spor salonu işi yattı yüzmeye giderim artık napim evdede spor yaparım o zaman tamadır dimi ?
bi haberde görmüştüm geçen sene adamın müstakil evi var salonunu havuz yaptırmış keşke öyle bir imkanımız olsaen güzeli yüzme bence.. zamanım olsa bende isterdim yüzmeye gitmeyi. çocuklar olmadan önce her kış havuza giderdim haftada 2 gün. özledim valla o günleri.
canım youtube'dan izle orda bol bol video var.
bu arada sabrina kilolarımız hemen hemen aynı istersen bana diyetisyenimin verdiği örnek menüyü paylaşayım ona göre uygula sağlıklı kilo vermeler
Sabah kalkınca: 1 ceviz + 1 hurma + 1 bardak su yada 2 kuru kayısı (yada herhangi bir kuru meyveden 2 tane) + 1 bardak su
Kahvaltı: 2 dilim kepekli yada tam buğday ekmek + 1 kibrit kutusu kaşar yada 2 kibrit kutusu beyaz peynir. + domates salatalık
yada
ekmek yerine yarım simit de olabilir.
araöğün: 1 çay bardağı leblebi + 1 yemek kaşığı kuru üzüm yada 1 tane meyve + 1 çay bardağı süt
yada 1 bardak ayran yada 1 bardak süt yada 1 tane buzlu dondurma (buzparmak, fruttare)
Not tüm ara öğünler için seçenekleri yazdım
öğle: 1 simit + bir ayran yada 4 - 5kaşık sebze yemeği (1 kg 1 yemek kaşığı yağ ile) 2 dilim ekmek, 1 bardak ayran, salata (yağsız)
araöğün: (yukarıda seçenekler yazıyor)
akşam: 4 - 5 kaşık sebze yemeği + salata + 1 kase cacık + 2 dilim ekmek
yada sebze yemeği yerine 250 gram et (yağsız olacak) tavuk olabilir balık olabilir kırmızı et olabilir ama ızgara olacak
araöğün: (yukarıda seçenekler yazıyor)
notlar: 1 dilim ekmek = 2 kaşık az yağlı pilav
buzlu dondurmalar yerine haftada 1 kez bademli magnum yenilebilir (ikindi araöğününde yenilecek)
haftada 1 öğün ödül öğünüdür istediğin bir şeyi yiyebilirsin (öğlen öğününde yapılması tavsiye edilir)
hayırlı olsun aldın ama kullan bi zahmetbi köşeye atarsan döverim seni
günaydınnnnnnnnnn
mısırın ne kadar kalorili birşey olduğunu biliyo musunnnnnN**** (Siyahi) falan yine kaçamakkk kısımmmmmmmm az dikkat et cumaya az kaldııı
sağlıklı bir şekilde ver canım hızlı verilen kilolar hızla döner unutma. hedefin kaç?
bi haberde görmüştüm geçen sene adamın müstakil evi var salonunu havuz yaptırmış keşke öyle bir imkanımız olsasudan çıkmazdım
ama ben magnum yerine fruttare tercih ediyorum en azından daha fazla yiyebiliyosun onune güzel bir diyet listesi böyle.magnum bile var
canım yukarda senin için diyet menüsü paylaştım bi göz at istersen hemde çok yavaş kilo verdirmiyo ben 1 ayda 6 kilo verdimevet öyle ama canım bu aralar hızlı kilo vermem lazım hem kendi psıkolojımı düzelmesi hemde baska bır sebepten dolayı anlayacağın bakalım inşallah verebilirim
o halde iç tabi canım eksikse dışardan telafi edecez mecbur.
tamam anlaştık bir de kaçamak yapmazsan dal gibi olacaksın daannemin deyişiyle boğazının horozu ötüyor
zumba diye bişi var şimdilerde moda olan. dans ile aerobik karışımı bişi. ben denemedim ama eğlenceli görünüyor.
zumbayı denedim ben ama pek beceremedim onlar gibi kıvrak değilim ki ben
en güzeli yüzme bence.. zamanım olsa bende isterdim yüzmeye gitmeyi. çocuklar olmadan önce her kış havuza giderdim haftada 2 gün. özledim valla o günleri.
tamam canım yürüyüş yaptığın için bişey demedim kızma eylül ablakaçamak dünki mısır yağsız acı sosluydu ki yürüyüş yaptım başka bişi yemedim negroda 2 tane başka almadım
zumba bende yükledim telefona süper zevkli bişi deneyin bence.
yapabildiğini yap süper terletiyor emnim çok kalori harcatıyordur.
bi başlasam keşke artık çok mutlu olucam ya.
1-1,5 bazen 800 gram belli olmuyorKızlar hafta da ortalama kaç kg veriyorsunuz ?
meraba kızlar öğlen mönüsü olarak az önce şunları yedim:)
yağsız salata
10yk z.yağlı patlıcan yemeği
2 dilim light ekmek
1sb yoğurt
2 yk yulaf ezmesi
ohh ohhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh
teşekkür ederim çiğdemciğimçok güzel menun tatlım :)
helal canım valla diyetini tam anlamıyla uyguluyorsun bu gidişle çok sağlıklı bir şekilde gidecek kilolarmeraba kızlar öğlen mönüsü olarak az önce şunları yedim:)
yağsız salata
10yk z.yağlı patlıcan yemeği
2 dilim light ekmek
1sb yoğurt
2 yk yulaf ezmesi
ohh ohhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh
tamam canım yürüyüş yaptığın için bişey demedim kızma eylül abla
1-1,5 bazen 800 gram belli olmuyor
çokkkkkkkkk hoşsun tubişim niye kızıyım sana şekerim
eylülüm ben öğle yemeğimi yedim ama hala çok açım 2 küçük köfteyle kim doyar kii
yoğurt yoktu öğlen listesinde ama araöğün olarak getirmiştim onu yedim ara öğünde de salatalık yerimyoğurt yeme imkanın var mı? süper tok tutuyor.
aslında beyni şartlamakla alakalı herşey haklısın ama bugün nedense bir motivasyon düşüklüğü var bendeBen azıcık bişi yesem bile doyuyorum artık beynimi tok olmaya sanırım ispatlamısım. hatta nefret ediyorum yemek yemekten..
bu kilo verme işine baa bir taktım kafayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?