Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kimse yapmıyor ki yiyelim Ha gelmişken menümü de yazayım
Sabah kahvaltıda:4 zeytin,kibrit kutusu büyüklüğünde peynir,yarım bursa domatesi ve biraz nane
dersanede bir çamlıca gazoz
öğle:ben dersaneden geldiğimde bizimkiler yeni kalkmış oluyorlar,o yüzden kahvaltıda yediklerimin aynısını yedim.
şimdi de bir bardak süt içeceğim (fena alıştım şu süte,küçükken annem döve döve içirirdi ) saat 3,30 gibi son bir yemek faslı yapacağım,internetten hem leziz hem hafif bir diyet yemeği arıyorum.

sütü şimdi içersen 5.30 gibi yemek ye 4 öğün mü yicen bu arada şekerli gazoz için 1 saat ek yüzme alalım yani bugün 1 saat fazla yüzeceksin demektir

Kör yusuf nerdeydi ? Adını çok duyuyorum :)

Sendede tfneyll gibi bir durum var öyleyse,oda sadece işteyken giriyor ama yokluğunun acısını çıakrıyor maşallah.
Sende haftaiçi olabildiğince çok katıl canım,evde yok madem haftasonunu görmezden geliriz
Yeterki olduğunda telafi et.
Herzaman bekleriz.

bu duruma keten tohumu bir bir bence..
Aynen bencede ama az önce yine yoğurdumu ketensiz yedm,unutuyoruuum

20 aylıklar daha bir kız bir erkek ikizler..
Ne güzel yaa nasıl imreniyorum bir bilsen

Aaaaaa
lütfen cumaya kadar ekside olmaya gayret et canım

Ben isteriiiiiim Hemde bayıla bayıla

İstediğin gibi hitap edebilirsin canım
Yüzmek gerçekten çok işe yarıyor,kilonda azalma olmasada vücudun sıkılaşır ve bunu gören herkes anlıyor kısa sürede.
Elinden geldiğince devam et sen yüzmeye,kışıda hoplayıp zıplayarak geçirirsin artık trambolinde :)

4-5 kaşık tabağa alın fazlasını da dağıtın yağ döküp böylece fazla yeme ihtimaliniz olmaz yanına da bol domates salatalık haşlanmış lahana ohh mis gibi diyet yemeği
Ay evet yaaa ekşili lahanayla çok güzel olur

Ben niye oldum olası sevemedim ki şı kısırı yahuu.Bana verin bol acılı çiğ köfte ve marul,tamamdır

Bana oda uyar valla,bulgurun hertürlüsüne bayılırım

pozcuda var canım alanya fırını sokağına varmadan, bir de çarşıda var balık pazarının o civarlarda kime sorsan gösterir 15 tl fiyatı ben aldım.

sütü şimdi içersen 5.30 gibi yemek ye 4 öğün mü yicen bu arada şekerli gazoz için 1 saat ek yüzme alalım yani bugün 1 saat fazla yüzeceksin demektir

Süt öğün yerine mi geçiyor bugün havuz kapalı onun yerine hoplayıp zıplasam filan nasıl olur?Ha bi de ben hulahop arıyorum koskoca mersin'de bir hulahop bulamadım.Ufak küçük hulahoplar var ama onlar büyüklere uygun değil işte.Hulahop da çok eğlenceli,hem vücudu sıkılaştırıyor hem de beli inceltiyor,kalp sağlığı için de çok önemli ama bulamıyorum işte

Akşam yemeğinin saatini biraz ilerlet bence canım,erkende kapatacaksın gübü sora acıkacaksın,sonra gelsin kaçamaklar.
Hem hiç sağlıklı değil öyle o saatte dükkanı kapamak
Ben eskiden burda ne kadar diyet yemek tarifi paylaşmıştım ya.

pozcuda var canım alanya fırını sokağına varmadan, bir de çarşıda var balık pazarının o civarlarda kime sorsan gösterir 15 tl fiyatı ben aldım.

Heee ikisinide biliyorum canım,sağol
Şu sıcakta oralara gelirsem alırım :)

yok ara öğün e sabah yemişsin öğlen yemişsin şimdi ara öğün olarak süt iç akşam 5.30 gibi de akşam yemeği işte tamam

hulahop ben çeviremiyorum ya, bit pazarında oyuncak satan dükkanlarda kesin vardır

bence de akşam yemeğinin saatini ileri almalı en erken 5 en geç 6.30da akşam yemeği işi bitmeli.

canım istersen sana alıp kargo ile göndereyim?

bende işte 5 gibi yerim kısırı bidaha bişey yemem gece diye düşünüyorum
5 kaşıkta çok azmış yapmayın ya
gecede 5i bir yerdemi içerim en fazla bir türk kahvesi
bu hafta söz ekside çıkmıcam kaptancım

ekside çık artıda çıkma

kızlar bu hafta artıda çıkana yada kilo verememiş olana 1 hafta boyunca hergün 30 dk tempolu yürüyüş + 100 mekik ödülümüz var haberiniz olsun

ayrıca en fazla kiloyu verene de 1 tane bademli magnum ödülümüz var

Son düzenleme:
bence de akşam yemeğinin saatini ileri almalı en erken 5 en geç 6.30da akşam yemeği işi bitmeli.

canım istersen sana alıp kargo ile göndereyim?

