çok fena saçlarımı kestiresim var.. sizce kısa saç mı uzun saç mı?
tatlım benim saçlarım kısa öne doğru uzun ama sen bilirsin çokta rahatladım köküde bende artık pratik çözümlerde var ama yine herhalde uzun daha iyi galiba sen bilirsin yinede
çok merak ettim ben yaa..
profiterol YEDİM YAayyyy söledim yada sesli mi düşündüm ne ama 2 top aldım sadece oda ablanın kızı yapmış tadı güzel olduysa bende yapım dıye yedım bahane
kızlar benim mesai bitti, akşama görüşürüzben kuzuyu merak ettim valla ya birşey mi oldu acaba
Evet canım,kavurmuş yemiş bi güzel :) afiyet olsun,yaramasın :)benimdedileğim bu yönden yanaydı ameliyat diyor ama inşallah 2. şık yüzme olurda bende hem kilo verir hem tedavi olurum.
ohhhhh nasıl bir motivasyon bravo
yok yok yok aman tubişin eline kalmam kendi cezamı veririm yada yemem kımse ceza vermez sonra mekikte ve rüyamda tubişi görüyorum
evet pazartesi bitti ohhhh çok şükür ya ama benim için yarın çok öenmli bu arada menü süper midene sağlık canımıniçikıyma kavurması yapmış buuuuuuu
yürüyüş süper benden duymuş olma bu tubiş kıyma kavurup yemiş yumurtasız menemen diye bizi kandırıyor.
çok güzel bişi dedin tatlım evet en büyük hata afacanlardan arta kalanları yemek offfff
evet ufak yararlı ve zararlı ben biliyorum onu tubişe diyim mi ceza versin sana
Canım benim inşallah ameliyat demez,yüzme derse çok iyi olu sana her yönden.kızlar dün doktora gittim ben biliyosunuz %50 ameliyat %50 yüzme gibi bişi oldu umarım ki yüzme olur ama işten ne zaman vakit bulucam bilmiyorum bakıcaz artık durum pek parlak değil ama ben ameliyat olmak istemiyorum ve diliyorum ki yarım kötü bişi çıkmaz
Sanki bu kadar az fazlası olan bir insanın daha detaylı diyet yapması gerekiyormuş gibi geliyor bana.sabah
1 kase yoğurt
azcık peynir
2parça domqates
1 zeytin
öğlen
orman kebabı yarım porsiyon
pilav 4 kaşık
1 kase cacık
ara
1 yumurta,1bardak gazoz(çok sıcaktı hastaneye gittim randevu saatine kadar eve geldim o ara içtim)
akşam
1kase çorba.
1kere patatesten aldım o kadar
bide kızarmış ekmek attım çorbama 3-4 tane
kızlar uyuyormusunuzz halaaa uyuyarak kilo veremeyiz uyanınnnnnnnnnnnn bakın hepinize ceza vercem heeee
Ben yoğurtsuz duramıyorum zaten,ayranada bayılırım"Yoğurdun suyuna sarı ve yeşilimsi rengi veren 'Riboflavin' (B2) isimli vitamindir. Yoğurdun suyunun dökülmesi ile sağlık açısından son derece faydalı olan bu vitamin boşa gitmektedir. Bu nedenle bu su kesinlikle dökülmemeli ve mutlaka süzdürülmesi gerekiyorsa başka yerlerde kullanılmadır. Örneğin ayran ve yoğurt çorbası yapımında yoğurt suyunun kullanılması, bu değerli besin kaynağının boşa gitmesini engelleyecektir."
Bulgurun herşeyine bayılrım ben canım ya,bide zayıflatsaymış keşke :)Yeşil çay ve ısırgan otu gibi, bizim pek tüketmeye alışkın olmadığımız besinlerin kanser düşmanı olduğunu daha önce duymuştuk.
Ama tüketiminin ülkemizde çok yaygın olduğu bir bakliyat var ki o da tam anlamıyla kanser düşmanı. Özellikle hazır gıda sektörünün gelişmesiyle kanser yapıcı yiyecekleri duyuyoruz. Ama araştırmalar, sağlıklı yaşama katkısı olan bulgurun özellikle bağırsak kanserine karşı etkili olduğunu ortaya koyuyor.
