Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kuzucum senin iyi olmana sevindim canını sıkacak birşey olsun istemiyorum. bu arada bende kontrolden geldim ameliyat olmıycam onurgamın ust kısmı 30 alt kısmı 28 derece eğri ust taraf alt kısma uyum sağlamak için savunma amaçlı eğilmiş sağ taraf değil ama sol tarafa eğilince omurgamın düzeldiğini gördü bu iyi bi durummuş. sonuç olarak iyim haftada en az 3 gün yüzücem ve egzersiz yapıcam işte böle kızlar.

sabah
peynir zeytin ve az yağda 1 yumurta

öğlen
pide yaptırmışlar ama güzel olmamış yarısını aldım kenarlarını da yemedim orta kısmını ayranla beraber tırtıkladım.

akşam
yarım tabak kekikli hafif acılı tavuk sote sıfır yağsız yaptı kaynanam
1 bardak limonata

Öyle koydum valla

pirinçlede yaparız ya bu çorbayı hani ondada sıcakken koyarım hiçbişe olmaz.bulguramı özgü bu bozma işi :)
yok valla canım yoğurdun içine sıcak ne koyarsan koy kesilir benim bildiğim ne yap biliyor musun içine ne koyacaksan soğuk sudan bir geçir süz öyle koy yoğurdun içine

selam canım menün güzel, yok ya o eğrilik normal kambur yürüyen kişilerde oluyor bende de hafif var dik yürümeye çalışıyorum

canım burada amaç birbirimizi motive etmek olduğu için günde bir mesaj malesef çok yetersiz

katılıyorum sana kuzummmmmm

Yine geç saatlerde tek başıma kaldım :)
valla erken yattım saat 10 yeni kalktımmm yaşasın tatilllllllll

bak ben bugün çok uyudum demekki yarın iyi kilo vermiş çıkcam

Bu arada herkese günaydın kızlarrrrrrrr Zafer Bayramınız kutlu olsun. Yaşasın TATİLLLLLLLLLL

günaydın canım peynir ye bir de o bakkaldan bisküvi al light varsa yarım paket + peynir, light yoksa 2 tane + peynir ye afiyet olsun bu arada az da ben nispet yapim bana tatil yaşasın memuriyet

yok canım bunların direkt hesabına geçti malesef ama bugün cevap vermezlerse öğleden sonra çok pis kavga edecem

sabah kahvaltılık bişi getiremediğimden dolayı yemekhaneden ekmek aldım dolaptaki peynirim ile sandeviç yapıp yedim.

ama ekmek beyaz ekmek..

verilecek cezaya razıyım. :)
yok bişey olmaz zor durumlarda yapılabilir zaten beyaz ekmekle light ekmek arasında çok kalori farkı yok sadece light olan lifli diye tercih ediliyor

kızlar günaydın sayım yapıcam hemen
günaydın canım ebrugül burda o saysın pazartesiden başlayarak da sen sayarsın olmaz mı

bugün kim yapacak sayımı biliyor musun?
ya ben bu sayım işini çok karıştırıyorum. ben ne zaman yapıcam sayımı. sayım yapacağım günden 1 gün önce bana söyleseniz olur mu?
sen dün ve bugünü say yarın bildir canım nerden başladığını yazmıştım dün

bu arada sanada günaydın canım
Günaydınlarrrrrrrrrrrrrr

çok geçmiş olsun canımmm egzersiz işine çok sevidiğimi söylemeden geçemicem öyle profiterolleri götürmesi değil

ben pazartesi değilde pazartesi salıyı sayıp çarşamba bildiriyim bence çünkü pazar yokum bana kopukluk olur olmaz mı?

günaydın kızlar, nasılsınız?
bugün biraz daha iyiyim, artık girerim gün içinde
kahvaltım türk kahvesi, haşlanmış yumurta olucak,
oğluşu doyurup geliyorum

Son düzenleme:
bugün ben hariç herkesler tatil yapıyor((

günaydın herkeseeeee

bende çalışıyorum canım. tabi çalışmak denirse. sabahtan beri bişi yapmadım..

Günaydın canım, özelde çalışan kimse tatil yapmıyor.

Ben yapıyorum Allah Devletimize zeval vermesin

bazen diyorum gir kpss ye geç kalmadan. at kapağı bi devlet dairesine... bakalım inşallah seneye girecem bende kpss ye..

Son düzenleyen: Moderatör:

ameliyat olmayacağına sevindim canım. haftada 3 gün yüzmek çok güzel bişi bence.. ben yaklaşık 2 yıldır ne deniz ne havuz yüzü gördüm. çok özledim valla yüzmeyi.

günaydın kızlar, nasılsınız?
bugün biraz daha iyiyim, artık girerim gün içinde
kahvaltım türk kahvesi, haşlanmış yumurta olucak,
oğluşu doyurup geliyorum

afiyet olsun.. sanırım oğluşunda haşlanmış yumurta yiyecek. bende haftasonu evde olduğum zaman çocuklara kahvaltı hazırlarken aynısını kendime hazırlıyorum. çocuklar ile kahvaltı ediyoruz. ya bir de benim minnaklar çay içmeye başladılar aslında çok vermek istemiyorum ama kıyameti koparıyorlar resmen bende açık birer çay veriyorum karşılıklı kahvaltı yapıyoruz.

ameliyat olmayacağına sevindim canım. haftada 3 gün yüzmek çok güzel bişi bence.. ben yaklaşık 2 yıldır ne deniz ne havuz yüzü gördüm. çok özledim valla yüzmeyi.

teşekkür ederim canım bende olmayacağım için şanslıyım normalde gitmezdim aslında ama banada bahane oldu iyi oldu yanı.

bugun ben sebze ile besleneceğim yanında makarna ve salata var aman şimdi hemen makarnamı felan dmeyim azcık alıcam oda saat 3den sonra düğüne gidicem çok yorulcam eeee bide halay felan derken anca.

o zaman yarım zamanlık menü
sabah
yarım poğaça miğdem bulandı yemedım
açık çay

ara
1 erik (oda müdürümüz verdi 1tane )

öğlen
yarım tabak yaz türlüsü
yarım tabaktan da az makarna
1kase yoğurt ve salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…