kızlar takımın sesizliği nolacak yahu yine nerelerdesiniz. 64 tl ye 65cm pilates topu minderi dambllar lastiği top şişirmek için pompa sayaçlı ip ve twist aldım çok değil dimi??
baak demiştim en azından gözünü doyurursarı leblebim geldi. bir çay bardağı kadar aldım ve yedim. ye ye bitmiyor valla. şimdi üzerinede suyumu içiyorum.
ben çocukken hani leblebi tozları vardı. leblebi yerken o aklıma geldi. leblebi tozu yerken kaç kere boğulma tehlikesi geçirmiştim.
afiyet olsun lop lop et olmasınYoğurdumuda yedim 1avuç tuzsuz antep fıstığı yedim
ooo spor da yapıyorsan kesin verirsin kısa sürede kilolarııı. bu arada sana öneri bir menü yazdım gördün mü? geçmiş sayfalarda olabilirBuradan çıkınca spora gidiyorum arkadaşlar step bugün 3. gün çok zevkli tavsiye ederim ...
4 galeta çok değil mi yahuuubugün bu iş yeri kafayı yedi bi oturamadım yahu
şu anda ara öğündeyim bir bardak süt 4 galetaaaaaaaaaa
4 galeta çok değil mi yahuuu
valla diyetisyen günü tartıdaki farkı çok merak ediyorum ben senin.bana da çok geldi ama doktor verdi du bakalım il iki hafta diyete harfiyyen uyucam ona göre benimde söyleceklerim olacak kednisine
ooo spor da yapıyorsan kesin verirsin kısa sürede kilolarııı. bu arada sana öneri bir menü yazdım gördün mü? geçmiş sayfalarda olabilir
görüşürüz canım kolay gelsin.arkadaslar be sımdı cıkıyorum 7:00 gibi ancak evde olurum görüşmek üzere
kuzum gelsin artık ya ben çok özledim onu sınavı nasıl geçti acabakızlar noldunuz teker teker gitmişsiniz bende yokum akşam sabah çok dinç görmek istiyorum ben hepimizi
kuzum gelsin artık ya ben çok özledim onu sınavı nasıl geçti acaba
valla ne yalan söyliyim en çok da ben merak ediyorumvalla diyetisyen günü tartıdaki farkı çok merak ediyorum ben senin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?