aynı durum malesef ki bendede var çok fena
kendimi kötü hissettim bu şekilde daha rahat kontrol ederiz herkez dikkat eder diye düşündüğümüz için öle dedim geçmişte gözden kaçmış olabilirsin diye dedim.
Düzenli menülere bayılıyorum :) maşallahGünaydın kızlarrr
Dünkü menüm:
Sabah: 1 tost + domates + salatalık + çay
Ara: 1 Bardak Ayran
Öğlen: 4 kaşık zeytinyağlı patlıcan yemeği + 1 dilim ekmek + 3 kaşık yoğurt
Ara: 1 tane şeftali
Akşam: 150 gram tavuk göğsü (haşlama) + 1 dilim ekmek + 3 kaşık yoğurt.
Ara: 9'lu bitki çayı
Su: Dün çok içtim 3 lt olmuştur gündüz sadece 2.5 lt bitmişti
Spor: 20 dk power jump trambolin
Mesaj Sayımı: 19 tane mesaj atmışım dün çok yoğundum ya ondan
Peki canım,aramıza hoşgeldin öyleyse. ' hafta deneme sürean var,sonrasında paylaşımın sıkıntın olmazsa listedesin36 gün içerisinde 4 kilo vermek hedefim.. çünkü eşime söz verdim. daha sonra +3 kilo daha.. yani 65..
toplamda 7 kilo..
bu sabah itibari ile 72.5 im. zaman ilerliyor :)
Ben menüyü okurken yoruluyorum vallahi:) çok dolugünaydın kızceğizler hemen dünkü menüyü yazalımm:)
sabah
domates salatalık
1kk beyaz peynir
4ceviz içi
1,5 dilim ekmek
8 yeşil zeytin
ara
2ceviz içi
öğlen
5yk mantar kavırması
1sb yoğurt
salata yağsız
2 yk yulaf
2 dilim ekmek
ara
1 elma
ara
4 galeta
1bardak light süt
akşam
yine mantarlı yemek 5 kaşık
salata
2yk yulaf
2 kepçe tarhana çorbası
yoğurt
ara
2 dilim ananas
2 ceviz içi
su:1,5 litre içebildim ancak
spor: hala hastalığın dinlenme dönemindeyim maalesef yok
bu hafta spor yalan oldu zaten akşama misafir var perşembe hasta ziyareti cuma kayınvalidemler yemeğe gelicek...
cumartesi tartıda aynı çıkarsam hiç şaşırmam((
Aaaa sütlaçGünaydın arkadaşlar dünkü menümü yazayım
Sabah : Haşlanmış yumurta
Öğlen : 3 Adet ızgara köfte -1 kase çorba -Domates biber
Akşam : 1 Kase çorba -zeytin yağlı taze fasülye -marul salatası sütlaç(
Gece : Elma
Boooollllll bolllllll suuuuu ...
Tartı mı fena fazla gösteriyor,kız senin saçını başını yolarım ben :)menümü paylaşıyım hemencecik.
sabah:avuç yarısı kadar ekmeğin ucuna azcık peynir,salata,2zeytin, açık çay
ara:nescafe
öğlen:mercimek çorba,az patates yemeği,bol yağsız salata
ara:soda
akşam:1 parça tavuk.
yatmadan önce 1 bardak süt
su:1ltre
spor:20 dk pilates , 15 dk bacak egzersizi
ya ben tartıldım çok fena fazla var ama ben biliyorum regl ile alakalı. bide telefona bi spor programı yükledim kendi yaptığım spora göre kaç kalori harcadığımı hesaplıyor ve kaydediyor.
Günaydın canım,hoşgeldingünayyydıınnnn canlarrrkeyifli bir gün olsun
konu hala aboneliklerimde ekli tfneyll mesajlarını görünce bir girmeden yapamıyorum
günayyydıınnnn canlarrrkeyifli bir gün olsun
konu hala aboneliklerimde ekli tfneyll mesajlarını görünce bir girmeden yapamıyorum
Günaydın canım,hoşgeldin
hoş geldin canım seni burada görmek çok hoş doğrusu
hoşbuldukteşekkürler nasılsınız?diyetleriniz keyfiniz nasıl
hoşbuldukTeşekkürler Nasılsınız?diyetleriniz keyfiniz nasıl
Keyiflerde diyetlerde idare eder canım :)
İzinden kilo alarak dönmüştüm hatırlarsan,9 kilo verdim tekrar. Yine az kaldı hedefime :)
iyi gibi gidiyor bakalım umarım iyi olur hepimiz mezun oluruz dilerim ki
maşallahhh kuzuminşallah en kısa sürede ulaşırsın hedefine
bende geçen yıl kasımda başlamıştım yanlış hatırlamıyorsam şimdiye verdiğim tam 10 kg oldusabitleye sabitleye gidiyorum çok abartmadıgım sürece kilo almıyorum
inşalllahhhhh
bu trambolin işi iyiden iyiye kafama yatmaya başladı tubiş bir kullansın bakalım iyice kafama kazınsın
Peki sağlık durumların nasıl canım,düzelme oldu değil mi?
