Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

MaŞallah hÜlyam canım

ebru geldıĞıne sevındım canım hoŞgeldın
ınŞallah bırlıkte zayıflayacaz
hadı canlanın kanlanın olmaz bÖle kÖs kÖs

sağol fundacım inş dahada ii olcak:)),
bencede hade bi canlanın havalar bi kaç gündür kapalıda olsa bahar gewldi hatunlar bi kaç gün sona tişört giyeceğiz hade...

hepiniz harikasınız canısım bende olmayı cok isterdim bu arada gözümden kaçmadı epey gitmiş maaşallah hayalim süpersin hepiniz öyle işte kk nın gurur kaynakları
canım cım tamam takıma katılayım görüşürüz zaten jujum la konuştuk biraz yalnız bir ayrıntı var
benim yüüzmden sonuncu olursuznu bu haftaaaaaaa takımdan cıktıgım kilo ile girecegim yarışmaya kurallar böyle almışım gibi olacak yani((( zaten aldım da

kızlar ben dün akşamüstü soğan suyu içtim
çok berbat değil en azından lahanaya göre
sabah yemedi de bu akşam yine içim barim

hayalim canım benim maaşallah kızda boy olunca hiç o kiloları göstermiyor valla süpersin kuzum turunculu resim falan süper cıkmış valla
fguler canım hoşbulduk çok sagol inşallah kuzum beraber mezun oluruz buralardan gururlaaaa geri almamak üzre canım

inşallah hayalimmmmmmm inşallah
soğan suyu ay ben bir defa denedim içemedim kızlar bir dhaa da dneemedim valla onun yerine şu metabolizma hızlanıdırcı lar var ya mucize zayıflama iksiir diyo onu dneesenzi içimi çok güzelllll çok rahat içiliyor
hadi kızlar kafamıza koyduk bu sefer kesin inşallah evet spor yapıyormuyuz sporr yürüyüşlerimiz falan varmı kzıalr yaşlar kaç mesela çoluk cocuk bekarlık anlatın abna kendinizi kısaca
dedim ya ben 30 yaşındayım 2 evladım var biri 10 biri 7 yaşında ev hanımıyım çalışmaya fırsat olmadı gözümü bir açtım ki evlenmişimm :)))))))))))))) siz bakmayın bana bugün keyfim pek yerinde her nedense başka ne anlatayım siz sorun ben diyeyim kızlar dhaa öncede takımdaydım ayrıldım bana da geldiler işte bir döenm ama şimdi iyiym şşükürrrrrr

ebbrulum spersin vlla ...uzun zamandır seniin gibi azimli ggörmedim inş hep böyle dvm edersin tatlımm...
jujunun böyle takımı bırakıp gitmesi olmadı bencce tmm çıkmaya karar verdi ama iki gündür uğramıyor ,takım kaptanını ayarlamadan gitmemesi gerekiyor ...bu hafta bu sorunun çözülmesi gerekiyordu ... takımdan aday çıkmazsa nolucak ortaadamı kalacak takım .....

pınarım umuyorum juju işlerinden dolayı uğramıyordur msndede yok 2 gündür yazcamda,
neyse şebo bakar belki o ne düşünüyo bilmiyoz benden sonra onu düşünür sanırım kızlar,
ebrum he bu takıma senin gibi azimli iki hatun daha geldimi pınarla benim yerime takım alır başını gider hade kim tutar sizi...

ebrucum funda ben.31 yaşındayım 2.5 yaşında oğlum var ocak ayında girdim takıma
metabolizma hızlandırıcı çaydan içiyorum 5i bi yerde içiyorum(kekik hariç hiç sevmiyorum) bol yeşil çay form çayı içiyorum
sporu bu ara aksattım mekik stepper falan yapıyordum
aydın söke de oturuyorum çalışıyorum, işte çok güzel diyet, evde cozutuyorum böyle işte canım

f gulercim fundacım memnun oldum tatlım yaşlarımzı aynı sayılır tatlım hadi bakalım inşallah ya ben kekiği çok sverim tek başına kekik demleyip içtiğim günler olur dmaak tadı işte güzelim
kızlar gece yatmadan önce ben elma sirkesi içiyordum oda faydalıydı yahu ben onada dönüş yapayım en iyisiiii :)
opencim inşallah azmimi kaybetmemem için hepimzşiin azimli olması lazım
ayrıca takımı ortada bırakacak degiliz aaaaaa olurmu öyle şey aslan gibi bacınız var burda ben elimden geldiğince ilgilenmeye calışırım kızlar yani burdan ebru liderlik istiyor vs gibi anlamlar lütfen çıkartmayınız amacım yardım etmek yok ilk günden herşeye zıplamak degil tanıyan tanır zaten beni dimi,
ama takımımızı kesin toplamamız lazımmmmmm hadi kızlar kim var takımda

ebrum senin yaptığın atlamak olmaz ki gülüm sen bilionda önceden bencede olabilirsin sen bu takıma kaptan hemde yakışır sana gülüm,
bende burda olursam elimden geleni yaparım yardım ederim sana,
kızlar ahada çıktı size güzel işi bilen bi kaptan adayı:)...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…