yok valla canım yoğurdun içine sıcak ne koyarsan koy kesilir benim bildiğim ne yap biliyor musun içine ne koyacaksan soğuk sudan bir geçir süz öyle koy yoğurdun içineÖyle koydum valla
pirinçlede yaparız ya bu çorbayı hani ondada sıcakken koyarım hiçbişe olmaz.bulguramı özgü bu bozma işi :)
selam canım menün güzel, yok ya o eğrilik normal kambur yürüyen kişilerde oluyor bende de hafif var dik yürümeye çalışıyorumMerhaba kızlar nasılsınız bakalım
bugün yediklerim ;
sabah domotes slaatalık peynirli sandwic
ara : 2 kuru kayısı
öğle: pırasa yemeği yarım dilim kepek ekmeği
aksam taze fasulye yemeği cacık
ara 1 şeftalii
bugün spor salonuna gidildi 2 saat fitnees yapıldı...
3 litre su içildi.
Kızlar size bir sorum olacakk sanki boynumun arkasında ki kemik çıkık kambur gibi duruyor ? saçlarımı kaldırıp yan dönüp aynaya bakıyorum böyle kemik dışarıya çıkık gibi duruyor... yarına fizik ten randevu aldım bakalım hayırlısı :S
sizde de böyle bişi warmı?
canım burada amaç birbirimizi motive etmek olduğu için günde bir mesaj malesef çok yetersizMerhaba canım malum sabahleyin anca kalkıyorum ve bütün günümü spor merkezinde geçiriyorm fitnees saunaydı derken aksam oluyor... aksamleyinde aksam yemeğinden sonra ailemle vakit geçiriyorum bilgisayar başında pek fazla duramıyorum ama hergün girip düzenli bir şekilde 1 mesajda olsa o gün için de ne yaptıysam yazıyorum....
katılıyorum sana kuzummmmmmmenün güzel tatlım,
ensenin altından mı bahsediyorsun?
banada orda bir eğrilik var gibi gelmişti ama sağlık açısından bi sorun çıkmadı. Kambur oluyorum snamıştım.
Umarım önemli bişe değildir.
Tatlım günde bir mesajla ne yaptığını bildirmen yeterli değil maalesefDiğer arkadaşlarında menülerine yorum yapmalısın,araştırıp öğrenip takımla paylaşmalısın. Burası sadece diyet günlüğü değilki,günde bi defa yediklerimizi yazıp çıkarsak 2 günde bir sayfa ilerlemez.
O zaman nerde kaldı takım,nerde kaldı motivasyon?
Günde en az 5 paylaşım diyoruz ama inan o bile yeterli değil aslında.
Katılımını artırma şansın yok mu?
valla erken yattım saat 10 yeni kalktımmm yaşasın tatilllllllllYine geç saatlerde tek başıma kaldım :)
bak ben bugün çok uyudum demekki yarın iyi kilo vermiş çıkcamAz uyumak kilo vermeyi engelliyor
Aşırı stres altında olanların kilo vermesi yavaşlar. Çünkü stres hormonları üst seviyeye çıkarır ve ödemi artırır.
Gece geç saatlerde yatılması ve az uyumak da kilo vermeyi engeller.
Kilo vermek için gece 11.30 - 00.00 arasında yatılması, sabah 07.30-08.00 arasında güne başlanmalı.
Kışın da, yazın da yapılan diyetler aynı oranda kilo verdirir. Bahar aylarında diyet yapılması tamamen psikolojiktir. Ayrıca diyet bu sürece sıkıştırıldığında hasta stres yaptığından kilo vermesi de zorlaşır
günaydın canım peynir ye bir de o bakkaldan bisküvi al light varsa yarım paket + peynir, light yoksa 2 tane + peynir ye afiyet olsungünaydın herkese,
böyle tatil günlerinde çalışmak hiç istemiyorum. ama işte sonuçta özel sektör. gel diyince geliyoruz..
sabah kahvaltılık getiremedim. buradaki dolaptada sadece peynir var.
çok acıktım ne yiyecem ben.. birde bizim şirket dağ başında bir yerlerde.. yakınlarda tostçu falanda yok. yan tarafta ufak bir barakada bakkal gibi bir yer var. işte büsküvi kahve falan satıyor.
çok ama çok acıktım..
yok canım bunların direkt hesabına geçti malesef ama bugün cevap vermezlerse öğleden sonra çok pis kavga edecemvalla dellenecek bir durum. hani şu çok biliinen buna benzer bir site varya. ben onu daha güvenilir buluyorum. çünkü ürünü aldıktan sonra onay vermeden parayı satıcının hesabına geçirmiyorlar. bu aldığın yerde de öyle mi acaba?
yok bişey olmaz zor durumlarda yapılabilir zaten beyaz ekmekle light ekmek arasında çok kalori farkı yok sadece light olan lifli diye tercih ediliyorsabah kahvaltılık bişi getiremediğimden dolayı yemekhaneden ekmek aldım dolaptaki peynirim ile sandeviç yapıp yedim.
ama ekmek beyaz ekmek..
verilecek cezaya razıyım. :)
günaydın canım ebrugül burda o saysın pazartesiden başlayarak da sen sayarsın olmaz mıkızlar günaydın sayım yapıcam hemen
bugün kim yapacak sayımı biliyor musun?
sen dün ve bugünü say yarın bildir canım nerden başladığını yazmıştım dünya ben bu sayım işini çok karıştırıyorum.ben ne zaman yapıcam sayımı. sayım yapacağım günden 1 gün önce bana söyleseniz olur mu?
