- 9 Ocak 2012
- 1.739
- 12
- 158
hadi ya mersinlilerimiz artıyor kuzu da mersinlineresinden mersinin ben pozcu
kuzum gel 57'de anlaşalım bende 57 olayım ben mezun olmadan gitmeeeeeeeeee
Olur valla :)çok yakınız tuğba bende mezitlide oturuyorum e çaya beklerim birgün ikinizide diyet kurabiye yaparım size
Harbiden ya buluşalım birgün,4 takım mersin şubesivalla bir gün kuzu sen ben toplaşalım bi de pink pink vardı mersinden ama görünmüyor bikaç gündür
Afiyet olsun canım,ne güzel kahvaltıKahvaltı: salata(1 közlenmiş patlıcan+1 domates+1 biber+1 salata)
1 adet haşlanmış yumurta
2 çorba kaşığı yoğurt
4 zeytin
2 bardak çay(1er tatlandırıcı)
kuzum 7. takıma bi bakar mısın?
Kizlar buraya alinti yapmistim gelmemis bizim listeye bakabilirmisiniz:)
bülent ersoy gibi yiyen bülent ersoy gibi olsun inşallahhhhhhhhhhh Aminben bi gidip kuzu çevirip yiyim gari hahhaayuhhhh bülent ersoy gibi
valla güzel olur canım ya toplanalım :)valla bir gün kuzu sen ben toplaşalım bi de pink pink vardı mersinden ama görünmüyor bikaç gündür
canım tatlandırıcı çok zararlı diye duydum bende tatlandırıcı kullanıyordum ama bıraktım kızların gazına geldim şekeri tamamen kestim :))Kahvaltı: salata(1 közlenmiş patlıcan+1 domates+1 biber+1 salata)
1 adet haşlanmış yumurta
2 çorba kaşığı yoğurt
4 zeytin
2 bardak çay(1er tatlandırıcı)
Başkalarının söylemesi ne güzel oluyro değil mi, buaralar banada hep zayıflamışsın diyorlar :)
Hoşgeldin canım,
kaptanlıkta yaptığına göre kurallara hakim olduğundan şüphem yok.
Hatta 2 haftalık deneme süresini kısaltıp 1 hafta yaparsın diye düşünüyorum :)
Şuan en hassas noktamız bol paylaşım,bol katılım
Aaaa bir mersin daha,4 kişi olduk :)
Sen neresindesin canım ?
yalnız ben türkçe popla oynuyorum
amiir khan adamım ya ama ben shak ruk khan ı daha bi sempatik buluyorum o ayrı
hint müzikleri benden sorulurrrrrrrrrrrrrrr:)
Harbiden ya buluşalım birgün,4 takım mersin şubesi
Afiyet olsun canım,ne güzel kahvaltı
canım tatlandırıcı çok zararlı diye duydum bende tatlandırıcı kullanıyordum ama bıraktım kızların gazına geldim şekeri tamamen kestim :))
Nedenki:26:ben alıntıyla cevap vermeyi beceremiyorum yaaaaaa tihhhhhhhhhhhhhh
kuzu mu, üstüme alındımben bi gidip kuzu çevirip yiyim gari hahhaayuhhhh bülent ersoy gibi
O zaman buluşuyoruz en kısa zamanda, hep hepimiz kilo verdiğimizde toplanıp yeme içmenin aşırı serbest olduğu bir ödüll günü yapacaz biz,değil mi tubiş :)valla güzel olur canım ya toplanalım :)
canım tatlandırıcı çok zararlı diye duydum bende tatlandırıcı kullanıyordum ama bıraktım kızların gazına geldim şekeri tamamen kestim :))
tabiki canım paylaşımda bulunurum bol bol saat 1 ile 4 arası kurstayım geri kalan vakitte yazarım sürekli. ben mezitlideyim canım beklerim sizi
Olur madem farklı olsun müzikler
Tek aamir khanla ilgileniyorum genellikleBayılıyorum o adama ya 47 yaşında ama 20 gibi yahu
Ohh ne güzel biz dışım dışım dışlaandık vayy bee
