Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

izinli olan kişiyi yine de ortalamaya dahil ediyor muyuz? olmazki ama adaletsizlik
güneş bildirim yapmazsa izinli yazalım olmadı inşallah gelir ve kilo vermiş olarak gelir.

all_ız_well güzel katılım yapıyor listeye alınabilir ama cuma karar verelim, çiğdem ise henüz yeterince aktif değil bence.

maalesef canım,listedeki birinin yanına ister izinli yaz ister bildirim yapmadı de,istersen ayrıldı de herşekilde yüzdeye giriyor.
O yüzden ayrılırken bildirim yaparark ayrılmak en mantıklısı.
Bu hafta çıkmak istiyorum diyen insan bir zahmet cuma günü bildirim yaparak ayrılacak o kadar,bide kilo alarak ayrılanlar var tabi o daha beter :)

all_ız_well (kısa bir isim bulmalı,adını öğrenelim:) ve çiğdem konusunda aynı düşünüyorum,
gelsinde bi kendi fikrinide alalım,söz verirse girsin listeye bu hafta :)

kısaca all diyelim şimdilik gelince isim öğreniriz

ayy inşallah güneş ve şule gelip bildirim yaparlar gelmezlerse ikimiz bildirim yapmış olacaz, bir de deneme süresindekiler veremezse asıl o zaman yandığımızın resmidir

Eski yemek tariflerim :)

Bir Eylül var canım,mutlak vermiştir,geçen hafta zaten yeterince artı kiloyla giriş yaptı
vermemiş olursa saçını başını yolacam :)

Ben tek tek tariflerinide yazmıştım,nerdeki :)

Buda cuma ödülünüz olsun,düzgün bir derece yaparsak hepimiz yapıp yiyelim :)

Kendime hafif ve leziz bir omlet yaptım.Çok güzel olmuş,ellerime sağlık Sütümü daha içmedim,onu yaklaşık yarım saat sonra içeceğim ve yürüyüşe çıkacağım malum havuz yok bu gece

Akşama sakla canım hevesini
Benimde çıkıp leblebi falan alasım var ama üşeniyoruuum

yok valla istesem zaten haftada bir verdi doktor ama ben onu yemek yerine fruttare yiyorum 75in altına düştüğümde yicem onu ödül olarak ben arkadaşları motive etmek açısından söylemiştim.

:)
1.liğe aday olduğun için dedim tatlım,
magnum çok fena zaten,bir tadına bakınca alışkanlık yapar falan Allah korusun:) Daha masum ödüller verelim bence
Hem sen cezacıbaşısın,veremeyenleri tehdit et şimdi,boşver ödülleri:)Önce bi erisinler

tubişin de eli ağır ama

evimin su faturasını ödemek için dışarı çıktım. bir sıcak ki sormayın. metrobüste biran bayılıyorum sandım resmen.
gelirken simit aldım. ara öğün olarak yesem olur mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…