eylülüm ben öğle yemeğimi yedim ama hala çok açım 2 küçük köfteyle kim doyar kii
salata var ama doymadım işteköfte ile beraber salata yok muydu diyet listende?
canım o zaman öğleden sonra saat 3 gibi 1 çay bardağı sarı leblebi ye. benim çekmecemde hep duruyor çok aç hissettiğimde 2-3 tane atıyorum. 1 çay bardağı leblebi bir araöğün olarak yenilebiliyor hemde çok doyurucu leblebiyi ye suyu iç şişiriyor.bugün yediklerim.
sabah.
yumurta peynir ve kepek ekmeği şekersiz çay
ara
1 tane nescafe 1 dilim kepek ekmeği
öglen
yarım kase yeşil mercimek çorbası
3 tane köfte
3-4 kaşık yoğurtlu makarna
ve şimdiye kadar 1,5 lt su içtim. ya ben öğlene kadar iyiyim ama saat 3 ten sonra çok ama çok acıkıyorum resmen gözüm dönüyor gibi oluyor. ve tatlı bişeyler yemek istiyorum. kendimi frenlemem zor oluyor.
canım o zaman öğleden sonra saat 3 gibi 1 çay bardağı sarı leblebi ye. benim çekmecemde hep duruyor çok aç hissettiğimde 2-3 tane atıyorum. 1 çay bardağı leblebi bir araöğün olarak yenilebiliyor hemde çok doyurucu leblebiyi ye suyu iç şişiriyor.
bu menüyü uygula bencearkadaslar hemen öğle yemeğimi de yazmak istedim
1 kase cacık
patlıcan yemeği
2-3 kaşık bulgur pilavı
ekmek yokkkk
sizce nasıl cezalık mı
benim daha bır dıyet lıstem yokk 5 günde 5 kilo diye bir diyet duydum ona baslasam mı ki :S
canım dene bakalım işe yarayacak emin ol ama ikindi araöğününde ye akşam yemeğinden sonra alınan karbonhidratlar yağ birikimine neden olabilirarkadaş dışarı çıkıyordu. aldırtıyorum ona leblebi. hemen deneyeyim bugün
arkadaslar hemen öğle yemeğimi de yazmak istedim
1 kase cacık
patlıcan yemeği
2-3 kaşık bulgur pilavı
ekmek yokkkk
sizce nasıl cezalık mı
benim daha bır dıyet lıstem yokk 5 günde 5 kilo diye bir diyet duydum ona baslasam mı ki :S
canım sen bu aralar tartıya çıktın mı valla cuma gelmeden herkesi merak ediyorumbence güzel bir menü..
benimde bir diyet listem yok. ama ekmek, hamur işi, yağ, şeker, tatlıdan uzak duruyorum. ve sebze ağırlık beslenmeye çalışıyorum. ve 2,5 litre su içmeye dikkat ediyorum.
aslına bakarsanız varya günde 100 gram vermiş olsak ayda 3 kilo senede 36 kilo yapıyor. kilo verme işini uzun sürede düşünmek gerek.
canım sen bu aralar tartıya çıktın mı valla cuma gelmeden herkesi merak ediyorum
hım adetten önce çok şişiyor insan tartı adetliyken doğruyu göstermiyo bitince tartılhayır canım çıkmadım. cumaya kadar çıkmak istemiyorum. çünkü pazartesi günü adet oldum.
yooo gayet iyi bence fiyat güle güle kullan canımmkızlar takımın sesizliği nolacak yahu yine nerelerdesiniz. 64 tl ye 65cm pilates topu minderi dambllar lastiği top şişirmek için pompa sayaçlı ip ve twist aldım çok değil dimi??
yooo gayet iyi bence fiyat güle güle kullan canımm
ah anam vah anam olur başlarda sonra yağlar gidince güle güle olurgüle güle mi olur ah anam vah anam mı olur görücez?
benim de 1,5 lt oldu önüne şişeyi koy aklına geldikçe içbugün sadece 1 litse su içebildim daha çok üzgünüm bühiii
bugün sadece 1 litse su içebildim daha çok üzgünüm bühiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?