Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kuzucum napıyosun özletiyosun sen kendini.

hemen ekliyorum

su:1,5 litre
spor: yok maalesef
mesaj sayım da sadece 3 tane

hemen ekliyorum

teşekkür ederim. öbür türlü belli kişiler dışında kimse baktık sayım yapmıyor herkes kendi yapsın o zaman napalım dimi. biz hep bol bol paylaşım yapalım birlik beraberlik içinde huzurlu ve refah içinde yaşayalım istiyoruz. vaatlere bak

10-12 kilo yada o civarda kilo vermek isteyen kızlar gelmiş bizde alabilirdik bayada hevsli gözüküyolarmış ama kaçmış gitmiş.

kuzummm kpssyi kazanırsan süper olur hee bölümün neydi 2 yıllıkta avantajlı bi bölümdür inşallahhhhh

Eylülüm bu fikir iyi oldu bencee çok saolll

bende regl oldum tam gdicem wc ye su gitti dediler işe bak ya offff.
ay benim misafirim geldi işyerine eski stajyer tek çalışıyorum ya bi oturamadım masaya

hemen ekliyorum

teşekkürler canım mümkün olduğunca daha fazla mesaj bekliyoruzz

siyasetçi gibisin maşallahhh koptum

biz kk olarak kara yağlara karşı açtığımız savaşın arkasındayız. kilolar siz değil kendini yesinler. hepinize 20 kilo verdireceğiz... spor salonunu evinize kurduracağız. yılmadan yıkılmadan ayakta duracağız. bir elimizle terinizi silip diğer elimizle sizin için paylaşım yapacağız. bu yolda bizimle olun yoldaşlar. kara yağ düşmanları ileriiiiiii

nasıl oldu mu?

canım benim ne demek her zaman 7/24 hizmetinizdeyiz kk için yeni fikirler bulmaya çalışıyoruz herşey bizim için kk 4. grup siz hala uğramadınız mı? slogan nasıl ?

canım benim ne demek her zaman 7/24 hizmetinizdeyiz kk için yeni fikirler bulmaya çalışıyoruz herşey bizim için kk 4. grup siz hala uğramadınız mı? slogan nasıl ?
SYP kurduk Sağlıklı Yaşam Partisi Parti olarak iktidara gelirsek Türkiye'de obez insan kalmayacak; şeker, kalp, tansiyon ve kanser gibi hastalıklar yok olacak

Son düzenleme:
ahh ahh bugünde işlerden bir paylaşım yapamadım kızlar.. şimdi pazar yapıp eve gitme zamanı yarın görüşürükkkkkkkkkkkk

bugün ebrugül ve all_ız_well gelmedi menülerini paylaşmadılar . pegasus kendini toparlayıp yetişeceKMİŞ . öle işte

Son düzenleme:
slm kizlar cok yorgunum gözüm acilmiyor yani o kadar bebis yatmisken bende 10 dk kestirim dedim ama önce menümü yazim sonra
sabah
1 dlilim ekmek
1 kk peynir
1 zeytin
ögle
bol bol su
ikindi 2 dilim börek
bol yesil salata
aksam
1 dilim börek yine salata
aksam yemegi 4:30 da bitti
su 2 lt icmisimdir
spor
sabahtan beri temizlik
2 defa okula gittim geldim toplamda 4 oluyor 45 dk dan hesaplarsam 1.30 saate yakin da yürümüs oluyorum yani
yarin gelirim artik dinlenim azcik

kuzucum ya allah kolaylık versin kendine iyi bak

cuma-cumartesi-pazar sayımları

tubiş 94

kuzu 118

tfneyll 39

antienne 13

all_ız_well 47

sabrina 17

ebru izinli oldugu için sayıp dökmeye gerek yok:)

3. olmuşum iyi bencee :)

benim cikmam lazim kizlari okuldan alacam aksama ugramaya calisirim

Bu kim önceden vardı sanırım ben tanımıyorum :O
Biri yardımcı olursa Yada kendisi :)

Bence iyi oldu "Tam destek hep destek!Her şey bizim için!!!"
bugün ebrugül ve all_ız_well gelmedi menülerini paylaşmadılar . pegasus kendini toparlayıp yetişeceKMİŞ . öle işte

Yarın sınavım var gelemedim menümü ertesi gün mü paylaşacağım tam anlamadım :)

