Selam canım tebrik ederimherkese merhabaaaa kusura bakmayın ben bugun pek nete giremedim kızım cok küçük olduğundan uyku düzenimiz tam oturmadıgece uyumadı gündüz 1 e kadar yattık :) sonra evişi falan filan derken anca gelebildim hemen bugun neler yediğimi paylasayım önce
1 bucuk da 1 kuru kayısı 3 bardak su
biraz peynir
bir dilim yas pasta
biraz omlet
2 dilim kepek ekmek
bir bardak sekersiz cay
1 ceviziçi
saat 4 gibi bir seftali yedim
su an ac hisstmiyorum aksamı gecirtirmeyi düşünüyorum meyve ile bakalım 89.8 i gördüm bugun 80lere inmiş olmaktan cookk mutluyum gaza geliyorum iice :)) küsüratlı da olsa azcık ucundan:)))
ve kızım uyandı ben kacar
Kızlar ben yatıyorum kimsecikler yok.
Bu arada sabrina84 nickli üyeyi takıma davet ettim. Ben gittiğimde gelmiş olursan hoşgeldin şimdiden.
2 hafta deneme süren var ama bu süre kilo verme durumuna göre, kararlılığına göre ve forumdaki katılım oranına göre kısalabilir.
Kendini tanıtmakla başlayabilirsin gündüz herkes işyerinden girdiği için buralar daha hareketli oluyor gündüzleri
Sağlıklı kilo vermeler...
herkese şimdiden günaydın!
hemen unutmadan sabah kahvaltımı yazayım,
3 dilim light ekmek
2 kk beyaz peynir
8 yeşil zeytin
salatalık domates
4 ceviz içi
şekersiz çay
şu listeyle çatlayana kadar doymuş oluyorum resmen daha ne diyeyim:)
ayrıca sporum ve yeme düzenim oturdu gibi bozmassam inşallah bir de daha hiç kaçamak yapmadım hatunlarrr:)
çok teşekkür ederim ben bu siteye dün girdim bir arkadaşımın önerisi ile ki amacım zaten zayıflamak tam olarak siteyi kullanamıyorum acemiliğime verin daveti de tesadüfen gördüm şimdiden teşekkür edrim size iyi bir takım arkadaşı olacağıma inanıyorum :))
hoşgeldin. sağlıklı kilo vermeler dilerim.
Günaydın canımmmmmmm ayyyy ne güzel kahvaltı ben o kadar yesem kilo alırımherkese şimdiden günaydın!
hemen unutmadan sabah kahvaltımı yazayım,
3 dilim light ekmek
2 kk beyaz peynir
8 yeşil zeytin
salatalık domates
4 ceviz içi
şekersiz çay
şu listeyle çatlayana kadar doymuş oluyorum resmen daha ne diyeyim:)
ayrıca sporum ve yeme düzenim oturdu gibi bozmassam inşallah bir de daha hiç kaçamak yapmadım hatunlarrr:)
aramıza tekrardan hoşgeldin umarım hep birlikte kilo veririz başlangış kilonu ve hedef kilonu öğrenebilir miyiz ve seni biraz tanıyabilir miyiz?çok teşekkür ederim ben bu siteye dün girdim bir arkadaşımın önerisi ile ki amacım zaten zayıflamak tam olarak siteyi kullanamıyorum acemiliğime verin daveti de tesadüfen gördüm şimdiden teşekkür edrim size iyi bir takım arkadaşı olacağıma inanıyorum :))
günaydın ebrugül eline sağlık mesaj sayımını yapmışsınsanada günaydın afiyet olsun.
eyooo birinciyimmmm03-04 Eylül Mesaj Sayımları
tubiş :82
tfneyll : 55
ferhatugceylul :27
ebrugül :19
antienne :10
llcigdemll :1
takyon :3
suleöz : 1
siz demeden ben diyeyim.daha çok paylaşım ebru daha çok paylaşım.
çok teşekkür ederim ben bu siteye dün girdim bir arkadaşımın önerisi ile ki amacım zaten zayıflamak tam olarak siteyi kullanamıyorum acemiliğime verin daveti de tesadüfen gördüm şimdiden teşekkür edrim size iyi bir takım arkadaşı olacağıma inanıyorum :))
hoşgeldinBizimle beraber sağlıklı güzel kilolar vermeni diliyorum.
Bende yeni başlamış olmanın vermiş olduğu heyecanla size bu sabah ki kalvaltımı yazayım
2 adet elma
yarım litre su :))
sizce başarabilirmiyim bu işi ...
sabrina arkadaşaım bize biraz kendinden bahsedermisin kilon boyun posun hedefin naparsın evlimisin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?