Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bir de arkadaş hoşmerim tatlısı getirmiş. ben daha önce hiç yememiştim. tadını merak ettiğimden 1 çatalcık aldım.
şimdi bu cezalık bişi olmaz dimi :44:

pink pink yüzde olarak benden de fazla verdi ödül ona gidecekti. neyse tamam tehdit edeyim de gaza gelsinler bu hafta kilo veremeyene çok güzel sürprizlerim var

tubişin de eli ağır ama
yok ya sizin iyiliğiniz için bu cezalar

evimin su faturasını ödemek için dışarı çıktım. bir sıcak ki sormayın. metrobüste biran bayılıyorum sandım resmen.
gelirken simit aldım. ara öğün olarak yesem olur mu acaba?
yarısını ye canım hatta mümkünse çeyreğini

bir de arkadaş hoşmerim tatlısı getirmiş. ben daha önce hiç yememiştim. tadını merak ettiğimden 1 çatalcık aldım.
şimdi bu cezalık bişi olmaz dimi :44:
bir çataldan birşey olmaz ama o çok yağlı birşey benden söylemesi tabiki canımız çektiğinde 1 çatal alacağız ama abartmamak gerek sadece nefis körlemek için o bir çatal

evimin su faturasını ödemek için dışarı çıktım. bir sıcak ki sormayın. metrobüste biran bayılıyorum sandım resmen.
gelirken simit aldım. ara öğün olarak yesem olur mu acaba?
Simit ara öğün için çok fazlaaaa,o başlı başına bir öğün eder şekerim.Hemde yarısı bile yeter o öğüne :)

magnumdan bahsetmeyin ya
zaten zor tutuyorum kendimi

Sen bi dur bakayım,magnum falan istemesin canın yasak sana düşünme bile :)
Önce bi kilo ver,eksi yüzdeyle giriş yap ondan sonra canın çeksin :)

akşam ekmek yemezse dengeleyebilir simiti

mutsuzmutlu düşünce bile yasak bak ceza gelir haaa hemen at o düşünceyi kafandan

eee o zaman akşam mı dengelesem acaba. yada uzun zamandır yürüyüş bandını kullanımıyorum. gece çocuklar uyuduktan sonra bi yarım saat hızlı tempoda yürüyüm..
bende koşu bandı olsa kesin kullanırdım madem evde öyle bir nimetin var niye kullanmıyosun günde 30-45 dk yapsan iyi enerji harcarsın

bende koşu bandı olsa kesin kullanırdım madem evde öyle bir nimetin var niye kullanmıyosun günde 30-45 dk yapsan iyi enerji harcarsın

akşam eve gittiğimde çocuklardan hiç vaktim olmuyor. onlar gece 11:30 gibi uyuyorlar. o saatten sonrada benim enerjim tükenmiş uykum gelmiş oluyor. o yüzden çok istesemde kullanamıyorum.. önceden hergün 45 dakika yürürdüm.

sen de haklısın ama vakit bulduğunda binmeye çalış.

kızlar mesaim bitti ben kaçar girerim yine evden kendinize iyi bakın

Evden selam kızlar :52 pazartesi bittiğine göre hafta bitmiş demektir

Bugünkü menümü baştan aşağı bi yazayım size

sabah kalkınca: 1 ceviz + 1 bardak su
kahvaltı: 1 dilim kızarmış light ekmek + 1 bardak yarım yağlı süt. (ayyy light ekmeği kızartınca tadı simitten güzel oluyo untad marka alıyorum tadı diğerlerine göre daha güzel diye)
ara: 1 avuç leblebi
öğle: 4 kaşık kabak yemeği + 3 kaşık yoğurt + 1 dilim light ekmek
ara: 2 avuç leblebi (çok acıkmıştım)
akşam: yağsız domatesli soğanlı işte yumurtasız kıymalı menemen düşünün ondan yedim 100-150 gram civarıydı. 2 dilim kızarmış light ekmek + 2 kaşık yoğurt + 1 tane erik.
gece yatmadan da 9lu çayımı içecem.

akşam ekmek yemezse dengeleyebilir simiti

mutsuzmutlu düşünce bile yasak bak ceza gelir haaa hemen at o düşünceyi kafandan
E hadi dengelesin bakalım :) Akşam yediklerini sayacam :)

eee o zaman akşam mı dengelesem acaba. yada uzun zamandır yürüyüş bandını kullanımıyorum. gece çocuklar uyuduktan sonra bi yarım saat hızlı tempoda yürüyüm..
Kullan dicem sana ama bendede eliptik bisiklet var,bbi heves aldım sonra hooop kenara. Allahım kocamanda yer kaplıyor
Daha taksiti bitmedi,kullanmam gerek :)

Öyle deme öyle deme,yokken öyle sanıyorsun ama alınca hevesin kaçar :)
Bakayım tramboline ne kadar sadık kalacaksın :)

Yumurtasız menemen ne kız,bildiğin kıyma kavurma değil mi o :)

Kahvaltı
domates,salatalık,fırında patates

ara
tahmis kahvesi(antep fıstıklı-menengiçli kahve)

öğle
bi2 biber bir patlıcan dolması ve yoğurt(dolmalar minyatür:)

ara
dibek kahvesi(şekersiz)

ara
1 elma,1 erik

akşam yiyesimde hiç yok belki yoğurt yerim.

1 saatten fazlada yürüdüm

ben birkase yoğurt
çok azda kurufasulye pilav karışımı yedim, oğlumdan kaldı atılmasın diye yedim
zaten benim bütün kilolarım atılmasın diye yenenlerden hatıra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…