ALINTIDIR
"Diyet yapmanıza rağmen bir türlü kilo veremiyorsanız, bir şeyleri yanlış yapıyorsunuz demektir. Haftalar boyunca uğraşmanıza rağmen bir türlü kilo veremiyorsanız, siz de kilo verme konusunda bir takım hatalar yapıyor olabilirsiniz. Kilo verme konusunda herkesin sıklıkla yaptığı hatalar, bütün uğraşlarınızın sonuçsuz kalmasına neden olarak sizi, diyetinizi bırakmaya iter. Sonuç alamadığınız diyetinizi bırakmadan önce aşağıdaki listeye bir göz atmanızda fayda var.

Kilo vermenize engel olan 10 neden

1. ‘Ya hep ya hiç’ zihniyetine sahip olmak: Diyet yaptığınız günlerde nefsinize hakim olamayıp bir paket cipsi midenize indirdiniz. Şimdi sadece bu nedenle bütün her şeyden vazgeçip, günlerdir diyet uğruna katlandığınız şeyleri bir anda silip atacak mısınız? Bu teslimiyetçi davranış, sizi hiç bir yere götürmez. Başarının anahtarı kusursuzluk değil, inatçılık ve devam ettirebilmektir.

2. Okunmamış ve anlaşılamamış etiketler: “%95 daha az yağlı” yazması o ürünün sağlıklı olduğu anlamına gelmez. Bu, %95 şeker anlamına da gelebilir. Bu nedenle ürünlerin içerisindekileri daha dikkatli okumaya ve bu tuzağa düşmemeye çalışın.

3. Haftada 1 kilodan fazla kaybetmeyi beklemek: Haftada bir kilodan fazla kaybetmek vücuttaki sıvıların ve değerli kas dokularının kaybı anlamına gelir.

4. Aç kalmak ya da büyük ölçüde kalori kısıtlaması: Bu sadece beyninize, “açlıktan ölüyorum” sinyali gönderecektir. Beyne bu mesajın gitmesiyle metabolizmanız, sizin aç kalarak dışarı atmaya çalıştığınız vücudunuzdaki yağı, muhafaza etmek için yavaşlayacaktır.

5. Gerçekçi olmayan hedefler belirlemek: “Gelecek ay 20 kilo vereceğim” gibi zor hedefler belirlemek yerine, daha küçük, daha ulaşılabilir hedefler belirleyin. Böylelikle istediğiniz sonucu almanız daha muhtemel olur. Bu da motivasyonunuzu arttırır.

6. Zararlı ya da yasak yiyecekleri düşünmek: Her yiyeceğin fazlası zarardır. Öyleyse yiyecekleri ölçüsünde, aşırıya kaçmadan yemeliyiz. Ayrıca, eğer aklınızdan yemenizin yasak olduğu bir şeyi geçirirseniz, bu düşüncenizin hemen ardından onu aşırı derecede arzulamaya başlarsınız.

7. Kilo vermeyi yapmak zorunda olduğunuz bir şeymiş gibi düşünmek: Bunun yerine kilo vermeyi, yapmayı istediğiniz bir şey olarak düşünün. Bir manken gibi görünmek zorunda olduğunuzu hissetmek gerçekçi olmadığı gibi, üzerinizde gereksiz ve aşırı bir baskı hissetmenize neden olur. Bir şey yapmayı istemek demek, o şeye daha çok bağlı kalacağınız anlamına gelir. Bu nedenle kilo vermeyi bir angarya gibi değil, kendi belirlediğiniz bir amaç olarak görün.

8. Diyete başlamadan önceki yemek ziyafetleri: Bu ziyafetler, uzun süreli diyet hedeflerinize ulaşmanızı zorlaştırır. Çünkü diyet öncesi çektiğiniz ziyafetlerle daha fazla kilo alır ve diyete başladığınızda vermeniz gereken daha fazla kiloyla karşılaşırsınız.

9. Yeterince su içmemek: Vücudunuz acıkmakla susamak arasındaki farkı anlaması zordur. Bu nedenle canınız abur cubur istediğinde, bu isteği bastırıp bastırmadığını görmek için su içmeyi deneyin.

10. Egzersiz yapmamak: Haftada 3 kez, en az 30 dakika egzersiz yapmak kilo vermede en büyük yardımcılarınızdandır."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…