refem delisin kısım sen bilion demi nasıl bir risk aldın...
bende cevap vereyim tatlım,
evet takımdan çıkıyorum tatlım ama buralarda olacağım gene sadece takımda yarışmayacağım diyetede devam...
İzmirlim Tc kimlik no gir açılan sayfadan Sınav sorularını seç, sonra 2008-2009 yılını seç canım sonrada ara sınavları seç ben tüm sorularıma baktım :)
Haaa yok tatlım öyle açıklanmamışş canım benim o ancak 1 ay sonra. Ben sorulara ve aklımda kalan yanıtlara baktım.Birde ayıptır söylemesi yasak olmasına rağmen sınav giriş belgesinin arkasına verdiğim yantlar 1-c , 2-D şwklinde not almıştım oradan baktım sende soruları oku aklında kalanlardan bile anlayabilirsin...delikafadulden
oooooo
ben sizi çok iyi anlıyorum aslında yaşadıklarımı yaşıyorsunuz konsantre eksikliğideoluyor sıkılınca düzenli kiloda verilmiyor karar sizin deneyin geri gelin benim gibi yada hiç gelmeyin aban benzemeyin :) ziyarete gelinnnnnn
ben şimdi jjujumu arıyorum bakalım ne alemde msn de de yok ne oluyor bu takımaaaaa
ben yeni geldim kızlar ama kaptanlık kiminse kim yapacaksa yardım ederim elimden geldiği kadar e azıcık tecrübemiz var :)
öyle pat diye bu ebruda nrden cıktı dediğnizi duyar gibiyim yeni gelenlerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?