çiğ köfte ve marul,tamamdır
pozcuda var canım alanya fırını sokağına varmadan, bir de çarşıda var balık pazarının o civarlarda kime sorsan gösterirKör yusuf nerdeydi ? Adını çok duyuyorum :)
Sendede tfneyll gibi bir durum var öyleyse,oda sadece işteyken giriyor ama yokluğunun acısını çıakrıyor maşallah.
Sende haftaiçi olabildiğince çok katıl canım,evde yok madem haftasonunu görmezden geliriz
Yeterki olduğunda telafi et.
Herzaman bekleriz.
Aynen bencede ama az önce yine yoğurdumu ketensiz yedm,unutuyoruuum
Ne güzel yaa nasıl imreniyorum bir bilsen
Aaaaaa
lütfen cumaya kadar ekside olmaya gayret et canım
Ben isteriiiiiimHemde bayıla bayıla
İstediğin gibi hitap edebilirsin canım
Yüzmek gerçekten çok işe yarıyor,kilonda azalma olmasada vücudun sıkılaşır ve bunu gören herkes anlıyor kısa sürede.
Elinden geldiğince devam et sen yüzmeye,kışıda hoplayıp zıplayarak geçirirsin artık trambolinde :)
Ay evet yaaa ekşili lahanayla çok güzel olur
Bana oda uyar valla,bulgurun hertürlüsüne bayılırım
sütü şimdi içersen 5.30 gibi yemek ye 4 öğün mü yicenbu arada şekerli gazoz için 1 saat ek yüzme alalım yani bugün 1 saat fazla yüzeceksin demektir
Kimse yapmıyor ki yiyelimHa gelmişken menümü de yazayım
Sabah kahvaltıda:4 zeytin,kibrit kutusu büyüklüğünde peynir,yarım bursa domatesi ve biraz nane
dersanede bir çamlıca gazoz
öğle:ben dersaneden geldiğimde bizimkiler yeni kalkmış oluyorlar,o yüzden kahvaltıda yediklerimin aynısını yedim.
şimdi de bir bardak süt içeceğim (fena alıştım şu süte,küçükken annem döve döve içirirdi) saat 3,30 gibi son bir yemek faslı yapacağım,internetten hem leziz hem hafif bir diyet yemeği arıyorum.
pozcuda var canım alanya fırını sokağına varmadan, bir de çarşıda var balık pazarının o civarlarda kime sorsan gösterir15 tl fiyatı ben aldım.
yok ara öğün e sabah yemişsin öğlen yemişsin şimdi ara öğün olarak süt iç akşam 5.30 gibi de akşam yemeği işte tamamSüt öğün yerine mi geçiyorbugün havuz kapalı onun yerine hoplayıp zıplasam filan nasıl olur?Ha bi de ben hulahop arıyorum koskoca mersin'de bir hulahop bulamadım.Ufak küçük hulahoplar var ama onlar büyüklere uygun değil işte.Hulahop da çok eğlenceli,hem vücudu sıkılaştırıyor hem de beli inceltiyor,kalp sağlığı için de çok önemli ama bulamıyorum işte
bence de akşam yemeğinin saatini ileri almalı en erken 5 en geç 6.30da akşam yemeği işi bitmeli.Akşam yemeğinin saatini biraz ilerlet bence canım,erkende kapatacaksın gübü sora acıkacaksın,sonra gelsin kaçamaklar.
Hem hiç sağlıklı değil öyle o saatte dükkanı kapamak
Ben eskiden burda ne kadar diyet yemek tarifi paylaşmıştım ya.
Heee ikisinide biliyorum canım,sağol
Şu sıcakta oralara gelirsem alırım :)
ekside çık artıda çıkmabende işte 5 gibi yerim kısırı bidaha bişey yemem gece diye düşünüyorum
5 kaşıkta çok azmış yapmayın ya
gecede 5i bir yerdemi içerim en fazla bir türk kahvesi
bu hafta söz ekside çıkmıcam kaptancım
bence de akşam yemeğinin saatini ileri almalı en erken 5 en geç 6.30da akşam yemeği işi bitmeli.
canım istersen sana alıp kargo ile göndereyim?