Bitter olacak ve 1-2 küçük kare yeterli olacak galiba.NEW YORK - ABD’de yapılan araştırmalar, çikolatanın kötü kolesterolle mücadele ettiğini ve yaşlanmayı geciktirdiğini ortaya koydu. Alınan sonuçlara göre, düzenli biçimde çikolata yiyen kişiler arasında ölüm olayı, yemeyenlere kıyasla yüzde 30 daha geç gerçekleşiyor. Araştırmayı yapan uzmanlar, çikolatada, yeşil çay ve sebze ile meyvelerda bulunan ‘’flavonoid’’ adlı maddenin bol miktarda bulunduğunu belirledi. Söz konusu madde kanı sulandırıyor, kalp hastalıkları ve kalp krizi riskini azaltıyor. Araştırmaya göre, çikolata, kısa adı LDL olan kötü kolesterolün okside olarak damar çeperlerine yapışmasını engelliyor. Uzmanlar çikolatanın, tıpkı asprinde olduğu gibi, kanda pıhtılaşmanın önüne geçtiğini de belirledi.
Eksik çıkman güzel olmuş canım,cumaya kilo vermiş ol ve listeye gir lütfeeeenmerhaba herkese,
bayram dolayısıyla dikkat etmemiştim. ve bayramdan çıktıktan sonra gördüğün rakam tam bir felaketti. ama bu sabah tartıldım. bayrama girmeden önceki kilodana bir kaç yüz gramda olsa az olduğunu gördüm. çok sevindim valla.
dün yediğim simitten dolayı akşam sadece fasulye yedim. birde çocuklara makarna yediriken bir kaç çatal yedim. öğle yemeğinde de işyerinde fasulye vardı. ve hala evde fasulye var.. ama bu akşama yiyemem herhalde.
umarım cumaya kadar bu bir kaç yüz gramlar toplanırda 1 kilo olur..
Nasılda dinlermiş nasılda dinlermiiiiş,canım benim :)))hoşgeldin canım. umarım toplanır o gramlarsürekli tartılmak da doğru değil ben bi ara kafayı yiyordum diyetime dikkat etmeme rağmen tartıda fazla çıkıyordum moralim fena halde bozuluyordu kuzu bana tartıyı yasakladı cumadan cumaya tartıl bildirim yap dedi. cumartesi de diyetisyen mecbur tartıyor zaten sen de sürekli tartılma
Hadi bu arada kaynamış olsun canım ama sık tartılmayı bırak olur mu?bir ara bende takmıştım hergün tartılıyordum. ama bayramdan beri hiç tartılmamıştım. meraktan bi bakayım dedim. ama bu benim için motivasyon oldu diyebilir. cuma günün başlangıç kilomdan daha fazla kiloda olmayacağımı biliyorum artık.
limon felan sıkınca nasıl olu ki tadı aslında içilir ya ölüm değil sağlık var ucunda sağlıksız tadı güzel olduğuna inandığımız dünya kadar şey yiyip içiyoruz bişicik olmaz hıh maaşımı alınca ben bi aktar yapım şu karışımlı çaylardan alıyım bende
eveeeeeeet kuzucum hoşgeldin sefalar getirdinnnnnn hemen cezanı açıklayayım canım benimAy kızlaaaar eve yeni giriyorumdaha,istanbuldan arkadaşım geldi ve akşamda yolcu ettim,hemen döndü giremedim tabiki.
Hemen geçmişe dönüp telafi etmeliyiiiiim
Zayıfalamaya etkisi var mı onun ?valla tadı yeşil çaydan daha iyi gibi geldi bana.. limon falan sıkmadan içiyordum ben. aslında hala evde var paket içinde. arasıra içeyim bakalım.
O zaman çok dikkat et canım,kilo normal olsa bile çok yağlı ve acılı olursa harbiden sağlığına zararlı,yazık.aslına bakarsan bu şirkete giren herkes kilo alıyor. ve tek nedenide dediğen gibi yemekhanenin yağlı yemekleri. bende mümkün olduğunca evden getirmeye yada çorba yoğurt falan yemeye çalışıyorum. birde aşçımız o kadar acı yapıyor ki yemekleri sağlam mideyi bile hasta edebiliyor yani..