Tubiş gayet memnun canım,al sende zıpla hadi :)
Annemden azar yemesem bende alacamda:26:
Peki sağlık durumların nasıl canım,düzelme oldu değil mi?
kendime bir ay mühlet verdim iki haftası geçti kaldı iki hafta baktım olmuyor alıcaz artık zıplamaca bu saatten sonra napalımkışın yürünmez de zaten soğuklarda yapcek bişey yok..
menü süper de şu patates kızartmasının tadına bakmak, hayalini kurmak bile yasakKahvaltım
Domates,salatalık,patates kızartmasının tadına baktım ve bir dilim beyaz peynir
ara
türk kahvesi
sonra 9lu çay
öğle
2kaşık patlıcan yemeği,bi kase yoğurt,2 yeşil biber
ara
türk kahvesi
ara
maden suyu
akşam
kuşbaşı ve salata,azıcık açık ekmek yedim yanında
ara
9lu çay
suyu haddinden fazla içiyorum.
mesaj sayım:39
Sütlaça ceza olmamalı bence çünkü çok güzel menüsü var o menü o sütlacı kaldırır bence ama illa ceza diyorsunuz madem ısrar ettiniz 20 mekik alalımDüzenli menülere bayılıyorum :) maşallah
Peki canım,aramıza hoşgeldin öyleyse. ' hafta deneme sürean var,sonrasında paylaşımın sıkıntın olmazsa listedesin
Ben menüyü okurken yoruluyorum vallahi:) çok dolu
Sporuna kendini iyi hissettiğinde başlarsın canım,zorlama hiç.
Aaaa sütlaç
Bak nasıl ceza geliyor sana tubişten :)
Tartı mı fena fazla gösteriyor,kız senin saçını başını yolarım ben :)
Ben hafta 2 haftalık kilo vermiş olacaksın ben karışmam
Günaydın canım,hoşgeldin
valla çok eğlenceli ben acayip memnunum alll videolarda buldum onlarla daha eğlenceli oluyor motive oluyo insanbu trambolin işi iyiden iyiye kafama yatmaya başladı tubiş bir kullansın bakalım iyice kafama kazınsın
Sen zaten hedef kilona düşmek üzeresin, ancak zevk için alabilirsinPeki sağlık durumların nasıl canım,düzelme oldu değil mi?
sen al en iyisi birlikte zıplama yarışması yapalımkendime bir ay mühlet verdim iki haftası geçti kaldı iki hafta baktım olmuyor alıcaz artık zıplamaca bu saatten sonra napalımkışın yürünmez de zaten soğuklarda yapcek bişey yok..
ben dambıl alacam kafaya koydum dün sordum tanesi 7.5 tl mağazada 2 tane alcam. aslında hepsiburadada 7 tl 2 tanesi ama güvenemiyorum artık o siteye. kollarımın üst tarafı kalın onu inceltmek için alcamAslında trambolin güzel fikirmiş,hem fiyatıda çok uygun.
Ben eliptik bisiklet aldım bayıla bayıla ama üşeniyorumo yüzden annem kızıyor,çok yer kapladı tabi.
Plates seti falan,ne bulduysam aldım,sanki varlıkları beni zayıflatacak:)
menü süper de şu patates kızartmasının tadına bakmak, hayalini kurmak bile yasak20 tane mekik alalım hemen
Sütlaça ceza olmamalı bence çünkü çok güzel menüsü var o menü o sütlacı kaldırır bence ama illa ceza diyorsunuz madem ısrar ettiniz 20 mekik alalım
Valla çok eğlenceli ben acayip memnunum alll videolarda buldum onlarla daha eğlenceli oluyor motive oluyo insan
Sen zaten hedef kilona düşmek üzeresin, ancak zevk için alabilirsinEğlendirici çünkü
Sen al en iyisi birlikte zıplama yarışması yapalım
Ben dambıl alacam kafaya koydum dün sordum tanesi 7.5 tl mağazada 2 tane alcam. Aslında hepsiburadada 7 tl 2 tanesi ama güvenemiyorum artık o siteye. Kollarımın üst tarafı kalın onu inceltmek için alcam
menü süper de şu patates kızartmasının tadına bakmak, hayalini kurmak bile yasak20 tane mekik alalım hemen
ben dambıl alacam kafaya koydum dün sordum tanesi 7.5 tl mağazada 2 tane alcam. aslında hepsiburadada 7 tl 2 tanesi ama güvenemiyorum artık o siteye. kollarımın üst tarafı kalın onu inceltmek için alcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?