Biz geçen hafta 2. önceki hafta 1. olduk biliyor musuuuun,bundan sonra sürekli ilk üçte olmayı istiyoruz.
Ona göre kemerleri sıkalım oldu mu :))
Kolay gelsiiiin
Ay ben ders çalışmaya çalışıyorum bir yandan.
Daha önce bi 2yıllık okumuştum,kpss ye gircem onun için. Bu son şasım çünkü şimdiki okuldan diploma alınca giremiyorum birdaha bu düzeyde. Yerleşiversemde mezun olunca uğraşmasam birdaha,görevde yükselmeye girerim
Bu kadar dolu bir menüyle kilo veriyorsan maşallah he,ben zorlanırım valla bu kadar yesem
geldimmm ayıptır sölemesi bugün wc'ye gidecek vakit bulamamıştım hazır öğlen arasıyken gittim
ne kadar dolu dolu bir menüüüüü çok hoş . sadece hatırlatmak amaçlı geri dönmüş olmayabilir yada gözden kaçırmış olabilirsin yeni bi düzenleme yapıldı menülerimizin altına su:..... lt spor:....... yaptım ve bir önceki gün yazmış olduğun mesajlarını sayıp mesaj:..... paylaşım yaptım diye belirtiyosun.
hemen ekliyorum
su:1,5 litre
spor: yok maalesef
mesaj sayım da sadece 3 tane
kuzummm kpssyi kazanırsan süper olur hee bölümün neydi 2 yıllıkta avantajlı bi bölümdür inşallahhhhhBiz geçen hafta 2. önceki hafta 1. olduk biliyor musuuuun,bundan sonra sürekli ilk üçte olmayı istiyoruz.
Ona göre kemerleri sıkalım oldu mu :))
Kolay gelsiiiin
Ay ben ders çalışmaya çalışıyorum bir yandan.
Daha önce bi 2yıllık okumuştum,kpss ye gircem onun için. Bu son şasım çünkü şimdiki okuldan diploma alınca giremiyorum birdaha bu düzeyde. Yerleşiversemde mezun olunca uğraşmasam birdaha,görevde yükselmeye girerim
Bu kadar dolu bir menüyle kilo veriyorsan maşallah he,ben zorlanırım valla bu kadar yesem
Eylülüm bu fikir iyi oldu bencee çok saolllne kadar dolu dolu bir menüüüüü çok hoş . sadece hatırlatmak amaçlı geri dönmüş olmayabilir yada gözden kaçırmış olabilirsin yeni bi düzenleme yapıldı menülerimizin altına su:..... lt spor:....... yaptım ve bir önceki gün yazmış olduğun mesajlarını sayıp mesaj:..... paylaşım yaptım diye belirtiyosun.
ay benim misafirim geldi işyerine eski stajyer tek çalışıyorum ya bi oturamadım masayabende regl oldum tam gdicem wc ye su gitti dediler işe bak ya offff.
teşekkürler canım mümkün olduğunca daha fazla mesaj bekliyoruzzhemen ekliyorum
su:1,5 litre
spor: yok maalesef
mesaj sayım da sadece 3 tane
siyasetçi gibisin maşallahhhteşekkür ederim.öbür türlü belli kişiler dışında kimse baktık sayım yapmıyor herkes kendi yapsın o zaman napalım dimi. biz hep bol bol paylaşım yapalım birlik beraberlik içinde huzurlu ve refah içinde yaşayalım istiyoruz. vaatlere bak
kuzummm kpssyi kazanırsan süper olur hee bölümün neydi 2 yıllıkta avantajlı bi bölümdür inşallahhhhh
Eylülüm bu fikir iyi oldu bencee çok saolll
ay benim misafirim geldi işyerine eski stajyer tek çalışıyorum ya bi oturamadım masaya
teşekkürler canım mümkün olduğunca daha fazla mesaj bekliyoruzz
siyasetçi gibisin maşallahhhkoptum
kuzummm kpssyi kazanırsan süper olur hee bölümün neydi 2 yıllıkta avantajlı bi bölümdür inşallahhhhh
Eylülüm bu fikir iyi oldu bencee çok saolll
ay benim misafirim geldi işyerine eski stajyer tek çalışıyorum ya bi oturamadım masaya
teşekkürler canım mümkün olduğunca daha fazla mesaj bekliyoruzz
siyasetçi gibisin maşallahhhkoptum
SYP kurduk Sağlıklı Yaşam Partisicanım benim ne demek her zaman 7/24 hizmetinizdeyiz kk için yeni fikirler bulmaya çalışıyoruz herşey bizim için kk 4. grup siz hala uğramadınız mı? slogan nasıl ?
görüşürüz canım iyi akşamlarrrahh ahh bugünde işlerden bir paylaşım yapamadım kızlar.. şimdi pazar yapıp eve gitme zamanı yarın görüşürükkkkkkkkkkkk
slm kizlar cok yorgunum gözüm acilmiyor yani o kadar bebis yatmisken bende 10 dk kestirim dedim ama önce menümü yazim sonra
sabah
1 dlilim ekmek
1 kk peynir
1 zeytin
ögle
bol bol su
ikindi 2 dilim börek
bol yesil salata
aksam
1 dilim börek yine salata
aksam yemegi 4:30 da bitti
su 2 lt icmisimdir
spor
sabahtan beri temizlik
2 defa okula gittim geldim toplamda 4 oluyor 45 dk dan hesaplarsam 1.30 saate yakin da yürümüs oluyorum yani
yarin gelirim artik dinlenim azcik
cuma-cumartesi-pazar sayımları
tubiş 94
kuzu 118
tfneyll 39
antienne 13
all_ız_well 47
sabrina 17
ebru izinli oldugu için sayıp dökmeye gerek yok:)
benim cikmam lazim kizlari okuldan alacam aksama ugramaya calisirim
canım benim ne demek her zaman 7/24 hizmetinizdeyiz kk için yeni fikirler bulmaya çalışıyoruz herşey bizim için kk 4. grup siz hala uğramadınız mı? slogan nasıl ?
bugün ebrugül ve all_ız_well gelmedi menülerini paylaşmadılar . pegasus kendini toparlayıp yetişeceKMİŞ . öle işte
oooo plateste yaparmış Eylülcüm :)
Canım sen ekmek yemiyor musun? Süper öyleyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?