Ohhh misöğlene kadarki menüm:
kalkınca: 2 kuru kayısı + 1 bardak su
kahvaltı: 1 dilim kızarmış light ekmek + 1 küçük dilim peynir + domates + 1 çay bardağı yarım yağlı süt.
ara: 1 avuç leblebi
öğlen: 1 dilim light ekmek + 125 gram light yoğurt + 1 domates + 1 salatalık.
Yap tabiki hayatım,elin deymişken bizede uğrasan ne iyi olur,ben çok üşeniyorum :))Merak etmeyn annemde çok yetenekli bu konuda :) orayı süpür burayı süpür derken hareket ettiriyor beni.Benimde kaptırmaya pek niyetim yok :)
Ben severim onu canım,zararlı olacağını hiç sanmam.Gayette güzel diyet yemeği bana görebir arkadaşım kendi yemeğini evden getirmiş. ayran aşı çorbası. buğday yoğurt az biraz nohut ve taze nane var içinde soğuk bir çorba. acaba diyet için uygun olur mu? hani bulgur pilavı çok yememiz lazım ya. buğday da bulgur gibi mi acaba?
Yap yap1-2 kaşık aldım zaten. ve çok güzel bişiydi. içinde taze nane tadı ile daha bi güzeldi sanki. bende yapmayı düşünüyorum.
kuzu nerede ? aaaaaaa
eveeeeeeet kuzucum hoşgeldin sefalar getirdinnnnnn hemen cezanı açıklayayım canım benim
şimdi kuzucum ceza 1 - kaptan olarak bugün hepimize iltifatlar yağdırıp motive edeceksinyıkayıp yağlıcaksın şöööyle bir moralimiz düzelecek hepimiz hakkında ayrı ayrı en az 5'er satır yazı yazacaksın moralimizi düzeltecek
ceza 2 - yarın sabah 7'de kalkıp yarım saat yürüyüş yapıp geleceksin duşunu alıp kahvaltını yapıl 9'da burdasın en az 12'ye kadar burda muhabbet edeceksin
bugün neler yedin bakim arkadaşınla ona göre ayrı cezalar gelebilir
Merhaba kızlar nasılsınız bu aksam
Ay bende bi çay edineyim artık,yeşil çayım-kayısılı çayım ve birdaha hiç denemeyeceğim 8-10 eşit daha çayım var :)Kahvaltı : 1 haşlanmış yumurta
4 adet zeytin
2 çorba kaşığı yoğurt
1 domates+1 salata+1 yeşil biber
3 bardak çay(1er tatlandırıcı)
Ara öğün: Yarım bardak süt (Süt bitmişte :) )
Birazdanda yedi otlu çay içeceğim5ten vazgeçtim +2 olsun dedim Direk 7li aldım :)
Kız önce bi merak et,hemen ceza hemen ceza :)kuzu nerde yaa gelsin ona esaslı bir ceza verecem
Düşündüğün için sağol canım,bende tam onu yazdım aynı anda yolladık ver ver hak ettiama ya önemli bir sebebi varsa offf nerede bu kız yine bi problem yoktur ve iyidir umarım.
Canım benim yaaa,nasılda düşünürmüş.O hep az yiyor ona vermeyin bana veriiiin
Puhhh sana :)kızlar ne ceza vercekseniz bana verin
güllaç yedim
ben bu takıma hiç giremicem galiba
Asla geç değil canım,isteklerimizi erteleyip duruyoruz habire.Komik bi yazı okudum şu an yani bana komik geldi
' "Ahmet veya Ayşe bile 20 kilo vermiş, ben 5 kilo mu veremiyecem?" gazıyla başlayıp,
"bugünlük kendime izin veriyorum, yarın diyete devam ederim" kaçamağı devam ettirilip,
"amaaan zaten hayatımda her şey kötü gidiyor, tek zevkim yemek yemek" şeklinde sona erdirilen diyet macerası yerine, bu işe başlamadan önce kendinizi beyinsel olarak hazırlayın.'
