Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bulgur pilavı zararsız ölçülü yendiği zaman hem tok tutar yedim valla hoşaf az şekerli soğuk ve organik kayısıdan yyapılmış çay bardağı kadar aldım ama onu içmemek için cacık yedim

bir arkadaşım kendi yemeğini evden getirmiş. ayran aşı çorbası. buğday yoğurt az biraz nohut ve taze nane var içinde soğuk bir çorba. acaba diyet için uygun olur mu? hani bulgur pilavı çok yememiz lazım ya. buğday da bulgur gibi mi acaba?

Merak etmeyn annemde çok yetenekli bu konuda :) orayı süpür burayı süpür derken hareket ettiriyor beni.Benimde kaptırmaya pek niyetim yok :)
temizlik en iyi spor yap camları da sil

çok uygun 1 çay bardağı bulguru haşla o zaten çok oluyor içine yoğurt + su yani ayran ekle süper bi diyet yemeği yanında da salata ye çok da doyurucu oluyor ben yiyorum. nohut koyabilirsin istersen ama çok az koy

buğday bulgura göre daha kalorili ve daha çabuk acıktırır. bulgurun glisemik indeksi daha düşük o yüzden geç acıktırır. buğday yerine bulgurla yapıyorum ben artık daha güzel ve doyurucu oluyor hatta bulgurla ıspanak haşlıyorum onu katıyorum ayranın içine acayip lezzetli oluyor

Son düzenleme:

1-2 kaşık aldım zaten. ve çok güzel bişiydi. içinde taze nane tadı ile daha bi güzeldi sanki. bende yapmayı düşünüyorum.

1-2 kaşık aldım zaten. ve çok güzel bişiydi. içinde taze nane tadı ile daha bi güzeldi sanki. bende yapmayı düşünüyorum.
çok lezzetlidir ben bayılırım hele mersinin sıcağında süper bi öğün oluyor hem lezzetli hem doyurucu hemde faydalı. kuru nane atıyorum ben üstüne bir de azıcık pul biber acı da fena olmuyor yani

Tühh yemeseydim keşke Bi daha yemem o zaman

Keşke muskayıda yemeseydim

En kısa zamanda yaparım,yarın gideceğimiz için temizlik falan var onunla uğraşıyorum sabahtan beri..

evet ufak yararlı ve zararlı ben biliyorum onu tubişe diyim mi ceza versin sana

Aldım bile cezamı :) Tuğba abla kaçırır mı hiiiiç

temizlik en iyi spor yap camları da sil

Yok annem bana cam konusunda güvenmiyor :) Süpürme işi benim birde genelde ortalığı toparlama

o zaman iyi süpür koltukları falan çek altını süpür geri yerine koy ancak öyle kalori yakarsın ya bu arada bizim eve de gel arada

Kahvaltı : 1 haşlanmış yumurta
4 adet zeytin
2 çorba kaşığı yoğurt
1 domates+1 salata+1 yeşil biber
3 bardak çay(1er tatlandırıcı)

Ara öğün: Yarım bardak süt (Süt bitmişte :) )

Birazdanda yedi otlu çay içeceğim 5ten vazgeçtim +2 olsun dedim Direk 7li aldım :)

öğlen yemeği saatini kaçırma canım en geç 14.30'a bitmiş olsun bugün madem geciktin. akşam da en geç 18.30da yemiş ol.

ben 9'lu çay içiyorum tavsiye ederim son moda bu

öğlen yemeği saatini kaçırma canım en geç 14.30'a bitmiş olsun bugün madem geciktin. akşam da en geç 18.30da yemiş ol.

ben 9'lu çay içiyorum tavsiye ederim son moda bu

kahvaltıyı geç yaptım ama 11 gibi bitti 6 gibi yesem,arada ara öğün gibi yapsam ?

11liyi ben bulacağımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…