1 yemek kaşığı kısır 62,5 kaloriymiş,5-6 kaşık anca tabiki :)
Kaloricetveli 2012-08-27 [ kalorisepeti 27.08.12 ]

Bu hafta çok ciddi bir dönüş istiyorum canım,zaten 2 firemiz olacak

Onlar genelde küçük boy oluyor bizim alırken dikkat etmemiz gereken şay hulahopu yere koyduğumuzda göğsümüzün altına kadar gelesi.Bir yazı buldum bana pek inandırıcı gelmedi ama siz de bir bakın isterseniz

Balon Diyeti Nedir, Nasıl Yapılır?

Balon şişirerek kilolardan kurtulmanın basit bir formülü var. Bildiğiniz küçük balonları her gece uykudan önce 10 kez şişiriyorsunuz ve her gece balon sayısını 2′şer 2′şer arttırıyorsunuz. Böylelikle 6 hafta boyunca devam ettiğiniz bu diyetle yemeden içmeden kesmeden 6 kilo verebiliyorsunuz.

Holywood sınırlarını taşarak tüm dünyada bu yılın diyet fenomeni olarak dalga dalga yayılan balon diyeti her ne kadar inandırıcı gelmiyor olsa da iddialara göre gerçekten bu şekilde kilo vermeyi başaran insanlar var. Balon şişirme esnasında karın kaslarını biraz da olsa hareket ettirdiğiniz düşünülürse uykudan önce yapılan balon şişirme programıyla belki de gerçekte istenmeyen kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. Bu diyetin mucidi olan ingiliz diyetisyenin bir başka önerisi daha var: Kahve içmek ve hemen ardından yürümek ya da imkan varsa bahçe işleriyle ilgilenmek. Temelde kilo verdirici özelliği bilinen kahve içmenin ardından oksijeni bol bir ortamda hareket halinde bulunmak yağ yakımına yardımcı olarak kilo vermenize olanak sağlayabilir; ancak yine de siz siz olun fazla kilolarınızdan kurtulmak için mutlaka bir diyetisyen kontrolünde kendi durumunuza uygun olan diyet programı ile fazla kilolarınızdan kurtulmaya çalışın.
Alındır : Aktüelblog
Balon Diyeti
Dünyada yeni bir diyet salgını başladı. Hollywood yıldızlarını Oscar törenlerine hazırlayan özel spor eğitmeni Venice A. Fulton, altı haftada en az 6-7 kilo verip dümdüz bir karına sahip olmayı vaat ediyor.
İNGİLİZ Venice A. Fulton, bilimsel çalışmalar ve kişisel gözlemlerinden yola çıkarak yazdığı “Six Weeks To OMG” adlı kitabında, “Tüm bildiklerinizi unutun, beni dinleyin” diyor. Satışları geçenlerde doktor unvanı elinden alınan Fransız diyetisyen Pierre Dukan’ın “Dukan Diyeti” kitabı kadar iyi olan kitaptaki önerilerden bazıları şöyle:
Kahvaltıyı boşverin
Kahvaltıyı boşverin, kahvaltının günün en önemli öğünü olduğu söylenir. Yanlış. Beyin uykuda kalan son enerjiyi de harcar ve açlık sinyalleri gönderir. Yemeyin ve vücudunuzu hareket etmeye zorlayın. Böylece vücudunuzu depoladığı yağları yakmaya zorlarsınız.

