Simit ara öğün için çok fazlaaaa,o başlı başına bir öğün eder şekerim.Hemde yarısı bile yeter o öğüne :)
süpersin bu hafta kesin listedesin o halde kuzu da onaylarsadevam edelim cuma birinci olcaz bu gidişle
Evet canım maşallah,ine çıka mahvediyor insanı.
O değilde topukluyla ıkamıyorsun sokağa :)
Ben o tatlandırıcı konusuna bi ikna olamadım ya,her kafadan bir ses çıktı. Ben aldığımı kullanmadım,bıraktım :26:
Kız sabah sabah tavuk mu yediiiin
Bana şifa deseler yiyemem he,ama diyete ters değil Allahtan :)
maşallah maşallah
Bu kesin liste
tfneyll (60,2/
kuzusununzuzusu ( 67,7 /
gunesIM84 ( 83 /
şuleoz İZİNLİ
tubiş (84 /
Bunlarda deneme sürecindeki arkadaşlar;
mutsuzmutlu
dgy
ebrugül
pinkpink
çiğdem
all_ız_well
dgy'nin geleceğini sanmıyorum,gelse bile bu cuma listede olamaz zaten hiç paylaşımda bulunmadı.
Dönemk isterse yeniden deneme sürecine girer.
mutsuzmutlu,ebrugül ve pinkpink kilo vermiş olmaları halinde listedeler,alırsanız haftaya kalırsınız bakın,cumaya vermiş olun lütfen :)
çiğdem ve all_ız_well dada çok yeniler ama bilemedim şimdi
all_ız_well çokda iyi katılım sağlıyor,cumaya karar verelim onun işine.1-2 hafta takılıp sonra bırakmayacağına söz verirse alalım :)
all_ız_well (kısa bir isim bulmalı,adını öğrenelim:) gelsinde bi kendi fikrinide alalım,söz verirse girsin listeye bu hafta :)
Ay ben unutmuşum onu,yolculuk lafı falan olunca uzun yol sandım :)Yok ev bakma meselesi
Bu arada çarşamba sabah eskişehire gideceğim perşembe döneceğim saat kaçta olur bilmiyorum ama
Zaten çocuğu olanlar hep böyle kilo alıyor galiba,kızımın artan pastası,oğlumun makarnası vs :)ben birkase yoğurt
çok azda kurufasulye pilav karışımı yedim, oğlumdan kaldı atılmasın diye yedim
zaten benim bütün kilolarım atılmasın diye yenenlerden hatıra
Öyle ya..Yürümek zaten dert yokuş apayrı bir şey yahu :)
Bilmiyorum ki kullanıyorum tatlandırıcı,şimdilik memnunum
İnsanın canı çekince böyle oluyorYediğim salata içinde çok iyi oldu doyurucuydu,böylelikle pek bir şey yemedim yanında Tabi tercih meselesi :)
Teşekkür ederim tütütütü maşallah bana
Elimden geldiğince uğraşıyorum girmeye her imkanı değerlendiriyorum :) memnun olduğunuza sevindim :)
Ben burdayım okul açılacak 20sinde o zaman okulda varsa oradada girmeye çalışırım,yoksa eve gelince girerim şu anki gibi olur mu bilemem ama çocuğu olanların bulunduğu durum gibi benim üniversitem olacak :) Sorun olmazsa size ben BURADAYIM... :)
Hilal adımYa bilemedim ki aklıma ilk bu geldi :) Yukarıda açıkladım zaten Sizin kararınız bana sorarsanız söz veriyorumm :)
Ay ben unutmuşum onu,yolculuk lafı falan olunca uzun yol sandım :)
Peki öyleyse Hilalcim,sana güveniyorum. Bu hafta listeye alalım,buda bir rekor galiba :) en kısa deneme süresi rekoru:)
Okulun başladığında illaki nete girdiğin zamanlarda olur,bende 20sinden sonra okula başlıcam ama artık telefondan falan idare ederiz.
İnternet olmadan olmuyor nasıl olsa,illa bulursun
Ay ben unutmuşum onu,yolculuk lafı falan olunca uzun yol sandım :)
Ben tam 1.5 kilo verdim buraya geldiğide 68'dim şimdi 66.5 oldum cumaya 66 olsam harika olur
Cuma-cumartesi-pazar paylaşım sayıları
kuzu 75
tubiş 47
all_ız_well 34
tfneyll 21
ebrugül 16
pinkpink 12
mutsuzmutlu10
çiğdem 6
Sen hergün arasan iyiydi aslında :)Yok ya çarşamba günü gideceğim işteUzun yol yürüyorum lütfen geçiştirmeyiniz
Teşekkür ederim,mutlaka girerim tabi :) Huhhuuu bir İLK oldum
5-10-15-1005 kez söyledim dünkimse unutmaz diyordum
İyi gidiyorum galiba :) Beğendim bu sıralamayı
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnben gelene kadar herkes gitmiş
iyigeceler kızlar,
sabahki ilk çıtırımıza günaydııın :)
Aslında öğle yemeğini unutmuştum :) Arkadaşım söyledi,yine dağ tepe bayır dümdüz yürüdüm ayaklarım şişecek ya :S Yarın tatil ilan ettim kendime evdeyim ve burdayım(bu saydada olurum yani)
Öğle: 1 tane simit+1 ayran
Bu kadar :)
2,5 içtim dışarıda(5şişe)
Akşam: 1 közlenmiş biber+1 közlenmiş patlıcan+1 domates
1 adet haşlanmış tavuk butu(Klasikleşecek buda)(çorba kasesinde yedim,tavuk suyuda vardı)
2 çorba kaşığı yoğurt
2 tane muska(Tatlı gibi bir şey maraşa özgüymüş,marketlerde sucuk diye satıyorlar ya içinde ceviz falan oluyor.Onun muska kadar boyutlarındaki versiyonu.Ufak bence)
Birazdan meyve yiyeceğim 2 erik+1 incir
Birde yoğurt yesem olur mu ki ?
