öncelikle hoşgeldin bu zorlu maratonda şimdiden başarılar diliyorum:)
sonrasında ise ömrün boyunca bunu devam ettirebileceksen hem sana kilo verdirecek hemde ilerde formda tutacak bir kahvaltı ama
naçizane kanaatime göre pek sağlıklı değil maalesef
hayırlı olsun aldın ama kullan bi zahmetKız günaydınnnn tubişim ben kendime plates topu twıst mınder ıp ve dambl aldım
günaydınnnnnnnnnnöncelikle hoşgeldin bu zorlu maratonda şimdiden başarılar diliyorum:)
sonrasında ise ömrün boyunca bunu devam ettirebileceksen hem sana kilo verdirecek hemde ilerde formda tutacak bir kahvaltı ama
naçizane kanaatime göre pek sağlıklı değil maalesef
mısırın ne kadar kalorili birşey olduğunu biliyo musunnnnnsabah
semiz otu
azcık peynirle salata yaptım (çok hafif hakiki zeytin yağı gezdirdim)
öğlen
et haşlama (kendi yağında)
yarım patates haşlama
yarım porsiyon pilav(2 kişi yedik)
azcık soğan
1kaseden daha bol yoğurt
ara
2 N**** (Siyahi), 1 sade soda
akşam
bişi yemedim kuzenimle yürüyüş yaptık sadece mısır aldım o kadar
1 yada 1.5 litrede su içtim.
sabrina arkadaşaım bize biraz kendinden bahsedermisin kilon boyun posun hedefin naparsın evlimisin ?
sağlıklı bir şekilde ver canım hızlı verilen kilolar hızla döner unutma. hedefin kaç?79 kiloyum 1.63 boyundayım acık kumral saclı kahve rengı gözlü samsunda yasıyorum sekreter olarak çalışıyorum evli değilim bir erkek arkadasım var bu gunlerde ayrıyız :'( eğer ayrılmasaydık kasım da nişan olacaktı o sebepten zayıflamak istiyordum ama hala acil zayıflamam lazım
kızlar günaydın :) nasılsınız bakalım keyifler nasıl :)
ben kahvaltı mı yaptım
yine aynı kepekli sandiwiç yedim yanındada birazcıkın yoğurt yedim :d
bugün spor salonunda üyeliğim son buldu fitneesı bırakıyorum başka bir spor salonuna gitmek istiyorum fitneestan çok sıkıldım makineler falan artık sıkıcı gelmeye başladı... Aerobik flan mı yapsam ?
79 kiloyum 1.63 boyundayım acık kumral saclı kahve rengı gözlü samsunda yasıyorum sekreter olarak çalışıyorum evli değilim bir erkek arkadasım var bu gunlerde ayrıyız :'( eğer ayrılmasaydık kasım da nişan olacaktı o sebepten zayıflamak istiyordum ama hala acil zayıflamam lazım
Günaydın canım hoşgeldin... trambolin al eve zıp zıp zıplaaa hem çok eğlenceli hem de acayip enerji harcatıyorKızlar günaydın :) nasılsınız bakalım keyifler nasıl :)
ben kahvaltı mı yaptım
yine aynı kepekli sandiwiç yedim yanındada birazcıkın yoğurt yedim
bugün spor salonunda üyeliğim son buldu fitneesı bırakıyorum başka bir spor salonuna gitmek istiyorum fitneestan çok sıkıldım makineler falan artık sıkıcı gelmeye başladı... aerobik flan mı yapsam ?
Günaydın canım hoşgeldin... trambolin al eve zıp zıp zıplaaa hem çok eğlenceli hem de acayip enerji harcatıyor
hiç ses yapmıyor, bir de o kadar büyük değil al bi trambolinevde nerede zıplıcamkomşular başıma üşüşmesinsonra kolumu bacağımı kırmıyım
evde bi spor salonu kurmaya niyetlisin anlaşılannn mersine taşınsana eylül sağlıklı yaşam merkezine gelmek istiyorum bendetubişim çok hevesliyim kışın yrüyüş zor olur en azından evde egzersiz mantıklı değil mi? onun için evde yer bile açmayı düşünüyorummmm
tubişim çok hevesliyim kışın yrüyüş zor olur en azından evde egzersiz mantıklı değil mi? onun için evde yer bile açmayı düşünüyorummmm
ben kullanmıyorum eğer dengeli beslenirsen ek vitamin desteğine ihtiyaç duymazsın kiKızlar diyet yaparken vitamin kullanıyormusnuz? ben bugün vitamin almayı düşünüyorum hani şu awm lerde satılan multi vitamin B serisi şeklin de .. ?
ben kullanmıyorum eğer dengeli beslenirsen ek vitamin desteğine ihtiyaç duymazsın ki
hiç ses yapmıyor, bir de o kadar büyük değil al bi trambolinben aldım 2 gündür hem eğlenip hem spor yapıyorum
aha bak fotoğrafı gerçi benimki kırmızısıEki Görüntüle 503527
evde bi spor salonu kurmaya niyetlisin anlaşılannn mersine taşınsana eylül sağlıklı yaşam merkezine gelmek istiyorum bende
o halde iç tabi canım eksikse dışardan telafi edecez mecbur.Bende B12 vitamini eksikliği var ne zaman kan tahlili yaptırsam düşük çıkıyor...
diyetim de et yemeğede özen gösteriyorum ama nafile :)
tamam anlaştık bir de kaçamak yapmazsan dal gibi olacaksın daspor salonu işi yattı yüzmeye giderim artık napim evdede spor yaparım o zaman tamadır dimi ?
Bende B12 vitamini eksikliği var ne zaman kan tahlili yaptırsam düşük çıkıyor...
diyetim de et yemeğede özen gösteriyorum ama nafile :)
Kızlar günaydın :) nasılsınız bakalım keyifler nasıl :)
ben kahvaltı mı yaptım
yine aynı kepekli sandiwiç yedim yanındada birazcıkın yoğurt yedim
bugün spor salonunda üyeliğim son buldu fitneesı bırakıyorum başka bir spor salonuna gitmek istiyorum fitneestan çok sıkıldım makineler falan artık sıkıcı gelmeye başladı... aerobik flan mı yapsam ?
zumbayı denedim ben ama pek beceremedim onlar gibi kıvrak değilim ki benzumba diye bişi var şimdilerde moda olan. dans ile aerobik karışımı bişi. ben denemedim ama eğlenceli görünüyor.
Bende yeni başlamış olmanın vermiş olduğu heyecanla size bu sabah ki kalvaltımı yazayım
2 adet elma
yarım litre su :))
sizce başarabilirmiyim bu işi ...
zumbayı denedim ben ama pek beceremedim onlar gibi kıvrak değilim ki ben
canım youtube'dan izle orda bol bol video var.ben dans etmeyi seviyorum aslında. ama zumba için videoları indirebileceğim bir yer yok. bir yerden dvd lerini bulursam denemek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?