Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hadi ya mersinlilerimiz artıyor kuzu da mersinli neresinden mersinin ben pozcu

kuzum gel 57'de anlaşalım bende 57 olayım ben mezun olmadan gitmeeeeeeeeee

57 mi ben 60'dan az olduğumda gözlerimin altı yanaklarım falan çöküyor valla,hastalıklı gibi oluyorum.
İri kemikliyim herhalde:) bi deri bi kemik gibi olurum valla:)
Ama ben mezun olsamda burda kalır hepinizi mezun ederim,bırakmam seni şekerimmerak etme

çok yakınız tuğba bende mezitlide oturuyorum e çaya beklerim birgün ikinizide diyet kurabiye yaparım size
Olur valla :)

valla bir gün kuzu sen ben toplaşalım bi de pink pink vardı mersinden ama görünmüyor bikaç gündür
Harbiden ya buluşalım birgün,4 takım mersin şubesi

Afiyet olsun canım,ne güzel kahvaltı

kuzum 7. takıma bi bakar mısın?

Hemen

valla bir gün kuzu sen ben toplaşalım bi de pink pink vardı mersinden ama görünmüyor bikaç gündür
valla güzel olur canım ya toplanalım :)
canım tatlandırıcı çok zararlı diye duydum bende tatlandırıcı kullanıyordum ama bıraktım kızların gazına geldim şekeri tamamen kestim :))

tabiki canım paylaşımda bulunurum bol bol saat 1 ile 4 arası kurstayım geri kalan vakitte yazarım sürekli. ben mezitlideyim canım beklerim sizi

yalnız ben türkçe popla oynuyorum

Olur madem farklı olsun müzikler

amiir khan adamım ya ama ben shak ruk khan ı daha bi sempatik buluyorum o ayrı

hint müzikleri benden sorulurrrrrrrrrrrrrrr:)

Tek aamir khanla ilgileniyorum genellikle Bayılıyorum o adama ya 47 yaşında ama 20 gibi yahu

Harbiden ya buluşalım birgün,4 takım mersin şubesi

Afiyet olsun canım,ne güzel kahvaltı

Ohh ne güzel biz dışım dışım dışlaandık vayy bee

Teşekkür ederim..Dün akşam üzeride maden suyu içmeye çalıştım (senden gördüm) içemedim bi türlü yarısını döktüm :S

canım tatlandırıcı çok zararlı diye duydum bende tatlandırıcı kullanıyordum ama bıraktım kızların gazına geldim şekeri tamamen kestim :))

Banada dayım söyledi doktor o bayadır kullanıyor bi zarar yok dedi ama bilemiyorum tabiki zararıda vardır bi süre sonra keserim diye düşünüyorum ama daha buna hazır değilim

ben alıntıyla cevap vermeyi beceremiyorum yaaaaaa tihhhhhhhhhhhhhh
Nedenki:26:

ben bi gidip kuzu çevirip yiyim gari hahhaa yuhhhh bülent ersoy gibi
kuzu mu, üstüme alındım

O zaman buluşuyoruz en kısa zamanda, hep hepimiz kilo verdiğimizde toplanıp yeme içmenin aşırı serbest olduğu bir ödüll günü yapacaz biz,değil mi tubiş :)

:) olur mu şekerim neden dışlanasınız,buyrun sizde gelin :)

Ankaraya gelincede bir toplantı düzenlicez hem
Daha Eylülün düğününde göbek atacaz ayrıca :)

atla gel mersine sen de gel

Banada dayım söyledi doktor o bayadır kullanıyor bi zarar yok dedi ama bilemiyorum tabiki zararıda vardır bi süre sonra keserim diye düşünüyorum ama daha buna hazır değilim

bende hazır değildim valla bi anda nasıl gaza geldim anlamadım erteleyince olmuyor ayrılamıyoruz :))

Teşekkür ederim..Dün akşam üzeride maden suyu içmeye çalıştım (senden gördüm) içemedim bi türlü yarısını döktüm :S

Maden suyunu önceden bende içemezdim,hani geçende elma diyeti denedim ya az biraz o zaman içmeye başladım.
Gazı alınmış olması gerekiyor onun için,içine bi selpak daldırınca gaz falan kalmıyor :) Birde öyle dene istersen.

