Azıcık derse bakıyorum canım benim,sonrada bi çarşı yapıverdim :)kuzucum napıyosun özletiyosun sen kendini.
bende regl oldum tam gdicem wc ye su gitti dediler işe bak ya offff.
3 müüühemen ekliyorum
su:1,5 litre
spor: yok maalesef
mesaj sayım da sadece 3 tane
Organik tarımdı canım,bu yıl ilk defa alım yapıldı oda 20 kişi.kuzummm kpssyi kazanırsan süper olur hee bölümün neydi 2 yıllıkta avantajlı bi bölümdür inşallahhhhh
Maşallah canım oldu oldu,seni aday gösterelim en iyisi :)biz kk olarak kara yağlara karşı açtığımız savaşın arkasındayız. kilolar siz değil kendini yesinler. hepinize 20 kilo verdireceğiz... spor salonunu evinize kurduracağız. yılmadan yıkılmadan ayakta duracağız. bir elimizle terinizi silip diğer elimizle sizin için paylaşım yapacağız. bu yolda bizimle olun yoldaşlar. kara yağ düşmanları ileriiiiiii
nasıl oldu mu?
Pegasus'u anlıyorum canım,yol yorgunu,dönünce telafi eder biliyorsun.bugün ebrugül ve all_ız_well gelmedi menülerini paylaşmadılar . pegasus kendini toparlayıp yetişeceKMİŞ . öle işte
BEN BU BÖREKLER İÇİN ÖZEL CEZA İSTİYORUM SEVGİLİ YARDIMCIMslm kizlar cok yorgunum gözüm acilmiyor yani o kadar bebis yatmisken bende 10 dk kestirim dedim ama önce menümü yazim sonra
sabah
1 dlilim ekmek
1 kk peynir
1 zeytin
ögle
bol bol su
ikindi 2 dilim börek
bol yesil salata
aksam
1 dilim börek yine salata
aksam yemegi 4:30 da bitti
su 2 lt icmisimdir
spor
sabahtan beri temizlik
2 defa okula gittim geldim toplamda 4 oluyor 45 dk dan hesaplarsam 1.30 saate yakin da yürümüs oluyorum yani
yarin gelirim artik dinlenim azcik
Kendisi bireyselde derece yapacak kadar sağlam bir üyemizdir şekerim, 1 aylık izindeydi.3. olmuşum iyi bencee :)
Bu kim önceden vardı sanırım ben tanımıyorum :O
Biri yardımcı olursaYada kendisi :)
Bence iyi oldu"Tam destek hep destek!Her şey bizim için!!!"
Yarın sınavım var gelemedim menümü ertesi gün mü paylaşacağım tam anlamadım :)
Sanada aferim o zamanBende yemiyorum kiiii
Kolay gelsin canım,sınavında başarılarBen çıkıyorumBana dua edin hakkımda hayırlısı olsun Sınavım var ya..Herkese iyi akşamlar
Merhabaabenim de yarın sınavım var bakalım 1 haftalık çalışma ile ne yapabilmişim.Bugün kahvaltımı dilediğim gibi yaptım,tek fark kepek ekmeği yedim.Kendimi derse o kadar kaptırmışım ki ara öğünü atlamışım.Ardından komşumuz geldi elinde mis gibi keklerle,tutamadım kendimi 2 tane yedim.Öğle yemeği yerine geçmiş oldu bir nevi.Yaklaşık 1 saat önce arkadaşlarla 50 dakika yürüyüp spor aletlerine bindik,ardından eve geldim.Annem mis gibi köfte yapmıştı,ilk defa boğazıma hakim olup 6 tane köfte,biraz salata ve ayranla öğünümü bitirdim.Her akşam da yarım saat dans ediyorum. (bir tane zumba dansı videosu buldum,o hareketleri yapınca 3. dakikada sular seller gibi terliyorsunuz ) benden bu kadar,hoşçakalınn
Spor Yapmak İçin En uygun Saat Kaç?