bende işte 5 gibi yerim kısırı bidaha bişey yemem gece diye düşünüyorum
5 kaşıkta çok azmış yapmayın ya
gecede 5i bir yerdemi içerim en fazla bir türk kahvesi
bu hafta söz ekside çıkmıcam kaptancım
yok ara öğün e sabah yemişsin öğlen yemişsin şimdi ara öğün olarak süt iç akşam 5.30 gibi de akşam yemeği işte tamam
hulahop ben çeviremiyorum ya, bit pazarında oyuncak satan dükkanlarda kesin vardır
ekside çık artıda çıkma
kızlar bu hafta artıda çıkana yada kilo verememiş olana 1 hafta boyunca hergün 30 dk tempolu yürüyüş + 100 mekik ödülümüz var haberiniz olsun
ekside çık artıda çıkma
kızlar bu hafta artıda çıkana yada kilo verememiş olana 1 hafta boyunca hergün 30 dk tempolu yürüyüş + 100 mekik ödülümüz var haberiniz olsun
ayrıca en fazla kiloyu verene de 1 tane bademli magnum ödülümüz var
bu yazanlar benim diyetisyenimin söylediklerine birebir aykırıOnlar genelde küçük boy oluyor bizim alırken dikkat etmemiz gereken şay hulahopu yere koyduğumuzda göğsümüzün altına kadar gelesi.Bir yazı buldum bana pek inandırıcı gelmedi ama siz de bir bakın isterseniz
Balon Diyeti Nedir, Nasıl Yapılır?
Balon şişirerek kilolardan kurtulmanın basit bir formülü var. Bildiğiniz küçük balonları her gece uykudan önce 10 kez şişiriyorsunuz ve her gece balon sayısını 2′şer 2′şer arttırıyorsunuz. Böylelikle 6 hafta boyunca devam ettiğiniz bu diyetle yemeden içmeden kesmeden 6 kilo verebiliyorsunuz.
Holywood sınırlarını taşarak tüm dünyada bu yılın diyet fenomeni olarak dalga dalga yayılan balon diyeti her ne kadar inandırıcı gelmiyor olsa da iddialara göre gerçekten bu şekilde kilo vermeyi başaran insanlar var. Balon şişirme esnasında karın kaslarını biraz da olsa hareket ettirdiğiniz düşünülürse uykudan önce yapılan balon şişirme programıyla belki de gerçekte istenmeyen kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. Bu diyetin mucidi olan ingiliz diyetisyenin bir başka önerisi daha var: Kahve içmek ve hemen ardından yürümek ya da imkan varsa bahçe işleriyle ilgilenmek. Temelde kilo verdirici özelliği bilinen kahve içmenin ardından oksijeni bol bir ortamda hareket halinde bulunmak yağ yakımına yardımcı olarak kilo vermenize olanak sağlayabilir; ancak yine de siz siz olun fazla kilolarınızdan kurtulmak için mutlaka bir diyetisyen kontrolünde kendi durumunuza uygun olan diyet programı ile fazla kilolarınızdan kurtulmaya çalışın.
Alındır : Aktüelblog
Balon Diyeti
Dünyada yeni bir diyet salgını başladı. Hollywood yıldızlarını Oscar törenlerine hazırlayan özel spor eğitmeni Venice A. Fulton, altı haftada en az 6-7 kilo verip dümdüz bir karına sahip olmayı vaat ediyor.
İNGİLİZ Venice A. Fulton, bilimsel çalışmalar ve kişisel gözlemlerinden yola çıkarak yazdığı “Six Weeks To OMG” adlı kitabında, “Tüm bildiklerinizi unutun, beni dinleyin” diyor. Satışları geçenlerde doktor unvanı elinden alınan Fransız diyetisyen Pierre Dukan’ın “Dukan Diyeti” kitabı kadar iyi olan kitaptaki önerilerden bazıları şöyle:
Kahvaltıyı boşverin
Kahvaltıyı boşverin, kahvaltının günün en önemli öğünü olduğu söylenir. Yanlış. Beyin uykuda kalan son enerjiyi de harcar ve açlık sinyalleri gönderir. Yemeyin ve vücudunuzu hareket etmeye zorlayın. Böylece vücudunuzu depoladığı yağları yakmaya zorlarsınız.
