afiyet olsun çok da zararlı bir öğün olmamış umarım böyle gider yatana kadarbulgur pilavı zararsız ölçülü yendiği zaman hem tok tutar yedim valla hoşaf az şekerli soğuk ve organik kayısıdan yyapılmış çay bardağı kadar aldım ama onu içmemek için cacık yedim
Sen hergün arasan iyiydi aslında :)
Valla bende beğendim,kaptırma sıranı
temizlik en iyi spor yap camları da silMerak etmeyn annemde çok yetenekli bu konuda :) orayı süpür burayı süpür derken hareket ettiriyor beni.Benimde kaptırmaya pek niyetim yok :)
çok uygun 1 çay bardağı bulguru haşla o zaten çok oluyor içine yoğurt + su yani ayran ekle süper bi diyet yemeği yanında da salata ye çok da doyurucu oluyor ben yiyorum. nohut koyabilirsin istersen ama çok az koybir arkadaşım kendi yemeğini evden getirmiş. ayran aşı çorbası. buğday yoğurt az biraz nohut ve taze nane var içinde soğuk bir çorba. acaba diyet için uygun olur mu? hani bulgur pilavı çok yememiz lazım ya. buğday da bulgur gibi mi acaba?
temizlik en iyi spor yap camları da sil
çok uygun 1 çay bardağı bulguru haşla o zaten çok oluyor içine yoğurt + su yani ayran ekle süper bi diyet yemeği yanında da salata ye çok da doyurucu oluyor ben yiyorum. nohut koyabilirsin istersen ama çok az koy
çok lezzetlidir ben bayılırım hele mersinin sıcağında süper bi öğün oluyor hem lezzetli hem doyurucu hemde faydalı. kuru nane atıyorum ben üstüne bir de azıcık pul biber acı da fena olmuyor yani1-2 kaşık aldım zaten. ve çok güzel bişiydi. içinde taze nane tadı ile daha bi güzeldi sanki. bende yapmayı düşünüyorum.
canım tavuğun suyu direkt yağğğ onu içmeseydin keşke arkadaşlar haşlama sularını dökün yada pilav yapın başkası yesinçok yağlı.
ben muskayı bilirim çok kalorilidir 1 tane yeseydin bari
1,5 saat tempolu yürüyüş alalım senden
evet ufak yararlı ve zararlı ben biliyorum onu tubişe diyim mi ceza versin sana
temizlik en iyi spor yap camları da sil
o zaman iyi süpür koltukları falan çek altını süpür geri yerine koyTühh yemeseydim keşkeBi daha yemem o zaman
Keşke muskayıda yemeseydim
En kısa zamanda yaparım,yarın gideceğimiz için temizlik falan var onunla uğraşıyorum sabahtan beri..
Aldım bile cezamı :) Tuğba abla kaçırır mı hiiiiç
Yok annem bana cam konusunda güvenmiyor :) Süpürme işi benim birde genelde ortalığı toparlama
öğlen yemeği saatini kaçırma canım en geç 14.30'a bitmiş olsun bugün madem geciktin. akşam da en geç 18.30da yemiş ol.Kahvaltı : 1 haşlanmış yumurta
4 adet zeytin
2 çorba kaşığı yoğurt
1 domates+1 salata+1 yeşil biber
3 bardak çay(1er tatlandırıcı)
Ara öğün: Yarım bardak süt (Süt bitmişte :) )
Birazdanda yedi otlu çay içeceğim5ten vazgeçtim +2 olsun dedim Direk 7li aldım :)
o zaman iyi süpür koltukları falan çek altını süpür geri yerine koyancak öyle kalori yakarsın ya bu arada bizim eve de gel arada
kuzu nerde yaa gelsin ona esaslı bir ceza verecem
ben de az önce onu sordum Eylül kuzu kayıp bugünkuzu nerede ? aaaaaaa
kuzu nerde yaa gelsin ona esaslı bir ceza verecem
tamam tamam bize gelme ama iyi süpür dip köşe yap temizliğiniAğlarım amaaaboş günümü bulursam gelirimmm ayy çok meşgulum :)
spor cezası vermicem ki ona daha güzel cezalarım da var benimO hep az yiyor ona vermeyin bana veriiiin
öğlen yemeği saatini kaçırma canım en geç 14.30'a bitmiş olsun bugün madem geciktin. akşam da en geç 18.30da yemiş ol.
ben 9'lu çay içiyorum tavsiye ederimson moda bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?