Daha fazla kalori tüketmek istiyorsanız en iyi spor saati sabah kahvaltısından öncedir; yani, kalktıktan sonraki ilk iş olarak spor yapmalısınız. Kahvaltıdan önce spor yapıldığında daha çok insan vücudundaki yağ yakılır; karın tok olduktan sonra ise daha çok dekstroz tüketilir. Yağı azaltmanın diğer uygun saati öğleden sonraki geç saatlerde ve akşam üstüdür, çünkü bu saatlerde insan vücudundaki hormonlar en yüksek seviyesindedir; eğer spor yapmanızdaki hedef stresi gidermekse, basit bir çok hareket yapabilirsiniz veya açık havada dolaşabilirsiniz; böylece kas gerginliği giderilir ve sizi rahatsız eden hormonlar atılabilir.
Gündüz yapılan spor, insanın akşam uykusuna yararlı olur. Standford Üniversitesinin bir araştırmasında, stresten dolayı uyku sıkıntısı çeken 43 kişi haftada 4 defa, her defasında 30-40 dakika bol oksijenli spor yaptıktan sonra, uykuya daha kolay geçti, uyku süresi 1 saat uzadı, uyku kalitesi de yükseldi.
Eğer spor yapmayı bir yük olarak görürseniz, o zaman spor planınızı vücudunuzun ritmine uydurmalısınız. Şimdi de saatlere göre spor çeşitleri tanıtacağım.
Sabah 6:00- 9:00 arasında koşmak, yürümek, okçuluk, deniz yolculuğu, sörf, kürek çekme ve futbol gibi en uygun spor çeşitleri yapılmalı. Bu saatlerde insanın vücut ısısı düşüktür, kas ve eklemleri esnek değildir. Bu nedenle sabıra ihtiyaç duyan spor çeşitleri tavsiye edilir. Eğer profesyonel bir sporcuysanız, bu saatler spor becerlerinin pratiğine uygundur.
Öğleden sonra 15:00 ile 18:00 arası. Tenis, voleybol, halter ve yağın yakılmasına yardımcı olan bol oksijenli sporlar tavsiye edilir. Bu dönemdeki 3 saat günün en iyi saatleridir. Bu saatlerde insan vücudunun ısısı yükselir, kasların gücü ve esnekliği en doğruğuna ulaşır. En rahat nefes alma saati 15:00´te, bu nedenle bu saatlerde spor yaparsanız, daha çok oksijen alırsınız, bol miktarda oksijen ise kalbin daha verimli çalışmasına yardımcı olur. Adrenalin artınca vücudunuz gittikçe güçlenir, acılara dayanma gücü da yükselir.
Saat 18:00 ile 20:00 arası. Bu saatlere uygun spor çeşitleri arasında yüzme, jimnastik, hızlı koşuş, Yoga, Bale ve oksijenli spor yapılmalı. Bu dönemde insanın vücut ısısı en yüksek derecesindedir, bu nedenle kasları da en esnek bu sırada olur; adrenalin salgısı da en yüksek düzeydedir; zor gelen spor da bu 2 saatte kolay olur. Böylece siz de spor çeşitlerine alışırsınız.
Zayıflamak için sandığınız gibi ağır aletlere, şok diyet programlarına ihtiyacınız yok. İşte yapmanız gerekenler..
* Vücudunuzu çalışıtırın! Asansör yerine merdivenleri kullanın.
* Ofiste koltuğunuza çakılıp kalmayın. Ara ara yerinizden kalkarak dolaşın.
* Kilo vermek için hoplayı zıplayın. Kalbinizi daha verimli çalıştırmak için ip atlayın.
* Favori müziğinizi dinleyerek veya dans videonuzu izleyerek dans edin.
* Her gün 8 bardak soğuk su için.
* Bayılana kadar alışveriş edin, mağazaları gezin. Mağazalardaki her katı, her rafı dolaşın.
* Yanınızda her zaman atıştırmalık taze meyve bulundurun. Çikolata, şekerlemelerden uzak durun.
* Her hafta temizlik yapmayı alışkanlık edinin. Yemek yapma, ev süpürme hatta bulaşık yıkama gibi ev işleri yapın.
* Sadece konuşmayın. Telefondayken etrafta dolaşın, hareket edin.
