Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ne yaptığını söylemiyorsan 500 mekik alalım

çikolatadan hafif merak etme ama yaptım bi kere ve söylemiycem nayır nolamaz beni dinlemelisin tuba affet beni çok seviyorum dayanamadım ve yaptım şimdi beni öldürebilirsin ama o insafsız cezalarınla öldürme vur hadi vurrrrrrrr durun! siz kardeşsiniz offff çok fena bi senaryo oldu

ne kadar yedin o çikolatadan söyle bakalımmmmm

profiterol YEDİM YA ayyyy söledim yada sesli mi düşündüm ne ama 2 top aldım sadece oda ablanın kızı yapmış tadı güzel olduysa bende yapım dıye yedım bahane
profiterol 1 porsiyon (2top): 400 kalori 400 kalori yakmak için ne yapman gerektiğini yazayım

400 kalori vermek için aşağıdaki aktiviteleri yanında belirtilen dakikada yapmak gerekiyor. Bir düşün 2 dakikada yediğin bir profiterolü eritmek için neler yapman gerekiyor... Tercih senin ben daha da birşey demiyorum ceza da vermiyorum senin bileceğin iş :43

Kürek çekmek 75 dakika
İp atlamak 79 dakika
Merdiven çıkmak 89 dakika
Bisiklete binmek 123 dakika
Karate 123 dakika
Ev temizlemek 126 dakika
Aerobik 134 dakika
Body çalışmak 144 dakika
Dans etmek 159 dakika
Taekwondo 159 dakika
Su topu oynamak 75 dakika
Paten yapmak 114 dakika
Koşu (kısa mesafe) 114 dakika
Buz pateni 131 dakika
Çalı çırpı toplamak 131 dakika
Koşu (orta mesafe) 131 dakika
Basketbol oynamak 134 dakika
Kano 134 dakika
Voleybol oynamak 263 dakika
Yürüyüş yapmak 173 dakika (yaklaşık 3 saat)

ve bir gerçek yaklaşık 30 gram yağ aldın daha da önemlisi bu. 30 gram yağ(diyet yapan bir insanın bir gün boyunca alması gereken maksimum yağ miktarı 30 gram)

Son düzenleme:

voleybol oynarım o zaman merdiven çıkarım

ve bunların arasında mekik çekmek yok. 1000 tane mekik falan anca olur herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…