- 27 Mayıs 2011
- 301
- 63
- 323
evet,
gelin dedim geldim :)
tam 36 gün var ve hedefim bu gün içerisinde 4 kilo vermek. fazla verirsem hiç dert değil :) ama en az 4 kilo
Günaydın hoşgeldin aramızaevet,
tam 36 gün var ve hedefim bu gün içerisinde 4 kilo vermek. fazla verirsem hiç dert değil :) ama en az 4 kilo
Canım peki ondan sonra ne yapacaksın,devam edecek misin?
Kısacası şu ki :)
Yani 36 gün için mi takıma girmeyi istiyorsun yoksa ondan sonrada zamanla ulaşmak istediğin bir kilo var mı? k
Günaydın canım hoşgeldin aramıza biraz kendinden bahseder misin? Bir de biz her sabah ilk mesajımızda bir gün önce ne yediğimizi kaç lt su içtiğimizi ne kadar hangi sporu yaptığımızı ve bir gün önce yazdığımız mesaj sayısını yazıyoruz. bundan sonraki günlerde bu uygulamaya dikkat edersen seviniriz. Her gün en az 5 mesaj zorunlu, menülere yorum yapman gerekiyor, 2 hafta deneme süren var katılımın yeterli görülürse listeye girip takımın asli bir üyesi olursun. Şu an deneme süresindesin. Sağlıklı kilo vermeler.36 gün içerisinde 4 kilo vermek hedefim.. çünkü eşime söz verdim. daha sonra +3 kilo daha.. yani 65..
toplamda 7 kilo..
bu sabah itibari ile 72.5 im. zaman ilerliyor :)
Canım menün gayet iyi her zamanki gibi ama sporsuz da olmuyor bir an önce iyileşip spor yapman lazım tekrar geçmiş olsunngünaydın kızceğizler hemen dünkü menüyü yazalımm:)
sabah
domates salatalık
1kk beyaz peynir
4ceviz içi
1,5 dilim ekmek
8 yeşil zeytin
ara
2ceviz içi
öğlen
5yk mantar kavırması
1sb yoğurt
salata yağsız
2 yk yulaf
2 dilim ekmek
ara
1 elma
ara
4 galeta
1bardak light süt
akşam
yine mantarlı yemek 5 kaşık
salata
2yk yulaf
2 kepçe tarhana çorbası
yoğurt
ara
2 dilim ananas
2 ceviz içi
su:1,5 litre içebildim ancak
spor: hala hastalığın dinlenme dönemindeyim maalesef yok
bu hafta spor yalan oldu zaten akşama misafir var perşembe hasta ziyareti cuma kayınvalidemler yemeğe gelicek...
cumartesi tartıda aynı çıkarsam hiç şaşırmam((
Günaydın canım hoşgeldin aramıza biraz kendinden bahseder misin? Bir de biz her sabah ilk mesajımızda bir gün önce ne yediğimizi kaç lt su içtiğimizi ne kadar hangi sporu yaptığımızı ve bir gün önce yazdığımız mesaj sayısını yazıyoruz. bundan sonraki günlerde bu uygulamaya dikkat edersen seviniriz. Her gün en az 5 mesaj zorunlu, menülere yorum yapman gerekiyor, 2 hafta deneme süren var katılımın yeterli görülürse listeye girip takımın asli bir üyesi olursun. Şu an deneme süresindesin. Sağlıklı kilo vermeler.
Canım menün gayet iyi her zamanki gibi ama sporsuz da olmuyor bir an önce iyileşip spor yapman lazım tekrar geçmiş olsunn
bakalım diyetisyenin ne diyecek, bende de kilo verme durdu mu adetten mi bilmiyorum tartılmıyorum o yüzden devam ediyorum diyetime sporuma ama tartılmıyorum?teşekkür ederim tubiş menüm fazla bile geliyor, spor konusunda da haklısın canım ama kendimi toparlamadan da başlarsam tekrarlamasından korkuyorumvardır bunda da bir hayır bekleyip göreceğiz cumartesi neler olduğunu
bakalım diyetisyenin ne diyecek, bende de kilo verme durdu mu adetten mi bilmiyorum tartılmıyorum o yüzden devam ediyorum diyetime sporuma ama tartılmıyorum?
