Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kendimi kötü hissettim bu şekilde daha rahat kontrol ederiz herkez dikkat eder diye düşündüğümüz için öle dedim geçmişte gözden kaçmış olabilirsin diye dedim.

Kötü hissetmenıze gerek yok ben bıraz dikkat etmedim ve nedense erindim ama bir kural varsa uymak lazım ... :)

Kahvaltım

Domates,salatalık,patates kızartmasının tadına baktım ve bir dilim beyaz peynir

ara
türk kahvesi

sonra 9lu çay

öğle
2kaşık patlıcan yemeği,bi kase yoğurt,2 yeşil biber

ara
türk kahvesi

ara
maden suyu

akşam
kuşbaşı ve salata,azıcık açık ekmek yedim yanında

ara
9lu çay

suyu haddinden fazla içiyorum.
mesaj sayım:39

Düzenli menülere bayılıyorum :) maşallah

36 gün içerisinde 4 kilo vermek hedefim.. çünkü eşime söz verdim. daha sonra +3 kilo daha.. yani 65..

toplamda 7 kilo..

bu sabah itibari ile 72.5 im. zaman ilerliyor :)
Peki canım,aramıza hoşgeldin öyleyse. ' hafta deneme sürean var,sonrasında paylaşımın sıkıntın olmazsa listedesin

Ben menüyü okurken yoruluyorum vallahi:) çok dolu
Sporuna kendini iyi hissettiğinde başlarsın canım,zorlama hiç.

Aaaa sütlaç
Bak nasıl ceza geliyor sana tubişten :)

Tartı mı fena fazla gösteriyor,kız senin saçını başını yolarım ben :)
Ben hafta 2 haftalık kilo vermiş olacaksın ben karışmam

günayyydıınnnn canlarrr keyifli bir gün olsun

konu hala aboneliklerimde ekli tfneyll mesajlarını görünce bir girmeden yapamıyorum
Günaydın canım,hoşgeldin

bu trambolin işi iyiden iyiye kafama yatmaya başladı tubiş bir kullansın bakalım iyice kafama kazınsın

Keyiflerde diyetlerde idare eder canım :)
İzinden kilo alarak dönmüştüm hatırlarsan,9 kilo verdim tekrar. Yine az kaldı hedefime :)

maşallahhh kuzum inşallah en kısa sürede ulaşırsın hedefine

bende geçen yıl kasımda başlamıştım yanlış hatırlamıyorsam şimdiye verdiğim tam 10 kg oldu sabitleye sabitleye gidiyorum çok abartmadıgım sürece kilo almıyorum

iyi gibi gidiyor bakalım umarım iyi olur hepimiz mezun oluruz dilerim ki

inşalllahhhhh

Peki sağlık durumların nasıl canım,düzelme oldu değil mi?

bu trambolin işi iyiden iyiye kafama yatmaya başladı tubiş bir kullansın bakalım iyice kafama kazınsın

Tubiş gayet memnun canım,al sende zıpla hadi :)
Annemden azar yemesem bende alacamda:26:

kendime bir ay mühlet verdim iki haftası geçti kaldı iki hafta baktım olmuyor alıcaz artık zıplamaca bu saatten sonra napalım kışın yürünmez de zaten soğuklarda yapcek bişey yok..

kendime bir ay mühlet verdim iki haftası geçti kaldı iki hafta baktım olmuyor alıcaz artık zıplamaca bu saatten sonra napalım kışın yürünmez de zaten soğuklarda yapcek bişey yok..

Aslında trambolin güzel fikirmiş,hem fiyatıda çok uygun.
Ben eliptik bisiklet aldım bayıla bayıla ama üşeniyorum o yüzden annem kızıyor,çok yer kapladı tabi.
Plates seti falan,ne bulduysam aldım,sanki varlıkları beni zayıflatacak:)

menü süper de şu patates kızartmasının tadına bakmak, hayalini kurmak bile yasak 20 tane mekik alalım hemen

Sütlaça ceza olmamalı bence çünkü çok güzel menüsü var o menü o sütlacı kaldırır bence ama illa ceza diyorsunuz madem ısrar ettiniz 20 mekik alalım

valla çok eğlenceli ben acayip memnunum alll videolarda buldum onlarla daha eğlenceli oluyor motive oluyo insan

Sen zaten hedef kilona düşmek üzeresin, ancak zevk için alabilirsin eğlendirici çünkü

sen al en iyisi birlikte zıplama yarışması yapalım

ben dambıl alacam kafaya koydum dün sordum tanesi 7.5 tl mağazada 2 tane alcam. aslında hepsiburadada 7 tl 2 tanesi ama güvenemiyorum artık o siteye. kollarımın üst tarafı kalın onu inceltmek için alcam

pilates topum minderim dambıllar çok güzel sığdık biz odaya tramboliN olmazsa olmaz ben onudamı alsam napsam ya ?

Son düzenleme:

Zaten nasıl sancılanıyorum anlatamam,mekik çekeyimde daha beter olsun,acımazsız tubiş:)

Dambıllarla çalışırken programa dikkat etmek gerekir,incelteyim derken kas yapabilirsiniz.
Bir ara sırf kollarımdaki kaslı görüntüyü yok etmek içn çalıştığımı bilirim:) erkeklerde bile hiç sevmemde

Sabahtan beri bişe yiyemedim ya sadece 9lu çay yaptım içtim.
Şimdide ayran çorbası yapıyorum,ölçü falanda kullanmadım bu sefer kafama göre takıldım.
Hem regl oldum kilo düzenimi altüst ediyor bu durum,çorba belki iyi gelir. Bugün yarın içeyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…