bende hazır değildim valla bi anda nasıl gaza geldim anlamadım erteleyince olmuyor ayrılamıyoruz :))

Ay ben şekeri tamamen kesemiyorum
Kahvede şekersiz güzel oluyorda çay içeceksem azda olsa atmam gerekiyor,hiç gitmiyor başka türlü.
Allahtan bitki çaylarından hiç ihtiyaç hissetmiyorum

tfneyll (60,2/ 59,8 / 0,4 / % 0,66 )
kuzusununzuzusu ( 67,7 / 66,2/ 1,5 / % 2,21 )
gunesIM84 KENDİ İSTEĞİYLE AYRILDI
şuleoz İZİNLİ
tubiş (84 / 81,6/ 2,4 / % 2,85 )
ebrugül (87,300/ 86,500/ 0,8/ 0,91) YENİ ÜYE HEDEF:60
All_ız_well (95/ 92,8/ 2,2 / % 2,31 ) YENİ ÜYE HEDEF 75

4.TAKIM ORTALAMASI:1,27

Kızlar şu sonucu bir kişi daha hesaplasında içimiz rahat paylaşalım

atla gel mersine sen de gel
:) olur mu şekerim neden dışlanasınız,buyrun sizde gelin :)

Ankaraya gelincede bir toplantı düzenlicez hem
Daha Eylülün düğününde göbek atacaz ayrıca :)

oldu hemen geleyim Ankarada varsa tamamdır

Bende gazı alınmış deyince oha nasıl alcamki diyecektim Tamam deneyeyim bugün

tadını sevmiyorum öyle amaa :) o zamanda çay içmeyi bırakırım

Kahvede şekersiz güzel oluyorda çay içeceksem azda olsa atmam gerekiyor,hiç gitmiyor başka türlü.

şekeri bi bıraksan varya çayın tadını esas o zaman alıyorsun şimdi yarım çay kaşığı bile atılsa midem bulanıyor içemiyorum meğerse ne kadar tatsız içiyormuşum çayı :)

ben hesapladım canım doğru. nickimi doğru yaz benim

şekersiz çay emin ol daha güzel çayın tadını alıyorsun bir anda bırak şekeri alışırsın bikaç güne zaten

oldu hemen geleyim Ankarada varsa tamamdır

Bende gazı alınmış deyince oha nasıl alcamki diyecektim Tamam deneyeyim bugün

tadını sevmiyorum öyle amaa :) o zamanda çay içmeyi bırakırım
Ankara'ya geçen ay geldim ben zaten 6 ay oldu tayin olalı öncesinde 2 sene ankarada çalıştım ben

şekeri bi bıraksan varya çayın tadını esas o zaman alıyorsun şimdi yarım çay kaşığı bile atılsa midem bulanıyor içemiyorum meğerse ne kadar tatsız içiyormuşum çayı :)
kesinlikle katılıyorummm

Kulaklarım çınladı tubiş abla ben de hemen geldim son 2-3 günümü kısaca anlatayım,ardından geçmişe gideceğim (hiç çenemiz durmuyo abi bu nedir kaç sayfa olmuş böylee ).' gün önce tartıldım,artık tam 66 olmuştum (virgülden kurtuldum yani),dün de annemin arkadaşının sitesinde 30 ağustos kutlamaları vardı,dürüm yedim 1 tanecik Ama şu son 2 gün havuza giremedim,ağda yapan arkadaşım bacaklarımda pembeden koyu mora renk skalası yarattı Havuza giremedim diye zaten küçüklüğümden beri bağırsaklarımdan muzdaribim,hemen bağırsaklarım çalışmayı bıraktı,şişkinlik oldu.İşte bu sebeplerden tartı 67 gösterdi,ama bugün kayısı mayısı birşeyler atıştırıp rahatlayacağım.Bacağımdaki morlar da gittiğinden havuza dönüş yapacağım.
(Notün mersin'de atılan havai fişeklerin haddi var hesabı yoktu.Liparis 2 coştu zaten,izlerken büyük küçük herkesin ağzı iki metre açıldı.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…