Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tatlım benim saçlarım kısa öne doğru uzun ama sen bilirsin çokta rahatladım köküde bende artık pratik çözümlerde var ama yine herhalde uzun daha iyi galiba sen bilirsin yinede

sağol canım. sürekli kısa saç kullanmıştım hamileliğime kadar. hamilelikte bu yana kestirmedim. ve saçlarım çok uzadı. hep uzun saça özenmişimdir. ama şimdide bakamıyorum saçlarıma. kestirmeyede kıyamıyorum. ama kestirince çok rahat kullanıcağımıda biliyorum. off.. kararsız olmak ne zor bişi..

çok merak ettim ben yaa..

Bende merak ettim ya :)

profiterol YEDİM YA ayyyy söledim yada sesli mi düşündüm ne ama 2 top aldım sadece oda ablanın kızı yapmış tadı güzel olduysa bende yapım dıye yedım bahane

Ne güzel bahaneymiş öyle :) Ceza seçeneği sunulmuş bayaaa,afiyet olsun mu desem geçmiş olsun mu bilemedim

17,45te yedim yemeğimi Tuğba abla :)

Akşam: 5 ızgara köfte
3 çorba kaşığı yoğurt
1 yemek tabağı kadar salata
1/2 dilimcik baklava

Ardından 2 bardak çay(1er tatlandırıcı)

Ay kızlaaaar eve yeni giriyorumdaha,istanbuldan arkadaşım geldi ve akşamda yolcu ettim,hemen döndü giremedim tabiki.
Hemen geçmişe dönüp telafi etmeliyiiiiim

Evet canım,kavurmuş yemiş bi güzel :) afiyet olsun,yaramasın :)
Bugünde çok fena yürüdüm valla,hemde sabahtan beri.

Canım benim inşallah ameliyat demez,yüzme derse çok iyi olu sana her yönden.
Allah dermensız dert vermesin canım,tedavisi olsun yeterki...

Sanki bu kadar az fazlası olan bir insanın daha detaylı diyet yapması gerekiyormuş gibi geliyor bana.
Daha mı sıkı tutsak seni acaba?

kızlar uyuyormusunuzz halaaa uyuyarak kilo veremeyiz uyanınnnnnnnnnnnn bakın hepinize ceza vercem heeee

Ceza vermeye alıştın maşallah,herşeye ceza olur mu yaaa

Ben yoğurtsuz duramıyorum zaten,ayranada bayılırım

Bulgurun herşeyine bayılrım ben canım ya,bide zayıflatsaymış keşke :)

Bitter olacak ve 1-2 küçük kare yeterli olacak galiba.
Böyle faydalı deyip çekilmeyelim,fazlası zarar :)

Eksik çıkman güzel olmuş canım,cumaya kilo vermiş ol ve listeye gir lütfeeeen

Nasılda dinlermiş nasılda dinlermiiiiş,canım benim :)))

Hadi bu arada kaynamış olsun canım ama sık tartılmayı bırak olur mu?
Cumadan cumaya bakmamız yeterli zaten,hergün tutarlı olarak gitmiyor ve bu bizim moralimizi bozuyor.
Daha uzun periyotlarda takip etmek en iyisi

Ay bende bugün alacaktım ama aceleden unuttum gitti

Ay kızlaaaar eve yeni giriyorumdaha,istanbuldan arkadaşım geldi ve akşamda yolcu ettim,hemen döndü giremedim tabiki.
Hemen geçmişe dönüp telafi etmeliyiiiiim
eveeeeeeet kuzucum hoşgeldin sefalar getirdinnnnnn hemen cezanı açıklayayım canım benim

şimdi kuzucum ceza 1 - kaptan olarak bugün hepimize iltifatlar yağdırıp motive edeceksin yıkayıp yağlıcaksın şöööyle bir moralimiz düzelecek hepimiz hakkında ayrı ayrı en az 5'er satır yazı yazacaksın moralimizi düzeltecek

ceza 2 - yarın sabah 7'de kalkıp yarım saat yürüyüş yapıp geleceksin duşunu alıp kahvaltını yapıl 9'da burdasın en az 12'ye kadar burda muhabbet edeceksin

bugün neler yedin bakim arkadaşınla ona göre ayrı cezalar gelebilir

Son düzenleme:
valla tadı yeşil çaydan daha iyi gibi geldi bana.. limon falan sıkmadan içiyordum ben. aslında hala evde var paket içinde. arasıra içeyim bakalım.
Zayıfalamaya etkisi var mı onun ?