Günaydınlarrrrrrrrrrrrrrbu arada sanada günaydın canım
tabiki ebrugül yapsın gelemezse ben yaparım şekerlerim olmaz mı?
evet dün yoktum bütün gün doktordaydım geçmişte bana menü hazırlıycağını söylemişsin hadi hazırla uyarım ben fakat öğleni katma istersen burada yediğim için artık evde hazırlayacak kadar zamanım yok.
canım yarın sen yapacaksın olurda işin çıkar ve yapamazsan ben yapıcam bende karıştırdı geçmişi okuyunca anladım
günaydın canım peynir ye bir de o bakkaldan bisküvi al light varsa yarım paket + peynir, light yoksa 2 tane + peynir ye afiyet olsunbu arada az da ben nispet yapim bana tatil yaşasın memuriyet
yok canım bunların direkt hesabına geçti malesef ama bugün cevap vermezlerse öğleden sonra çok pis kavga edecem
yok bişey olmaz zor durumlarda yapılabilir zaten beyaz ekmekle light ekmek arasında çok kalori farkı yok sadece light olan lifli diye tercih ediliyor
günaydın canım ebrugül burda o saysın pazartesiden başlayarak da sen sayarsın olmaz mı
sen dün ve bugünü say yarın bildir canım nerden başladığını yazmıştım dün
Günaydınlarrrrrrrrrrrrrr
çok geçmiş olsun canımmm egzersiz işine çok sevidiğimi söylemeden geçemicemöyle profiterolleri götürmesi değil
benim de kastım oydu zaten Eylülcüm uyku sersemliğiyle öyle yazmışımben pazartesi değilde pazartesi salıyı sayıp çarşamba bildiriyim bence çünkü pazar yokum bana kopukluk olur olmaz mı?
benim de kastım oydu zaten Eylülcüm uyku sersemliğiyle öyle yazmışımdaha kahvaltı yapmadım ama canım tost istiyor
annem de patlıcan közlemiş yanında iyi gider
tost yedim 2 dilim kepekli ekmek arasına az kaşarlı tost + domates + 1 tane közlenmiş patlıcanekmek mi yiyeceksin yoksa ceza veririm haaaaaa
Günaydın canım afiyet olsun şimdidengünaydın kızlar, nasılsınız?
bugün biraz daha iyiyim, artık girerim gün içinde
kahvaltım türk kahvesi, haşlanmış yumurta olucak,
oğluşu doyurup geliyorum
Günaydın kuzummm bekliyoruzzGünaydın kızlaaaar
Geçmişe bakıp dönüyorum hemen
Günaydın canım, özelde çalışan kimse tatil yapmıyor.bugün ben hariç herkesler tatil yapıyor((
günaydın herkeseeeee
bugün ben hariç herkesler tatil yapıyor((
günaydın herkeseeeee
Günaydın canım, özelde çalışan kimse tatil yapmıyor.
Ben yapıyorum Allah Devletimize zeval vermesin
kuzucum senin iyi olmana sevindim canını sıkacak birşey olsun istemiyorum. bu arada bende kontrolden geldim ameliyat olmıycam onurgamın ust kısmı 30 alt kısmı 28 derece eğri ust taraf alt kısma uyum sağlamak için savunma amaçlı eğilmiş sağ taraf değil ama sol tarafa eğilince omurgamın düzeldiğini gördü bu iyi bi durummuş. sonuç olarak iyim haftada en az 3 gün yüzücem ve egzersiz yapıcam işte böle kızlar.
sabah
peynir zeytin ve az yağda 1 yumurta
öğlen
pide yaptırmışlar ama güzel olmamış yarısını aldım kenarlarını da yemedim orta kısmını ayranla beraber tırtıkladım.
akşam
yarım tabak kekikli hafif acılı tavuk sote sıfır yağsız yaptı kaynanam
1 bardak limonata
günaydın kızlar, nasılsınız?
bugün biraz daha iyiyim, artık girerim gün içinde
kahvaltım türk kahvesi, haşlanmış yumurta olucak,
oğluşu doyurup geliyorum
bugün ben hariç herkesler tatil yapıyor((
günaydın herkeseeeee
ameliyat olmayacağına sevindim canım. haftada 3 gün yüzmek çok güzel bişi bence.. ben yaklaşık 2 yıldır ne deniz ne havuz yüzü gördüm. çok özledim valla yüzmeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?