Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

en güzeli yüzme bence.. zamanım olsa bende isterdim yüzmeye gitmeyi. çocuklar olmadan önce her kış havuza giderdim haftada 2 gün. özledim valla o günleri.
bi haberde görmüştüm geçen sene adamın müstakil evi var salonunu havuz yaptırmış keşke öyle bir imkanımız olsa sudan çıkmazdım

ne güzel bir diyet listesi böyle. magnum bile var

evet öyle ama canım bu aralar hızlı kilo vermem lazım hem kendi psıkolojımı düzelmesi hemde baska bır sebepten dolayı anlayacağın bakalım inşallah verebilirim

ne güzel bir diyet listesi böyle. magnum bile var
ama ben magnum yerine fruttare tercih ediyorum en azından daha fazla yiyebiliyosun onu ama bu hafta daha sıkı bir diyet verdi çok aç hissediyorum. 7li kiloları bi görebilseydim

evet öyle ama canım bu aralar hızlı kilo vermem lazım hem kendi psıkolojımı düzelmesi hemde baska bır sebepten dolayı anlayacağın bakalım inşallah verebilirim
canım yukarda senin için diyet menüsü paylaştım bi göz at istersen hemde çok yavaş kilo verdirmiyo ben 1 ayda 6 kilo verdim

o halde iç tabi canım eksikse dışardan telafi edecez mecbur.

tamam anlaştık bir de kaçamak yapmazsan dal gibi olacaksın da annemin deyişiyle boğazının horozu ötüyor

kaçamak dünki mısır yağsız acı sosluydu ki yürüyüş yaptım başka bişi yemedim negroda 2 tane başka almadım

zumba diye bişi var şimdilerde moda olan. dans ile aerobik karışımı bişi. ben denemedim ama eğlenceli görünüyor.

zumba bende yükledim telefona süper zevkli bişi deneyin bence.

zumbayı denedim ben ama pek beceremedim onlar gibi kıvrak değilim ki ben

yapabildiğini yap süper terletiyor emnim çok kalori harcatıyordur.

en güzeli yüzme bence.. zamanım olsa bende isterdim yüzmeye gitmeyi. çocuklar olmadan önce her kış havuza giderdim haftada 2 gün. özledim valla o günleri.

bi başlasam keşke artık çok mutlu olucam ya.

meraba kızlar öğlen mönüsü olarak az önce şunları yedim:)

yağsız salata
10yk z.yağlı patlıcan yemeği
2 dilim light ekmek
1sb yoğurt
2 yk yulaf ezmesi

ohh ohhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh

tamam canım yürüyüş yaptığın için bişey demedim kızma eylül abla

Kızlar hafta da ortalama kaç kg veriyorsunuz ?
1-1,5 bazen 800 gram belli olmuyor

meraba kızlar öğlen mönüsü olarak az önce şunları yedim:)

yağsız salata
10yk z.yağlı patlıcan yemeği
2 dilim light ekmek
1sb yoğurt
2 yk yulaf ezmesi

ohh ohhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh
helal canım valla diyetini tam anlamıyla uyguluyorsun bu gidişle çok sağlıklı bir şekilde gidecek kilolar

MENÜCÜĞÜM

sabah
maydonoz ve peynirden salata yaptım (maydonozu kesmeden direk elimle kopartım üstüne peynir attım ohhh mis gibi)

öğlen
2 tabak az az mercimek çorba
ıspanak 3 kaşık
1 kase yoğurt
tatlı vardı yemedim zaten şerbetli tatlı sevmem

Ben azıcık bişi yesem bile doyuyorum artık beynimi tok olmaya sanırım ispatlamısım. hatta nefret ediyorum yemek yemekten..

bu kilo verme işine baa bir taktım kafayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…