O zaman çok dikkat et canım,kilo normal olsa bile çok yağlı ve acılı olursa harbiden sağlığına zararlı,yazık.
Evden götür en iyisi yemeklerini

Ohhh mis

Merak etmeyn annemde çok yetenekli bu konuda :) orayı süpür burayı süpür derken hareket ettiriyor beni.Benimde kaptırmaya pek niyetim yok :)
Yap tabiki hayatım,elin deymişken bizede uğrasan ne iyi olur,ben çok üşeniyorum :))

Ben severim onu canım,zararlı olacağını hiç sanmam.Gayette güzel diyet yemeği bana göre

1-2 kaşık aldım zaten. ve çok güzel bişiydi. içinde taze nane tadı ile daha bi güzeldi sanki. bende yapmayı düşünüyorum.
Yap yap

kuzu nerede ? aaaaaaa

Beni merak eden ilk kişi

Aaaaaa
ben size bi yere gidince ceza veriyor muyum hiç :)
ceza 1= önce bi bakacam neler yapmışsınız,durup dururken iltifat edip yanlış yere gaz veremem:)

ceza2= yarında misafirim vaaaar :) bu seferde adanadan arkadaşım gelecek,ama bugün gibi olmaz çünkü evdeyim

Saabah 7de kalkıp iyice temizlik yapmam gerekiyor zaten,yürüyüş olsa daha iyiydi :)

Hem bugün öyle çok yürüdüm öyle çok yoruldum kiiii

Ay bende bi çay edineyim artık,yeşil çayım-kayısılı çayım ve birdaha hiç denemeyeceğim 8-10 eşit daha çayım var :)
Çok istikrarsızım

kuzu nerde yaa gelsin ona esaslı bir ceza verecem
Kız önce bi merak et,hemen ceza hemen ceza :)

bende tam onu yazdım aynı anda yolladık ver ver hak etti ama ya önemli bir sebebi varsa offf nerede bu kız yine bi problem yoktur ve iyidir umarım.
Düşündüğün için sağol canım,
arkadaşımın burda işi çıkmış sabah uçğıyla gelip akşam son uçakla döndü.
Gün içinde doğal olarak gelemedim,mersin-tarsus-adana üçgeninde çıkamadım ve çooook yoruldum çok

O hep az yiyor ona vermeyin bana veriiiin
Canım benim yaaa,nasılda düşünürmüş.
Kızlaaaar Hilal'e bakında feyz alın :)

kızlar ne ceza vercekseniz bana verin
güllaç yedim
ben bu takıma hiç giremicem galiba
Puhhh sana :)

Asla geç değil canım,isteklerimizi erteleyip duruyoruz habire.
Yemek yemenin mutluluğu istediğin görüntüye sahip olmanın verdiği mutlulukla asla boy ölçüşemez.
İstediğimiz kiloya gelince başımızı taşlara vuracaz neden daha önce yapmadım bunu diye

ben şu bulgurlu ayran çorbasından mı yapsam bu iki gün falan onu yerim
ayran detoksu bir kere denemiştim
Yap canım çok güzel,pirinç lapası yapıyorlar bide tartıdan birgün önce ama o nasıl oluyor bilmiyorum ben.