canım tavuğun suyu direkt yağğğ onu içmeseydin keşke arkadaşlar haşlama sularını dökün yada pilav yapın başkası yesinYok ya çarşamba günü gideceğim işteUzun yol yürüyorum lütfen geçiştirmeyiniz
Teşekkür ederim,mutlaka girerim tabi :) Huhhuuu bir İLK oldum
çok geçmiş olsun. omurga eğriliği ciddi bişi. bence tedavini erteleme sakın..
Hadi takıııım şu deneme sürecini tamamlayalım tam takım olalım ohooo kimse tutmasın biziii
eylül artı ile girerse var yaa bitti oçok fena cezalar verecem.
en iyi kilo verene motivasyon olarak bi bademli magnum fikri nasıl?
Evden selam kızlar :52 pazartesi bittiğine göre hafta bitmiş demektir
Bugünkü menümü baştan aşağı bi yazayım size
sabah kalkınca: 1 ceviz + 1 bardak su
kahvaltı: 1 dilim kızarmış light ekmek + 1 bardak yarım yağlı süt. (ayyy light ekmeği kızartınca tadı simitten güzel oluyo untad marka alıyorum tadı diğerlerine göre daha güzel diye)
ara: 1 avuç leblebi
öğle: 4 kaşık kabak yemeği + 3 kaşık yoğurt + 1 dilim light ekmek
ara: 2 avuç leblebi (çok acıkmıştım)
akşam: yağsız domatesli soğanlı işte yumurtasız kıymalı menemen düşünün ondan yedim 100-150 gram civarıydı. 2 dilim kızarmış light ekmek + 2 kaşık yoğurt + 1 tane erik.
gece yatmadan da 9lu çayımı içecem.
Kahvaltı
domates,salatalık,fırında patates
ara
tahmis kahvesi(antep fıstıklı-menengiçli kahve)
öğle
bi2 biber bir patlıcan dolması ve yoğurt(dolmalar minyatür:)
ara
dibek kahvesi(şekersiz)
ara
1 elma,1 erik
akşam yiyesimde hiç yok belki yoğurt yerim.
1 saatten fazlada yürüdüm
ben birkase yoğurt
çok azda kurufasulye pilav karışımı yedim, oğlumdan kaldı atılmasın diye yedim
zaten benim bütün kilolarım atılmasın diye yenenlerden hatıra
Aslında öğle yemeğini unutmuştum :) Arkadaşım söyledi,yine dağ tepe bayır dümdüz yürüdüm ayaklarım şişecek ya :S Yarın tatil ilan ettim kendime evdeyim ve burdayım(bu saydada olurum yani)
Öğle: 1 tane simit+1 ayran
Bu kadar :)
2,5 içtim dışarıda(5şişe)
Akşam: 1 közlenmiş biber+1 közlenmiş patlıcan+1 domates
1 adet haşlanmış tavuk butu(Klasikleşecek buda)(çorba kasesinde yedim,tavuk suyuda vardı)
2 çorba kaşığı yoğurt
2 tane muska(Tatlı gibi bir şey maraşa özgüymüş,marketlerde sucuk diye satıyorlar ya içinde ceviz falan oluyor.Onun muska kadar boyutlarındaki versiyonu.Ufak bence)
Birazdan meyve yiyeceğim 2 erik+1 incir
Birde yoğurt yesem olur mu ki ?
cezasını verdim bile ben muskanınbenimdedileğim bu yönden yanaydı ameliyat diyor ama inşallah 2. şık yüzme olurda bende hem kilo verir hem tedavi olurum.
ohhhhh nasıl bir motivasyon bravo
yok yok yok aman tubişin eline kalmam kendi cezamı veririm yada yemem kımse ceza vermez sonra mekikte ve rüyamda tubişi görüyorum
evet pazartesi bitti ohhhh çok şükür ya ama benim için yarın çok öenmli bu arada menü süper midene sağlık canımıniçikıyma kavurması yapmış buuuuuuu
yürüyüş süper benden duymuş olma bu tubiş kıyma kavurup yemiş yumurtasız menemen diye bizi kandırıyor.
çok güzel bişi dedin tatlım evet en büyük hata afacanlardan arta kalanları yemek offfff
evet ufak yararlı ve zararlı ben biliyorum onu tubişe diyim mi ceza versin sana
çok geçmiş olsun umarım ameliyat demez doktor yüzme desin sen de hem eri hem sağlıklı olkızlar dün doktora gittim ben biliyosunuz %50 ameliyat %50 yüzme gibi bişi oldu umarım ki yüzme olur ama işten ne zaman vakit bulucam bilmiyorum bakıcaz artık durum pek parlak değil ama ben ameliyat olmak istemiyorum ve diliyorum ki yarım kötü bişi çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?