Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bencede pek saglıklı degıl belkı ama mecburumm

Kız günaydınnnn tubişim ben kendime plates topu twıst mınder ıp ve dambl aldım
hayırlı olsun aldın ama kullan bi zahmet bi köşeye atarsan döverim seni

günaydınnnnnnnnnn

mısırın ne kadar kalorili birşey olduğunu biliyo musunnnnn N**** (Siyahi) falan yine kaçamakkk kısımmmmmmmm az dikkat et cumaya az kaldııı

sabrina arkadaşaım bize biraz kendinden bahsedermisin kilon boyun posun hedefin naparsın evlimisin ?

sağlıklı bir şekilde ver canım hızlı verilen kilolar hızla döner unutma. hedefin kaç?

Kızlar günaydın :) nasılsınız bakalım keyifler nasıl :)

ben kahvaltı mı yaptım

yine aynı kepekli sandiwiç yedim yanındada birazcıkın yoğurt yedim

bugün spor salonunda üyeliğim son buldu fitneesı bırakıyorum başka bir spor salonuna gitmek istiyorum fitneestan çok sıkıldım makineler falan artık sıkıcı gelmeye başladı... aerobik flan mı yapsam ?

aerobik felan eğlenceli aslında olabilir

hangi konuda yardımcı olucaz pek anlamadım ben UMARIM SENİN İÇİNDE HAYIRLISI OLUR CANIM BENİM ÜZME KENDİNİ BENDE EYLÜL ARALIKTA NİŞANLANDIM KİLO VERMEK İSTEYİNCE YENGEM ZİYARETCİ OLARAK GİRDİĞİ KK YA BEN KAÇAMAK YPIP GÖZ GEZDİRDİM VE BENDE ÜYE OLDUM MUTLUYUM CANIM SIKILIRSA HEMENCECİK KIZLARA ANLATIYORUM ONLAR VE ARTIK SENDE İYİ Kİ VARSINIZ

Son düzenleme:
Günaydın canım hoşgeldin... trambolin al eve zıp zıp zıplaaa hem çok eğlenceli hem de acayip enerji harcatıyor

tubişim çok hevesliyim kışın yrüyüş zor olur en azından evde egzersiz mantıklı değil mi? onun için evde yer bile açmayı düşünüyorummmm

evde nerede zıplıcam komşular başıma üşüşmesinsonra kolumu bacağımı kırmıyım
hiç ses yapmıyor, bir de o kadar büyük değil al bi trambolin ben aldım 2 gündür hem eğlenip hem spor yapıyorum
aha bak fotoğrafı gerçi benimki kırmızısı

tubişim çok hevesliyim kışın yrüyüş zor olur en azından evde egzersiz mantıklı değil mi? onun için evde yer bile açmayı düşünüyorummmm
evde bi spor salonu kurmaya niyetlisin anlaşılannn mersine taşınsana eylül sağlıklı yaşam merkezine gelmek istiyorum bende

Son düzenleme:

Ben evde spor yaptımmı 1 saatte bitiriyorum ama spor salonunda 2 buçuk saati buluyor.. sonuçta para verıosun ve hergün spor salonuna gitme ihtiyacı duyuosun paralar boşa gitmesin diye

Kızlar diyet yaparken vitamin kullanıyormusnuz? ben bugün vitamin almayı düşünüyorum hani şu awm lerde satılan multi vitamin B serisi şeklin de .. ?

spor salonu işi yattı yüzmeye giderim artık napim evdede spor yaparım o zaman tamadır dimi ?

Bende B12 vitamini eksikliği var ne zaman kan tahlili yaptırsam düşük çıkıyor...

diyetim de et yemeğede özen gösteriyorum ama nafile :)
o halde iç tabi canım eksikse dışardan telafi edecez mecbur.

spor salonu işi yattı yüzmeye giderim artık napim evdede spor yaparım o zaman tamadır dimi ?
tamam anlaştık bir de kaçamak yapmazsan dal gibi olacaksın da annemin deyişiyle boğazının horozu ötüyor

zumba diye bişi var şimdilerde moda olan. dans ile aerobik karışımı bişi. ben denemedim ama eğlenceli görünüyor.

Bende yeni başlamış olmanın vermiş olduğu heyecanla size bu sabah ki kalvaltımı yazayım
2 adet elma
yarım litre su :))
sizce başarabilirmiyim bu işi ...

bence günün en önemli öğünü kahvaltı. kahvaltını domates, salatalık, yeşillik, peynir yumurta ile zenginleştirsen daha iyi olur sanırım.

ben dans etmeyi seviyorum aslında. ama zumba için videoları indirebileceğim bir yer yok. bir yerden dvd lerini bulursam denemek istiyorum.
canım youtube'dan izle orda bol bol video var.

bu arada sabrina kilolarımız hemen hemen aynı istersen bana diyetisyenimin verdiği örnek menüyü paylaşayım ona göre uygula sağlıklı kilo vermeler

Sabah kalkınca: 1 ceviz + 1 hurma + 1 bardak su yada 2 kuru kayısı (yada herhangi bir kuru meyveden 2 tane) + 1 bardak su

Kahvaltı: 2 dilim kepekli yada tam buğday ekmek + 1 kibrit kutusu kaşar yada 2 kibrit kutusu beyaz peynir. + domates salatalık

yada

ekmek yerine yarım simit de olabilir.

araöğün: 1 çay bardağı leblebi + 1 yemek kaşığı kuru üzüm yada 1 tane meyve + 1 çay bardağı süt

yada 1 bardak ayran yada 1 bardak süt yada 1 tane buzlu dondurma (buzparmak, fruttare)

Not tüm ara öğünler için seçenekleri yazdım

öğle: 1 simit + bir ayran yada 4 - 5kaşık sebze yemeği (1 kg 1 yemek kaşığı yağ ile) 2 dilim ekmek, 1 bardak ayran, salata (yağsız)

araöğün: (yukarıda seçenekler yazıyor)

akşam: 4 - 5 kaşık sebze yemeği + salata + 1 kase cacık + 2 dilim ekmek

yada sebze yemeği yerine 250 gram et (yağsız olacak) tavuk olabilir balık olabilir kırmızı et olabilir ama ızgara olacak

araöğün: (yukarıda seçenekler yazıyor)

notlar: 1 dilim ekmek = 2 kaşık az yağlı pilav

buzlu dondurmalar yerine haftada 1 kez bademli magnum yenilebilir (ikindi araöğününde yenilecek)

haftada 1 öğün ödül öğünüdür istediğin bir şeyi yiyebilirsin (öğlen öğününde yapılması tavsiye edilir)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…