Merhabaabenim de yarın sınavım var bakalım 1 haftalık çalışma ile ne yapabilmişim.Bugün kahvaltımı dilediğim gibi yaptım,tek fark kepek ekmeği yedim.Kendimi derse o kadar kaptırmışım ki ara öğünü atlamışım.Ardından komşumuz geldi elinde mis gibi keklerle,tutamadım kendimi 2 tane yedim.Öğle yemeği yerine geçmiş oldu bir nevi.Yaklaşık 1 saat önce arkadaşlarla 50 dakika yürüyüp spor aletlerine bindik,ardından eve geldim.Annem mis gibi köfte yapmıştı,ilk defa boğazıma hakim olup 6 tane köfte,biraz salata ve ayranla öğünümü bitirdim.Her akşam da yarım saat dans ediyorum. (bir tane zumba dansı videosu buldum,o hareketleri yapınca 3. dakikada sular seller gibi terliyorsunuz ) benden bu kadar,hoşçakalınn
Ben çıkıyorumBana dua edin hakkımda hayırlısı olsun Sınavım var ya..Herkese iyi akşamlar
[/COLOR][/B]
Kırmızı yazılar Eylül'e gelsin :))
Yok canım yok tamda hakettiği gibi :) Ellerine sağlık :)
Pegasus,herşey senin için :)
Evide müstakil olsunda gör
Kız şu yolda sokakta düğün işini yasaklamalılar artık,ne kadar saçma değil mi?
Hastası var yaşlısı var bebeği var cenazesi var ama hiç saygı yok,sokakta davullar patlıyor. Saygısızlık valla bu,yasaklamalılar.
canım spor yaptıkça insan açılıyor bak bugün trambolini 20 dakikaya çıkardım hemde videoya bak 3 part yaptımmm Power Jump ~ tropa remix ~ it`s hot track - YouTube deli gibi zıplatıyolar
kesinlikle yap yanii
bence de eylülle gelsin bıraksın artık simit poğaça özellikle poğaçabak ben yemiyorum 10 gündür simit mimit kaldırdı diyetisyen ilk etapta gaza getirmek içinmiş onlar
Günaydın kızlarrr
Dünkü menüm:
Sabah: 1 tost + domates + salatalık + çay
Ara: 1 Bardak Ayran
Öğlen: 4 kaşık zeytinyağlı patlıcan yemeği + 1 dilim ekmek + 3 kaşık yoğurt
Ara: 1 tane şeftali
Akşam: 150 gram tavuk göğsü (haşlama) + 1 dilim ekmek + 3 kaşık yoğurt.
Ara: 9'lu bitki çayı
Su: Dün çok içtim 3 lt olmuştur gündüz sadece 2.5 lt bitmişti
Spor: 20 dk power jump trambolin
Mesaj Sayımı: 19 tane mesaj atmışım dün çok yoğundum ya ondan
evet,
günaydın kızceğizler hemen dünkü menüyü yazalımm:)
sabah
domates salatalık
1kk beyaz peynir
4ceviz içi
1,5 dilim ekmek
8 yeşil zeytin
ara
2ceviz içi
öğlen
5yk mantar kavırması
1sb yoğurt
salata yağsız
2 yk yulaf
2 dilim ekmek
ara
1 elma
ara
4 galeta
1bardak light süt
akşam
yine mantarlı yemek 5 kaşık
salata
2yk yulaf
2 kepçe tarhana çorbası
yoğurt
ara
2 dilim ananas
2 ceviz içi
su:1,5 litre içebildim ancak
spor: hala hastalığın dinlenme dönemindeyim maalesef yok
bu hafta spor yalan oldu zaten akşama misafir var perşembe hasta ziyareti cuma kayınvalidemler yemeğe gelicek...
cumartesi tartıda aynı çıkarsam hiç şaşırmam((
Günaydın arkadaşlar dünkü menümü yazayım
Sabah : Haşlanmış yumurta
Öğlen : 3 Adet ızgara köfte -1 kase çorba -Domates biber
Akşam : 1 Kase çorba -zeytin yağlı taze fasülye -marul salatası sütlaç(
Gece : Elma
Boooollllll bolllllll suuuuu ...
Günaydın arkadaşlar dünkü menümü yazayım
Sabah : Haşlanmış yumurta
Öğlen : 3 Adet ızgara köfte -1 kase çorba -Domates biber
Akşam : 1 Kase çorba -zeytin yağlı taze fasülye -marul salatası sütlaç(
Gece : Elma
Boooollllll bolllllll suuuuu ...
sütlaç olmasa günün menüsü seçilebilirdi.
menülerimizin altına
su:...... ltre
spor:........ yaptım
mesaj:....... paylaşım yapmışız diye belirtiyoruz artık kuzucum
hımm çok özür dilerim bundan sonra daha özen göstermeye çalışacağım
aynı durum malesef ki bendede var çok fenaregl oldum tatlı ihtiyacı doğdu oda sütlaç la giderildi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?