Sabah kalkınca ilk işiniz 15-20 derece suyla dolu küvete acele etmeden girmek olmalı. Soğuk su, metabolizmanızı vücudunuzu ısıtmak için daha fazla yağ yakmaya zorlayacak. Küvette en fazla 15 dakika kalın. Çıkınca sıcak duş almaya kalkmayın. Bayılırsınız. Kalp ve diyabet sorunları olanlar da soğuk banyodan uzak durmalı.
Duştan sonra boş karnına bir fincan sütsüz ve şekersiz kahve için. Kahvedeki kafein vücudunuza daha hızlı yağ yakma emri verir.
Kahve içtikten sonra 8.00-9.00 gibi dışarı çıkıp biraz hareket etmeniz yağ yakma süreci hızlandıracaktır. En az yarım saat yürüyün veya bahçeyle ilgilenin.
İlk öğünü 10.00 gibi yiyin. Günde dolu dolu üç öğün yiyin. Az yemeye çalışmayın. Bu daha çok kontrolsüz yeme isteğine yol açıyor. Üç öğünden fazla yemeyin ve öğün aralarında hiçbir şey atıştırmayın.
Yatağa girmeden önce balon egzersizi yapın. Ayağa kalkıp vücudunuzu ve başınızı dik tutup 10 kez balonu şişirip boşaltın, balon şişirmek karın kaslarını kuvvetlendirecektir. Şişirmek başınızı döndürürse üç dakika ara verin ve yeniden deneyin.
Üçten fazla meyve yemeyin
– Yemeklerin yarısı proteinlerden oluşmalı. İstediğiniz kadar sebze yiyebilirsiniz ama günde 3 taneden fazla meyve yemeyin.
- Günlük karbonhidrat miktarınız da 120 gramı geçmemeli. Haftada iki kez somon gibi yağlı balıkları yemeye dikkat edin. Sabah kahvesi dışında gün içinde su ve yeşil çay dışında başka bir şey içmeyin.
Haberturk.com
Çok enteresanmış ama doğru bile olsa yapamam herhalde,ne kadar tembelim ya üşenirim vallahi :)Onlar genelde küçük boy oluyor bizim alırken dikkat etmemiz gereken şay hulahopu yere koyduğumuzda göğsümüzün altına kadar gelesi.Bir yazı buldum bana pek inandırıcı gelmedi ama siz de bir bakın isterseniz
Balon Diyeti Nedir, Nasıl Yapılır?
Balon şişirerek kilolardan kurtulmanın basit bir formülü var. Bildiğiniz küçük balonları her gece uykudan önce 10 kez şişiriyorsunuz ve her gece balon sayısını 2′şer 2′şer arttırıyorsunuz. Böylelikle 6 hafta boyunca devam ettiğiniz bu diyetle yemeden içmeden kesmeden 6 kilo verebiliyorsunuz.
Holywood sınırlarını taşarak tüm dünyada bu yılın diyet fenomeni olarak dalga dalga yayılan balon diyeti her ne kadar inandırıcı gelmiyor olsa da iddialara göre gerçekten bu şekilde kilo vermeyi başaran insanlar var. Balon şişirme esnasında karın kaslarını biraz da olsa hareket ettirdiğiniz düşünülürse uykudan önce yapılan balon şişirme programıyla belki de gerçekte istenmeyen kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. Bu diyetin mucidi olan ingiliz diyetisyenin bir başka önerisi daha var: Kahve içmek ve hemen ardından yürümek ya da imkan varsa bahçe işleriyle ilgilenmek. Temelde kilo verdirici özelliği bilinen kahve içmenin ardından oksijeni bol bir ortamda hareket halinde bulunmak yağ yakımına yardımcı olarak kilo vermenize olanak sağlayabilir; ancak yine de siz siz olun fazla kilolarınızdan kurtulmak için mutlaka bir diyetisyen kontrolünde kendi durumunuza uygun olan diyet programı ile fazla kilolarınızdan kurtulmaya çalışın.
Alındır : Aktüelblog
Balon Diyeti
Dünyada yeni bir diyet salgını başladı. Hollywood yıldızlarını Oscar törenlerine hazırlayan özel spor eğitmeni Venice A. Fulton, altı haftada en az 6-7 kilo verip dümdüz bir karına sahip olmayı vaat ediyor.
