Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

refem delisin kısım sen bilion demi nasıl bir risk aldın...

Evet aplaaaaaaaaaaaaaaaaa :ecrin_bebek: ama napimmmmmmmmmmmmmmmmmm kocişin emekleri ve anmemin emekleri hep çocuğa baktılar yavrumun peşimden mızırdamalarını düşünerek Allahım inşallah sonuçlar iyidir diyip 1 ay bekleyemezdim ( ben bu okul için annemden çok azar işitiyorum ( çocuğu bırakıyormuşum yok bilmem ne ama mecburum iyi bir gelir ile bu diplomayı tecrübeme eklemeliyim ancak o zaman iyi bir gelecek o da belki yavruma sağlayabilirim....

hayalim canım benim bende sıkılmıştım bir zamnlar ama kendini sakın dagıtma nolurrr dagıtılıyor maalesef
evet kilo çizelgem oldu ama ben nerdeyse 70lere kadar düşmüştümmmmmmm (( bak bırrakınca ne halllere düştümmm ((
yok yok feci azimlendim her yerimden yaglr fışkırıyor çok şişman hissediyorum kendimi
ama topalıcammmmmmm
evet sabah az şekerli bir nescafe içtim zorunluluktan ısrra ettiler
sonra bir dilime varmayan ekmek bir kaç çatal yumurta iki dilim peynir iki tane yeşil zeytin yedim bu kadar kahvaltım sonra şu ünlü beşi bir yerde den içtim son yufumu şimdi alıyorum
metabolizma hızlandırıcı var dı ya şu mucize iksir bence cok faydalı idi bazı malzemelerim eksik bugün tamamlayı gündüz de ondan içmeyi düşünüyorum sıkı diyeetteyimmmmm sonra şimdi ahanda kalkıyorum hadi sporaaaaa karnımı eritcemmmmmm :))

herkese günaydın nasılsınız a.s.
hayalim inşallah sınavların iyi geçmiştir ve diğer giren kıslarında inşallah iyidir
benim büyük sıpada girdi bu yıl ilk senesi iyi geçti diyor ama bilmiyorumki inşallah öyledir a.s
hepinize sevgiler :1hug:

İzmirlim Tc kimlik no gir açılan sayfadan Sınav sorularını seç, sonra 2008-2009 yılını seç canım sonrada ara sınavları seç ben tüm sorularıma baktım :)

Çoook teşkür ediyorum tatlıma.s.
baktım bulamadım gene ama iyicene bakim benkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:
ok ok şimdi anladım ben.. biraz geç oldu anladım:))
bende sonuçları arıyıp duruyordum...
buarada çok güzel yaa benim nedne aklıma gelemdiki acaba kaıdın arkadasına not etmek.. tüh bak şimdi.. bidahaki sınava bende yapıcam:smiley-cool:
ama korkarım ben yaaaa

Son düzenleme:
selam kizlar napiyonuz baklaim nevar neyok sinav telasi bitti simdide sonuc telasimi basladi hayirlisi olsun umarim hepiniz gecmissinizdir canlarim bende bu hafta ayriliyorum kizlar olmuyo gitmiyo kilolar cok sikildim artikim ondan birakacagim artikim

fundacım değiştidim çizelgeyi tatlım
ebrucum gir takıma valla yaz geliyor ... yer var nasıl olsa ....
kıs cdı hayal ben oradan giremedim sorulalra (

GÜNAYDIN ŞEKERLERhihoyyyt
pınarcım canım benim çok tebrik ederim seni...hedefine ulaştın..inşaallah bizlerede nasip olur...sen de mi gidiyorsun bu hafta((hayal de gitcem diyoooklava:
pınar canım sen kaçç haftada verdin bu toplam kilonu canım?

yaaa herkes gidiyor senağlama
kim olcak kaptan o zaman....
şebnem canım hayalden sonra aklımdaki aday sensinn...
kızlar kimse yokmu kaptanlığa aday...
nolcak bizim bu takımın haliiii

oooooo
ben sizi çok iyi anlıyorum aslında yaşadıklarımı yaşıyorsunuz konsantre eksikliğideoluyor sıkılınca düzenli kiloda verilmiyor karar sizin deneyin geri gelin benim gibi yada hiç gelmeyin aban benzemeyin :) ziyarete gelinnnnnn
ben şimdi jjujumu arıyorum bakalım ne alemde msn de de yok ne oluyor bu takımaaaaa
ben yeni geldim kızlar ama kaptanlık kiminse kim yapacaksa yardım ederim elimden geldiği kadar e azıcık tecrübemiz var :)
öyle pat diye bu ebruda nrden cıktı dediğnizi duyar gibiyim yeni gelenlerin

:roflol::roflol::roflol:
Ben zaten acaba takıma yeni birimi alındı diye düşündüm baştan... yavaş yavaş yazdıkça çözdm olayııııkaydirigubbakcemile3

yaa hayaaaaaaaaaaaaaal... neden gidiyorsun sordum ama cevap vermemişsin...
bilmek istiyorum ben..
ha dışardan takip etmişsin ha içerden.. kaldıki takımda olman çok çok daha iyi..
lütfen gitme.. hatta gitme juju dan sonra kaptanımız oooool....

Son düzenleme:
kızlar jujumla konuştum selamı var size yarın ugrayacakmış takıma
ben hayale jujuya hak veriyorum aslında uzun süre diyete takılmak insanın ruh halini bozuyor hele birde kilo veremiyorsan tam bozuluyor ben yaşadıgım için onların sıkıntısını anlayabiliyorum
evet kızlar bu arada takıma alınıp alınmadıgımı kim belirleyecek söylermisiniz jujum hayal yardımcı idi dedi ama sizede bir sorayım bakalım
hadi kızlar içinizde tanımadıklarım var tanışalım koklaşalım sonra el ele verip şu fazlalıklarımızı üzerimizden bir atalım yahu
takımıda bir toparlayalım dagılmışız bugünlerde hadi bakalım yeni soluk yeni heves le aranızdayım süperimmmmmm vercem kilolarımı verecegiz kilolarımızı beraber inşallah
bu arada sporumu yaptım bir güzel karın aslarım biraz acıyor ama olsunnnnnnn gidecek oyaglar :)
sonra okula bıraktım oğlumu birini bıraktım birini aldım getirdim yani sonra bir elma yedim şimdilik bu kadar cok acıkırsam bir elma daha yerim belkide yogurt falan akşama barbunya var pilavsız ondan yemeyi düşünüyorum çok azimliyim çokkkkkkkkk hadi hep beraber şevvklenelimmmmm

izmirim refe yapmayın nan böle,
ben sıkıldım kızlar artık takımda olmak beni tetiklemek yerine ice soyutluyo bunun kimsenin şahsıyla alakası falan yok güzller,
çıkıyım takımdan biraz kendim için bişey yapayım ben ice saldım farkında değilsiniz yeni bi düzen sistem lazım bana,
biraz kafa dağıtayım düzeleyim yer olursa gelirim geri takıma ama şimdilik müsade fıstıklar,
hem bakın yerim ebrum girer işte yeni azimli fıstık gibi kız,
benim artık piskolojim allak bullak hatunlar kaptanlığı şeboda güzel yapar olmadığı yerde ben yarım ederim burada olursa ama ben takımda çıktım cuma bildirimde yazarız ok güzeller,

jujuya gelince ne nette var nede msnde bilmiyorum ararım bi az sonra ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…