hoşgeldin canım teşekkür ederimvalla sabah tartıldım 80.6 çıktım şoook oldummmmm, cuma 81.6'idim trambolinden midir bilinmez tabi canım bu arada dün ve bugünü sayıp yarın bildirirsin dimi? Mesaj sayımı? çarşamba perşembeyi de ben sayıp cuma bildirecem?
Kızlar ben bişi fark ettim buna gerçi bende dahilim kimse neden menüsünü paylaşmıyor
şimdi bende bunu yazacaktım. Menü paylaşmayanlara bende dahilim. Bi cezada menü paylaşmayanlara versek mi acaba
bende dünkü menümü yazayım.
Sabah.
şekersiz çay, domates, peynir, 1 tane yeşil biber, 1 tane yumurta, 2 dilim kepek ekmek.
Ara
1 şekerli nescafe
öğlen
2 çatal taze fasulye (hiç güzel yapamamışlar fasulyeler çiğdi resmen), yarım kase çorba, biraz yoğurt, 2 dilim kepek ekmeği.
Ara
1 şekerli nescafe ve bir parçacık kepek ekmeği.
Akşam.
ızagara tavuk. Ekmek yemedim. Ama yarım bardak kola içtim.çocuklara makarna yediriken 3 çatalcıkta makarna yedim.
kola mı ? Bu işi tubişe havale ediyorum acele ceza verile
valla sonuçta çıkarmasaydın o kaloriler sana yarayacaktı demekki cezayı hakettinnnnnndün sabah
200gram yoğurt
öğlen
yarım porsiyon pilav (ama hepsi bitmedi)
yarım porsiyon barbunya (oda bitmedi)
salata
ara
yoğurt
ara
danette puding
akşam
1bardak çay
azcık domates
peynirli böreğin yarısı ( havuç şeklinde kesilmiş sıfır yağsız çörek otlu hafif acılı peynirli böreğin yarısı)(kaynanam zorla yedirdi sonra bir tane daha verecekti yemedim)
kızacak şey aramayın dün yediklerimden sonra hepsi bitti bir karın ağrısı hepsi gitti boşalttım
teşekkürler canımmmmmmm inşallah vereceğiz hepimizzztabikide bildiririm aklımda zaten. unutmamak için karşımdaki takvime not ettimkilo vermede çok güzel gidiyorsun tuğba. tebrik ederim seni.
verelim ben ceza vermeyi seviyorumşimdi bende bunu yazacaktım. menü paylaşmayanlara bende dahilim. bi cezada menü paylaşmayanlara versek mi acaba
neeeeeeeee kola haaaaaaaa bu yapılır mı o vücudabende dünkü menümü yazayım.
sabah.
şekersiz çay, domates, peynir, 1 tane yeşil biber, 1 tane yumurta, 2 dilim kepek ekmek.
ara
1 şekerli nescafe
öğlen
2 çatal taze fasulye (hiç güzel yapamamışlar fasulyeler çiğdi resmen), yarım kase çorba, biraz yoğurt, 2 dilim kepek ekmeği.
ara
1 şekerli nescafe ve bir parçacık kepek ekmeği.
akşam.
ızagara tavuk. ekmek yemedim. ama yarım bardak kola içtim.çocuklara makarna yediriken 3 çatalcıkta makarna yedim.
kola mı ? Bu işi tubişe havale ediyorum acele ceza verile
yettimmmmmmmmmmmm kızlar işim vardıTubiş tubiş tubiş tubiş ebrugül kola içmişşşş içmişş içmişşşş içmişşşş
canım işler yoğunlaştı da bir anda. toparladımBugün hiç tadınız yok kızlarrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz yahuuuuuuu
50 mekik hemen çekilecezalık olduğumu biliyorum. cezama razıyım.. ama o ızgara tavuklar öle tek başına gitmedi.
eylüle daha beter ceza verdim merak etme seneylüllll ama sende puding yemişsin..
tubişşşş tubişşşş eylül puding yemişşş
valla sonuçta çıkarmasaydın o kaloriler sana yarayacaktı demekki cezayı hakettinnnnnn100 tane mekikkkk çok kaçamak yaptığından cezan katlandı
Teşekkürler canımmmmmmm inşallah vereceğiz hepimizzz
verelim ben ceza vermeyi seviyorum
Neeeeeeeee kola haaaaaaaa bu yapılır mı o vücuda50 tane mekik alalım bakalım
Yettimmmmmmmmmmmm kızlar işim vardı
Canım işler yoğunlaştı da bir anda. Toparladım
50 mekik hemen çekile
Eylüle daha beter ceza verdim merak etme sen
neden benim ki daha fazla oluyor kola da hem kafein hem şeker hem tatlandırıcı var var var var daha neler var ama danette öle değil ayrıca ben mekik çekemem ki artık offfffffffffff
neden benim ki daha fazla oluyor kola da hem kafein hem şeker hem tatlandırıcı var var var var daha neler var ama danette öle değil ayrıca ben mekik çekemem ki artık offfffffffffff
Hehehe.. Pudingle beraber birazcıkta börek yemişsin.. Hem sonra pudingin kalorisi daha çok .. Ama sen üzülme diye bende 100 mekik çekicem..
tamam ebrugül 100 tane mekik çekecek sende 1 saat koşacaksınhayır kola daha fazlaBörek yedimde ne yediysem valla çıkarttım evet sende 100 tane ceekkkkkkkk
bakkkk ne kadar faydalıymışTrambolin ile Zayıflama
1)Vücudu güçlendirir
2)Dolaşımı hızlandırır
3)Sindirimi ve boşaltımı kolaylaştırır (kabızlık için)
4)Kalbi korur
5)Böbrek üstü bezlerini destekler
6)Tiroid fonksiyonlarını geliştirir
7)Kasları güçlendirir
8)Kemik yoğunluğunu arttırır
9)Stresi azaltır
10)Lenf sistemini pompalar
11)Bağışıklık sistemini güçlendirir
12)Yaşlanma belirtilerini yok eder
13)Adet görme ile ilgili problemleri hafifletir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?