Sabah kalkınca ilk işiniz 15-20 derece suyla dolu küvete acele etmeden girmek olmalı. Soğuk su, metabolizmanızı vücudunuzu ısıtmak için daha fazla yağ yakmaya zorlayacak. Küvette en fazla 15 dakika kalın. Çıkınca sıcak duş almaya kalkmayın. Bayılırsınız. Kalp ve diyabet sorunları olanlar da soğuk banyodan uzak durmalı.
Duştan sonra boş karnına bir fincan sütsüz ve şekersiz kahve için. Kahvedeki kafein vücudunuza daha hızlı yağ yakma emri verir.
Kahve içtikten sonra 8.00-9.00 gibi dışarı çıkıp biraz hareket etmeniz yağ yakma süreci hızlandıracaktır. En az yarım saat yürüyün veya bahçeyle ilgilenin.
İlk öğünü 10.00 gibi yiyin. Günde dolu dolu üç öğün yiyin. Az yemeye çalışmayın. Bu daha çok kontrolsüz yeme isteğine yol açıyor. Üç öğünden fazla yemeyin ve öğün aralarında hiçbir şey atıştırmayın.
Yatağa girmeden önce balon egzersizi yapın. Ayağa kalkıp vücudunuzu ve başınızı dik tutup 10 kez balonu şişirip boşaltın, balon şişirmek karın kaslarını kuvvetlendirecektir. Şişirmek başınızı döndürürse üç dakika ara verin ve yeniden deneyin.
Üçten fazla meyve yemeyin
– Yemeklerin yarısı proteinlerden oluşmalı. İstediğiniz kadar sebze yiyebilirsiniz ama günde 3 taneden fazla meyve yemeyin.

- Günlük karbonhidrat miktarınız da 120 gramı geçmemeli. Haftada iki kez somon gibi yağlı balıkları yemeye dikkat edin. Sabah kahvesi dışında gün içinde su ve yeşil çay dışında başka bir şey içmeyin.
Haberturk.com

ekside çık artıda çıkma

kızlar bu hafta artıda çıkana yada kilo verememiş olana 1 hafta boyunca hergün 30 dk tempolu yürüyüş + 100 mekik ödülümüz var haberiniz olsun

heee doğru ya ekside çıkmak lazım :)
kafamı kaldı 70 tane mekik çektim dahada yapamıyorum
bir partide gece çekerim

Ayrıca deneme süresini tamamlayıpta hala kilo vermemişlerse listeye bu haftada almayalım,
eksiyle giriş mi olur canım değil mi ama :)

bu yazanlar benim diyetisyenimin söylediklerine birebir aykırı yine de denemek isteyen deneyebilir.

Çok enteresanmış ama doğru bile olsa yapamam herhalde,ne kadar tembelim ya üşenirim vallahi :)

bir partide gece çekerim

Artıda çıkınca yüzden - olarak yansıyor sonuçta,o taraftan bakayım bende :)

bir partide gece çekerim
ha gayret vereceksin cumaya ben inanıyorum

Ayrıca deneme süresini tamamlayıpta hala kilo vermemişlerse listeye bu haftada almayalım,
eksiyle giriş mi olur canım değil mi ama :)
evet canım kilo vermeyeni listeye almayalım bu hafta en aktif takımlardan biriydik bayram sonrası tabi. Bence bu hafta iyi bir derece çıkcak ben hesapladım cumartesi diyetisyende 82.8 çıktım ya, bu cuma 82 olsam varsayalım.

2 hafta önceki bildirim 84tü bu hafta 82 olursa 2 kg eder buda 2.38'lik bi yüzde eder ki bireysel birincilik gelir bence ama takım olarak da bizi iyi bir noktaya getirir herkes biraz biraz - çıksa. Ama + ve 0 çıkanlar ortalamamızı düşürecek. güneş vardı o nerde izinli mi? suleoz?

Güneşim hiç gelmedi,cumayada geleceğini sanmıyorum.
Eğer çıkmak istiyorsa bile en azından umarım cuma bildirimini yapar,aksi halde %0 olarak etkileyecek.
Şulede izine ayrıldı ama cuma bildirim yapar ve kilo vermiş olursa o şekilde yansır,aksi halde oda %0 olarak geçecek listeye.
Bu yüzden deneme sürecinden listeye alırken dikkatli olmak gerekiyor canım.
1-2 hafta listede olup sonrasındada gelmeyince biz kilo vermiş bile olsak % 0 lar sayesinde derece falan yapamıyoruz.

Bu kesin liste

tfneyll (60,2/
kuzusununzuzusu ( 67,7 /
gunesIM84 ( 83 /
şuleoz İZİNLİ
tubiş (84 /

Bunlarda deneme sürecindeki arkadaşlar;

mutsuzmutlu
dgy
ebrugül
pinkpink
çiğdem
all_ız_well

dgy'nin geleceğini sanmıyorum,gelse bile bu cuma listede olamaz zaten hiç paylaşımda bulunmadı.
Dönemk isterse yeniden deneme sürecine girer.

mutsuzmutlu,ebrugül ve pinkpink kilo vermiş olmaları halinde listedeler,alırsanız haftaya kalırsınız bakın,cumaya vermiş olun lütfen :)

çiğdem ve all_ız_well dada çok yeniler ama bilemedim şimdi
all_ız_well çokda iyi katılım sağlıyor,cumaya karar verelim onun işine.1-2 hafta takılıp sonra bırakmayacağına söz verirse alalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…