* Sabahları poğaça, açma, simit yemeyi bırakın, bunun yerine kahvaltıda bir veya iki yumurta yiyin.
ahhahaha ne güzel sen de oyna kilo ver düğün bitince de çalışırsın sabah erken mi kalkcan sankiNe zaman ders çalışmaya kalksam illa birileri düğün dernek kurar davul çalar.
Serin diye çıktım balkona kitaplarımı alıp ama delilo delilo destane
Yok canım yok tamda hakettiği gibi :) Ellerine sağlık :)Şimdi gelelim pegasus'un börekler için cezasına
1 hafta boyunca her gün 30 dk dans (illa ritimli oynamak gerekmiyor aç müziği hopla zıplavee mümkün olduğunca çok terlemeye çalış) sonraaaaaaaa 30 dakika da bol tempolu yürüyüşş
bu ceza sadece börekler içindi. Şimdi gel gelelim aldığın kilolaraYediğin hurmalar bir bir tırmalar diye boşuna dememişlerrrrrr
Bu bi haftalık cezana ek olarak her gün bu 21 dakikalık videodakileri yapacaksınExercise TV/Start walking at home 1 mile with Leslie Sansone - YouTube
veee üzülerek söylüyorum ki asansör kullanmak yasak evin kaçıncı katta bilmiyorum ama merdiven kullanacaksın
kuzum çok mu acımazsızca olduu
ahhahaha ne güzel sen de oyna kilo ver düğün bitince de çalışırsın sabah erken mi kalkcan sanki
canım spor yaptıkça insan açılıyor bak bugün trambolini 20 dakikaya çıkardım hemde videoya bak 3 part yaptımmm Power Jump ~ tropa remix ~ it`s hot track - YouTube deli gibi zıplatıyolarBende okul başlamadan son iki hafta kalkıca eliptikte çalışayım diyorum,okul varken hep yapacam dedim yazın sıcağından planların mahvoldu
bence de eylülle gelsin bıraksın artık simit poğaça özellikle poğaça[/COLOR][/B]Kırmızı yazılar Eylül'e gelsin :))
bir de evi 12. katta falansa görürsünYok canım yok tamda hakettiği gibi :) Ellerine sağlık :)
Pegasus,herşey senin için :)
Evide müstakil olsunda gör
Kız şu yolda sokakta düğün işini yasaklamalılar artık,ne kadar saçma değil mi?
Hastası var yaşlısı var bebeği var cenazesi var ama hiç saygı yok,sokakta davullar patlıyor. Saygısızlık valla bu,yasaklamalılar.
Ama ben birde trambolin alamamkiiiicanım spor yaptıkça insan açılıyor bak bugün trambolini 20 dakikaya çıkardım hemde videoya bak 3 part yaptımmm Power Jump ~ tropa remix ~ it`s hot track - YouTube deli gibi zıplatıyolar
kesinlikle yap yanii
bence de eylülle gelsin bıraksın artık simit poğaça özellikle poğaçabak ben yemiyorum 10 gündür simit mimit kaldırdı diyetisyen ilk etapta gaza getirmek içinmiş onlar
bir de evi 12. katta falansa görürsün
aslında haklısın ama yasaklamıyolar işte gece 12ye kadar serbest.
haa bu arada hilallllllllll gözümden kaçmadı o keklerrrrr onda ne kadar yağ var sen biliyo musunnnnnnnn
sana da merdiven var artık asansör kullanmak yasakkkkkkkve sen de o verdiğim videoyu hergün yapcaksınnn bunu Exercise TV/Start walking at home 1 mile with Leslie Sansone - YouTube
Tühhh hilalin kaçamaklarına alıştım ya o zannettim birdenAma ben birde trambolin alamamkiiii
Benim diyetimde herşey var,hiç kısıtlamıyor diyesin diye mi yedirmiş:)
Kız o kekleri Hilal değil pinkpink yedi sanırım
Tühhh hilalin kaçamaklarına alıştım ya o zannettim birdenpardon hilalcimmm sana ceza yüklemesi yaptım ama vazgeçmiş değilim kesin yemişsindir bişeyler sen yada sen peşinen cezanı al nasılsa kaçamak yaparsın bigün o zaman ceza vermem söz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?