İNGİLİZ Venice A. Fulton, bilimsel çalışmalar ve kişisel gözlemlerinden yola çıkarak yazdığı “Six Weeks To OMG” adlı kitabında, “Tüm bildiklerinizi unutun, beni dinleyin” diyor. Satışları geçenlerde doktor unvanı elinden alınan Fransız diyetisyen Pierre Dukan’ın “Dukan Diyeti” kitabı kadar iyi olan kitaptaki önerilerden bazıları şöyle:
Kahvaltıyı boşverin
Kahvaltıyı boşverin, kahvaltının günün en önemli öğünü olduğu söylenir. Yanlış. Beyin uykuda kalan son enerjiyi de harcar ve açlık sinyalleri gönderir. Yemeyin ve vücudunuzu hareket etmeye zorlayın. Böylece vücudunuzu depoladığı yağları yakmaya zorlarsınız.
Sabah kalkınca ilk işiniz 15-20 derece suyla dolu küvete acele etmeden girmek olmalı. Soğuk su, metabolizmanızı vücudunuzu ısıtmak için daha fazla yağ yakmaya zorlayacak. Küvette en fazla 15 dakika kalın. Çıkınca sıcak duş almaya kalkmayın. Bayılırsınız. Kalp ve diyabet sorunları olanlar da soğuk banyodan uzak durmalı.
Duştan sonra boş karnına bir fincan sütsüz ve şekersiz kahve için. Kahvedeki kafein vücudunuza daha hızlı yağ yakma emri verir.
Kahve içtikten sonra 8.00-9.00 gibi dışarı çıkıp biraz hareket etmeniz yağ yakma süreci hızlandıracaktır. En az yarım saat yürüyün veya bahçeyle ilgilenin.
İlk öğünü 10.00 gibi yiyin. Günde dolu dolu üç öğün yiyin. Az yemeye çalışmayın. Bu daha çok kontrolsüz yeme isteğine yol açıyor. Üç öğünden fazla yemeyin ve öğün aralarında hiçbir şey atıştırmayın.
Yatağa girmeden önce balon egzersizi yapın. Ayağa kalkıp vücudunuzu ve başınızı dik tutup 10 kez balonu şişirip boşaltın, balon şişirmek karın kaslarını kuvvetlendirecektir. Şişirmek başınızı döndürürse üç dakika ara verin ve yeniden deneyin.
Üçten fazla meyve yemeyin
– Yemeklerin yarısı proteinlerden oluşmalı. İstediğiniz kadar sebze yiyebilirsiniz ama günde 3 taneden fazla meyve yemeyin.
- Günlük karbonhidrat miktarınız da 120 gramı geçmemeli. Haftada iki kez somon gibi yağlı balıkları yemeye dikkat edin. Sabah kahvesi dışında gün içinde su ve yeşil çay dışında başka bir şey içmeyin.
Haberturk.com
heee doğru ya ekside çıkmak lazım :)
kafamı kaldı 70 tane mekik çektim dahada yapamıyorum
bir partide gece çekerim
ha gayret vereceksin cumaya ben inanıyorumheee doğru ya ekside çıkmak lazım :)
kafamı kaldı 70 tane mekik çektim dahada yapamıyorum
bir partide gece çekerim
evet canım kilo vermeyeni listeye almayalım bu hafta en aktif takımlardan biriydik bayram sonrası tabi. Bence bu hafta iyi bir derece çıkcak ben hesapladım cumartesi diyetisyende 82.8 çıktım ya, bu cuma 82 olsam varsayalım.Ayrıca deneme süresini tamamlayıpta hala kilo vermemişlerse listeye bu haftada almayalım,
eksiyle giriş mi olur canım değil mi ama :)
ha gayret vereceksin cumaya ben inanıyorum
evet canım kilo vermeyeni listeye almayalım bu hafta en aktif takımlardan biriydik bayram sonrası tabi. Bence bu hafta iyi bir derece çıkcak ben hesapladım cumartesi diyetisyende 82.8 çıktım ya, bu cuma 82 olsam varsayalım.
2 hafta önceki bildirim 84tü bu hafta 82 olursa 2 kg eder buda 2.38'lik bi yüzde eder ki bireysel birincilik gelir benceama takım olarak da bizi iyi bir noktaya getirir herkes biraz biraz - çıksa. Ama + ve 0 çıkanlar ortalamamızı düşürecek. güneş vardı o nerde izinli mi? suleoz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?