Ne meraklı şu tuba ablan ceza vermeye değil mi:)

Hep aklın cezada yaaa :)

Bak ben bunu bilmiyorum,ayra detokdu deyince sırf ayran değil yani he :)
Bende mi denesem acaba ya,yarın denesem cumaya ohhh :) dur düşüneyim

sağol arkadaşım ben bıraksammı artık diyordum başaramıcam gibi hissettim
Nasıl yani ya,diyeti mi bırakacaksın
Senin kararın elbette ama bence bırakma.
Bunu iyice düşünmelisin canım,artık yeter deyip başlarsan bırakma çünkü emeğine yazık edersin. Ya da bırakacaksan hiç başlama,boşuna psşkolojini bozma,ne zaman hazır hissedersen o zaman başlarsın.
Böyle gel-gitler sadece önüne koyulanı devleştirir,beyninde bitirmezsen herşeyde gözün kalır,herşeyi yemek istersin.

1 kibrit kutusu peynir+1 domates tamamdır yedim
1 bardak 7 otlu içiyorum daha yeni yaptım
Afiyet olsun

Bi arada şöyle bi söz vardı 'Yaşasın yemek yemek'
Bu en güzeliiii

bu sözü 55'e düşünce söylicem 60'a çıkcam sonra tekrar 55'e düşcem
Ay ben en son ortaokulda falan 55 olmuşumdur,60lara öyle alışmışımki :)

size ne yaptığımı söylemiycem ama kendime verdiğim ceza 200 belki 300 mekik
Neden insanlara gıcık veriyorsun,şuan sonunda ne yediğini öğrenememiş olsam meraktan çatlardım :)
Allahtan ileri sayfalarıda okuyuverdim beklemeden :)

çikolata değil işte ondan hafif ve az söylemem banane ya ben daha çok gencim ki
Cuma günü kilo vermiş olmada sen görecem ben gençliği

profiterol YEDİM YA ayyyy söledim yada sesli mi düşündüm ne ama 2 top aldım sadece oda ablanın kızı yapmış tadı güzel olduysa bende yapım dıye yedım bahane
Bahaneye baaaak
Ben sana daha sıkı diyet yapman lazım dedikçe sen kaçamak yapıyorsun.
Sana ceza konusunda müdehale ediyorum.Menü hazırlıcam ve ona uyacaksın,anlaştık mı

Bunları okumak bile ceza gibi valla

kızlar benim mesai bitti, akşama görüşürüz ben kuzuyu merak ettim valla ya birşey mi oldu acaba
Hah şöyle merak et beni,sevindim sanki he arasıra kaybolmalı

kuzum nerdesin merak ediyorum
Edin edin

çok fena saçlarımı kestiresim var.. sizce kısa saç mı uzun saç mı?
Kesinlikle uzun derim ben,çok severim uzun saçı

Baklavaaa
Sanki çok mu çay içiyorsun ne:26:

Sıra yediklerime geldi :)

kahvaltı
domates-peynir-zeytin-1 bardak çay

öğle

yarım porsiyon kuşbaşı-ayran-bol salata sıfır ekmek :)

ara

türk kahvesi

akşam
yoğurt ve küçük dilim tam tahıllı ekmek

Merhaba kızlar nasılsınız bu aksam
Hoşgeldin canım iyiyiz saol sen nasılsın nerelerdesin?

Beni merak eden ilk kişi
aşkolsun canım bende merak ettim

hadi tamam ceza vermiyorum ama merak ettik seni valla haber ver bidaha gelmiceğinde

Çok fena yorgunum ben canım,birde geçmişle boğuşuyorum,maşallah ilerlemiş sayfalar
yyaaa dün sohbet iyiydi sen yoktun ama kaçırdın

canım valla merak ettim, sen şu dokuzlu zayıflama çayından al valla iyi gibi şişliğimi attım en azından ceza görevini sen verdin bana

aferin menü güzel alkışlıyorum

Bakın nasılda telafi ediyorum,hepiniz varken ben yoktum şimdi ben varım siz yoksunuz
eee gecenin 1.30'unda ertesi gün işe gidecek insanın ne işi var burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…