Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evet,
gelin dedim geldim :)

tam 36 gün var ve hedefim bu gün içerisinde 4 kilo vermek. fazla verirsem hiç dert değil :) ama en az 4 kilo

evet,

tam 36 gün var ve hedefim bu gün içerisinde 4 kilo vermek. fazla verirsem hiç dert değil :) ama en az 4 kilo

Canım peki ondan sonra ne yapacaksın,devam edecek misin?
Kısacası şu ki :)
Yani 36 gün için mi takıma girmeyi istiyorsun yoksa ondan sonrada zamanla ulaşmak istediğin bir kilo var mı? k

Günaydın kızlarrr

Dünkü menüm:

Sabah: 1 tost + domates + salatalık + çay
Ara: 1 Bardak Ayran
Öğlen: 4 kaşık zeytinyağlı patlıcan yemeği + 1 dilim ekmek + 3 kaşık yoğurt
Ara: 1 tane şeftali
Akşam: 150 gram tavuk göğsü (haşlama) + 1 dilim ekmek + 3 kaşık yoğurt.
Ara: 9'lu bitki çayı

Su: Dün çok içtim 3 lt olmuştur gündüz sadece 2.5 lt bitmişti
Spor: 20 dk power jump trambolin
Mesaj Sayımı: 19 tane mesaj atmışım dün çok yoğundum ya ondan

Canım peki ondan sonra ne yapacaksın,devam edecek misin?
Kısacası şu ki :)
Yani 36 gün için mi takıma girmeyi istiyorsun yoksa ondan sonrada zamanla ulaşmak istediğin bir kilo var mı? k

36 gün içerisinde 4 kilo vermek hedefim.. çünkü eşime söz verdim. daha sonra +3 kilo daha.. yani 65..

toplamda 7 kilo..

bu sabah itibari ile 72.5 im. zaman ilerliyor :)

günaydın kızceğizler hemen dünkü menüyü yazalımm:)

sabah
domates salatalık
1kk beyaz peynir
4ceviz içi
1,5 dilim ekmek
8 yeşil zeytin

ara
2ceviz içi

öğlen
5yk mantar kavırması
1sb yoğurt
salata yağsız
2 yk yulaf
2 dilim ekmek

ara
1 elma

ara
4 galeta
1bardak light süt

akşam
yine mantarlı yemek 5 kaşık
salata
2yk yulaf
2 kepçe tarhana çorbası
yoğurt

ara
2 dilim ananas
2 ceviz içi

su:1,5 litre içebildim ancak
spor: hala hastalığın dinlenme dönemindeyim maalesef yok

bu hafta spor yalan oldu zaten akşama misafir var perşembe hasta ziyareti cuma kayınvalidemler yemeğe gelicek...

cumartesi tartıda aynı çıkarsam hiç şaşırmam((

36 gün içerisinde 4 kilo vermek hedefim.. çünkü eşime söz verdim. daha sonra +3 kilo daha.. yani 65..

toplamda 7 kilo..

bu sabah itibari ile 72.5 im. zaman ilerliyor :)
Günaydın canım hoşgeldin aramıza biraz kendinden bahseder misin? Bir de biz her sabah ilk mesajımızda bir gün önce ne yediğimizi kaç lt su içtiğimizi ne kadar hangi sporu yaptığımızı ve bir gün önce yazdığımız mesaj sayısını yazıyoruz. bundan sonraki günlerde bu uygulamaya dikkat edersen seviniriz. Her gün en az 5 mesaj zorunlu, menülere yorum yapman gerekiyor, 2 hafta deneme süren var katılımın yeterli görülürse listeye girip takımın asli bir üyesi olursun. Şu an deneme süresindesin. Sağlıklı kilo vermeler.

Canım menün gayet iyi her zamanki gibi ama sporsuz da olmuyor bir an önce iyileşip spor yapman lazım tekrar geçmiş olsunn

teşekkür ederim tubiş menüm fazla bile geliyor, spor konusunda da haklısın canım ama kendimi toparlamadan da başlarsam tekrarlamasından korkuyorum vardır bunda da bir hayır bekleyip göreceğiz cumartesi neler olduğunu

bakalım diyetisyenin ne diyecek, bende de kilo verme durdu mu adetten mi bilmiyorum tartılmıyorum o yüzden devam ediyorum diyetime sporuma ama tartılmıyorum?

bakalım diyetisyenin ne diyecek, bende de kilo verme durdu mu adetten mi bilmiyorum tartılmıyorum o yüzden devam ediyorum diyetime sporuma ama tartılmıyorum?

bende öyle yediklerimden kısıyorum artık ekmeği azalttım yemek porsiyonlarından kıstım bakıp göreceğiz...

bende telefona yükledim hemde eğlenceli değil mi ?

Ben çıkıyorum Bana dua edin hakkımda hayırlısı olsun Sınavım var ya..Herkese iyi akşamlar

ay canım benim inş. güzel geçer.

[/COLOR][/B]

Kırmızı yazılar Eylül'e gelsin :))

gelsin gelsin bana gelsin ama artık yemiyorum ki ama kırıyorsunuz

benim kınam olsada sonra yasaklansa ne dersiniz?

yahu bıraktım ya bi geri dönün kaç kere yemişim amaaaaaaa

ay canım miğdene sağlık ne güzel herşeyden her besinden almışsın ayyyy yerim seni ben

evet,

dilerim ki verirsin bence hep bizimle kal 4 değil daha fazla kilo ver. hoş geldin

şimdi kızıcam ama hastasın diye kıyamıyorum menüler süper okurken doyuyorum ben bu hafta kaçtı gitti bende regl döneminmdeyim ben hep 2 kilo fazla olurum napcaksak kesin eksilerde olucaz ama olmamalıyız ya .

Günaydın arkadaşlar dünkü menümü yazayım
Sabah : Haşlanmış yumurta
Öğlen : 3 Adet ızgara köfte -1 kase çorba -Domates biber
Akşam : 1 Kase çorba -zeytin yağlı taze fasülye -marul salatası sütlaç (
Gece : Elma
Boooollllll bolllllll suuuuu ...

menümü paylaşıyım hemencecik.

sabah:avuç yarısı kadar ekmeğin ucuna azcık peynir,salata,2zeytin, açık çay
ara:nescafe
öğlen:mercimek çorba,az patates yemeği,bol yağsız salata
ara:soda
akşam:1 parça tavuk.
yatmadan önce 1 bardak süt

su:1ltre
spor:20 dk pilates , 15 dk bacak egzersizi

ya ben tartıldım çok fena fazla var ama ben biliyorum regl ile alakalı. bide telefona bi spor programı yükledim kendi yaptığım spora göre kaç kalori harcadığımı hesaplıyor ve kaydediyor.

menülerimizin altına
su:...... ltre
spor:........ yaptım
mesaj:....... paylaşım yapmışız diye belirtiyoruz artık kuzucum

sütlaç olmasa günün menüsü seçilebilirdi.

günayyydıınnnn canlarrr keyifli bir gün olsun

konu hala aboneliklerimde ekli tfneyll mesajlarını görünce bir girmeden yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…