hım o halde yine de atlama 1 dilim ekmek + 1 tane domates ye ufak bi parça da peynir ye, saat 17.30 gibi de yemek ye anlaştık dimikahvaltıyı geç yaptım ama 11 gibi bitti 6 gibi yesem,arada ara öğün gibi yapsam ?
11liyi ben bulacağımm
hım o halde yine de atlama 1 dilim ekmek + 1 tane domates ye ufak bi parça da peynir ye, saat 17.30 gibi de yemek ye anlaştık dimi
11'li çay bulursan ilk kutuyu bana gönder.
kızlar ne ceza vercekseniz bana verin
güllaç yedim
ben bu takıma hiç giremicem galiba
yapma ama lütfen takıma girmeni istiyoruz azimli olmanı... Kilo vermek beyinde biten birşey beynini şartlarsan 1 bardak süt ile bile doyarsın
Bu arada süperiz kızlar
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)
tubis87, All_Iz_Well+, ebrugül+, mutsuzmutlu+, tfneyll+
tamam tamam bize gelme ama iyi süpür dip köşe yap temizliğinikoltukların altına baksın söylicem annene
spor cezası vermicem ki ona daha güzel cezalarım da var benim
ben şu bulgurlu ayran çorbasından mı yapsam bu iki gün falan onu yerim
ayran detoksu bir kere denemiştim
bak çok doğru bir hikaye, çoğumuzun yaptığı en büyük hata bu diyeti bırakınca yemeyi abartıyoruz, beynimizi şartlamamız gerek bunun bir uzuuuuuun süreç olduğunu kabulleneceğiz kiloları verdikten sonra da korumak için elimizden geleni yapacaz. kısaca 2 kilo alırsak 2 kilo vereceğiz hemen oturmadan.Komik bi yazı okudum şu an yani bana komik geldi
' "Ahmet veya Ayşe bile 20 kilo vermiş, ben 5 kilo mu veremiyecem?" gazıyla başlayıp,
"bugünlük kendime izin veriyorum, yarın diyete devam ederim" kaçamağı devam ettirilip,
"amaaan zaten hayatımda her şey kötü gidiyor, tek zevkim yemek yemek" şeklinde sona erdirilen diyet macerası yerine, bu işe başlamadan önce kendinizi beyinsel olarak hazırlayın.'
Seninde dediğin gibi Tuğba abla önce beyni şartlamak lazım..Şu an yediklerimi sene içinde yeseydim doymazdım diye düşünüyorum.Ama o zamanla şimdi arasında bi fark yok.O zaman kendimi şartlasaydım biraz,doyardım aslındaönceden başlamak lazımdı.Ama hiçbir şey içinde geç değil
olur canım bikaç gün biraz daha dikkat listeye gir sonrasında da elinden geleni yap, beyinde bitiyor unutma. ben ince,sağlıklı ve güzel bir kadın olacağım bunu düşün. hatta mümkünse çok beğendiğin bir elbisenin fotosunu çek buzdolabına as, onun 36-38 bedeninin içine girene kadar çabala.ben şu bulgurlu ayran çorbasından mı yapsam bu iki gün falan onu yerim
ayran detoksu bir kere denemiştim
Gelsin bakalım inşallah önemli birşey yokturAnnem yattı yorulup ama bende yoruldummParmaklarımı çalıştırıyorum klavyede
Eminim eminim o konuda,cezada sınır tanımıyorsun bakıyorum da :) Gelsinde Mine abla(yanlış hatırlamıyorsam) verince görürüm,çok merak ettim daha güzel cezalarını
çok lezzetli o ya akşam ben de yapayım canım çektiniye canım? yaz yorumunu
mesala bir gün çok kaçırdıysanız sonraki birkaç gün nasıl telafi edersiniz?
bol spor ve az yiyerek değilmi
çok az yediğimde fenalaşıyorum ben, sinirsel bir rahatsızlığım var
o yüzdende biraz diyet zorluyor beni
ama şu tok tutan ayran çorbasını denicem
bak çok doğru bir hikaye, çoğumuzun yaptığı en büyük hata bu diyeti bırakınca yemeyi abartıyoruz, beynimizi şartlamamız gerek bunun bir uzuuuuuun süreç olduğunu kabulleneceğiz kiloları verdikten sonra da korumak için elimizden geleni yapacaz. kısaca 2 kilo alırsak 2 kilo vereceğiz hemen oturmadan.
olur canım bikaç gün biraz daha dikkat listeye gir sonrasında da elinden geleni yap, beyinde bitiyor unutma. ben ince,sağlıklı ve güzel bir kadın olacağım bunu düşün. hatta mümkünse çok beğendiğin bir elbisenin fotosunu çek buzdolabına as, onun 36-38 bedeninin içine girene kadar çabala.
Gelsin bakalım inşallah önemli birşey yokturönemli birşey yoksa vereceğim cezayı düşüneyim bende.
benim yaptığım daha önce 2 litre ayran yapıyorsun içine 4 kaşık bulgur 4 kaşık nohut 4 kaşık mercimek ekliyorsun
2 gün boyunca sadece bunu yiyorsun ama ben dayanamayıp yemekte yemiştim bunun yanında pek işe yaramadı yani :))
deneyenler 3 kiloya kadar vermiş
google ayran detoksu yazın çıkar
eğer hazır hissetmiyorsan birşey diyemem ama beyinde bitirebiliyorsan vakit kaybetmesağol arkadaşım ben bıraksammı artık diyordum başaramıcam gibi hissettim
valla iyiymiş ama bana tek yönlü beslenme yasak diyetisyen kontrolündeyim çünkü. ama denemek isteyen deneyebilir. ilk hafta çok içtim ben o çorbadan 2.1 kg vermiştim.Ablamda yapmıştı saki öyle bir şey hatırlıyor gibiyim.O baya verdi ama bununla mı emin değilim.Ben faydalı olacağını düşünüyorum.Süt ürünleri zaten yağ yaktırıyor,diğerleride tok tutuyor demekte fayda var bence
Gelsin bakalım inşallah önemli birşey yokturönemli birşey yoksa vereceğim cezayı düşüneyim bende.
ben bıraksammı artık diyordum başaramıcam gibi hissettim
valla iyiymiş ama bana tek yönlü beslenme yasak diyetisyen kontrolündeyim çünkü. ama denemek isteyen deneyebilir. ilk hafta çok içtim ben o çorbadan 2.1 kg vermiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?