Teşekkür ederim..Dün akşam üzeride maden suyu içmeye çalıştım (senden gördüm) içemedim bi türlü yarısını döktüm :S
atla gel mersine sen de gelOlur madem farklı olsun müzikler
Tek aamir khanla ilgileniyorum genellikleBayılıyorum o adama ya 47 yaşında ama 20 gibi yahu
Ohh ne güzel biz dışım dışım dışlaandık vayy bee
Teşekkür ederim..Dün akşam üzeride maden suyu içmeye çalıştım (senden gördüm) içemedim bi türlü yarısını döktüm :S
Banada dayım söyledi doktor o bayadır kullanıyor bi zarar yok dedi ama bilemiyorum tabiki zararıda vardır bi süre sonra keserim diye düşünüyorum ama daha buna hazır değilim
bende hazır değildim valla bi anda nasıl gaza geldim anlamadımerteleyince olmuyor ayrılamıyoruz :))
O zaman buluşuyoruz en kısa zamanda, hep hepimiz kilo verdiğimizde toplanıp yeme içmenin aşırı serbest olduğu bir ödüll günü yapacaz biz,değil mi tubiş :)
)
ödül günü yapalım ama böyle çok çok abartmıcaz hafif bi kutlamatamam bana uyar :) o ödül gününün acısı çok fena çıkmasın sakın
atla gel mersine sen de gel
:) olur mu şekerim neden dışlanasınız,buyrun sizde gelin :)
Ankaraya gelincede bir toplantı düzenlicez hem
Daha Eylülün düğününde göbek atacaz ayrıca :)
Maden suyunu önceden bende içemezdim,hani geçende elma diyeti denedim ya az biraz o zaman içmeye başladım.
Gazı alınmış olması gerekiyor onun için,içine bi selpak daldırınca gaz falan kalmıyor :) Birde öyle dene istersen.
bende hazır değildim valla bi anda nasıl gaza geldim anlamadımerteleyince olmuyor ayrılamıyoruz :))
Ay ben şekeri tamamen kesemiyorum
Kahvede şekersiz güzel oluyorda çay içeceksem azda olsa atmam gerekiyor,hiç gitmiyor başka türlü.
Allahtan bitki çaylarından hiç ihtiyaç hissetmiyorum
ben hesapladım canım doğru. nickimi doğru yaz benimtfneyll (60,2/ 59,8 / 0,4 / % 0,66 )
kuzusununzuzusu ( 67,7 / 66,2/ 1,5 / % 2,21 )
gunesIM84 KENDİ İSTEĞİYLE AYRILDI
şuleoz İZİNLİ
tubiş (84 / 81,6/ 2,4 / % 2,85 )
ebrugül (87,300/ 86,500/ 0,8/ 0,91) YENİ ÜYE HEDEF:60
All_ız_well (95/ 92,8/ 2,2 / % 2,31 ) YENİ ÜYE HEDEF 75
4.TAKIM ORTALAMASI:1,27
Kızlar şu sonucu bir kişi daha hesaplasında içimiz rahat paylaşalım
şekersiz çay emin ol daha güzel çayın tadını alıyorsun bir anda bırak şekeri alışırsın bikaç güne zatenAy ben şekeri tamamen kesemiyorum
Kahvede şekersiz güzel oluyorda çay içeceksem azda olsa atmam gerekiyor,hiç gitmiyor başka türlü.
Allahtan bitki çaylarından hiç ihtiyaç hissetmiyorum
Ankara'ya geçen ay geldim ben zaten 6 ay oldu tayin olalı öncesinde 2 sene ankarada çalıştım benoldu hemen geleyimAnkarada varsa tamamdır
Bende gazı alınmış deyince oha nasıl alcamki diyecektimTamam deneyeyim bugün
tadını sevmiyorum öyle amaa :) o zamanda çay içmeyi bırakırım
kesinlikle katılıyorummmşekeri bi bıraksan varya çayın tadını esas o zaman alıyorsun şimdi yarım çay kaşığı bile atılsa midem bulanıyor içemiyorum meğerse ne kadar tatsız içiyormuşum çayı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?