Seninde dediğin gibi Tuğba abla önce beyni şartlamak lazım..Şu an yediklerimi sene içinde yeseydim doymazdım diye düşünüyorum.Ama o zamanla şimdi arasında bi fark yok.O zaman kendimi şartlasaydım biraz,doyardım aslındaönceden başlamak lazımdı.Ama hiçbir şey içinde geç değil
Yap canım çok güzel,pirinç lapası yapıyorlar bide tartıdan birgün önce ama o nasıl oluyor bilmiyorum ben.ben şu bulgurlu ayran çorbasından mı yapsam bu iki gün falan onu yerim
ayran detoksu bir kere denemiştim
Annem yattı yorulup ama bende yoruldummParmaklarımı çalıştırıyorum klavyede
Eminim eminim o konuda,cezada sınır tanımıyorsun bakıyorum da :) Gelsinde Mine abla(yanlış hatırlamıyorsam) verince görürüm,çok merak ettim daha güzel cezalarını
Hep aklın cezada yaaa :)bak çok doğru bir hikaye, çoğumuzun yaptığı en büyük hata bu diyeti bırakınca yemeyi abartıyoruz, beynimizi şartlamamız gerek bunun bir uzuuuuuun süreç olduğunu kabulleneceğiz kiloları verdikten sonra da korumak için elimizden geleni yapacaz. kısaca 2 kilo alırsak 2 kilo vereceğiz hemen oturmadan.
olur canım bikaç gün biraz daha dikkat listeye gir sonrasında da elinden geleni yap, beyinde bitiyor unutma. ben ince,sağlıklı ve güzel bir kadın olacağım bunu düşün. hatta mümkünse çok beğendiğin bir elbisenin fotosunu çek buzdolabına as, onun 36-38 bedeninin içine girene kadar çabala.
Gelsin bakalım inşallah önemli birşey yokturönemli birşey yoksa vereceğim cezayı düşüneyim bende.
Bak ben bunu bilmiyorum,ayra detokdu deyince sırf ayran değil yani he :)benim yaptığım daha önce 2 litre ayran yapıyorsun içine 4 kaşık bulgur 4 kaşık nohut 4 kaşık mercimek ekliyorsun
2 gün boyunca sadece bunu yiyorsun ama ben dayanamayıp yemekte yemiştim bunun yanında pek işe yaramadı yani :))
deneyenler 3 kiloya kadar vermiş
google ayran detoksu yazın çıkar
Nasıl yani ya,diyeti mi bırakacaksınsağol arkadaşım ben bıraksammı artık diyordum başaramıcam gibi hissettim
Afiyet olsun1 kibrit kutusu peynir+1 domates tamamdır yedim
1 bardak 7 otlu içiyorum daha yeni yaptım
Bu en güzeliiiiBi arada şöyle bi söz vardı 'Yaşasın yemek yemek'
Ay ben en son ortaokulda falan 55 olmuşumdur,60lara öyle alışmışımki :)bu sözü 55'e düşünce söylicem60'a çıkcam sonra tekrar 55'e düşcem
Neden insanlara gıcık veriyorsun,şuan sonunda ne yediğini öğrenememiş olsam meraktan çatlardım :)size ne yaptığımı söylemiycem ama kendime verdiğim ceza 200 belki 300 mekik
Cuma günü kilo vermiş olmada sen görecem ben gençliğiçikolata değil işte ondan hafif ve az söylemem banane ya ben daha çok gencim ki
Bahaneye baaaakprofiterol YEDİM YAayyyy söledim yada sesli mi düşündüm ne ama 2 top aldım sadece oda ablanın kızı yapmış tadı güzel olduysa bende yapım dıye yedım bahane
Bunları okumak bile ceza gibi vallaprofiterol 1 porsiyon (2top): 400 kalori 400 kalori yakmak için ne yapman gerektiğini yazayım
400 kalori vermek için aşağıdaki aktiviteleri yanında belirtilen dakikada yapmak gerekiyor. Bir düşün 2 dakikada yediğin bir profiterolü eritmek için neler yapman gerekiyor... Tercih senin ben daha da birşey demiyorum ceza da vermiyorum senin bileceğin iş :43
Kürek çekmek 75 dakika
İp atlamak 79 dakika
Merdiven çıkmak 89 dakika
Bisiklete binmek 123 dakika
Karate 123 dakika
Ev temizlemek 126 dakika
Aerobik 134 dakika
Body çalışmak 144 dakika
Dans etmek 159 dakika
Taekwondo 159 dakika
Su topu oynamak 75 dakika
Paten yapmak 114 dakika
Koşu (kısa mesafe) 114 dakika
Buz pateni 131 dakika
Çalı çırpı toplamak 131 dakika
Koşu (orta mesafe) 131 dakika
Basketbol oynamak 134 dakika
Kano 134 dakika
Voleybol oynamak 263 dakika
Yürüyüş yapmak 173 dakika (yaklaşık 3 saat)
ve bir gerçek yaklaşık 30 gram yağ aldın daha da önemlisi bu. 30 gram yağ(diyet yapan bir insanın bir gün boyunca alması gereken maksimum yağ miktarı 30 gram)
Hah şöyle merak et beni,sevindim sanki he arasıra kaybolmalıkızlar benim mesai bitti, akşama görüşürüzben kuzuyu merak ettim valla ya birşey mi oldu acaba
Edin edinkuzum nerdesin merak ediyorum
Kesinlikle uzun derim ben,çok severim uzun saçıçok fena saçlarımı kestiresim var.. sizce kısa saç mı uzun saç mı?
