pink pink yüzde olarak benden de fazla verdiAkşama sakla canım hevesini
Benimde çıkıp leblebi falan alasım var ama üşeniyoruuum
:)
1.liğe aday olduğun için dedim tatlım,
magnum çok fena zaten,bir tadına bakınca alışkanlık yapar falan Allah korusun:) Daha masum ödüller verelim bence
Hem sen cezacıbaşısın,veremeyenleri tehdit et şimdi,boşver ödülleri:)Önce bi erisinler
yok ya sizin iyiliğiniz için bu cezalartubişin de eli ağır ama
yarısını ye canım hatta mümkünse çeyreğinievimin su faturasını ödemek için dışarı çıktım. bir sıcak ki sormayın. metrobüste biran bayılıyorum sandım resmen.
gelirken simit aldım. ara öğün olarak yesem olur mu acaba?
bir çataldan birşey olmaz ama o çok yağlı birşey benden söylemesibir de arkadaş hoşmerim tatlısı getirmiş. ben daha önce hiç yememiştim. tadını merak ettiğimden 1 çatalcık aldım.
şimdi bu cezalık bişi olmaz dimi :44:
bir çataldan birşey olmaz ama o çok yağlı birşey benden söylemesitabiki canımız çektiğinde 1 çatal alacağız ama abartmamak gerek sadece nefis körlemek için o bir çatal
karbonhidratları paylaşmak çok akıllıca alkışşzaten sevmedim. öle güzel bişi değilmiş.
bu arada simitimin yarısını yedim yarısınıda arkadaşıma ikram ettim.
tubişin de eli ağır ama
Simit ara öğün için çok fazlaaaa,o başlı başına bir öğün eder şekerim.Hemde yarısı bile yeter o öğüne :)evimin su faturasını ödemek için dışarı çıktım. bir sıcak ki sormayın. metrobüste biran bayılıyorum sandım resmen.
gelirken simit aldım. ara öğün olarak yesem olur mu acaba?
magnumdan bahsetmeyin ya
zaten zor tutuyorum kendimi
akşam ekmek yemezse dengeleyebilir simitiSimit ara öğün için çok fazlaaaa,o başlı başına bir öğün eder şekerim.Hemde yarısı bile yeter o öğüne :)
Sen bi dur bakayım,magnum falan istemesin canın yasak sana düşünme bile :)
Önce bi kilo ver,eksi yüzdeyle giriş yap ondan sonra canın çeksin :)
Simit ara öğün için çok fazlaaaa,o başlı başına bir öğün eder şekerim.Hemde yarısı bile yeter o öğüne :)
bende koşu bandı olsa kesin kullanırdım madem evde öyle bir nimetin var niye kullanmıyosuneee o zaman akşam mı dengelesem acaba. yada uzun zamandır yürüyüş bandını kullanımıyorum. gece çocuklar uyuduktan sonra bi yarım saat hızlı tempoda yürüyüm..
bende koşu bandı olsa kesin kullanırdım madem evde öyle bir nimetin var niye kullanmıyosungünde 30-45 dk yapsan iyi enerji harcarsın
sen de haklısın ama vakit bulduğunda binmeye çalış.akşam eve gittiğimde çocuklardan hiç vaktim olmuyor. onlar gece 11:30 gibi uyuyorlar. o saatten sonrada benim enerjim tükenmiş uykum gelmiş oluyor. o yüzden çok istesemde kullanamıyorum.. önceden hergün 45 dakika yürürdüm.
E hadi dengelesin bakalım :) Akşam yediklerini sayacam :)akşam ekmek yemezse dengeleyebilir simiti
mutsuzmutlu düşünce bile yasak bak ceza gelir haaa hemen at o düşünceyi kafandan
Kullan dicem sana ama bendede eliptik bisiklet var,bbi heves aldım sonra hooop kenara. Allahım kocamanda yer kaplıyoreee o zaman akşam mı dengelesem acaba. yada uzun zamandır yürüyüş bandını kullanımıyorum. gece çocuklar uyuduktan sonra bi yarım saat hızlı tempoda yürüyüm..
Öyle deme öyle deme,yokken öyle sanıyorsun ama alınca hevesin kaçar :)bende koşu bandı olsa kesin kullanırdım madem evde öyle bir nimetin var niye kullanmıyosungünde 30-45 dk yapsan iyi enerji harcarsın
Evden selam kızlar :52 pazartesi bittiğine göre hafta bitmiş demektir
Bugünkü menümü baştan aşağı bi yazayım size
sabah kalkınca: 1 ceviz + 1 bardak su
kahvaltı: 1 dilim kızarmış light ekmek + 1 bardak yarım yağlı süt. (ayyy light ekmeği kızartınca tadı simitten güzel oluyo untad marka alıyorum tadı diğerlerine göre daha güzel diye)
ara: 1 avuç leblebi
öğle: 4 kaşık kabak yemeği + 3 kaşık yoğurt + 1 dilim light ekmek
ara: 2 avuç leblebi (çok acıkmıştım)
akşam: yağsız domatesli soğanlı işte yumurtasız kıymalı menemen düşünün ondan yedim 100-150 gram civarıydı. 2 dilim kızarmış light ekmek + 2 kaşık yoğurt + 1 tane erik.
gece yatmadan da 9lu çayımı içecem.
Nereye kız,geçmişi okurken kaçırdığım bişey mi oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?