Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tabikide bildiririm aklımda zaten. unutmamak için karşımdaki takvime not ettim kilo vermede çok güzel gidiyorsun tuğba. tebrik ederim seni.

bende dünkü menümü yazayım.

sabah.
şekersiz çay, domates, peynir, 1 tane yeşil biber, 1 tane yumurta, 2 dilim kepek ekmek.

ara
1 şekerli nescafe

öğlen
2 çatal taze fasulye (hiç güzel yapamamışlar fasulyeler çiğdi resmen), yarım kase çorba, biraz yoğurt, 2 dilim kepek ekmeği.

ara
1 şekerli nescafe ve bir parçacık kepek ekmeği.

akşam.
ızagara tavuk. ekmek yemedim. ama yarım bardak kola içtim. çocuklara makarna yediriken 3 çatalcıkta makarna yedim.

kola mı ? Bu işi tubişe havale ediyorum acele ceza verile

Son düzenleme:
valla sonuçta çıkarmasaydın o kaloriler sana yarayacaktı demekki cezayı hakettinnnnnn 100 tane mekikkkk çok kaçamak yaptığından cezan katlandı

tabikide bildiririm aklımda zaten. unutmamak için karşımdaki takvime not ettim kilo vermede çok güzel gidiyorsun tuğba. tebrik ederim seni.
teşekkürler canımmmmmmm inşallah vereceğiz hepimizzz

şimdi bende bunu yazacaktım. menü paylaşmayanlara bende dahilim. bi cezada menü paylaşmayanlara versek mi acaba
verelim ben ceza vermeyi seviyorum

neeeeeeeee kola haaaaaaaa bu yapılır mı o vücuda 50 tane mekik alalım bakalım

kola mı ? Bu işi tubişe havale ediyorum acele ceza verile
Tubiş tubiş tubiş tubiş ebrugül kola içmişşşş içmişş içmişşşş içmişşşş
yettimmmmmmmmmmmm kızlar işim vardı

Bugün hiç tadınız yok kızlarrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz yahuuuuuuu
canım işler yoğunlaştı da bir anda. toparladım

cezalık olduğumu biliyorum. cezama razıyım.. ama o ızgara tavuklar öle tek başına gitmedi.
50 mekik hemen çekile

eylüllll ama sende puding yemişsin..

tubişşşş tubişşşş eylül puding yemişşş
eylüle daha beter ceza verdim merak etme sen

neden benim ki daha fazla oluyor kola da hem kafein hem şeker hem tatlandırıcı var var var var daha neler var ama danette öle değil ayrıca ben mekik çekemem ki artık offfffffffffff

neden benim ki daha fazla oluyor kola da hem kafein hem şeker hem tatlandırıcı var var var var daha neler var ama danette öle değil ayrıca ben mekik çekemem ki artık offfffffffffff

sen çok sık kaçamak yaptığın için o cezayı verdim bu kaçıncı Eylüllllllll tamam mekik çekme 1 saat koş o zaman

Son düzenleme:

hehehe.. pudingle beraber birazcıkta börek yemişsin.. hem sonra pudingin kalorisi daha çok .. ama sen üzülme diye bende 100 mekik çekicem..

Sağlıklı Beslenmenin Altın Kuralları

* Kan şekerini hızlı yükselten şeker ve şekerli yiyeceklerden kaçının: Şeker ve şekerli yiyecekler barsaklardan hızlı emildikleri için kan şekerinin ani yükselmesine sebep olurlar.

* Meyve, sebze, tahıl, kepek ve kuru baklagil gibi posa içeren yiyecekleri tercih edin. Meyve suyu yerine meyveyi tercih edin böylece daha çok posa almış olursunuz.

* Yağ tüketimini azaltın; tereyağ, kaymak, krema gibi doymuş yağ içeren yiyeceklerden uzak durun. Tükettiğiniz yağın doymamış yağ sınıfından olmasına dikkat edin (Örn: Zeytinyağı). Ayrıca fındık, badem, ceviz gibi kuruyemişlerdeki doymamış yağdan da faydalanın.

* Etli yemeklerinize yağ koymayın.

* Salataya 1 tatlı kaşığı yağ ilave edin. Sebzelere ilave edilen az miktardaki yağ vitaminlerin vücuttaki yararlılığını arttırır.

* Düşük glisemik indeksli yiyecekleri tercih edin. Yiyeceklerin kan şekerini yükseltme hızlarına glisemik indeks denir. Glisemik indeksi yüksek gıdalar, patates, pirinç, beyaz ekmek, üzüm, muz, kavun gibi, tüketildikten çok kısa bir süre sonra tekrar açlık hissi oluşmasına neden olur.

* Az tuz tüketin.

* Kırmızı et yerine tavuk ve balık etini tercih edin. Tavuğun dersini yememeye özen gösterin. Et tüketiminizde ise tercihinizi kızartma yerine ızgara ya da haşlanmış etten yana kullanın. Et suyu içmeyin.

* Yarım yağlı veya yağsız süt ve süt ürünlerini tercih edin.

* Az ve sık yemeye özen gösterin. Öğünlerde porsiyonunuzu küçültüp ara öğünlerde hafif besinler atıştırmak kilo kontrolünüzde etkili olacaktır.

* Su içmeyi ihmal etmeyin. Özellikle yemeklerden önce 1-2 bardak su içmeniz yemek öncesi iştah kontrolünüzde size yardımcı olacaktır. Ayrıca besinlerin sindirimi, dokulara taşınması, hücrelerde kullanılması sonucu oluşan artık maddelerin atılması için çok önemlidir.

* Düzenli egzersiz yapmayı ihmal etmeyin.

Son madde benden Eylül'e gelsin cezayı görünce kaçtı bak hain

Trambolin ile Zayıflama

1)Vücudu güçlendirir

2)Dolaşımı hızlandırır

3)Sindirimi ve boşaltımı kolaylaştırır (kabızlık için)

4)Kalbi korur

5)Böbrek üstü bezlerini destekler

6)Tiroid fonksiyonlarını geliştirir

7)Kasları güçlendirir

8)Kemik yoğunluğunu arttırır

9)Stresi azaltır

10)Lenf sistemini pompalar

11)Bağışıklık sistemini güçlendirir

12)Yaşlanma belirtilerini yok eder

13)Adet görme ile ilgili problemleri hafifletir

bakkkk ne kadar faydalıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…