Baklavaaa17,45te yedim yemeğimi Tuğba abla :)
Akşam: 5 ızgara köfte
3 çorba kaşığı yoğurt
1 yemek tabağı kadar salata
1/2 dilimcik baklava
Ardından 2 bardak çay(1er tatlandırıcı)
Hoşgeldin canım iyiyiz saol sen nasılsın nerelerdesin?Merhaba kızlar nasılsınız bu aksam
aşkolsun canım bende merak ettimBeni merak eden ilk kişi
hadi tamam ceza vermiyorum ama merak ettik seni valla haber ver bidaha gelmiceğindeAaaaaa
ben size bi yere gidince ceza veriyor muyum hiç :)
ceza 1= önce bi bakacam neler yapmışsınız,durup dururken iltifat edip yanlış yere gaz veremem:)
ceza2= yarında misafirim vaaaar :) bu seferde adanadan arkadaşım gelecek,ama bugün gibi olmaz çünkü evdeyim
Saabah 7de kalkıp iyice temizlik yapmam gerekiyor zaten,yürüyüş olsa daha iyiydi :)
Hem bugün öyle çok yürüdüm öyle çok yoruldum kiiii
yyaaa dün sohbet iyiydi sen yoktun ama kaçırdınÇok fena yorgunum ben canım,birde geçmişle boğuşuyorum,maşallah ilerlemiş sayfalar
canım valla merak ettim, sen şu dokuzlu zayıflama çayından al valla iyi gibi şişliğimi attım en azındanAy bende bi çay edineyim artık,yeşil çayım-kayısılı çayım ve birdaha hiç denemeyeceğim 8-10 eşit daha çayım var :)
Çok istikrarsızım
Kız önce bi merak et,hemen ceza hemen ceza :)
Düşündüğün için sağol canım,
arkadaşımın burda işi çıkmış sabah uçğıyla gelip akşam son uçakla döndü.
Gün içinde doğal olarak gelemedim,mersin-tarsus-adana üçgeninde çıkamadım ve çooook yoruldum çok
Canım benim yaaa,nasılda düşünürmüş.
Kızlaaaar Hilal'e bakında feyz alın :)
Puhhh sana :)
Asla geç değil canım,isteklerimizi erteleyip duruyoruz habire.
Yemek yemenin mutluluğu istediğin görüntüye sahip olmanın verdiği mutlulukla asla boy ölçüşemez.
İstediğimiz kiloya gelince başımızı taşlara vuracaz neden daha önce yapmadım bunu diye
Yap canım çok güzel,pirinç lapası yapıyorlar bide tartıdan birgün önce ama o nasıl oluyor bilmiyorum ben.
Ne meraklı şu tuba ablan ceza vermeye değil mi:)
aferin menü güzel alkışlıyorumSıra yediklerime geldi :)
kahvaltı
domates-peynir-zeytin-1 bardak çay
öğle
yarım porsiyon kuşbaşı-ayran-bol salata sıfır ekmek :)
ara
türk kahvesi
akşam
yoğurt ve küçük dilim tam tahıllı ekmek
eee gecenin 1.30'unda ertesi gün işe gidecek insanın ne işi var buradaBakın nasılda telafi ediyorum,hepiniz varken ben yoktum şimdi ben varım siz yoksunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?