Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ebrucum merhaba,, ben esra... yaşım 26.. 10 aylık yaramaz bir erkek kuzucuğa sahibim... çalışıyorum.. emzirme döneminde aldığım kiloları vermek için cebelleşiyorum...
bu arada hayal fotoları ben kaçırdım senağlama çok merak ettim niy ekaldırdın ki hemencecik :mymeka:

anam hayal arkadan çekilen fotoda tığ gibi çıkmışın kızzz ayyy kıskandım vallaa... kaydirigubbakcemile3 :lepi:

bende tam sana diodum yettin :roflol:
sağol canımcım he daha tığ olcem ben inş...

sonada gidip pınarın koynunda uyuyecem sığmayık yatağa diyemicek bana :roflol:...

hayalim canım benim sgolun openim snaada sagol canım benimmm esracım canım cok memnun oldum bende cocuklardan sonra bu hale geldim ama zayıflamak için hiç bir çaba sarfetmemiştim ta ki dr biraz zayıflamış olarak gel bir dahaki kontrole diyene kadar bnde verdim 70 lere düştüm ama aldım birazcık işte geri yazdan beri yiiyorum artık yeterrrrrrrrr :))
allah vbagışlasın bebişini güzelim kilon cok degil veririz inşallah bervberce güzelim
kızlar yeni gelenlerde bişiler desin bakalım da
benim öyle liderlik gibi bir şeyim de yok yani kim olursa ben elimden geldiğince desteklerim dedim tamammı güzellelrim

ebrulum canımcım sonuçta şahsi fikrim takım ne der bilmem,
sen biliosun bu işi ayırcak vaktinde varsa bence ol derim kılzarında itiraz edeceğini sanmam,
hepinizin bebişlerini Allah bağışlasın hayırlı uzun ömür versin Rabbim...

amin hayalimmmmm kuzum darısı da sana inşşalah bir tanem
görcez bakalım ne dicekler de takımın kalan üyeleri nerdeeeeeee
bu arada öğlen yediğim elmadan başka bişi yemedim yemegimi yer yemez tuturuyorum yürüyüşe gece yatmadan öncede hareketlerini yapıyorum inşallah olay bitmiştir naısl tıg gibi olcam amaaaaa

yok şimdi bişi yemem birazdan ev ahalisi toplanacak sofrayı hazırlarım bir kaç kaşık yemek sonra fırlarım yürüyüşeeee kim tutar beni beeeee kızlar kımıldayın biraz hadi :))))

valla ebrucum sen böyle devam burdan herkesden önce çıkıcan ....
sen yazdıkça meres geldi aklıma hiç seside çıkmıyor nerelerde acaba, şuan aynı onun gibisin ebrucum ve bu gidişle başarıcan balım ....

ay inşallah opencimmmmmmm
bu arada mutfaga gidince acıktıgımı farkettim kendime barbnya koydum en iyisi soft-ryaa hiç oturmamak yanında şöyle turşu murşu sogan yemek vardı yaa kader işte yediklerime saydım iki kaşık ta yogurt koysum kaşıklıyorum şu an kızlarrrrr
meres nerde hiçmi ugramıyor artık opencim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…