kızlarr hepinize günaydınnn
bir şey sorucam yaa insan adetliyken tartıda daha mı ağır çekiyor yaa:)
doğru tahmın canım benim malesef ki tahmın vucut şiş ve dolu olduğu için fazla çıkıyo ben mesela 2 kilo fark ediyorumama sonra ayrı mutluluk oluyo ben balon gıbı oluyorum nişanlımda arık anlıyo gelmişler sana yıne dıyo offff hemen anlasılıyo
hey dostum buna çok sevindim demekki 4 günde 600 grdan fazla vermişim kıh kıh kıh
günlük 150 grm eder. bu durumda geriye kalan 3 günde aynı vermeye devam edersen bal peteğimmmm 1,050 kilo gitmiş olr ne dersin?
gayet iyi gidiyorsun aferinnnAkşam nete giremedim hepinize günaydın sporumu yaptım eve gittim çok azcıcık keşkek yedim (yağsız) 2 kasıkta sekerı az sutlaç sonra dedim sen 2 saat yuru sahile gittim yurudum geldim sabah da yine elma yedim ve yarım litre su içtim ... :/
canım ben 1 ayda 6 kg verdim en son bildirime göre cuma yeni bildirimde 7.5 falan olacak sanırımm. haaa bu arada unutmadan cuma günü öğleden önce mutlaka kilonu bildiriyorsun sabah aç karna tartılıp.tubis87 sen kaç kilosun ve kaç kilo verdin gercekten merak ediyorum en istikrarlı sen görünüyorsun şu vakit ...
günaydın canımmm işlerim çok yoğundu yeni oturabildimkııııııııııızzzzzzzzzzzzlllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr gü-nay-dın
adetliyken vücut şiş olduğundan tartı fazla gösterir moralini bozmakızlarr hepinize günaydınnn
bir şey sorucam yaa insan adetliyken tartıda daha mı ağır çekiyor yaa:)
doğru tahmın canım benim malesef ki tahmın vucut şiş ve dolu olduğu için fazla çıkıyo ben mesela 2 kilo fark ediyorumama sonra ayrı mutluluk oluyo ben balon gıbı oluyorum nişanlımda arık anlıyo gelmişler sana yıne dıyo offff hemen anlasılıyo
valla yoğundum ama geldim işteantienne kızlar nerede gördün mü?
koca bulsam kaçcamkocaya kaçmış olabilirler
helal olsun sana alkışşşhey dostum buna çok sevindim demekki 4 günde 600 grdan fazla vermişim kıh kıh kıh
gayet iyi gidiyor dimi ama hemde beslenmesi çok fazlagünlük 150 grm eder. bu durumda geriye kalan 3 günde aynı vermeye devam edersen bal peteğimmmm 1,050 kilo gitmiş olr ne dersin?
o beslenmeye bu kadar kilo vermek çok iyi vallavalla allah derim ne dicem tabi adet olmasam daha çok gitmiş olucaktı heralde ama sağlık olsun canım sağolsun ayöl
hoşgeldin canımmmm inşallahhh verirsinnnnnn ama biraz daha fazla katılım sağla lütfen yoksa bu haftada listede olamayacaksın79.3 kg olmuşum kızlargeçen hafta 81.3 tüm tam 2 kilo vermişim
yarına kadar 300 400 gram daha veririm inşlh cuma tartılmasında78 i görürüm trilalalalalalalalalalala
hoşgeldin canımmmm inşallahhh verirsinnnnnn ama biraz daha fazla katılım sağla lütfen yoksa bu haftada listede olamayacaksın
alınganlığa gerek yok canım burada birbirimizi motive ederek kilo veriyoruz bunun için de katılım şart o yüzden söylemiştim. ayrılmak istiyorsan kararına saygı duyarım ama kalmanı isterdim.Sürekli dışsarıda spor yapan biriyim gece gündüz yoksa 4 günde 2 kiloyu veremezdim ki... bilgisayar başında vakit çok geçiremiyorum .. Neyse tşk ederim ben kendim ayrılıyorum..
Sürekli dışsarıda spor yapan biriyim gece gündüz yoksa 4 günde 2 kiloyu veremezdim ki... bilgisayar başında vakit çok geçiremiyorum .. Neyse tşk ederim ben kendim ayrılıyorum..
alınganlığa gerek yok canım burada birbirimizi motive ederek kilo veriyoruz bunun için de katılım şart o yüzden söylemiştim. ayrılmak istiyorsan kararına saygı duyarım ama kalmanı isterdim.
peki canım ben inanıyorum sen kendi başına da başaracaksın. sağlıklı kilo vermeler...alınganlık falan değil canım ne demeksadece bilgisayar başında uzun süre durarak kilo verememem ben amacımız kilo vermekse bilgisayar başında duramam .. spor yapıyorum deli gibi sokaklarda ben evde durmuyorum bile ... çalışan biride değilim bütün gün pc başında olayım... öyle yaniiiii yoksa haftada 2 kilo veremezdim pc başında otursaydım... neyse ben ayrılmak istiyorum kendinize iyi bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?