Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

herkese merhabaaaa kusura bakmayın ben bugun pek nete giremedim kızım cok küçük olduğundan uyku düzenimiz tam oturmadı gece uyumadı gündüz 1 e kadar yattık :) sonra evişi falan filan derken anca gelebildim hemen bugun neler yediğimi paylasayım önce
1 bucuk da 1 kuru kayısı 3 bardak su
biraz peynir
bir dilim yas pasta
biraz omlet
2 dilim kepek ekmek
bir bardak sekersiz cay
1 ceviziçi

saat 4 gibi bir seftali yedim

su an ac hisstmiyorum aksamı gecirtirmeyi düşünüyorum meyve ile bakalım 89.8 i gördüm bugun 80lere inmiş olmaktan cookk mutluyum gaza geliyorum iice :)) küsüratlı da olsa azcık ucundan:)))
ve kızım uyandı ben kacar

Selam canım tebrik ederim tüm gün birşey yemediğin için yaşpastayı görmezden geliyorum afiyet olsun.

bugünkü menüm:

sabah: 2 galeta + 1 kibrit kutusu peynir + domates
ara: 1 bardak light süt
öğle: 2 tane küçük yağsız köfte + salata
ara: 1 bardak ayran
akşam: 150 gram yağsız tavuk ızgara + salata
az önce: 1 çay bardağı light süt

veeeeee bugün trambolinde 15 dk zıpladım, annem yok ya evi temizledim su gibiydim hemen bir duş aldım bu saat oldu çok yoruldummmmmm

Kızlar ben yatıyorum kimsecikler yok.

Bu arada sabrina84 nickli üyeyi takıma davet ettim. Ben gittiğimde gelmiş olursan hoşgeldin şimdiden.

2 hafta deneme süren var ama bu süre kilo verme durumuna göre, kararlılığına göre ve forumdaki katılım oranına göre kısalabilir.

Kendini tanıtmakla başlayabilirsin gündüz herkes işyerinden girdiği için buralar daha hareketli oluyor gündüzleri

Sağlıklı kilo vermeler...

sabahleyin sandiwiçç

ara 2 kuru kayısı

öğle yemeğini aksama doğru yedim dışarda yedim.. çipura ızgara yanındada salata

ara 1 şeftalii

ara 2 kuru kayısı

herkese şimdiden günaydın!

hemen unutmadan sabah kahvaltımı yazayım,

3 dilim light ekmek
2 kk beyaz peynir
8 yeşil zeytin
salatalık domates
4 ceviz içi
şekersiz çay

şu listeyle çatlayana kadar doymuş oluyorum resmen daha ne diyeyim:)

ayrıca sporum ve yeme düzenim oturdu gibi bozmassam inşallah bir de daha hiç kaçamak yapmadım hatunlarrr:)

çok teşekkür ederim ben bu siteye dün girdim bir arkadaşımın önerisi ile ki amacım zaten zayıflamak tam olarak siteyi kullanamıyorum acemiliğime verin daveti de tesadüfen gördüm şimdiden teşekkür edrim size iyi bir takım arkadaşı olacağıma inanıyorum :))

sanada günaydın afiyet olsun.

hoşgeldin. sağlıklı kilo vermeler dilerim.

03-04 Eylül Mesaj Sayımları

tubiş :82
tfneyll : 55
ferhatugceylul :27
ebrugül :19
antienne :10
llcigdemll :1
takyon :3
suleöz : 1

siz demeden ben diyeyim. daha çok paylaşım ebru daha çok paylaşım.

Bende yeni başlamış olmanın vermiş olduğu heyecanla size bu sabah ki kalvaltımı yazayım
2 adet elma
yarım litre su :))
sizce başarabilirmiyim bu işi ...

Günaydın canımmmmmmm ayyyy ne güzel kahvaltı ben o kadar yesem kilo alırım

aramıza tekrardan hoşgeldin umarım hep birlikte kilo veririz başlangış kilonu ve hedef kilonu öğrenebilir miyiz ve seni biraz tanıyabilir miyiz?

sanada günaydın afiyet olsun.
günaydın ebrugül eline sağlık mesaj sayımını yapmışsın

03-04 Eylül Mesaj Sayımları

tubiş :82
tfneyll : 55
ferhatugceylul :27
ebrugül :19
antienne :10
llcigdemll :1
takyon :3
suleöz : 1

siz demeden ben diyeyim. daha çok paylaşım ebru daha çok paylaşım.
eyooo birinciyimmmm kuzu gitti ya birinci oldum antienne biraz daha fazla katılım fena gitmiyorsun, biraz daha gayret edersen listedesin bu hafta,

çiğdemcim paylaşımların çok az lütfen az daha gayret ve katılım

takyon ve suleoz ayrıldı zaten

hoşgeldin Bizimle beraber sağlıklı güzel kilolar vermeni diliyorum.

Bende yeni başlamış olmanın vermiş olduğu heyecanla size bu sabah ki kalvaltımı yazayım
2 adet elma
yarım litre su :))
sizce başarabilirmiyim bu işi ...

öncelikle hoşgeldin bu zorlu maratonda şimdiden başarılar diliyorum:)

sonrasında ise ömrün boyunca bunu devam ettirebileceksen hem sana kilo verdirecek hemde ilerde formda tutacak bir kahvaltı ama
naçizane kanaatime göre pek sağlıklı değil maalesef

sabah
semiz otu
azcık peynirle salata yaptım (çok hafif hakiki zeytin yağı gezdirdim)

öğlen
et haşlama (kendi yağında)
yarım patates haşlama
yarım porsiyon pilav(2 kişi yedik)
azcık soğan
1kaseden daha bol yoğurt

ara
2 N**** (Siyahi), 1 sade soda

akşam
bişi yemedim kuzenimle yürüyüş yaptık sadece mısır aldım o kadar

1 yada 1.5 litrede su içtim.

arkadaslar daha cok paylaşım yapmak ıstıyorum ama beceremedim burada yazdıktan sonra sızın benim yazdıklarıma yaptıgınız yorumları bulamıyorum ( nasıl olacak o bir yardım edersenız özelden mesaj atarsanız sevınırım çunku bulamıyorum buradan yazılanı (

sabrina arkadaşaım bize biraz kendinden bahsedermisin kilon boyun posun hedefin naparsın evlimisin ?

79 kiloyum 1.63 boyundayım acık kumral saclı kahve rengı gözlü samsunda yasıyorum sekreter olarak çalışıyorum evli değilim bir erkek arkadasım var bu gunlerde ayrıyız :'( eğer ayrılmasaydık kasım da nişan olacaktı o sebepten zayıflamak istiyordum ama hala acil zayıflamam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…